Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

ΜΜΜΜΜ Μόλις διαπίστωσα οτι γράφουμε σε λάθος ερώτημαααααα. Δεν είμαστε στο δίλημμα...........

Ρωτάω λοιπόν μετά απο αυτό το ευχάριστο διάλλειμμα.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης? (Εγώ δε νομίζω πως χρειάζεται ν απαντήσω ε?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και πάλι μπερδέψαμε τις ενότητες (φυσιολογικό νομίζω), απαντώ πως θα ήταν δύσκολη απόφαση πολύ περισσότερο δε απο τη στιγμή που θα είχα οικογένεια. Απο την άλλη το δημόσιο είναι πάντα δημόσιο, οπότε μάλλον θα το σκεφτόμουν διπλά.

Σ αρέσει να ακούς δυνατά μουσική στο σπίτι?

Διαφημίσεις

Ναι,έχω μερικές γλαστρες.Σίγουρα όμως θα προτιμουσα να εμενα σε μονοκατοικία και να είχα ενα όμορφο κήπο.

Έχεις καμια ίδέα για το πως θα τη βγαλουμε φετος, με το πετρέλαιο στο 1,20ευρώ/λιτρο?????

Εγώ σε αυτό το θέμα ήμουν λίγο τυχερή γιατί ήξερα ότι θα γεννήσω Οκτώβρη και το γέμισα απο πέρισι... χιχι! Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να ξαναβάλουμε άστα να πάνε!

Θα άφηνες το παιδί σου στην μαμά σου ή στην πεθερά σου για να πάς διακοπές με τον άντρα σου?

Όχι θα προτιμούσα να είμαστε όλοι μαζί για πολυήμερες διακοπές. Αν όμως είναι για 2-3 μέρες ναι θα το έκανα. Όπως το έκανα και στο παρελθόν αφήνοντας τη μεγάλη στην αδερφή του άντρα μου για 3 μέρες που πήγαμε στη Γερμανία.

Μιας και ρώτησες πριν μερικά ποστ για σεισμό, αλήθεια πού βρισκόσουν και τι έκανες κατά τη διάρκεια του σεισμού της Αθήνας το '99;

Διαφημίσεις

Αστααα.. Μόλις είχε βγεί το τότε αγόρι μου απο το νοσοκομείο που είχε πέσει απτη μηχανή και είχε κάνει χειρουργείο στο γόνατο.. Ο γιατρός είχε πει τοτε να το πατήσει μετα απο 2 μήνες... Το σπίτι του ήταν υπόγειο στο Παγκράτι με 7όροφη πολυκατοικία απο πάνω! Μόλις γίνεται ο σεισμός κοιμόμασταν και σηκώνομαι και τρέχω κάτω απο τη κάσα της πόρτας και του φωνάζω τρέχα τρέχα! Και ο καημενούλης πάτησε το πόδι και γκρεμοτσακίστικε! Ασε κωμικοτραγικό ήταν! Τι μου θύμισες τώρα!

Εσύ που ήσουν αλήθεια τότε???

εγω ειμουν Καλαματα, ειχα γυρισει απο το σχολειο και εβλεπα στο mega

ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ.

ειχα φοβηθει γιατι τα καναλια τα παρουσιαζαν πολυ τραγικα τα πραγματα και δυστηχως ηταν...

ασ παει και ας μην ξαναρθει!!

ποια εινια η αγαπημενη σου ωρα της ημερας και γιατι?

Μου αρέσει το ξημέρωμα! Μ' αρέσει να κάνω το πρώτο τσιγάρο στη βεράντα και να έχει μόλις ξημερώσει. Μ' αρέσει όμως κι η ώρα που ετοιμάζω το μικρό για ύπνο κι ειδικά μετά το μπάνιο που τον ντύνω. Έτσι όπως είναι νυσταγμένος και ζουζουνιάρης... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Θυμάσαι την πιο άσχημη και την πιο ωραία μέρα της ζωής σου?

Οι πιο άσχημες μέρες της ζωής (δεν ήταν μόνο μία μέρα) μου ήταν εκείνες που με έκανε να σφαδάζω από τους πόνους η μέση μου. Και η πιο ωραίες μέρες της ζωής μου ήταν όταν πρωτοθήλασα τα παιδιά μου για πρώτη πρώτη φορά.

Έχεις μεθύσει ποτέ σου;

Θυμάμαι. Υπάρχουν πολλές όμορφες. Μία από αυτές είναι η μέρα που τα φτιάξαμε με τον άντρα μου. Η πιο άσχημη είναι όταν κοντέψαμε να τον χάσουμε από ανεύρισμα αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά.

Τί ώρα ξυπνάς όταν δε δουλεύεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...