Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα πρέπει να δω αν θα έκανα την ετ με το προηγούμενο γιατρό όμως ή το Σφακ… 

Τωρα για το οικονομικό είναι πλέον κλάμα η κατάσταση. Αλλά το έχω αποδεχτεί.

Εδώ δεν ξέρω τι να σου πω, με βάση τα δεδομένα που μας δίνεις και το πως σκέφτομαι εγώ, θα έδινα το ωάριο στον Σφακ και θα έκανα εμβρυομεταφορά με το προηγούμενο για να μην κάνω και την μεταφορά των εμβρύων από κέντρο σε κέντρο. Αλλά θα το έκανα σε τέρμα φυσικό κύκλο. 

Θα καθόμουν την πρώτη μέρα και μετά θα συνέχιζα την ζωή μου σαν να μην έχω κάνει τίποτα, αν έχουν οποιαδήποτε πιθανότητα να πιαστούν θα πιαστούν. Αφού δεν τα πιστεύεις δεν θα το έχεις και πολύ στο μυαλό σου, δεν θα σε ρίξει ψυχολογικά και θα τους έχεις δώσει και ευκαιρία. 

Φτιαξε την ερώτηση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 705
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ποιο ειναι το μερος εκεινο του υπολογιστη που βλεπουμε και επεξεργαζομαστε τα στοιχεια που μας δινει?

σφουγγαριστρα

Τί βουτάς στο νερό και καθαρίζεις το πάτωμα?

μπαλκόνι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...