Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Να ακομα μια που της αρέσουν τα στολίσματα!:D (πολύ γλυκιά η ιδέα με φωτογραφίας με το μωράκι σου!!!!:D)

Την υπόσχεση την έκανα ναι αλλά όχι ποτέ δεν την κράτησα!:P

Κάνετε σε όλους δώρα στην οικογένεια ή μονο στους μικρούς;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άλλο θέμα κι αυτό. Κάθε χρονιά τα ίδια. Υπόσχομαι πως θα αρκεστώ στα δώρα για τα μικράκια αλλα..... όπως και με τη διακόσμηση... πάνε περίπατω οι υποσχέσεις!!!

Το καλύτερο δώρο χριστουγέννων που έχεις πάρει?

Άλλο θέμα κι αυτό. Κάθε χρονιά τα ίδια. Υπόσχομαι πως θα αρκεστώ στα δώρα για τα μικράκια αλλα..... όπως και με τη διακόσμηση... πάνε περίπατω οι υποσχέσεις!!!

Το καλύτερο δώρο χριστουγέννων που έχεις πάρει?

Ακόμη να το πάρω...Ελπίζω να το πάρω φέτος!!!:D

Εσένα;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γαμήλιο ταξίδι στη Βιέννη. (Χριστούγεννα)

Φτιάχνεις χριστουγεννιάτικα γλυκά?

φτιαχνω κουριαμπεδες,μελομακαρονα κ φυσικα την βασιλοπιτα!!!

στολιζεις κ το μπαλκονι???????

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!Για μενα ειναι η καλυτερη γιορτη!!!ειναι υπεροχο να βλεπεις τα παντα στολισμενα!!!!

Εχεις καινουριο μελος στην οικογενεια να του γνωρισεις τα Χριστουγεννα??

line_feet_beg_40_time_1278648000_text_f4ef20e2e1f4f1e1f7e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif[/url]

Ναι, την Μελίνα μας, η οποία βέβεια από πέρυσι πρόλαβε στολισμό, αν και νομίζω ότι δεν κατάλαβε και πολλά. ΓΙαυτο και περιμένω πως και πως φέτος γιατι θα της κανουν εντυπωση όλα.

Ανταλλάσετε δώρα τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονια;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Προτιμώ την Πρωτοχρονιά που είναι σχετική με τον Άη Βασίλη και δίνουμε τότε δώρα ο ένας στον άλλο στην οικογένεια.

Πιστεύεις στο ποδαρικό της Πρωτοχρονιάς;

ΑΠΟΛΥΤΑ!! Λανθασμένα ίσως, αλλά επειδή, δυστυχώς, εχουν συμβεί διάφορα, αρχές χρονιάς, το αποδίδω εκεί.

Ανοίγεις στα παιδάκια για να σου πουν τα κάλαντα?

Με μεγαλη μου χαρα!!!καθε χρονο περιμενω πως κ πως να ακουσω καλλαντα απο παιδικες φωνουλες!!!!!

ελεγες τα καλλαντα μικρη?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά τα έλεγα λίγο περιορισμένα. Σε συγκεκριμένα σπίτια της γειτονιάς. Συγκεκριμένα σε όσους με γνώριζαν και τους γνώριζα και όχι μακριά.

Εσύ τα κάλαντα τα έλεγες μόνη σου ή μαζί με άλλα παιδιά;

Τα κάλαντα τα έλεγα μαζί με τα ξαδερφια μου, μαζευόμασταν ένα τσουρμο και πηγαίναμε...πολύ πλάκα

Όταν έλεγες τα κάλαντα, έπαιζες κάποιο όργανο ή το παραδοσιακό τριγωνάκι;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Με το παραδοσιακό τριγωνάκι. Αργότερα στο γυμνάσιο είχαμε καθηγητή μουσικής που μας μάθαινε μελλόντικα και τα έλεγα με τη συνοδεία της μόνο στους γονείς μου και στη θεία μου που έμενε πάνω από το σπίτι μας. (ντρεπόμουν βλέπεις να βγαίνω με τη μελλόντικα στους δρόμους) Βέβαια στην ηλικία αυτή είχα ήδη σταματήσει να τα λέω στη γειτονιά.

Όταν δε σου άνοιγαν την πόρτα (στα κάλαντα) ξαναπήγαινες αργότερα να δεις αν θα την ανοίξουν;

Μπα,οχι πηγαιναμε αλλου:P

(τι μου θυμησατε!το τριγωνακι μου!!!το εχω ακομη,το πηρα μαζι με την προικα μου οταν παντρευτηκα:Dτωρα το ¨κληρονομησε¨ η κορη μου!!)

φτιαχνεις διαφορες λιχουδιες τις Γιορτες?αν ναι, τι?

1066964t550bl3o0t.gif328052gqbj0xn03d.gif

Φτιάχνω οπωσδήποτε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και βασιλόπιτα. Εκτός από αυτά όμως σίγουρα θα φτιάξω κι άλλα γλυκά κοιτώντας κάθε φορά διαοφορετικές συνταγές, κυρίως κάποιο γλυκό που να περιέχει σοκολάτα (π.χ. τάρτα σοκολάτας με φουντούκια, χριστουγεννιάτικο κέικ ή ό,τι άλλο δω και με κεντρίσει).

Πού συνηθίζεις να περνάς την παραμονή ή το βράδυ των χριστουγέννων; Κάνεις κάποιο ρεβεγιόν, βγαίνεις σε νυχτερινά μαγαζιά ή μόνο με την οικογένειά σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...