Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Μένουμε σε οικογενειακή πολυκατοικία και έχουμε συννενοηθεί και οι 3 όροφοι να βάζουμε λαμπάκια"βροχή" κατά μήκος των μπαλκονιών μας που βλέπουν κεντρικόδρόμο της Πάτρας και στους βραχίονες των τεντών μας βάζουμε αυτές τις μεγάλες φωτεινές μπάλες σε 3 σημεία του μήκους των μπαλκονιών. Απλό και όμορφο.

Σας αρεσει να καλείτε κόσμο στο σπίτι την Πρωτοχρονιά ή να επισκέπτεστε άλλους;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ναι πολύ μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε κόσμο γενικά τις μέρες των γιορτών. Είτε να καλώ εγώ (όσο κι αν με κουράζει), είτε να με καλούν. Ειδικά όταν ακολουθεί γλέντι και χορός μετά το φαγητό ή τουλάχιστον να έχουμε πλάκα και πολύ γέλιο, τότε θεωρώ ότι η βραδυά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Πότε ξεκινάς να ψωνίζεις τα δώρα που πρόκειται να δώσεις τις μέρες των γιορτών;

όταν πληρώνομαι το πολυπόθητο δώρο Χριστουγέννων, γιατί έχουμε ποοολλούς στην οικογένεια που γιορτάζουν εκείνη την εποχή....

Δέντρο ή καραβάκι στολίζετε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι, αλλά υπήρχε και δέντρο μες στο σπίτι. Το καραβάκι βρισκόταν σε μία γωνία.

Τι άρεσε/αρέσει στην μαμά σας να φτιάχνει λουκουμάδες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή δίπλες;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Μελομακάρονα στα οποία είχε μια τέλεια συνταγή από τη γιαγιά μου. Κουραμπιέδες μάλλον 1-2 φορές είχε φτιάξει και δίπλες επίσης έφτιαχνε πολύ ωραίες αλλά όχι τόσο συχνά. Όσο για τους λουκουμάδες τους έκανε κανά δυο φορές το χρόνο, αλλά από τότε που έσκασε το λάδι πάνω στο πρόσωπό της και της δημιούργησε σοβαρά εγκαύματα δεν ξανάφτιαξε.

Μου τέλειωσαν οι ιδέες για χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις. Έχεις να ρωτήσεις κάτι εσύ;

χαχαχαχα!!!παίζουμε μόνες μας εννοείς; τυχαίο;

ναι, πάμε : από την άλλη άκρη..Καλοκαιράκι βουνό ή θάλασσα; Κοσμοπολίτικο μέρος ή ηρεμίες;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μου αρέσει πιο πολύ να είμαι κοντά στη θάλασσα, αλλά κι αν μου τύχαινε διακοπές στο βουνό δε θα είχα καμιά αντίρρηση αρκεί να ήταν ωραίο το τοπίο. Την ηρεμία δεν τη θέλω καθόλου. Ηρεμία έχω και στο σπίτι μου όλο το χρόνο. Εγώ στις διακοπές θέλω να κάνω βόλτες, να βλέπω κόσμο, να επισκέπτομαι αξιοθέατα, να ξενυχτάω σε διασκέδαση. Αν πάω για ηρεμία αισθάνομαι σαν γριά που πάει για τσάι.

Φέτος πού πήγες διακοπές;

Στο Ολύμπιο(μαιευτήριο):-P:razz::-P....Πέρισυ όμως (όχι επειδή άν δεν το πώ θα σκάσω) πήγα το Πάσχα Παρίσι και το καλοκαίρι Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο από 5 μέρες....ήταν σούπερ!!!!

Εσύ που πήγες διακοπές φέτος; Του χρόνου που λές;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Σούπερ ουάου παστάκια. Φέτος εγώ δεν πήγα πουθενά γιατί η μεγάλη μου κόρη διάβαζε και είχε και φροντιστήριο για πανελλαδικές που έδινε το Σεπτέμβριο. Του χρόνου ακόμη δεν έχουμε προγραμματίσει ούτε στη σκέψη. Αλλά θα επιδιώξουμε να πάμε σε κάποιο μέρος που να μην έχουμε ξαναπάει. Ας πούμε Ζαγοροχώρια, ή Πήλιο ή κάποιο νησί του Ιονίου. Ποιος ξέρει;

Εσύ έχεις προγραμματίσει καλοκαιρινές διακοπές;

Διαφημίσεις

Σούπερ ουάου παστάκια. Φέτος εγώ δεν πήγα πουθενά γιατί η μεγάλη μου κόρη διάβαζε και είχε και φροντιστήριο για πανελλαδικές που έδινε το Σεπτέμβριο. Του χρόνου ακόμη δεν έχουμε προγραμματίσει ούτε στη σκέψη. Αλλά θα επιδιώξουμε να πάμε σε κάποιο μέρος που να μην έχουμε ξαναπάει. Ας πούμε Ζαγοροχώρια, ή Πήλιο ή κάποιο νησί του Ιονίου. Ποιος ξέρει;

Εσύ έχεις προγραμματίσει καλοκαιρινές διακοπές;

"Προγραμματίσει" 'οχι,αλλά λέμε να πάμε Ρόδο λόγω τάματος του ανδρα μου για το παιδι(Παναγία Τσαμπίκα)....αλλά αγαπάμε πολύ την Ρόδο ήταν οι πρώτες μας διακοπές!!!!

Ποιό είναι το αγαπημένο σου φαγητό σε εστιατόριο;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

το 2004 που είμαστε αρραβωνιασμένοι....Τέλεια λέμε! πιστεύω οτι αυτό το νησί είναι ευλογημένο από το Θεό. έχουν συνδιαστεί 3-4 πολιτισμοι(λατινικοί-Έλληνικος-μουσουλμανικόςκτλ) και όλα τα ελληνικά στύλ διακοπών (βουνό, θάλασσα, ασπρο-μπλέ->Λίνδος,κοσμοπολίτικο->Παλιά Πόλη->τέλεια, μουσεία, απίστευτες παραλίες-> Τσαμπίκα, Αρχάγγελος, Γεννάδι κτλ κτλ) Πωωω τι μου θύμισες!!!!

Ποια παραλία της Ρόδου σου άρεσε και γιατί;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλα καλη μου πατρινη, τα ειπες ολα τελεια για το ωραιοτερο νησι...

εχω παει πολλες φορες στην Ροδο και εχω ζησει και εκει λογω δουλειας του συζηγου..

η ωραιοτερη για μενα παραλια ειναι του Αντονι Κουιν...

τελειος κολπος και φανταστικα νερα, ειχα μαζεψει και αργυλο και εκανα μασκα.

ερωτηση τωρα:

ποιο φαγητο απο την Ροδο σας εχει μεινει στο στομα?

(παστακια, η παναγια η τσαμπικα ειναι φανταστικο μερος και αν πατε να ανεβειτε και πανω, στην ψηλη!)

Παιδιά εγώ δε θυμάμαι πολλά εκτός από έναν μουσακά που ακόμη έχω τη γεύση στο στόμα. Πάντως ό,τι άλλο δοκιμάσαμε ήταν καταπληκτικό.

Ποια χρονιά ήσουν στη Ρόδο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...