Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου λείπει λιγος χρονος να μπορω να παω καπου μονη με τον αντρα μου.

Με τρια παιδια και καθημηρινη εργασια (του)ει αδύνατον ...αλλα που θα παει θα τα καταφέρουμε καποια στιγμη(ΕΛΠΙΖΩ!!!!!!!!!!!)

Είχες καποιο όνεiρο που δεν καταφερες να πραγματοποιήσεις?

Ναι...να ταξιδέψω ως εθελόντρια σε τριτοκοσμικές χώρες για βοήθεια...

Αν άλλαζες κάτι από την πορεία της ζωής σου μέχρι τώρα, τι θα ήτανε αυτό;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νομίζω πως μέχρι τώρα στάθηκα αρκετά τυχερή στη ζωή μου και απέκτησα και δύο υπέροχες κόρες. Αυτός είναι ο λόγος που δε θα ήθελα να αλλάξω κάτι στη ζωή μου. Ίσως αν έσπαγε κάποιος κρίκος από αυτή την αλυσίδα δε θα μου έρχονταν όλα όπως και σήμερα.

Αν έλεγαν στις ειδήσεις ότι από αύριο όποιος θέλει μπορεί να κατοικήσει στον Άρη ή σε άλλο πλανήτη, θα πήγαινες;

(Πωπω το ξέχασα, βρε maria-elpida εσύ για να έχεις στο δεύτερο συνθετικό του ψευδωνύμου σου το Ελπίδα θα πει ότι γιορτάζεις. Σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

Διαφημίσεις

Oχι...Μου αρέσει όπως είμαι εδώ στη Γη:D

Πιστεύεις στην ύπαρξη εξωγήινων όντων; (πολύ επιστημονικό το καφέ μας:P)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Η αλήθεια είναι πως μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω πως σ όλοκληρο τον πλανήτη είμαστε μόνοι μας. Απο την άλλη όντως είναι τόσο επιστημονικη φαντασία όλο αυτό που τελικά μάλλον δεν έχω σαφή απάντηση. :-(

Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου με 3 λέξεις?

θεωρω προτερημα την οργανοτηκοτητα και που ευτυχως ο συζηγος την εχει σε μεγαλο βαθμο.

περιεγραψε μας μια ιδανικη μερα για σενα.

Eviri γεια σου κουκλα μου, με λενε μονο Μαρια, το Ελπιδα το εχω βαλει για να μου θυμιζει να μην την χανω γιατι πιστευω πως πρεπει παντα να ελπιζουμε και να περιμενουμε τα καλυτερα να ερθουν.

ευχαριστω πολυ παντως, α! επισης γιρταζω στις 15/8. φιλια!!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Χμ...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο...Ιδανική όμως είναι η μέρα που από την ώρα που θα ανοίξω τα μάτια μου θα νιώθω καλά...με εμένα και με όλα...και το συναίσθημα αυτό θα με κρατήσει όόόόλη μέρα!!!!

Φθινόπωρο ή χειμώνας; Τι προτιμάς;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εδώ που τα λέμε έχω ξεχάσει πώς είναι το πραγματικό φθινόπωρο. Αυτό που ερχόταν κάθε Σεπτέμβριο όταν ήμουν παιδί. Αυτό που μας ανάγκαζε κάθε Οκτώβριο να φοράμε το κοτλέ παντελόνι, το καλσόν, και τις πρώτες μάλλινες μπλούζες. Οι καταιγίδες ήταν ξαφνικές και ευεργετικές. Χάζευα τα δέντρα να κουνιούνται από τον αέρα που παρέσυρε τα φύλλα τους. Αυτό το φθινόπωρο πραγματικά το λάτρευα. Όμως δεν έχω παράπονο κι ο χειμώνας καλός είναι, μου αρέσει να χουχουλιάζω. Να ακούω έξω το δυνατό κρύο αέρα ή τη δυνατή βροχή κι εγώ να είμαι ζεστά μέσα στο σπίτι. Μάλλον μου αρέσουν και οι δύο εποχές τελικά.

Σου αρέσει να βλέπεις στον κινηματογράφο επικά έργα;

ορισμενα μου αρεσουν, καποια ειναι υπερβολικα και οπως σε καθε ταινια που μεταφερεται απο το βιβλιο στην οθονη, χανει τη μαγεια του.

Ποιος χαρακτηρας ή ηρωας-ίδα θα ηθελες να ησουν απο την ιστορια και γιατι;

BdN1p3.png

Δεν το έχω πολυσκεφτεί αλλά θα ήθελα να ήμουν κάποιος που να έσωζε κόσμο όπως ο γιατρός Παπακωνσταντίνου με το τεστΠαπ. Ή η μητέρα Τερέζα η οποία βοηθούσε τους φτωχούς. Ο λόγος είναι απλά και μόνο για να μοιράζω αγάπη και να κάνω έναν κόσμο όσο το δυνατόν καλύτερο.

Ποιο είναι το πιο παράξενο ή αξιοσημείωτο όνειρο που είδες και θα ήθελες με δυο λόγια να το μοιραστείς μαζί μας;

Το πιο παράξενο όνειρό μου ήταν τώρα πρόσφατα -που έχω αρχίσει πλέον να το χάνω η αλήθεια είναι-... που με έπιασε ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ !!!! Ημαρτον Κύριε, μιλάμε πως έκλαιγα απ' τα γέλια! Να φανταστείτε ότι ξύπνησε΄ο κακομοίρης ο άντρας μου και με ρωτάει "Αγάπη μου κλαις?" και του έκανε νόημα με το χέρι μου οχι οχι ... φοβόμουν μην ξυπνήσω κιόλας βλέπετε και χαθεί η μαγεία της στιγμής !!!!!

Μετά από αυτά νομίζω πως είμαι κλινική περίπτωση όντως... Τεσπα καλά ήταν ! Όμορφα !

Πιστεύετε πώς θα γεράσετε μαζί με τον σύντροφό σας ?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...