Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαφει η μαμα μου κορομηλα χρυσα και τα καρφωνει πανω σε πρασιναδα και βαζω σιγουρα ενα τετοιο μπουκετο.

επισης εχω παντα αλεξανδρινο στην εισοδο του σπιτιου σε γλαστρα ομως..

βαζεις στεφανι στην πορτα και αν ναι τι ειδους?

φυσικα,ενα μεγαλο με τον αγιο βασιλη σε αστεια εκδοση να λεει με χαρα καλα χριστουγεννα σε οποιον ερχετε να μας δει!!!

καλτσες για τα δωρα του αγιου βασιλη εχετε?κ αν ναι ποια ειναι η θεση τους???

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

(γράφαμε ταυτόχρονα)

Έχω βάζω μία στο σαλόνι κάτω από ένα πίνακα ζωγραφικής και δύο στο παιδικό δωμάτιο, δηλαδή μία για κάθε παιδί.

Τα αλεξανδρινά που έχεις σε γλάστρα σου χαλάνε εύκολα μόλις περάσουν οι γιορτές;

Διαφημίσεις

(γράφαμε ταυτόχρονα)

Έχω βάζω μία στο σαλόνι κάτω από ένα πίνακα ζωγραφικής και δύο στο παιδικό δωμάτιο, δηλαδή μία για κάθε παιδί.

Τα αλεξανδρινά που έχεις σε γλάστρα σου χαλάνε εύκολα μόλις περάσουν οι γιορτές;

κανονικα μου χαλανε,αλλα εχω ενα εδω κ σχεδον 2,5 χρονια που δεν εχει παθει τιποτα,απλα εχει χασει τους σωστους μηνες ανθησης του!!!δηλ το καλοκαιρι ντουρο κ το χειμωνα τεζα!!!:shock::shock::shock:

αλεξανδρινο κοκκινο ή λευκο?

9892a30fbd.png

εχω μια πολυ ωραια φατνη με πορσελανινα ζωακια.

εμενα δεν μου αρεσουν οι φατνες αλλα αρεσουν στον αντρουλη μου και εκεινος την διαλεξε..

αλλαζετε καθε χρονο καποια πραγματα στον στολισμο του σπιτιου?

(Τα αλεξανδρινά που έχεις σε γλάστρα σου χαλάνε εύκολα μόλις περάσουν οι γιορτές;)

Eviri εχω ενα στο μπαλκονι που εχει γινει σωστο δεντρακι..

ειναι καταπρασινο ολο τον χρονο και τα χριστουγγενα κοκκινιζει.

καθε χρονο ομως!!!!αφου δεν μπορω να αντισταθω στα μαγαζια με τα χριστουγεν!!!!!!!

κανετε χριστουγεννιατικο τραπεζι στο σπιτι σας??

9892a30fbd.png

Οπωσδήποτε θα κάνω τραπέζι ακόμη κι αν δεν κάνω ρεβεγιόν θα καλέσω τους γονείς μου τα πεθερικά μου και τις αδερφές του άντρα μου με τις οικογένειές τους. Δηλαδή μόνο μεταξύ μας και μαζευόμαστε 14 άτομα.

Εσύ όταν κάνεις χριστουγεννιάτικο τραπέζι/ρεβεγιόν φτιάχνεις φαγητά που γνωρίζεις ότι είναι δοκιμασμένα ή θα κάνεις και κάποια που θα δεις σε συνταγές και θα σε κεντρίσουν;

Διαφημίσεις

Δοκιμασμένα, τεσταρισμένα και που ξέρω πως τους αρέσουν. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω την τέλεια σχέση με την κουζίνα :( κι έτσι αποφεύγω τα πολύ πρωτότυπα όταν κάνω τραπέζι. :tongue:;)

Αγαπημένο τραγούδι κατά το στολισμό του δέντρου εχεις?

Αυτά τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι τα αγαπημένα μου: "Ο μικρός τυμπανιστής" η "Άγια Νύχτα" και το "Άη Βασίλης έρχεται ξανά".

Όταν κάνεις ρεβεγιόν χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο στο σπίτι σου, μετά το φαγητό χορεύετε ή παίζετε χαρτιά;

Μονη σα το λεμονι... περσι που ημουν εγκυος δεν εχω παραπονο το ανεβασε και το εστησε ο αντρας αλλα και παλι μονη το στολισα... οταν ημουν εγκυος στο πρωτο ομως το ειχα ανεβασει το ειχα στησει και το ειχα στολισει μονη μου... κακως πολυ κακως... φετος που η κορη μου θα ειναι 3,5 ισως να εχει πλακα να με βοηθησει!

Στολιζετε μονο δεντρο ή οοολο το σπιτι?

Εγώ τα περισσότερα στολίδια τα βάζω στο σαλόνι, λίγα βάζω στην κουζίνα, λίγα στο παιδικό και στη βεράντα φώτα. Δηλαδή δε στολίζω την κρεβατοκάμαρά μας και το μπάνιο. (Μήπως να τα στόλιζα κι αυτά; )

Εσύ στην κουζίνα τι στολίδια βάζεις; (αν δε στολίζεις την κουζίνα, πες τι βάζεις στη βεράντα/κήπο)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...