Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Ναι,υπάρχουν δύο μικρα "κουσούρια".Το ένα είναι οι ραγάδες στην κοιλιά και το αλλο οι πόνοι στην μέση που ξεκίνησαν στην πρωτη εγκυμοσυνη και συχνα με ταλαιπορουν ακόμη,ιδιαίτερα μολις παρω λιγα κιλα.Χαλάλι ομως γιατι εχω τρεις γιους που λατρευω (παρολο που με πεδευουν αρκετά,οι δυο ειναι στην εφηβεια και ο μικρος στο προνηπιο).

Τι ηλικίες έχουν τα παιδιά σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μεγάλη είναι 18 και η μικρή 8. Με δέκα χρόνια διαφορά μεταξύ τους τις έκανα.

Αν δεν έκανες το επάγγελμα που κάνεις σήμερα ή ακόμη και τα οικιακά, ποιο επάγγελμα θα έκανες;

Οταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω σχεδιάστρια μοδας ή διακοσμήτρια.Γενικά όμως μου αρέσουν τα επαγγέλματα που εχουν σχέση με τη δημιουργια και τις τέχνες,άσχετα με το ότι δεν τα καταφερα να κανω τίποτα από αυτα.

Ποιο ειναι το επαγγελμα σου?

Οικιακά. Εργαζόμουν στο παρελθόν σε γραφείο που είχε να κάνει με αλλοδαπούς (για άδειες παραμονής και εργασίας). Όμως έχω μάθει αγγλικά-γαλλικά και ιταλικά και μόνο στα αγγλικά έχω πάρει επάρκεια γλώσσας και άδεια διδασκαλίας επειδή είμαι κάτοχος του proficiency.

Θα ασχολιόσουν με κάποιο άθλημα αν είχες χρόνο;

Ναι,θα μου ερεσε να ασχοληθω με το βολε'ι' ή το τένις.Προς το παρον όμως το μονο αθλημα που κανω ειναι το τρέξιμο(για να προλάβω τις δουλειές του σπιτιού)...

Σε ταλαιπωρούν τα παιδια με το διαβασμα των μαθημάτων?

Διαφημίσεις

Δόξα τω Θεώ μέχρι τώρα όχι. Η μεγάλη διάβαζε μόνη της από τα Χριστούγεννα της πρώτης δημοτικού. Δηλαδή μαζί διαβάζαμε μόνο 3-4 μήνες. Η μικρή διαβάζει μαζί μου, αλλά ευτυχώς λίγες φορές δεν καταλαβαίνει αμέσως αυτό που λένε οι ασκήσεις των μαθημάτων.

Τι χρώματα έχεις δοκιμάσει να βάψεις τα μαλλιά σου από το παρελθόν μέχρι και σήμερα;

(Eviri εισαι ΠΟΛΥ τυχερη σχετικα με το διαβασμα των παιδιων,εγω το αντιθετο:cry:)

Δεν εχω βαψει ποτε τα μαλλια μου,αλλα συντομα θα ξεκινησω καθως αρχισαν να εμφανιζονται σιγα σιγα οι ασπρες τριχες(ειμαι 33).Οταν τα βαψω παντως θα ειναι σιγουρα στο φυσικο μου χρωμα που ειναι καστανο σκουρο.Μου αρεσουν διαφορες αποχρωσεις σε αλλες αλλα δεν θα τις τολμουσα εγω.Πιστευω πως κανενα αλλο χρωμα δεν θα μου ταιριαζε οσο το φυσικο μου.

Παρακολουθεις πολυ τηλεοραση?

Μπα τα τελευταία 3 χρόνια βρήκα άλλο παιχνιδάκι, το ίντερνετ. Αλλά και να θέλω να δω τηλεόραση τώρα που έχει λόγο στο τηλεκοντρόλ και η μικρή μου κόρη, εγώ αργώ να πιάσω σειρά. Όταν έχει ποδόσφαιρο, δεν το συζητάμε, κοντρόλ και παλάμη του άντρα ενσωματώνονται. Μόνο σε καμιά γιουροβίζιον και τίποτα καλλιστεία με αφήνουν να δω.

Το παιδί -ιά σου σε ποιο μήνα είπαν μπαμπά ή την πρώτη τους λέξη αν δεν ήταν το "μπαμπά";

καλησπερα

δεν εχω ακομα παιδια αλλα εγω σαν παιδι ειπα πολυ καθαρα μπαμπα 6 μηνων.

πες μια αγαπημενη σου ταινια κια γιατι?

Διαφημίσεις

Όχι, ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο. Ο λόγος είναι απλός. Και το ένα φαίνεται και το άλλο. Ακόμα κι αν δεν φαίνεται, όσον αφορά τα κιλά περισσότερα από ένα-δύο δε μπορώ να κρύψω και όσον αφορά την ηλικία, μια του κλέφτη δυο του κλέφτη την τρίτη μπορεί να αποκαλυφθεί η ηλικία από κοινές συναντήσεις με συνομιλήκους μου. Είναι όμως και το άλλο, για ποιο λόγο να κρύψω το ένα από τα δύο; Στα καλλιστεία θα πάω;

Θα έκρυβες ποτέ την ηλικία σου από τον άντρα σου;

οχι δεν θα γινοταν γιατι οπως ειπες και εσυ καποια στιγμη θα το μαθαινε...

ασε που ειμαι και μικροτερη του οποτε μου αρεσει..

ποιος ειναι ο πιο αγαπημενος σου ανθρωπος?

Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη ερωτηση που "έπαιξε" εδώ.Δεν νομιζω πως μπορει καποιος να βαλει την αγαπη που εχει για τον καθένα ξεχωριστα σε ζυγαρια και να βρει ποιος είναι ο πιο αγαπημένος του.

Αν υποθέσουμε πως αυτό γίνεται,τότε οι πιο αγαπημένοι μου ανθρωποι είναι τα 3 παιδια μου.

Μπορείς να περιγράψεις το σπίτι σου(περιληπτικά)?

είναι ένα ζεστό διαμερισματάκι που γέμισε από την αγάπη μας και τον γλυκούλη μπέμπη μας....σε πινελιές minimal (χιχιχιχι):tongue::tongue::tongue:

Θεωρείς οτι η λέξη "οικογένεια" συνεχίζει να αποτελεί αξία για εμάς τους Έλληνες;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...