-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Hopefully_soon είπε:
Καλησπέρα κι από μένα....
Αν μπορεί κάποια να μου δώσει τα φώτα της ...
Είμαι σε διαδικασία προετοιμασίας εδώ και κάμποσους μήνες(-περιπου 4 μήνες...)για 2η εξωσωματικη...(παίρνω βιταμίνες όβαμαξ λογω χαμηλης ΑΜη (0,5), ντοστινεξ για μείωση προλακτινης, γλυκοφαζ για να φτιάξω το ζαχαρο )
Πριν 2 μήνες έκανα prp ωοθηκων στο Ι..ώ!
Ο κύκλος μου έχει χάσει τη σταθερότητα του και δεν ξέρω αν ευθύνονται τα παραπάνω...αλλά συνήθως ο κύκλος μου διαρκεί 30 μερες.
Κάνω ωορρηξια γύρω στην 17η μερα.
Σε αυτό τον κύκλο έχει συμβεί το παράδοξο να έχω καφε κηλίδες από την 24η μερα κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα. Στο σκούπισμα δεν εχω σχεδόν τίποτα.Μαλιστα συγκεκριμένα την 24η είχα ροζ ανοιχτο αιμα ελαχιστο μόνο στο σκούπισμα και τις επόμενες μέρες μόνο καφε.Βρισκομαι στην 28η μερα κ με αυτά τα συμπτώματα με παρέπεμψε ο γιατρος να κανω μια β-χοριακη παρότι ακόμα δεν έχω καθυστέρηση ή όποια όμως βγήκε αρνητική 0,01.
Αν συνεχιστεί αυτό θα επαναλάβω σε καμία βδομάδα την εξέταση...Ωστόσο επειδή έχω τρομερή αγωνία ήθελα να μάθω αν είχε κάποια παρόμοια εμπειρία κ τελικά ήταν έγκυος.
(Εύχομαι μόνο ολο αυτό να μην οφείλεται σε κάποια παρενέργεια απ το prp,σε αρχή περιεμμηνοπαυσης η σε κάποια άλλη πάθηση)
Ευχαριστώ!
Καλησπερα, τέτοια συμπτώματα συνήθως υπάρχουν λόγω ορμονών και ενδομητρίου. Συμβαίνει σε κάποιες πχ όταν κάνουν και σαλπιγογραφια. Αν έχετε ελέγξει καλά την μήτρα και δεν έχει βγεί πχ πολύποδας που μπορεί να δίνει μικρό αιμορραγίες, ίσως απλά να φταίει η θεραπεία που κάνεις. Είναι ανωμαλία κύκλου δηλαδή.
μέχρι δίκιο η λινα, αίμα εμφύτευσης συνήθως βλέπουμε περίπου 1 εβδομάδα μετά την εμφύτευση. Η χοριακη δηλαδή θα έπρεπε να δείξει έστω κάτι.
εύχομαι να ξεπεραστεί αυτή η μικροανωμαλια και να πετύχει η δεύτερη σας προσπάθεια.
Μιλά και με έναν ενδοκρινολόγο.
-
Πίνακας ανακοινώσεων Βόρεια Προάστεια
-
Θέματα
-
- 958 απαντήσεις
- 487.439 εμφανίσεις
-
- 9.768 απαντήσεις
- 1.053.463 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.087 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.191.347 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.280 εμφανίσεις
-
-
-
- 958 απαντήσεις
- 487.436 εμφανίσεις
-
- 1.930 απαντήσεις
- 85.456 εμφανίσεις
-
- 9.768 απαντήσεις
- 1.053.446 εμφανίσεις
-
- 1.076 απαντήσεις
- 114.984 εμφανίσεις
-
- 28.314 απαντήσεις
- 3.559.137 εμφανίσεις
-
- 1.885 απαντήσεις
- 247.491 εμφανίσεις
-
- 590 απαντήσεις
- 187.000 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 10.886 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 33.928 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.760 εμφανίσεις
-
Recommended Posts