Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

καλα καλη μου πατρινη, τα ειπες ολα τελεια για το ωραιοτερο νησι...

εχω παει πολλες φορες στην Ροδο και εχω ζησει και εκει λογω δουλειας του συζηγου..

η ωραιοτερη για μενα παραλια ειναι του Αντονι Κουιν...

τελειος κολπος και φανταστικα νερα, ειχα μαζεψει και αργυλο και εκανα μασκα.

ερωτηση τωρα:

ποιο φαγητο απο την Ροδο σας εχει μεινει στο στομα?

(παστακια, η παναγια η τσαμπικα ειναι φανταστικο μερος και αν πατε να ανεβειτε και πανω, στην ψηλη!)

Η μερίδα γύρου κοτόπουλου που είχαμε φάει σε μία κεντρική ψησταριά που έπιανε ολόκληρη γωνία και απέναντι είχε μια πολύ ωραία αμφιθεατρική καφετέρια....πως τις λέγανε ρε γμτ...μιλάμε για μερίδα γίγας!!! πάνω σε ξύλινα πιάτα...σούπερ!!!Αφού είχα πάει το '04 και ακόμα το θυμάμαι...

άστο ανέβηκα και άφησα κανά κιλό εκεί πάνω..είχε 299 σκαλιά είχε...πωωωω...και ήμουν και νεότερη....μιλάμε έφαγα ήττα...αλλά το εκκλησάκι ωραίο και η θέα της παραλίας απίστευτη....πωωωωωωωωω!!τι μου θύμισες τώρα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α! και τα γεμιστά με κιμά που μου είχε φτιάξει η κυρα-Βασιλεία μια οικογενειακή φίλη των πεθερικών μου, πολύ φιλόξενοι άνθρωποι!

Ερώτηση : Ποιό άλλο νησί σας μάγεψε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Η μερίδα γύρου κοτόπουλου που είχαμε φάει σε μία κεντρική ψησταριά που έπιανε ολόκληρη γωνία και απέναντι είχε μια πολύ ωραία αμφιθεατρική καφετέρια....πως τις λέγανε ρε γμτ...μιλάμε για μερίδα γίγας!!! πάνω σε ξύλινα πιάτα...σούπερ!!!Αφού είχα πάει το '04 και ακόμα το θυμάμαι...

μαλλον τα εκατο μαγαζια θα λες...

Εviri απαντω σε εσενα,

εχω παει το 1999, το 2004 και το 2006 που εμεινα 6 μηνες.

ποιος μερος μεσα απο την πολη σας αρεσε απο την Ροδο?

Pastakia με μάγεψε η Σαντορίνη και ειδικά όταν πρωτοφτάσαμε στο λιμάνι αυτό το δέος που σε πιάνει κοιτώντας το κομμένο μέρος του νησιού. Μαρία-Ελπίδα μου άρεσε πολύ η Λίνδος. Αλλά και το δάσος με τις πεταλούδες.

Έχετε πάει στη Σαντορίνη;

Διαφημίσεις

Δε σας ρώτησα, από τη Ρόδο πήρατε αναμνηστικές βαλσαμωμένες πεταλούδες;

οχι δεν πηρα , δεν μου αρεσε καθολου σαν ιδεα,

πηρα καρφιτσες ομως σε σχημα πεταλουδας!

μονο σε νησια θα θελατε να πηγενετε διακοπες?

το ωραοτερο δωρο που εχω παρει μεχρι τωρα ηταν οι βερες μας απο τον αντρουλη μου, φυσικα!!

τι ειδους δωρα ειναι τα αγαπημενα σου?

Διαφημίσεις

Ένα ωραιότατο δαχτυλίδι.

(μαζί απαντήσαμε αλλά ισχύει η ίδια απάντηση και για την ερώτηση της athi80)

Εσύ ποιο θυμάσαι σαν το ωραιότερο δώρο που έχεις προσφέρει σε άντρα;

δεν ασχολειτε παρα πολυ αλλα δεν επιβαρυνει καθολου το σπιτι, ειναι πολυ προσεχτικος και τακτοποιει τα πραγματα του.

τωρα βεβαια που ειμαι εγκυος, τα κανει ολα!!!

μαγειρευει ο καλος σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...