Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διαβαζω στην παραλια και κανα μεσημερακι στο κρεβατι,

το people και το down town συνηθως παιρνω..

ακους μουσικη στο αυτοκινητο?

τρελενομαι να καθαριζω χορτα!!! (διαστροφική και εγω?)

Εγω ανάλογα με τα φεγγάρια μου, ξένη ή ελληνική, αλλα απαραιτητως bitakia και λιγουλακι δυνατα κι εγω.

Το σπίτι σου αρεσει να ειναι βαμμενο με εντονα χρώματα ή γήινα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

η μαμα μου εχει χασει και μολις μελετησε τον αγιο το βρηκε..

εγω παντως σημερα του πηγα μια πιτα επειδη τον ειχα δει στον υπνο μου μετα απο ενα χειρουργειο που εκανα και μου φαινεται του την χρωστουσα..

σε εχουν σταματησει ποτε απο την τροχαια για αλκοτεστ?

Όχι δεν έτυχε να μας σταματήσουν. Άσε που μόνη τέτοιες ώρες που γίνονται τα αλκοτέστ δεν κυκλοφορώ, αλλά ούτε και τον άντρα μου έχουν σταματήσει.

'Εχει τύχει ποτέ να σου κλέψουν το πορτοφόλι στο λεωφορείο;

Διαφημίσεις

Τα αγαπάω, τα χαϊδεύω αν ξέρω ότι είναι καθαρά, τα λυπάμαι και δε θέλω να υποφέρουν γιατί θεωρώ ότι έχουν ψυχή κι αυτά, αλλά δεν θα ήθελα να έχω μέσα στο σπίτι κάποιο ζώο, αφενός γιατί δε μου αρέσει να δεσμεύομαι και αφετέρου φοβάμαι τις αρρώστιες τους.

Είχατε ζέστη σήμερα στην Καλαμάτα;

ειχαμε και εξακολουθουμε να εχουμε.

παρα πολυ ζεστη, αλλα ειμαστε τυχεροι, κανουμε ενα τσουπ και βουταμε στην παραλια... (ηξερες οτι θα σου απαντησω εγω, φιλεναδα?)

εχεις καποιο χομπι?

δουλευω αυριο αλλα μετα θα παω στην μαμα μου στο χωριο για κανα μπανακι, μιας και ο συζυγος εχει υπηρεσια το σκ (αεροπορια γαρ).

πηγατε διακοπες φετος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...