Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Ω Ναι!!! Ευτυχώς όμως κάθε φορά απλά έρχομαι στο τσακιρ κέφι κι έτσι δεν δυσκολεύω και τους άλλους με λιποθυμίες, ή νοσοκομεία ή έστω εμ...τους.

Πότε μέθυσες τελευταία φορά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη άργησα να απαντήσω και δεν είδα ότι η ερώτηση η προηγούμενη είχε ήδη απαντηθεί.

Μέθυσα κατά κάποιον τρόπο δηλ. πριν από τρεις μήνες αλλά ήρθα απλά στο κέφι.

Σου αρέσουν οι χειμερινές διακοπές?

Μου αρέσουν πολύ οι χειμερινές διακοπές και ειδικά αυτές που είναι κοντά στα Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά.

Constantina έχω πολλά χρόνια να εργαστώ γι' αυτό ξυπνάω γύρω στις 09.00 όταν δεν έχω υποχρέωση και φέτος στις 07.15 για να ετοιμάσω τη μικρή για το σχολείο της. (Τι καλά που ήταν στη Τζέντα που άρχιζαν σχολείο στις 08.45 και ξυπνούσα στις 08.00).

xazomanoula δεν έχω μεθύσει ποτέ μου. Αν και το αντέχω το κρασί κι όταν είμαι με παρέα σε ταβερνάκι ή σε γάμους-βαφτίσια δεν πίνω μόνο ένα ποτήρι, δεν αφήνω τον ευατό μου να μεθύσει, μόλις αρχίσει λίγο να με ζαλίζει το σταματάω.

(Καλέ να κορνάρουμε όταν πρόκειται να δώσουμε απάντηση, δεν πειράζει αν δε τα σβήσω όλα εεε; )

Σε ποιους χειμερινούς προορισμούς έχεις κάνει διακοπές;

Πριν από 4-5 χρόνια ειχαμε πάει με τον αντρα μου στο Πήλιο.Οταν πηγαμε ήταν Οκτωβρης και ήταν τέλεια.Η πλάκα είναι πως προέκυψε αυτό το ταξίδι επειδή κερδισα ενα τριήμερο στο Πήλιο,σε ένα ξυστό που βρήκα στο περιοδικό "Τηλεθεατής".Βέβαια είχε και προυποθέσεις.Έπρεπε να παραγγείλουμε ενα βιβλιο με συνταγές(25 e)και να πληρωσουμε την κρατηση του ξενοδοχειου(70e).Τελος πάντων,ήταν ευκαιρία να πάμε ενα ταξίδι και σίγουρα μας στοιχισε φθηνότερα από το κανονικό.Τί μου θύμησες τωρα και μ'επιασε η πολυλογία μου...

Χρησημοποιείς ποτέ κουμπαρά για αποταμίευση?

Η ερώτηση πραγματικά είναι δική μου. Όλη μου τη ζωή έμαθα να έχω κουμπαρά και αποταμιεύω συχνά χρήματα με αυτό τον τρόπο.

Είδες έξω το φεγγάρι τι ωραίο χρώμα έχει;

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα,αλλα βγήκα έξω και δεν το βλέπω πουθενά...μαλλον έχει συννεφα..ή μόλις τελείωσε η "λίγωση"(έτσι το λέμε αυτό το φαινόμενο εδώ στην Κρήτη)

Πώς τα πας με την πεθερά σου?

Τα πάω πολύ καλά χωρίς προβλήματα.

(την ώρα που έγραφα για το φεγγάρι είχε ένα ωραίο πορτοκαλί χρώμα αλλά ήταν κοντά στη δύση του)

Σου αρέσουν τα αρώματα λουλουδιών στις κολώνιες;

Όχι, μου αρέσει να τα δοκιμάζω όλα. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά πρέπει να φοράμε αυτό που μας ταιριάζει στο δέρμα κι όχι αυτό που μυρίζει ωραία στο μπουκάλι. Έλα όμως που εμένα μου αρέσει να τα δοκιμάζω όλα, αφού υπάρχουν πολλά πραγματικά υπέροχα. Κάνω λοιπόν κολπάκια για τα αρώματα που ίσως δεν μου ταιριάζουν απόλυτα στο δέρμα για να μυρίζουν όπως στο μπουκάλι κι όχι αλλοιωμένα πάνω μου.

Τι μαγείρεψες σήμερα;

Διαφημίσεις

Ευτυχώς,όχι.Γενικά δεν έχω καψει κανένα ρούχο.Εχω καψει όμως το φαγητό μερικές φορές...:oops:

Είναι ευκολος για σένα ο προγραμματισμός του καθημερινού φαγητού?

Πανεύκολος και δε θα με πιστέψεις αλλά ποτέ στη ζωή μου, ούτε ελεύθερη με τους γονείς μου, ούτε παντρεμένη δεν είχα πρόβλημα καθημερινού προγραμματισμού του φαγητού. Έχοντας στο πρόγραμμα ομάδες τροφίμων εβδομαδιαίως κάνω αλλαγές μόνο στη συνταγή της κάθε ομάδας. Δηλαδή κάθε Τρίτη και Σάββατο κάνω ψάρι ή θαλασσινά, η αλλαγή είναι στο ψάρι και στον τρόπο που θα το κάνω κάθε φορά. Άλλοτε μεγάλα άλλοτε μικρά ψαράκια, που θα γίνουν τηγανητά ή ψητά ή πλακί κλπ. Κάθε Κυριακή κάνω κρεατικό που θα έχει μεγάλη ποικιλία από κιμά μέχρι κομμάτια κρέατος διαφορετικά μαγειρεμένα κάθε φορά. Βέβαια φροντίζω αν τις τελευταίες μέρες καταναλώσαμε ας πούμε ρύζι να μη φτιάξω το κρέας με ρύζι αλλά με άλλη ομάδα τροφίμων. Την Πέμπτη βάζω κάτι που να είναι ζυμαρικό ανάλογα με τη διάθεση της μέρας (με σάλτσα ή καρμπονάρα ή ο,τιδήποτε μου έρθει στο μυαλό). Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή κάνω εναλλάξ όσπρια και λαχανικά και στις μέρες των 2 εβδομάδων συνεχόμενα που θα φτιάξω όσπρια, ας πούμε, θα κάνω διαφορετικά μεταξύ τους (φακές, φασόλια, γίγαντες, φάβα κλπ) και κάθε φορά με διαφορετική συνταγή. Και στα λαχανικά το ίδιο. Επίσης να αναφέρω ότι σκέφτομαι τι θα φτιάξω την ίδια μέρα κι όχι την προηγούμενη. Για να έχω αυτή την άνεση, φροντίζω να έχω πάντα κάποιο κρέας και ψάρι στην κατάψυξη, οπωσδήποτε ένα ή δύο είδη λαχανικών στο ψυγείο και πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά και όσπρια δεν μου λείπουν ποτέ από το ντουλάπι. Αν τα έχεις αυτά καθημερινά ακόμη και την τελευταία στιγμή αποφασίζεις τι θα φτιάξεις. (για ιδέες φαγητού ελάτε σε μένα έχω ανεξάντλητες)

Εσύ πώς φτιάχνεις το εβδομαδιαίο ή καθημερινό πρόγραμμα φαγητού;

Αχ Eviri μου πονεμενη ιστορια......Εχω κανει 2 φορες προσπαθεια να βγαζω το μενου της ενδομαδας μερες πριν. Και ενω το εχω εφαρμοσει δεν το εχω ξανακανει. Και εχω σοβαρο προβλημα. Αν δεν το εχω προγραμματισει δεν μου βγαινει και μαγειρευω φαγητα αναγκαστικα. Λοιπον θα ερθω σε εσενα για ιδεες.....Ασε που μπορει να υιοθετησω το προγραμμα σου....Πολυ καλο.....

Πως κάνεις τον προγραμματισμο για τα ψωνια;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Πάντα γράφω στη λίστα με τα ψώνια αυτό που βλέπω ότι τελειώνει εκείνη τη στιγμή. Αλλιώς αν δε το γράψω, ακόμη και πάνω του να σκοντάψω στο σούπερ μάρκετ, δε θα το θυμηθώ να το πάρω. Έχω μια λίστα για τη λαϊκή και μία για το σούπερ. Φροντίζω όπως έλεγα να έχω οπωσδήποτε διαφορετικά μεταξύ τους είδη από όσπρια, λαχανικά, ζυμαρικά και κρεατικά-ψαρικά. Δεν κάνω άλλο προγραμματισμό, εκτός αν κάποιος από την οικογένεια μου ζητήσει να φτιάξω κάτι που επιθυμεί.

Υπάρχει κάτι που σου έμεινε "κουσούρι" από την εγκυμοσύνη ή τη γέννα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...