Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ανδρομάχη ενημερωτικά να σου πω ότι στην ομάδα υπάρχει ανάρτηση που λέμε η καθεμία ένα μίνι βιογραφικό μας που μένουμε, με τι ασχολούμαστε και πολλές προσωπικές πληροφορίες τις οποίες δεν θέλαμε εδώ να δημοσιεύσουμε.Έτσι όταν κάποια έρχεται νέα είναι λογικό να θέλουμε να μας πει 2 λόγια για αυτή αφού μπορεί να δει και τα δικά μας.

Επίσης δε νομίζω να σε πιέσαμε να μας πεις 2 λόγια για σένα και γενικά να μην σε υποδεχθήκαμε. Όμως σου εξηγήσαμε ότι είμαστε κλειστή ομάδα και το γεγονός ότι έβαλες άτομο χωρίς να ρωτήσεις δεν ήταν και το καλύτερο για εμάς μιας και όπως σου είπαμε έχει μέσα προσωπικές πληροφορίες μας.

Τέλος για να είσαι ήρεμη να σε ενημερώσω ότι όλα τα αρχεία και οι φωτογραφίες που δημοσίευσες διαγράφηκαν ήδη ώστε να μην αισθάνεσαι άβολα.

Και τέλος σε ευχαριστούμε που μέσα σε 2 μέρες έβγαλες συμπέρασμα για την καθεμία μας ξεχωριστά και διαπίστωσες ότι δεν αξίζουμε και μας το λες κιόλας καθώς και ότι όπως είναι τα μούτρα μας(!) είναι και η ψυχή μας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1oν...δεν είμαστε υποτιθέμενη ομάδα..απο τη στιγμή που υφίσταται δεν μπορεί να είναι υποτιθέμενη... για να μιλάμε και ορθα!

2ον δεν νομίζω πως σε προσκάλεσε κάποιος, αλλά επέλεξες να ενταχθείς σε αυτή την ομάδα, η οποία έχει δημιουργηθεί εδώ και ενα ετος...μοιραζόμαστε πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς, άρα φυσικά και θα ερωτηθείς για κάποια πράγματα, άλλωστε υπήρχε και συγκεκριμένο ΑΡΧΕΙΟ, το οποίο έγραφε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στοιχεία για εμας... αρα αυτό που λες δεν ισχύει.. Επισης θα ήθελα να μου διευκρινήσεις το "ρωτανε οτι τους κατέβει"

3ον Ερχεσαι στο δικό μας καφέ και μας κράζεις; Ποσο λογικό το βρίσκεις; Το ιδιο λογικό με την ερώτηση του αν υπάρχει αλλοδαπή μέσα στην ομάδα μας;

4ον Επειδή απευθύνεσαι σε 2-3 που θα ήθελες να τις χαρακτηρίσεις (θα είχε πλάκα βέβαια αν το έκανες ), να σε ενημερώσω πως έγινε ομαδική συζήτηση για την απομάκρυνσή σου απο την ομάδα, όπως και της κοπέλας (που αυθαίρετα) προσκάλεσες!

5ον είπες οτι θα σεβόσουν την απόφαση μας, ωστόσο ήρθες στο καφέ για να μας "χαρακτηρίσεις ", ασχετως που δεν το έκανες!

6ον σχετικα με τα "στοιχεια" σου, δεν είμαστε η Αλ Κάιντα, ούτε θεωρώ πως το φορμάκι που "ανέβασες" σε φωτογραφία, αποτελεί κρατικό μυστικό..παρ'όλα αυτά, να σου πω, οτι ουτε εμείς είχαμε την διαθεση να τα κρατήσουμε!

7ον Εισαι πολύ τυχερή που έφυγες απο την ομάδα μας, καθώς σαν άλλη Αφροδίτη της Μήλου, δεν μπορείς μπορείς να συναναστρέφεσαι με κατώτερες σου... (Αυτό το σχόλιο (7ον) έγινε κυρίως για να ρίξω το επίπεδο στα ίδια πλαίσια με τους χαρακτηρισμούς σου "όπως είναι τα μούτρα σου είναι και η ψυχή σου, είναι πολύ αλήθεια..." )

8ον μας απέδειξες περίτρανα, πως το ένστικτό μας, σχετικά με την απομάκρυνσή σου, λειτούργησε σωστά!

Και όπως είπε και μια φίλη " μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ...."

H κατάσταση που έζησα σε αυτήν την υποτιθέμενη ομάδα στο fcbk ήταν τραγική. Τα παλιά μέλη μπορούν να ρωτάνε ότι τους κατέβει τα νέα μέλη, αλλά όμως όταν ρωτάμε κάτι τα νέα μέλη για αυτές, για να δούμε με τι ανθρώπους έχουμε να συναναστραφούμε και να μάθουμε κάποια πράγματα γι αυτές με τις οποίες μοιραζόμαστε πολλά πράγματα για την ζωή μας και τα παιδιά μας, μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε τρομοκράτες , όλες μανούλες είμαστε που αγαπάμε τα παιδιά μας ίσα και περισσότερο από εσάς, έχουμε και ένα πρόσωπο στην κοινωνία και ο κόσμος έχει να λέει καλά λόγια, και ξαφνικά έρχονται 2-3 να μην τις χαρακτηρίσω, γιατί εγώ σέβομαι που είναι μανούλες, αντίθετα από αυτές, και λένε ότι τους κατέβει. Άσε που σε διαγράφουν από την ομάδα χωρίς να σου δώσουν το δικαίωμα να σβήσεις ότι στοιχεία έχεις δώσει για σένα και τα παιδιά σου... λυπάμαι πραγματικά που δικαιολογήθηκα χωρίς να έχω κάνει κάτι στην ουσία σε ένα σορό άτομα που δεν το άξιζαν(εκτός κάποιων εξαιρέσεων) και έχασα των χρόνο μου μαζί τους, τελικά αυτό που λένε σε μια χώρα( να μην πω την χώρα γιατί θα θεωρηθώ πάλι ριτσίστρια) ότι όπως είναι τα μούτρα σου είναι και η ψυχή σου, είναι πολύ αλήθεια...

δε γραφω για να δικαιολογησω κανεναν, αλλωστε πως θα μπορουσα να το κανω οταν κ γω πριν λίγο καιρο ενταχθηκα στην ομαδα των κοριτσιων. Με υποδεχτηκαν με την ιδια εγκαρδια αγκαλια που ειχαν κ για σενα κ τα παιδακια σου. δε με ηξεραν απο πριν. κ εμενα μου ζητησαν ενα ¨μινι¨βιογραφικο, πολυ δικαιολογημενα γιατι να βαζουν στην παρεα τους την οποιαδηποτε δεν ειναι κα πολυ σοφο. βασικα κ μονο που μας δεχτηκαν επρεπε να καταλαβεις οτι ηταν ηδη μεγαλο βημα, γιατι στις ¨δεμενες¨παρεες δυσκολα χωρανε καινουριοι, κ τα κοριτσια δειξανε οτι ειναι ανοιχτες.

το προβλημα ειναι μαλλον δικο σου, κ αντι να εξαπολυεις κατηγοριες σκεψου τα πραγματα λιγο καλυτερα. τουλαχιστον να εισαι πιο σωστη την επομενη φορα που θα κανεις καινουριες παρεες.

φιλικα

Λοιπόν επειδή την μια μέρα με βάλανε στην ομάδα αυτή και την επόμενη με διέγραψαν δυστυχώς δεν πρόλαβα να ανακαλύψω τα βιογραφικά σας. Και μάλλον επειδή δεν διαβάζεται πολύ προσεκτικά είπα ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν είπα ότι όλες είστε αχαρακτήριστες. Εγώ απλά έγραψα την γνώμη μου για την ομάδα γιατί διάβασα ότι η άλλη κοπέλα αποχώρησε επειδή δεν εμπιστεύεται τα νέα μέλη λες και τα νέα μέλη είμαστε αλ κάιντα, και συγνώμη που είπα υποτιθέμενη την ομάδα σας αλλά είμαι μόλις 20 χρονών και δεν είμαι τόσο σπουδαγμένη όσο εσείς, μάλλον δεν σας άρεσε και πολύ αυτό που έγραψα αλλά σας άρεσε πολύ όταν με λέγατε ρατσίστρια, σας αρέσει να κατηγορείτε τον άλλον και να μην τον διορθώνετε. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ενοχλημένη με το γεγονός γιατί πρώτη φορά μου σηναίβει στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Πείτε με μικρή και επιπόλαιη, πιστεύω θα είναι το λιγότερο που έχετε πει για μένα...

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Α και δεν ρώτησα αν υπάρχει αλλοδαπή, όπως ακριβώς το είπε η κοπέλα από πάνω, ρώτησα πολύ πιο ευγενικά αν έχουμε κοπέλες από άλλες χώρες, αλλά όποιος σκέφτεται ρατσιστικά, βλέπει και ρατσιστικά όσα γράφονται, αλλά μάλλον θέλετε να με κάνετε να φαίνομαι εγώ η κακιά, είναι τρόπος αυτοάμυνας και αυτός, και αυτό το καφέ δεν είναι δικό σας αλλά δημόσιο και μπορεί να γράφει όποιος θέλει ότι θέλει και δεν κράζω κανέναν απλά λέω όσα έζησα... α και επειδή μιλάμε ορθά δεν είμαι πουλί για να κράζω. Αν έχω πτωχό το πνέυμα μου το ξέρουν πολλύ καλά οι δικοί μου ανθρώποι και όχι οι εικονικές μου φίλες, και δεν είπα καμία συγκεκριμένα άσχημη επειδή η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά μάλλον όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Διαφημίσεις

Μου φαίνεται δεν ξέρεις τι λες η μαλλον δεν θυμασαι τι ειπες και τι ρωτησες! Οταν κάποιος λεει οτι θα σεβαστεί οτι και αν αποφασίσουν οι άλλοι δεν νομίζω οτι ειναι ακριβώς αυτο που κάνεις εσυ αυτη την στιγμη! Το τι εισαι μονο 20 χρονών δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά σου! Και οταν λες "να μην ξερω με ποιον μοιραζομαι πράγματα για τα παιδιά μου" μαλλον προσβαλεις ατομα! Και ναι η ενότητα "Μανουλες Μαΐου 2013" ειναι δικια μας γιατι εμεις την δημιουργισαμε οπως και την ομάδα στο Facebook! !!

a>2eM3p2.png

Επειδή απάντηση στην απάντηση δεν θα τελειώσουμε ποτέ ας φερθούμε ανώτερα και ας ξεχάσουμε όσα έγιναν, είστε μία ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε πράγματα μεταξύ σας, οπότε λογικό είναι εγώ να είμαι η παρίσακτη και δεν πρόκειται να βγάλω άκρη ποτέ, όσα έγιναν έγιναν, είπαμε κουβέντες πάνω στα νεύρα μας( Εγώ ειδικά), εγώ ζητάω συγνώμη γιατί έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που συγχωρούμε τον συνανθρωπό μας, τώρα αν εσείς δεν συγχωρείται και το συνεχίζετε πρόβλημα σας. Σέβομαι που με διαγράψατε αλλά δεν σέβομαι ότι με διαγράψατε χωρίς να σβήσω τα στοιχεία μου, με ενόχλησε πολύ που με είπατε ρατσίστρια και η αντιμετώπιση λες και είμαι κανένας τρομοκράτης.

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

ειλικρινα αδυνατω να παρακολουθησω την σκεψη σου...

γιατι δινεις εκταση στο θεμα?αλλωστε ειμαστε ασχημες στην ψυχη οπως και στα μουτρα( ναι μυγιαζομαι ως κορη Κουασιμοδου...)

και εδω που γραφεις τι ακριβως περιμενεις να πετυχεις?

εδω ειμαστε οσες ειμαστε και στο fb!

σε ποιον απευθυνεσαι?

aCtzp3.png

εδω ειμαστε οσες ειμαστε και στο fb!

σε ποιον απευθυνεσαι?

Αυτο ειναι αληθεια βρε Ανδρομαχη, τι μενος ειναι αυτο?

Τοσο κατακαρδα το πηρες?

Γραφε μας εδω αν θελεις,όπως τοσα κοριτσια (twinomama,ioazon, Giovanna, milky-μεχρι προσφατα).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ είμαι και παρείσακτη και μια χαρά με έχουν υποδεχθεί.....

Κοπέλα μου και εμένα τέλεια με υποδέχθηκαν, και με τις ερωτήσεις που μου έκαναν δεν είχα πρόβλημα απλά με την ερώτηση που τους έκανα εγώ πέσανε να με φάνε, φυσικό αφού δεν γνωριζόμαστε καθόλου και στην ουσία δεν ξέρουν τίποτα για μένα, ούτε το ότι η μητέρα μου είναι αλλοδαπή, αλλά ο πατέρας μου έλληνας, γεννήθηκα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, έχω ελληνική ταυτότητα και θεωρούμε ελληνίδα αν και είμαι μισή μισή, νιώθω κατά καποιον τρόπο ότι με πνίγει το άδικο και αντιδράω άσχημα, το ξέρω. Αλλά θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ.

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Γραφε μας εδω αν θελεις,όπως τοσα κοριτσια (twinomama,ioazon, Giovanna, milky-μεχρι προσφατα).

Καλέ εγώ γράφω και στο φβ... για πήγαινε στα έγγραφα για να δεις ποια είμαι...;)

Αλλά θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ.

Εσύ τη συνεχίζεις. Και να σου πω και κάτι άλλο. Η ηλικία σου δεν είναι δικαιολογία γιατί στο καφέ μας έχουμε και άλλο κορίτσι πολύ μικρομανούλα και είναι άψογη και κάνει και πολύ καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Και στο τέλος, τέλος.... γιατί να σε δικαιολογήσουμε; Σε ξέραμε και από χτες; Μα δεν το πήγες και λάου/λάου.... όπως λέει και ο λαός.... για να σε γνωρίσουμε. Άρχισες αμέσως ερωτήσεις που για κάποιους θεωρούνται και ταμπού

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Στις 38+5 γεννησα!(ειδα το τικερακι σου κι ενα δακρυ νοσταλγιας κυλησε:tongue:)

άσχετο μιας και εγώ είμαι η κακιά της παρέας, και εγώ 38 + 5 την γέννησα την κορούλα μου.:D

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Καλέ εγώ γράφω και στο φβ... για πήγαινε στα έγγραφα για να δεις ποια είμαι...;)

Εσύ τη συνεχίζεις. Και να σου πω και κάτι άλλο. Η ηλικία σου δεν είναι δικαιολογία γιατί στο καφέ μας έχουμε και άλλο κορίτσι πολύ μικρομανούλα και είναι άψογη και κάνει και πολύ καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Και στο τέλος, τέλος.... γιατί να σε δικαιολογήσουμε; Σε ξέραμε και από χτες; Μα δεν το πήγες και λάου/λάου.... όπως λέει και ο λαός.... για να σε γνωρίσουμε. Άρχισες αμέσως ερωτήσεις που για κάποιους θεωρούνται και ταμπού

συμφωνώ απόλυτα και από αυτό το λάθος μου θα μάθω, μέχρι στιγμής έχω μάθει όταν γράφομαι σε μια ομάδα να διαβάζω όλους τους όρους και να μην κάνω ερωτήσεις ταμπού και να μην μιλάω καθόλου για φιλοζωικά θέματα!! Εντάξει εγώ έμεινα εγκυος 17 χρονών, την τρίτη λυκείου δεν την τελείωσα, δεν ξέρω 100% τι σημαίνει η λέξη ''υποτιθέμενο'', τώρα όμως έμαθα. Ε είμαι αντιδραστικό στοιχείο τι να κάνω, προσπαθώ να διορθωθώ...

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...