Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 19 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω και τις 8 αυτες μερες συμπτωματα περιοδου. Και εχω παρει και παυσιπονα καποιες μερες. Αλλα δεν εχουν κατεβει. Με τον γιατρο δεν μιλησα. Λεω να περιμενω μεχρι Πεμπτη..

Ναι κάνε του μια κουβέντα αύριο αν δεν έχεις αδιαθετησει. Λογικά προσπαθεί να ισορροπήσει ο οργανισμός ορμονικά για να αδιαθετήσεις εφόσον έχεις συμπτώματα. Και εγώ έτσι ένιωθα. 

19 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν ένα μικρόβιο μπορεί να δώσει κακής ποιότητας έμβρυα, αυτό ο ανδρολόγος θα σου το απαντήσει. Σίγουρα μπορεί να δώσει προβλήματα στο σπέρμα και στον κατακερματισμό και στην κινητικότητα και στον αριθμό και στην μορφολογία. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως ο δικός μας ανδρολόγος έδωσε προληπτικά αγωγή στον σύζυγο για δύο βδομάδες πριν την ωοληψία και γονιμοποίηση. Και το έκανε σε σύμφωνη γνώμη και σε συνεργασία με τον εξωσωματιστή μας γιατί είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς την αντιβίωση που ήθελε. Συγκεκριμένα ο εξωσωματιστής του είχε πει δεν θα σε βλάψει πουθενά οπότε κάντο για να είμαστε πιο σίγουροι. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες να σου πω την αλήθεια, το θεώρησα λογικό βήμα εκείνη τη στιγμή. 

Μακρύ πρωτόκολλο δεν έχεις δοκιμάσει καθόλου; 

Μακρύ πρωτόκολλο όχι καθόλου γιατί απ’ότι καταλαβα δεν έχει νόημα να τα ζορίζω τα ωάρια με φάρμακα γιατί χαλάνε ποιοτικά όπως διαπιστώσαμε στο βραχύ. Στο βραχύ είχα μαξ 2 τη μια φορά και την άλλη 3. Νομίζω το μακρύ δε ταιριάζει σε κοπέλες που είναι poor responders, αφορά κυρίως κοπέλες με κάποια αποθέματα όπως μου είχαν πει και 1-2 γιατροί που είχα ρωτήσει πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι. Παρόλα αυτά θα ρωτησω εκ νέου. Δε χάνω κάτι εφόσον ψαχνόμαστε ακόμα.

19 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

είπα προσωπικά δεν το έχω ακούσει από γιατρούς ούτε εξωσωματικό ούτε ενδοκρινολόγο. 3 μήνες αγωγές κανεις και για σίδηρο, τόσο θέλει ο οργανισμός για να δεις αποτέλεσμα, αλλιώς αλλάζεις αγωγή. Φαντάσου ότι αν κόψεις το τσιγάρο ένα τρίμηνο θέλει να φανεί η διαφορά στον αντρικό οργανισμό ενώ στην γυναίκα 1 χρονο διαρκεί η αποτοξίνωση. Ο γιατρός με βάση τα λεγόμενα της δεν πρόσθεσε κάποια εξέταση. Η κοπέλα θέλει να τα κάνει μόνη της. Δεν κατηγορήσαμε το σπερμα, για τον γιατρό είπαμε που δεν λεει τίποτα για το σπερμα και σαν να έχει κολλήσει μόνο στην αμη. Δεν φαίνεται πέρα από το φυσικό κύκλο, να προτείνει και εναλλακτικές. Εδώ βέβαια εμείς απλά διαβάζουμε κείμενα. Δεν ήμασταν να δούμε όλοι την συζήτηση και το vibe γενικότερα. Επισης, το φόρουμ δεν αποτελείται από γιατρούς αλλά από κοπέλες με βιώματα. Το ότι κάτι λέει ο γιατρός μας δεν είναι ότι τον ακούμε με κλειστά τα μάτια, έχουμε δει άπειρες φορές στον κόσμο των εξωσωματικών γιατρούς να κάνουν τρομερά λάθη, και τρομερή αμέλεια και τρομερή εκμετάλλευση. Μέσα σε αυτές τις κοπέλες είμαι εγώ και άλλες τόσες. Συχνά κολλάει το μυαλό μας με έναν γιατρό γιατί τον θεοποιούμε και επειδή συναισθηματικά είμαστε ευαίσθητες με αυτό το κομμάτι, δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε ή να πάρουμε δεύτερη γνώμη. Μήπως είναι στο μυαλό μας η αμφιβολία, μήπως επειδή δεν πετύχαμε με την πρώτη βιαζόμαστε. 

Σίγουρα πλέον με τα αποτελέσματα της πρώτης ετ πρέπει να πάρω μια δεύτερη γνώμη πάλι. Σκέψου πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι τώρα, είχα πάει στο ΡΕΑ στον Τζεφ. και μου είπε πως στη περίπτωση σου θα χρειαστείς ακόμα και δύο χρόνια συνδυασμού φυσικών και τροποποιημένων κύκλων για να καταφέρεις να έχεις αποτέλεσμα.  Μα γιατί δε βρέθηκε ένας να σε πιέσει για κατάψυξη μου έλεγε. Κάπως με άγχωσε και δε κατέληξα μαζί του. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μου πει ένας άνθρωπος κάτι που δεν έχω ξανακούσει για την αλλαγή.

19 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή Πρωτοχρονιά να έχεις!Να σου πω και εγώ την δική μου ιστορία μήπως σε βοηθήσει.Εχω κάνει δύο εξωσωματικές.Η πρώτη με βραχύ πρωτόκολλο από το οποίο πήραμε 4 ωάρια όπου τελικά πήραμε 2 έμβρυα τρίτης μέρας μέτρια τα οποία έδωσαν μηδενική χοριακη.Η ΑΜΗ μου δεν ξέρω πόσο είναι γιατί δεν έδινε πολύ σημασία ο γιατρός αλλά η μία μου ωοθήκη δεν έδωσε κανένα ωάριο.

Μετά την αποτυχία μου πρότεινε ο γιατρός να αφήσουμε 3 μήνες όπου θα έπαιρνα βιταμίνες profertil και θα έκανα καλή διατροφή και μετά θα κάναμε το μακρύ πρωτόκολλο.Καναμε το πρωτόκολλο και μας έδωσε 5 ωάρια και προέκυψε μια βλαστοκυστη 3ΑΒ, με την οποία είμαι τώρα έγκυος 12 εβδομάδων.

Έπαιρνε και ο άντρας μου βιταμίνες και επίσης έκανε καλλιέργεια σπέρματος και σπερμοδιαγραμμα.Επισης εγώ έπαιρνα βιταμίνη d γιατί αν έχεις έλλειψη εμποδίζει την εμφύτευση, βιταμίνη Ε και C.

Πάντως ψαξτο λίγο και δες και το μακρύ πρωτόκολλο γιατί δίνει πιο ποιοτικά ωαρια.Μανουλα θα γίνεις σύντομα είμαι σίγουρη ♥️♥️♥️🎄🎄🎄

Καλη χρονιά κορίτσι μου γλυκό. Θα το ψαξω εννοείται και θα ρωτήσω και τους άλλους γιατρούς που θα δω μέσα στο Γενάρη. Θύμισε μου, το μακρύ πρωτόκολλο πόσες μέρες είναι; 

19 ώρες πρίν, linaa είπε:

Γενικά πάντως νομίζω ότι απλά θέλει να βάλεις μια σειρά στις κινήσεις .

Νομίζω ότι το λάθος που έκανε ο γιατρός είναι ότι επειδή είσαι μικρή σε ηλικία βιάστηκε λιγο Κ ενώ προσέξατε πολλά για πρώτη φορά αφήσατε κάποιες λεπτομέρειες άλυτες ή τέλος πάντων τις προσπεράσετε κάπως πρόχειρα . 

Όπως το γεγονός να αλλάξετε κάποια φάρμακα πιο νωρίς μήπως γονιμοποιηθούν καλητερα να πάρετε Κ οι δύο κάποια συμπληρώματα να βελτιώσετε το σπέρμα Κ την κατάσταση του οργανισμού σου. 

Ακόμα Κ οι μύκητες που απέκτησες λόγο αντιβίωσης δείχνουν έναν ευάλωτο οργανισμό . 

Η μόνη παραλλαγή που κάναμε στις 5 ωοληψιες με φυσικό τροποποιημένο είναι το φάρμακο σε μια φάση που από femara μου το γύρισε στο serpafar και εκεί πήραμε τη μια βλαστοκύστη 3ΒC. Για το σπερμα επιμένει πως είναι όλα καλά. Εγώ επέμενα να δει τις εξετάσεις από Λυμπεροπουλο που κάναμε από μόνοι μας για να δούμε μήπως κάτι κρύβεται και δε το έχουμε διαπιστώσει. Από αυτές τις εξετάσεις μόνο ο κατακερματισμός και το στρες ήταν τσιμπημένα αλλά και αυτά λέει μπορεί να είναι λόγω του ecoli που βρέθηκε τότε. Εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί και έχω ακούσει από άλλες περιπτώσεις είναι μήπως υπάρχει κάποιο θέμα compatibility γενετικού υλικού. Η αδελφή του συντρόφου μου είχε τέτοιο θέμα και της το βρήκε αιματολόγος. Βεβαια έμεινε έγκυος φυσικά (απ’όσο γνωρίζω τουλάχιστον) αλλά προσπαθούσαν καιρό μέχρι να βρεθεί η λύση.

19 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν έχω εμπειρία, η αλήθεια είναι πως στο βραχύ πρωτόκολλο κι εγώ δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη, ούτε ο γιατρός μου. Εγώ ένιωσα πως δεν έγινε καμία διαφορά, δλδ αν πήγαινα σε τροποποιημένο φυσικό πάλι τα ίδια θα έπαιρνα γιατί αυτές είναι οι καταβολές μου κάθε μήνα, δεν το συζήτησα με τον γιατρό μου αλλά με προβλημάτισε αρκετά. Δεν έχουμε κάνει άλλη ωοληψία βέβαια αλλά είμαι σίγουρη πως όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσουμε εκτενώς. Απ όσο έχω ακούσει όταν η γυναίκα είναι poor responder συνήθως πάνε σε φυσικό ή σε τροποποιημένο φυσικό. Αλλά πίστευα πως καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα αφού δοκιμάσουν διάφορα πρωτόκολλα. Εσείς έχετε κάνει μόνο μία φορά βραχύ και μετά φυσικούς; 

Εμείς έχουμε κάνει 2 φορές βραχύ και μετά φυσικούς τροποιημενους. Το μαξ που πήρα από τη διέγερση ήταν 3 και όλα ακατάλληλα για γονιμοποίηση. Μετα στους φυσικούς τροποιημενους έπαιρνα έπαιρνα 1 μαξ 2. 

βρες 3 λεξεις που...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...