Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

παλιοτερα σιγουρα καπου εξω,τωρα δεν μπορω τον πανικο των ημερων κ προτιμω σπιτι οικογενειακα!!!

ποια ηταν τα καλυτερα σου χριστουγεννα?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήταν το 2006 που τα γιορτάσαμε κάνοντας ρεβεγιόν με συγγενείς κοντινούς και μετά φύγαμε για ένα τριήμερο στον Παρνασσό (χιόνια, βόλτες) όπου περάσαμε καταπληκτικά. Μείναμε στην Τιθορέα και γυρίσαμε τα γύρω χωριά που μας άρεσαν πολύ. Επιστρέψαμε παραμονή πρωτοχρονιάς.

Εσύ ποια χρονιά πέρασες τις καλύτερες γιορτές;

τι καλυτερες γιορτες τις περασα τα χριστουγεννα του 2008 καθως ηταν τα πρωτα χριστουγεννα ως παντρεμενη και ειμασταν και στο καινουριο μας σπιτι!

ειχαμε κοσμο και ηταν πολυ ωραια..

τρωτε παραδοσιακα γαλοπουλα ή αλλο κρεας?

Φτιάχνω οπωσδήποτε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και βασιλόπιτα.

eviri που τις ξερεις τις διπλες?

σε ρωταω επειδη συνηθιζονται στα μερη μας, εδω κατω..

ειναι πολυ ωραιο γλυκο

Τρώμε σίγουρα γεμιστή γαλοπούλα, αλλά αν κάνω εγώ ρεβεγιόν με κόσμο θα φτιάξω εκτός από γαλοπούλα και χοιρινό με σέλινο που είναι επίσης παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό.

Στέλνεις κάρτες για χρόνια πολλά τις μέρες των γιορτών;

(Γεια σου Μαρία-Ελπίδα. Ναι το ξέρω ότι είναι παροδοσιακό - κυρίως Μεσσηνιακό - γλυκό, αλλά το έχω ακούσει γενικά και σε άλλη μέρη της Ελλάδας ως χριστουγεννιάτικο γλυκό και επειδή μου αρέσει κιόλας σαν γεύση τις φτιάχνω. Επίσης είναι παραδοσιακό και στην Κρήτη απ' όπου είναι η καταγωγή μου).

Διαφημίσεις

Όχι ακριβώς. Αυτό που με κουράζει είναι να ψάχνω για δώρα λαβαίνοντας υπόψη ότι δεν πρέπει να είναι ακριβά, να μην έχω ξαναπάει το ίδιο πράγμα στο κάθε πρόσωπο, να τους αρέσουν, να τα βρω εύκολα και στο τέλος βαρυγκομάω για κάτι που θα έπρεπε να κάνω με χαρά. Οι ετοιμασίες και τα τραπέζια μου αρέσουν.

Τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου έχουν μουσική;

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Αυπνιες και σημερα!!

Τα φωτακια του δεντρου μου δεν εχουν μουσικη.Δεν μου πολυαρεσει..

Εχουν ομως διαφορα χρωματα και αναβουν διαφορα!!

Τι δωρο θα ηθελες να κανεις στον αντρα σου τα Χριστουγεννα?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Ίσως κάποιο ρούχο. Το πιθανότερο είναι να βγω στα μαγαζιά και να αγοράσω ό,τι με κεντρίσει.

Στα βαφτιστήρια σου τι δώρο κάνεις στις γιορτές χριστουγέννων-πρωτοχρονιάς;

εχουμε ενα με τον αντρα μου και επειδη τωρα ειναι 10 χρονων, τον ρωταμε και ο,τι θελει του περνουμε.

βασικα ολο και καποιο παιχνιδι θελει αλλα του περνουμε και κανα ρουχο.

φτιαχνεις συνταγες απο την τηλεοραση?

Ναι παλιότερα έφτιαχνα αρκετά συχνά. Μου άρεσαν πολύ οι συνταγές της Αργυρώς και μου έβγαιναν πολύ πετυχημένες. Επίσης έχω φτιάξει αρκετά πράγματα της Βέφας που επίσης μου πετύχαιναν και κάποιες πολύ ωραίες την Νίκης και Τζωρτζέλας όταν έκαναν εκπομπή στο Star.

Τι θα ήθελες να βλέπεις στην τηλεόραση που δεν το έχει κανένα κανάλι τώρα; (εκπομπή, έργο, ντοκυμαντέρ, κ.α.)

Διαφημίσεις

ΚΑΝΤΥ-ΚΑΝΤΥΥΥΥΥΥΥ! Ολεεεεεε! Την οποια κατεβασα απο το ιντερνετ και την ειδα πριν κανα χρονο ολοκληρη μεσα σε 3-4 μερες!!!!

Τι ειναι αυτο που δεν σου ειναι αναγκαιο αλλα οση κριση και αν εχουμε δεν θα στερηθεις?

Ειλικρινά τίποτα. Μπορώ να αποχωριστώ οποιοδήποτε υλικό αγαθό αν στριμωχτώ πολύ στα οικονομικά. Είμαι έτοιμη να στερηθώ ο,τιδήποτε αγοράζω προκειμένου να τα βγάλω πέρα.

Σε ποιο τομέα κάνεις οικονομία φέτος που ξέσπασε αυτή η κρίση;

δεν κανω περιττα εξοδα οποτε δεν χρειαστηκε να κοψω κατι.

πιστευεις πως η οικονομικη κριση εχει κατι θετικο να μας αφησει....?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό πρόχειρα είναι ότι το θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα μαζευτούμε λίγο όλοι μας και δεν θα είμαστε άπληστοι και σπάταλοι. Μέχρι να ξαναλασκάρουν τα πράγματα γιατί μετά μας βλέπω ξανά στην ίδια κατρακύλα.

Τι λες ξαναγυρίζουμε στις ερωτήσεις με θέμα τα χριστούγεννα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...