Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(Να παρακολουθήσω τη μάχη σου με την κατσαρίδα στο δωμάτιο :D:D:D)

Σοβαρά όμως τώρα, να συμβεί κάτι κακό στην οικογένειά μου.

Πότε έκλαψες τελευταία φορά ΠΟΛΥ?

(το να παρακολουθήσεις εμένα με την κατσαρίδα είναι καλύτερο κι από παράσταση του Ψάλτη με συμπρωταγωνιστή το Σεφερλή)

Ήταν στο θάνατο ενός νέου μόλις 25 ετών ξάδερφου του άντρα μου, που σκοτώθηκε από τροχαίο κι έκανε και τις πέτρες να κλάψουν γιατί ήταν το αγαπητό και όμορφο παιδί. Βέβαια πάνε καμμιά 10ριά χρόνια από τότε.

Πόσο μακριά ή κοντά μαλλιά έχεις;

Διαφημίσεις

(Καλή τηλεθέαση xazomanoula)

Τα δικά μου είναι κομμένα λίγο ασύμμετρα και η πιο μακριά τους μύτη φτάνει τη μέση μου, αλλά είναι σπαστά μαζεύουν και δε φαίνεται τόσο. mineli 899 θα απαντήσω και τη δική σου ερώτηση μιας και συμπέσαμε πριν. Λοιπόν έχω νοσταλγήσει αφάνταστα τα παιδικά μου χρόνια. Τα χρόνια στα οποία έπαιζα με τα παιδιά της ηλικίας μου στο δρόμο, στην Αργυρούπολη.

Πιο φαγητό είναι αδύνατον να σε κάνει κάποιος να φας;

καλησπερα και απο μενα,

κανενα φαγητο δεν μου ειναι αδυνατο να φαω απο τα δικα μας εννοω της μεσογειακης διατροφης.. ισως να ειναι αδυνατο να φαω κουνουπιδι

ποιο τραγουδι χορεψατε με τον αντρα σου στο γαμο σας?

δεν νομιζω αλλα επειδη παντρευτηκα στο χωριο μου πηγα στην εκκλησια περπατωντας και με τραγουδια, ωραια ηταν!!

ποια νεανικη σου τρελα θα θυμασαι για παντα?

Δεν έχω να θυμάμαι τίποτα εξαιρετικό από τα νιάτα μου. Όλα όσα έκανα ήταν ήσυχα και σεμνά.

Για να μην τη κάψω την ερώτηση θέλει να απαντήσει κάποιος άλλος -η στην ίδια ερώτηση της Μαρίας-Ελπίδας;

Διαφημίσεις

Τα εφτιαξα με ενα αγορι που τον γνωρισα επειδη μου εκανε καμακι στο δρομο, που εξελιχθηκε μια χαρα σχεση και ηταν και ο πρωτος μεγαλος μου ερωτας. ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ!!!

Θα προτιμουσες να εμενες σπιτι και να μεγαλωνεις τα παιδια σου ή να δουλευεις και να μεγαλωνεις τα παιδια σου?

4Rnfp3.png

Πρόσφατα απέκτησα ενα καινούριο χομπυ.Να διαβαζω το forum του

ParentsCafe.gr.....

Πραγματικά πολυ ενδιαφέρων και δημιουργικό χομπυ....!!!!!!!!!!!

Εχεις ταξιδεψει ποτέ στο εξωτερικό?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...