Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Δεν πήγαμε, ούτε θα πάμε φέτος. Δίνει πανελλαδικές η κόρη μου το Σεπτέμβριο και κάνει και μαθήματα εκτός από το διάβασμα. Αυτός είναι ο λόγος.

Πόσα μπάνια έκανες μέχρι τώρα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(Σ' ευχαριστώ πολύ xazomanoula).

Θα ήθελα στην Ιταλία και στην Τσεχία.

Εσύ έχεις πάει στο εξωτερικό για οποιοδήποτε λόγο; (τουρισμό, ψώνια, επαγγελματικούς λόγους)

Πήγαμε Βιέννη γαμήλιο ταξίδι και ΙΤΑΛΙΑ για τουρισμό (Είναι πανέμορφη η Ιταλία. Ξαναπήγαινα ξανα και ξανα και ξανα!!!!!)

Αγαπημένος προορισμός στην Ελλάδα?

Διαφημίσεις

Τις κλασικές γόνδολες και μάσκες απο τη Βενετία και 1-2 ρουχαλάκια απο τη Ρώμη (αααχχ δυστυχώς βέβαια όχι των γνωστών οίκων. Ευελπιστώ στο επόμενο ταξίδι)

Ντύνεσαι με ακριβά ρούχα ή σου αρκεί να είναι άνετα?

Όχι τα ρούχα μου δεν είναι ακριβά. Προσπαθώ να μην ξοδεύω πολλά λεφτά σε ρούχα και δεν αγοράζω επώνυμα εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Εσύ προτιμάς κάποια μάρκα ρούχων;

Οχι. Προτιμώ να είναι οικονομικά και άνετα. Άσε έσκασε μια κοπέλα με τσάντα LOUIS σήμερα (500 ευρώπουλων παρακαλώ) κι ήταν όλο καμάρι. Με 500 ξέρεις τι ψώνιζα εγώ???? (Ασε που ξαναπήγαινα το ταξιδάκι που λέγαμε. Εντάξει θα τσόνταρα και κάτι ακόμα). Αλλά 500????

Έχεις γίνει νονά ή έχεις παντρέψει?

Διαφημίσεις

(Καλά η Eviri νομίζω πως στο γράψιμο μόνο κ α τ σ α ρ ι δ α, είναι με το τεζα στο χέρι :D:D:D)

Τα αεροπλάνα (δίνω μάχες όμως κάθε φορά) και κάθε είδους ζωύφιο.

Ποιο φαγητό σ αρέσει υπερβολικά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...