Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Εχεις δίκιο. Ακόμα πειράζονται οι άντρες μεταξύ τους με το επίθετο τζούφιος. 
      φαντάσου όταν ξεκινήσαμε εξωσωματική και με την υστεροσκοπηση ο άντρας μου πήρε 2 φορές άδεια και τους είπα ότι θα κάνω κάποιο χειρουργείο και κάποιες εξετάσεις. Και ο υπεύθυνος του και παύλα κολλητός του του είπε μήπως προσπαθείτε για παιδί και είσαι τζούφιος. Για πλάκα. Τώρα βέβαια 2 χρόνια μετά ξέρω ότι κάνουν διάφορες εξετάσεις και καλά για άλλα ζητήματα , αλλά ως έμπειρη πλέον ξέρω ότι είναι πακέτα της εξωσωματικής και δεν το λένε ότι προσπαθούν. Πολύ απλά τα πράγματα. Κόμπλεξ μέχρι το τέρμα. Με τα πάντα! Εδώ επίσης τα Χριστούγεννα μου είπε η ίδια κοπέλα (η αδερφή) ότι μια φίλη της που έχει πέσει με τα μούτρα στην θρησκεία είναι οριακά για μοναστήρι, ότι δεν προσπαθεί για παιδί αλλά δεν κάνει εξωσωματική. Για να έφτασες σε σημείο να σκεφτεις την εξωσωματική σημαίνει ότι προσπαθείς για παιδί! Τέλος πάντων. 
      Εδώ φίλη μου προσπαθούμε 1.5 χρόνο ταυτόχρονα με εμένα και είπε ότι προσπάθησε 2 μήνες. Μετά ξεκίνησε πάλι για το δεύτερο πάλι έκανε κάπου 16-18 μήνες και πάλι είπε με το που το ήθελα έμεινα και πάλι σε εμένα ενώ το θυμόμουν και κάνω και εξωσωματική. 
      το ίδιο και οι κόρες μιας πολύ καλής μου φίλης! Η μία προσπαθούσε από τότε που ήμουν 4 μηνών έγκυος και έμεινε τώρα και μου είπαν έμεινε καταλαθος και η μικρή της έμεινε ενώ έκανε και εκείνη το πακέτο που κάνουμε πριν την εξωσωματική. Μακάρι όλες να μένουν έγκυος με την πρώτη. Κάποια θα νομίζει ότι είναι κόμπλεξ . Πραγματικά δεν είναι. Είναι σαν να λες σε κάποιον δεν μπορώ να περπατήσω και να σου λέει ααα εγώ δεν ζορίζομαι περπατάω. 

"Ο συνειρμός"

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...