Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

(Κορίτσια και μόνο που σας είδα να το γράφετε ψέκασα τον υπολογιστή.)

Μου αρέσει πολύ η καρμπονάρα και γενικά τα μακαρόνια με κρέμα γάλακτος.

Πόσες φορές την εβδομάδα τρως κρέας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυο φορές τη βδομάδα κοτόπουλο...Χοιρινό, βοδινό και λοιπά δεν μου αρέσουνε (είμαι πολύύύύ ιδιότροπη με το φαγητό)

Ποιο είναί το αγαπημένο σου όσπριο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Οποισδήποτε χειμερινός μήνας! Δεκέμβρης ακόμη καλύτερα που είναι και τα χριστούγεννα!!!! και όλα είναι γιορτινά!!!!!:D

Τι προτιμάς; Φαγητά με κόκκινη σάλτσα ή άσπρη;;;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εύχομαι αν θέλετε να αποκτήσετε σύντομα ;)

Αααχ Εμείς έχουμε θεματάκι μ αυτό. Αν κοιμηθεί το μεσημέρι έστω και μια ώρα, έστω κι αν ξυπνήσει στις 3 ή 3:30 (πιο πέρα σχεδόν απαγορεύεται), θα κοιμηθεί καλές 11:30-12:00. Αν πάλι δεν κοιμηθεί μεσημέρι, γύρω στις 9:30 ροχαλίζει....

Το forum δουλεύει εσένα? Διότι εμένα έχει κολλήσει και ούτε τα νέα μηνύματα δεν εμφανίζει!!

Για παράξενο λόγο εμένα δουλεύει μια χαρά...συνήθως μαγκώνέι..σήμερα όλα πάνε ρολόι...Μην το ματιάξω!:P

Ευχαριστώ για την ευχούλα σου...μακάρι να τα καταφέρουμε στη δεύτερη μας εξωσωματική σε λίγο καιρό...

Σήμερα ποια μέρα είναί; Του μεσημεριανού ύπνου και του αργού νυχτερινού; Ή το αντίθετο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Όχι. Κοιμάται ήδη. Μου το κάνει καμιά φορά αυτό το χατήρι τις Κυριακές, ώστε να ξεκινάω κι εγώ δυνατά την εβδομάδα (λέμε τώρα αφού πάλι ξύπνια είμαι!!!). Εύχομαι το καλύτερο στη δεύτερη προσπάθειά σας!!

Δουλεύεις?

Διαφημίσεις

τις καθημερινες γυρω στις 12 γιατι ειμαι ψοφια,

τα σκ λιγο πιο αργα.

που θα ηθελες να εισαι τωρα?

(και εμενα μου ειχε κολλησει το απογευμα και δεν εδειχνε καινουρια μην.)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...