Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Αυτό είναι η καταστροφή μας. Του δίνω λίστα με 5 πράγματα και μου φέρνει το λιγότερο 5 γεμάτες σακούλες. Δε λέω να είναι κουβαλητής ο άντρας (καλύτερα από το να είναι τσιγκούνης), αλλά ο δικός μου φέρνει πολλά πράγματα που μπορεί να τα έχουμε διπλά και τρίδιπλα ή να τα χρειαστούμε μετά από πολύ καιρό.

Μαγειρεύεις αυτά που σου ζητάει η οικογένεια για την επόμενη μέρα ή αυτό που προγραμματίζεις εσύ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με βολευει καλυτερα να μαγειρευω αυτα που θελει ο αντρουλης μου ωστε να μην ψαχνω καθε μερα τι να κανω!!!!

τα φαγητα σας αρεσουν στον αντρουλη σας?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

όχι, δεν δέχομαι παραγγελίες, υπάρχει πρόγραμμα με 2 λαδερά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες ημέρες ό,τι διαλέξω...εντάξει μερικές φορές κάνω και τα χατήρια του χαζμπαντ, αλλά δουλέυω κιόλας δεν είμαι διατεθειμένη να τον χαϊδολογάω και πολύ, γιατί ξέρετε οι άνδρες είναι σαν τα παιδιά....το μόνο που θέλουν να τρώνε είναι πίτα σουβλάκι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έχετε τσακωθεί ποτέ για το ντύσιμο του/σου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ώχ! ΑΝΝΑ απαντήσαμε ταυτόχρονα!!!δεν πειράζει, θα απαντήσω στη δική σου....

ναι, του αρέσουν, γιατί έμαθα να μαγειρεύω όταν παντρευτήκαμε και πιστέψτε με έχει κάνει πολύ υπομονή....:P:p:p

Τι φαγητό είναι η σπεσιαλιτέ σας;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

εμ, δεν τον παίρνει να κάνει κι αλλιώς....τον τρωει η γκρίνια!!:-P:razz::-P

σας κάνει δωράκια στις επετείους;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ναι τον γιορταζουμε,μαλιστα προπερσυ μου ειχε κανει γριφους με χαρτακια σε ολο το σπιτι και κατεληγε ενα χαρτακι στο ψυγειο με μια τουρτιτσα ενα μονοπετρο και μια προταση γαμου!!!!Δεν θα το ξεχασω ποτε!!!! Σας λεει καθε μερα "σ'αγαπω" ???

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

@Λ+Ν@ πωπω τι ρομαντικό!!!!!!!!! Και τι ωραία ιδέα!!!!!! Ο δικός μου δε μου το λέει κάθε μέρα αλλά μου το λέει αρκετά συχνά και είμαστε εγώ 42 κι εκείνος 45 ετών. Είμαστε μαζί από τότε που εγώ ήμουν 20 κι εκείνος 23.

Πώς λένε την καλύτερή σου φίλη;

@Λ+Ν@ πωπω τι ρομαντικό!!!!!!!!! Και τι ωραία ιδέα!!!!!! Ο δικός μου δε μου το λέει κάθε μέρα αλλά μου το λέει αρκετά συχνά και είμαστε εγώ 42 κι εκείνος 45 ετών. Είμαστε μαζί από τότε που εγώ ήμουν 20 κι εκείνος 23.

Πώς λένε την καλύτερή σου φίλη;

Χριστίνα

Πόσες φορές κάνετε σεξ την εβδομάδα(το έκανα κάπως spicy ε;)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Τωρα που προσπαθουμε για μωρακι 4 φορες σιγουρα.πριν 2-3κατα μεσο ορο,αλλα εχει τυχει να μην κανουμε μια βδομαδα και καθολου,οπως και να τυχει και να το κανουμε και 8 φορες μεσα σε 3 μερες!!!!Καλη διαθεση να υπαρχει μωρε....:D ΕΡΩΤΗΣΗ......... Σε τι ηλικια εδωσες το πρωτο σου φιλι(στο στομα...)???

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Τωρα που προσπαθουμε για μωρακι 4 φορες σιγουρα.πριν 2-3κατα μεσο ορο,αλλα εχει τυχει να μην κανουμε μια βδομαδα και καθολου,οπως και να τυχει και να το κανουμε και 8 φορες μεσα σε 3 μερες!!!!Καλη διαθεση να υπαρχει μωρε....:D ΕΡΩΤΗΣΗ......... Σε τι ηλικια εδωσες το πρωτο σου φιλι(στο στομα...)???

14

Ποια ώρα της ημέρας απολαυμάνεις περισσότερο?

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Όταν είναι και ο άνδρας μου σπίτι και καθόμαστε οι 3 μας στον καναπέ και ο γουργούρης κάνει τα δικά του....:P:p:p

το μεσημέρι τρώτε όλοι μαζί ή όχι;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Όταν είναι και ο άνδρας μου σπίτι και καθόμαστε οι 3 μας στον καναπέ και ο γουργούρης κάνει τα δικά του....:P:p:p

το μεσημέρι τρώτε όλοι μαζί ή όχι;

Μεσημέρι? τι είναι αυτό???

τρώμε στο πόδι κάτι πρόχειρο και το βράδυ που μαζευόμαστε σπίτι τρωμε μαζί.

Χριστούγεννα εδώ ή σε κάποιο ταξίδι μακρυα!τι προτιμάτε?

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Προσπαθουμε καθε μεσημερι να τρωμε με τον αντρουλη μου,εκτως απο καποιες φορες που δουλευει το μεσημερι!!!

ουπς απαντησαμε ταυτοχρονα!!!!

απανταω λοιπον στο δικο σου,προτιμω εδω με ολη την οικογενεια!!!

τα χριστουγεννα κρυβουν κατι ιδιατερο για σενα?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...