Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Αυτόν που θα ήθελε να γνωρίσει εμένα χιχιχιχι. Γενικώς δεν τραβώ τέτοια ζόρια. Άντε καλά ενα ποτηράκι με τον Γιαννάκη (Πλούταρχο εννοείται) θα το έπινα.

Μελαγχολείς το φθινόπωρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελαγχολώ κάποιες φορές όταν έχει συννεφιά και μουντό καιρό. Αλλά φέτος είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθει ο χειμώνας και ανυπομονώ κιόλας.

Σας αρέσουν τα αραβικά τραγούδια;

Διαφημίσεις

Συνήθως όχι. Αλλά τον τελευταίο καιρό μάλλον αισθάνομαι κουρασμένη ή ίσως δεν κοιμάμαι καλά τα βράδυα και ξαπλώνω για λίγο το μεσημέρι. Αλλά έχω την κατάρα του μεσημεριού.......

Θες να με ρωτήσεις τι είναι η κατάρα του μεσημεριού;

Λοιπόν άκου γιατί έχει ψωμί η απάντηση. Όταν τελικά δεήσω να ξαπλώσω κατάκοπη (γιατί μόνο τότε ξαπλώνω), με το που θα κλείσω τα μάτια μου τα 3 πρώτα λεπτά ή έστω τα 5, θα χτυπήσει η πόρτα ή θα ρίξουν κάτι στο πάτωμα τα παιδιά, ή θα χτυπήσει το κουδούνι, ή θα πάρουν τηλέφωνο οποιοσδήποτε, ή θα γίνει σεισμός, ή θα γίνει έκρηξη στη γειτονιά όπως έγινε προχτές, ή θα κάνει πολύ ζέστη, ή θα κάνει πολύ κρύο, ή όταν τελικά είναι όλα ιδανικά και με πάρει ο ριμαδο ύπνος και είναι γύρω ησυχία και η θερμοκρασία όπως πρέπει, τότε θα πεταχτεί το πόδι μου και θα ξυπνήσω. Στα λέω στα σύντομα χωρίς να είμαι παραστατική. Αν με έβλεπες από κοντά θα γελούσες αρκετές ώρες.

Εσύ κοιμάσαι το μεσημέρι, δε μου είπες;

Διαφημίσεις

:D:D:D. Μπααα που τέτοια τύχη. Δουλεύω και γυρνώ σπίτι γύρω στις 5:30. Σαββατοκύριακα, αν θελήσει το καμάρι μου να κοιμηθούμε, πάει καλά. Και πάλι όμως είμαι με το ένα μάτι ανοιχτό ώστε να μην ξεπεράσουμε την 1 ώρα ύπνου, διότι το βράδυ θα δίνουμε παράσταση σ όλη τη γειτονιά "η μαμά στα πρόθυρα υστερίας" τουλάχιστον ως τις 11:30-12:00!!

Το ξέρεις πως αν διάλεγα περιοχή να μείνω ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν νότια προάστια?

ΑΑμ δεν μου έχεις πει τα καλύτερα που τα αφήνεις τελευταία. Να έρθεις (αν ποτέ μετακομίσεις) είναι πολύ ωραία εδώ.

Σε ποια περιοχή μένεις; (αν θες απαντάς, αλλιώς πες νομό)

Ίλιον-Περιστέρι. Να!!! σημείωσε κι αυτό στα μαγικά-αόρατα των πολλών ωρών. Θα έφτιαχνα σπίτια που να βλέπουν θάλασσα!!!

Θα με συγχωρέσεις? Λεω να την κάνω σιγά σιγά διότι άρχισαν και κλείνουν τα μάτια. Ευχαριστώ και πάλι για την καλή παρέα.

γκργκργκρ Τραβάτε με κι ας κλαιω είμαι ώρες ώρες... Το $%^#$ρολόι&^%&^$ χτυπά ΠΑΝΤΑ στις 6:10!!! Κακό πράγμα οι συνήθειες παιδί μου...

Εσύ τι ώρα ξυπνάς το πρωι?

(Αλήθεια τέλος ε? ε?)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...