Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

οχι δεν τον πεθυμησα, μου αρεσει πολυ το καλοκαιρακι...

το μονο που μου λειπει απο τον χειμωνα ειναι το τζακι, γυριζω απο την δουλεια και το βρισκω αναμμενο και με ξεκουραζει αφανταστα...

(το αναβουμε τον νοεμβρη και το σβηνουμε τον μαρτιο:tongue::tongue:)

σου αρεσει η δουλεια που κανεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Στο παρελθόν ναι. Αν κάποιος/α με είχε πονέσει πολύ το έβαζα στόχο και σχεδόν πάντα το καταφερνα. Μεγαλώνοντας σταμάτησα γιατί δεν έχει νόημα. Σημασία έχει να είμαι εγω καλά. Γιατί τι να το κάνω να εκδικηθώ κάποιον/α και εγω να πονάω ακόμα?

Τι σου αρέσει να κάνεις όταν έχεις ελεύθερο χρόνο?

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

μου αρεσει πολυ να κοθομαι σπιτι αν ειμαι μονη μου..

αν εχω χρονο μαζι με τον αντρουλη μου, παμε βολτες

παρακολουθεις καποιο σιριαλ φανατικα?

Και τα 2. Εχω ανάγκη και λίγες μέρες μόνη μου για να ηρεμήσω λίγο μια που εμείς δεν έχουμε κανένα να κρατάει τα παιδιά. Αλλά θέλω και με τα παιδιά. Διασκεδάζω μαζί τους.

Οταν είσαι αναστατωμένη τι κάνεις για να ηρεμήσεις?

an1cz_U0g410010NDA5NjlsfDc0MTAzNjdkbGF8WmV0YSBpcw.gifan1c4ck0g410010NzU1NThkfDY4MzA5NDJ6YXxNYWlyYSBpcw.gif

Θέλω να μένω μόνη μου χωρίς να μιλάω και να μου μιλούν. Μόνο έτσι ηρεμώ.

Έχεις υπομονή πάνω στα νεύρα σου να μετράς μέχρι το 10 που λένε οι ψυχολόγοι για να μην ξεσπάσεις άσχημα;

Διαφημίσεις

Περιέργως αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση του μικρού. Για όλους τους υπόλοιπους ξέρω να μετράω το πολύ ως το ..3?

Τι είναι αυτό που σε κουράζει ή δεν σ αρέσει στον εαυτό σου και θα ήθελες να αλλάξεις?

Τα νεύρα μου. Θα ήθελα να ήμουν πιο υπομονετική και να μην έχω ξεσπάσματα στην οικογένειά μου. Ο περίγυρός μου ούτε που καταλαβαίνει ότι μπορεί να νευριάζω τόσο εύκολα.

Τι σε νευριάζει στο σύντροφό σου περισσότερο;

Το ότι τα προσέχω όλα (ό,τι κάνει, ό,τι λέει) και του κάνω παρατηρήσεις τις οποίες δεν μπορεί να αντικρούσει (προσπαθεί να με βγάλει τρελλή αλλά δεν πιάνει σε μένα).

Ποιο φαγητό βαριέσαι πιο πολύ να φτιάχνεις; (όχι να τρως, μόνο να το καθαρίζεις και να το μαγειρεύεις)

βαριεμαι παρα πολυ τους γιγαντες, αλλα αρεσουν του αντρουλη και ετσι το φταχνω συχνα πυκνα

ποια δουλεια του σπιτιου σου αρεσει να κανεις παρα πολυ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...