Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 55 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Ναι οκ αυτό το κατάλαβα και το είχα σκεφτεί αλλά νόμιζα πως υπερτερεί η ηλικία έναντι αυτού. ΠΩΑ έχει και μια γυναίκα που έχει χαμηλή ΑΜΗ στα 38. Αυτός όμως το εννοούσε πως είναι ακόμα πιο προβληματικό να ξεκινάει το πρόβλημα στα 25. Το αν θα βρεθεί ωάριο υγιές μπορώ να το δω μόνο με προεμφυτευτικό, οι βαθμολογίες βλαστοκυστων δε λένε κ τπτ, σωστά;

Το καλύτερο που είπε είναι αν μπορούμε να το ελέγξουμε και να κάνουμε κορίτσι για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες για ανωμαλίες.  Θα τα συζητήσω όλα αυτά που μου είπε με Σφακ να δω τι θα μου πει.

Καλημέρα. Αυτό έκανα τον τελευταίο χρόνο μέχρι που άρχισα να ψάχνομαι μετά την αποτυχημένη ετ τα Χριστούγεννα. Είχα μπει στον αυτόματο κ δε σκεφτόμουν πολύ. Τωρα μπήκα στη φάση για περαιτέρω διερεύνηση.
      Αυτός μου είπε πως δε μπορεί να ξέρει αν σε ένα 6μηνο θα έχω ακόμα περίοδο. Αν κάνω τις εξετάσεις που μου έγραψε κ βγει κάτι μπορεί να με έστηνε κ στον τοίχο να με πυροβολήσει. 

Expand  

κοιτα εγω θα ρωταγα τον εξωσωματιστη η και γεννετιστη αν οντως υπαρχει τοσο μεγαλη πιθανοτητα τα ωαρια να ειναι γεννετικα προβληματικα λογω πωα. αν οντως ισχυει, θα εκανα προεμφυτευτικο κ τελος. το 50% των ωραιων να γινονται βλαστοκυστες ειναι πολυ καλο ποσοστο εξαλλου. εγω σου εχω πει τα ποσοστα που ειχα στα 28 χωρις πωα και με 20-25 ωαρια στη διεγερση. παντως εγω εχω φιλες με πωα οπως και φιλες που πετυχαν μετα απο χρονια φυσικων γυρω στα 45-47 με δικα τους, εκαναν αγορια κι ειναι μια χαρα. αυτο με το κοριτσι που σου ανεφερε να ελεγξουν το φυλο κτλ ειναι κ εναντια στην ιατρικη δεοντολογια. το λες εως και μηνυσιμο.

"Ο συνειρμός"

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...