Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Ελπίζω να μη βρέχει και να πάμε, ώστε να κουνήσει ο μικρός μου την πρώτη σημαιούλα που έφτιαξε μόνος στον παιδικό σταθμό.

Ένοιωθες κι εσύ ΤΟΟΟΟΟΣΟ χαζομαμά, όπως εγώ, τύπου βάζω τα κλάμματα τώρα, όταν σου έφερε το παιδάκι σου απο το πρώτο του σχολείο την πρώτη χειροτεχνία? (Αν δεν έχεις ακόμη παιδάκια νομίζεις πως έτσι θα ένοιωθες?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι κι εγώ σαν κι εσένα. Κάθε καινούργιο που έκαναν οι κόρες μου με έκανε άλλοτε να δακρύζω κι άλλοτε να θέλω να τις πνίξω σε μια αγκαλιά.

Πόσων μηνών είπε μπαμπά (ή την πρώτη λέξη του) το παιδάκι σου;

δεν εχω παιδακι ακομα αλλα εγω ειπα την πρωτη μου λεξη 6 μηνων και ηταν μπαμπα!!

απο τοτε ο μπαμπας μου, εχει τρελο ερωτα μαζι μου...

ειχες ευκολη εγκυμοσυνη?

Είχα αρκετούς εμετούς και στις δύο εγκυμοσύνες. Πρήξιμο από τον 7ο μήνα και μετά. Σπυριά στην κοιλιά - χέρια - πόδια από τον 8ο μήνα και μέχρι που γέννησα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Το δυσκολότερο όμως, ήταν η αποκόλληση στη δεύτερη εγκυμοσύνη που έγινε 3 φορές και με ανάγκασε να είμαι για 3-4 μήνες στο κρεβάτι. Είχα κι άλλα μικροπροβλήματα, αλλά ποιος δίνει σημασία;

Πόσα κιλά πήρες σε όλη την εγκυμοσύνη -ες σου;

18 ΟΛΟΚΛΗΡΑ!!!! Ημουν μια ολοστρόγγυλη μπαλίτσα. Ευτυχώς που είμαι ψηλή και δεν είχα παραπανίσια κιλά πριν την εγκυμοσύνη. Πρέπει πάντως να ήμουν απο τις πιο "ατσούμπαλες" εγκυμονούσες :tongue::D:D

Χάνεις εύκολα κιλά?

Διαφημίσεις

Πράσινο κλασικά!

Θα πάρετε αληθινό έλατο ή έχετε ψεύτικο?

Εχουμε ψεύτικο που όμως μοιάζει σαν αληθινό...(ευτυχώς)

Διαλέγεις ένα χρώμα στα στολίδια ή σου αρέσει η πολυχρωμία; (αχ πολύ μου αρέσει που μιλάμε για "χριστούγεννα":D)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

μμμμ μ' αρέσει η πολυχρωμία αλλά δεν τα μπερδεύω όλα μαζί, π.χ. θα βάλω κόκκινα μπρονζέ κίτρινα, δεν θα μπλέξω και πράσινα μπλε .

σ αρέσουν τα χρωματιστά φωτάκια ή τα άσπρα?

U6Vip2.png

Πειράζει ν απαντήσω και σε προηγούμενες ερωτήσεις?:tongue: Έχω λευκό δέντρο, το στολίζω κυριώς με ασημένιες και μπλε μπάλες, βάζω ανα χρονιά και λίγους φιόγκους (όχι κορδέλες γύρω γύρω δεν μου πολυαρέσουν) και φυσικά λατρεύω τα μπλε φωτάκια!!!

Αν και νομίζω η καλύτερη διακόσμηση που έχω κάνει ποτέ ήταν τα πρώτα χριστούγεννα με τον μικρό που είχα βάλει μόνο φωτογραφίες του και στην κορυφή την πρώτη φωτογραφία της γέννησής του!!!!

Έχεις υποσχεθεί ποτέ στον εαυτό σου: "φέτος τα χριστούγεννα δεν θ' αγοράσω ΤΙΠΟΤΑ για διακόσμηση" και να το έχεις κρατήσει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...