Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Φτιαξε την ερώτηση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 705
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

το ανώτερο/τελειότερο,που όλα ξεκίνησαν απο αυτό,που προστατεύει,καθοδηγεί,βοηθάει στις δύσκολες στιγμές τους ανθρώπους(ότι και να πούμε γι'αυτό είναι λίγο...)

πράξη

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Ένα απο τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Φθόνος = Ζήλια και αυτο αυτοματα βγάζει την κακία και την κατωτερώτητα αυτού που φθονεί προς τον φθονούμενο!!!

Ψυχογνωσία

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

• 3 months later...
Το να γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ως προς τον ψυχολογικό παράγοντα....

αγάπη

Τι είναι αγάπη?Δεν εξηγείται!είναι η μυρωδιά του που μπορείς να ξεχωρίσεις με κλειστά μάτια, είναι να μιλάς χωρίς λέξεις, είναι να δίνεις χωρίς να ζητάς ανταλλάγμα.

Είναι ένα χαμόγελο αλμυρό, από τα δάκρυα της ευτυχίας!!!

Ερωτας

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...