Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Ναι ρώτησε τον και πες μας. Η αλήθεια είναι πως εγώ στην ωοληψία έφτασα 16 ημέρα (σε βραχύ πρωτόκολλο) για να τα πάρω και ήταν όλα ώριμα όσα πήρα, αλλά έχω και τεράστιους κύκλους και τα φάρμακα ήταν απλά φιλική συμμετοχή, τα πήρα δεν τα πήρα το ίδιο έκαναν. Όσες καταβολές έχω σε κάθε κύκλο τόσες έκανα και στην διέγερση, το μόνο που βοήθησαν ήταν να δώσει και η κοιμισμένη ωοθήκη ΕΝΑ ολόκληρο ωάριο. Αλλά δεν θυμάμαι αν μου είχε πει ότι ήθελε να ρισκάρει να μεγαλώσουν και κάποια πιο μικρά για να πάρει περισσότερα ώριμα ή γενικά για να πάρει περισσότερα. Αυτό δεν το θυμάμαι καθόλου, αν έπαιξε ρόλο. Βασικά σε εμένα είναι λογικό όμως γιατί κάνω ωορρηξία φυσικά στην 20η ημέρα του κύκλου μου. Για ρώτα τον να δούμε τι θα πει. 

Άψογη η TSH σου, κάτω από 2 είναι από τις καλύτερες τιμές. Συνήθως παίζει ρόλο στην ωρίμανση των ωαρίων γι αυτό σε ρωτάω. Τώρα η προλακτίνη που αυξάνεται και με το άγχος άστο καλύτερα μην την μετράς μπορεί να χτυπήσει και 100 με τόσα που έχεις τραβήξει τώρα τελευταία! 🤭

Καλέ εγώ γεννήθηκα με άγχος. Αν τη μετρήσω τώρα θα σπάσει τα κοντέρ όπως και η κορτιζόλη μου που πάντα ήταν χάλια.  Πάντως από θυρεοειδή είμαι οκ, είχα κάνει κ υπέρηχο πριν 2-3 μήνες. 

Εγώ με κύκλο 24 ημερών αλήθεια δε ξέρω πόσο με έπαιρνε να με τρενάρει. Δλδ άντε να πηγαίναμε από 11η μέρα στη 12η αλλά δε νομίζω να άλλαζε κάτι στο αποτέλεσμα. Θα τον ρωτήσω επίσης αν οι καταβολές στην άλλη ωοθηκη έχει νόημα να ελεγχθούν εκ νέου στο Β μισο αυτού του κύκλου (μιας κ ο συγκεκριμένος κανει dual stim αν χρειαστεί).  
      Απλα εκ του αποτελέσματος, νομίζω θα με συνεχίσει με εντελώς φυσικό πάλι. 
      Πόσος καιρός χρειάζεται πιστεύεις για να κρίνω αν μου κάνει να συνεχίσω μαζί του; Ο χρόνος είναι πολύτιμος σε εμένα και ακόμα δεν έχω άποψη από μια ωοληψια. Ηταν η 2η φορά που τον είδα.

βρες 3 λεξεις που...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...