Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Τώρα που δεν έχουν τα παιδιά σχολείο στις 09.00. Το χειμώνα ξυπνούσα στις 08.00 για να τα ξυπνήσω κι εκείνα και να τα ετοιμάσω.

Πού εργάζεσαι;

(πήγαινε να κοιμηθείς εγώ θα κάτσω λίγο ακόμα κι όποια ερώτηση αφήσεις θα την απαντήσουμε αύριο, άντε καλή σου νύχτα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια, να απαντησω εγω, φανταζομαι δεν πειραζει?

δουλευω σε ενα καταστημα πωλητρια.

γιατι τα θελουμε ολα δικα μας?

Ποιο πολύ με φοβίζει ο θάνατος παρά το γήρας. Δε σου κρύβω όμως ότι λίγο μου κακοφαίνεται και μου φαίνεται περίεργο που αλλοιώνομαι σιγά σιγά εξωτερικά με κάποια σημάδια γήρατος.

Όταν ήσουν παιδί σε τι χώρους έπαιζες συνήθως; (π.χ. αλάνες, φιλικά σπίτια, κλειστούς παιδότοπους)

Διαφημίσεις

Ευτυχώς όχι. Έχω κλάψει όμως για το χαμό νέων ανθρώπων που δεν είχα απαραίτητα φιλία, απλώς κάτι λιγότερο.

Εσένα σου έχει συμβεί να χάσεις κάποιον πολύ δικό σου;

μου εχει συμβει δυστηχως, χασαμε πριν χρονια την βαπτηστηρα της μαμας μου με την οποια ειμουν μαζι της 3 ωρες πριν.

δεν εχω βιωσει μεγαλη δυστηχια να πεφτει σε μια οικογενεια... κριμα...

ποια ειναι η αρχη με την οποια πορευεσαι στην ζωη σου?

ναι στην ροδο το 2006, ζουσαμε εκει τοτε με τον αντρουλη μου και θελαμε ενα ωραιο ενθυμιο.

θα ηθελες να συνεχιστει το καλοκαιρακι για κανα δυο μηνες ακομα?

Διαφημίσεις

Όχι όχι. Εγώ είμαι χαρούμενη που αλλάζει προς το κρύο ο καιρός. Έχω να δω χειμώνα τριάμησι χρόνια. Επιτέλους θα κάνει κρύο.

Εσύ το βαρέθηκες το καλοκαίρι;

τωρα ετσι που το γραφεις με τρομοκρατησες λιγο,

μαλλον οχι δεν θα ηθελα να ζω σε ενα τετοιο μερος αλλα θα ηθελα να εινιαι το καλικαιρι μεγαλυτερο απο το χειμωνα.

ποιο ειναι το πιο τρελλο σου ονειρο?

Ε καλά σα να ρωτάς ποιο παγωτό σ αρέσει πιο πολύ. Όλα τα παγωτά μ αρέσουν κι όλα τα όνειρα είναι ΠΑΛΑΒΑ!!! (γι αυτό κι όνειρα)

1. Να ήμουν αόρατη :wink:

2. Να είχα πολλά πολλά λεφτά για λίγες μέρες :cool:

3. Να είχα τη δυνατότητα ότι ήθελα, όποτε το ήθελα να το είχα, χωρίς συνέπειες κι ενοχές! :confused::rolleyes::tongue:;):roll::? (κι όλα τα υπόλοιπα μαζί)

(Καλησπέρα κορίτσια. Σύντομα διότι έχει και greys anatomy ε?)

Ποιος είναι ο χειρότερός σου εφιάλτης?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...