Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!κοιμάται όλη τη νύχτα?μπράβο!ζηλεύω!κ ο δικός μου 6.5 μηνών δεν κάθεται ακόμα μόνος του.κατά τ'αλλα γελάει συνέχεια,κάνει τσαχπινιες,τρώει ότι του δίνω,μια χαρά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!κοιμάται όλη τη νύχτα?μπράβο!ζηλεύω!κ ο δικός μου 6.5 μηνών δεν κάθεται ακόμα μόνος του.κατά τ'αλλα γελάει συνέχεια,κάνει τσαχπινιες,τρώει ότι του δίνω,μια χαρά!

Ευχαριστώ και να χαίρεσαι και εσύ τον κούκλο σου!!!!!!!! Ναι είμαι πολύ τυχερή, από 2 μηνών κοιμάται όλη νύχτα, τώρα είναι 5 μισή μηνών, η κόρη μου από 4 μηνών άρχισε να κοιμάται όλη νύχτα! Εσένα δεν σου κοιμάται ακόμη όλη νύχτα??

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Αυτά τα έκανε και η δικιά μου, και συγκεκριμένα με το γάλα... όταν ήταν 3 μηνών, η κόρη μου είχε πάρει 800 γραμμάρια βάρος αντί για 1 κιλό που έπαιρνε συνήθως και μου είπε η παιδίατρος να της δίνω ξένο γάλα την νύχτα όταν ξυπνάει, με αποτέλεσμα η μικρή να προτιμήσει το ξένο και να μην πίνει το δικό μου με τίποτα, το τραβούσα με το θήλαστρο αλλά έκλαιγε πάρα πολύ δεν το έπινε με τίποτα, το πάλεψα μέχρι 4 μηνών και μετά έπινε μόνο almiron 1 .

Κρέμες αρχίσαμε 6 μηνών, έτρωγε στην αρχή μια χαρά, μετά με τα κλάματα, τελικά γύρω στους 12 μήνες δεν έτρωγε με τίποτα, μετά από ένα χρόνο τα κατάφερα και την ταίζω ξανά όλες τις τροφές εκτός από γιαούρτι( έτρωγε παλιά αλλά μάλλον το συχάθηκε).

Ο μπέμπης δόξα Το Θεό τα τρώει όλα μέχρι στιγμής, σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε και το μοσχαράκι.

Ανδρομάχη μου,η παιδίατρος που είχες στην κόρη σου ήταν απλά απαράδεκτη που σου είπε να δώσεις ξένο γάλα μόνο και μόνο επειδή δεν πήρε 200 γρ παραπάνω.Καλά δεν ήξερε ότι δεν παίρνουν πάντα τς ιδια κιλά,και αν συνέχιζε να παίρνει ένα κιλο το μηνα,ποσο θα έφτανε δηλαδή?Και μετά το έγινε,τι σου είπε για τη μαλακια που έκανε κα μετά το κοριτσάκι σου δεν έπινε το δικό σου?Τωρα την ιδια έχεις?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ευχαριστώ και να χαίρεσαι και εσύ τον κούκλο σου!!!!!!!! Ναι είμαι πολύ τυχερή, από 2 μηνών κοιμάται όλη νύχτα, τώρα είναι 5 μισή μηνών, η κόρη μου από 4 μηνών άρχισε να κοιμάται όλη νύχτα! Εσένα δεν σου κοιμάται ακόμη όλη νύχτα??

Ανδρομάχη,μάλλον τα παιδιά σου ειναι η εξέρεση του κανόνα.Εμάς εδώ, ξυπνάνε ακόμα και δύο και τρεις φορές το βράδυ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! πολύ καιρό είχα να περάσω απο δω!! Και μένα ξυπνάει ακόμα μέσα στη νύχτα ο μικρός κανα-δυο φορές, όχι τόσο από πείνα πάντως απ' ότι έχω διαπιστώσει τώρα τελευταία - άντε να πιει τη μια φορά γάλα - τις υπόλοιπες ξυπνάει λόγω της μεγάλης, αν γκρινιάξει εκείνη και κάνει φασαρία. Εννοείται πως η μεγάλη μόλις πιει λίγο νερό ξανακοιμάται σε δυο λεπτά και μου μένει εμένα ο μικρός αμανάτι! χεχε :rolleyes: Σήμερα τον ξύπνησε στις πέντε το πρωί και ο μικρός ήταν μια φρεσκαδούρα άλλο πράγμα σας λέω (κοιμόταν απ' τις 10) άρχισε μου γέλαγε, έβγαζε φωνούλες όλο χαρά, είχε όρεξη για παιχνίδια κι εγώ με την τσίμπλα στο μάτι γιατί είχα ξυπνήσει στις 3.30 να τον ταίσω. Με τα πολλά τον ξαναπήρε ο ύπνος στις 7 παρά.

Ανδρομάχη καλως όρισες! :D Ούτε κι ο δικός μου κάθεται ακόμα καλά μόνος του, συνήθως γέρνει μπροστά, αλλά κι η μεγάλη γύρω στους εφτάμιση μήνες είχε κάτσει καλά από μόνη της οπότε υπολογίζω ότι έχουμε κανένα μήνα ακόμα. Ευτυχώς μεταξύ τους τα πάνε αρκετά καλά, το τι χαρές κάνει ο μικρός όταν τη βλέπει, άλλο πράγμα, όταν τον πειράζει ξεκαρδίζεται στα γέλια! :tongue:

Αυτή τη βδομάδα θα κάνουμε επιτέλους το εμβόλιο και θα ζυγιστούμε. Πάω στοίχημα ότι έχει περάσει τα 9 κορίτσια, έχει γίνει ασήκωτος, αφού το βράδυ πονάνε τα χέρια μου μέχρι τους ώμους απ' το κράτημα όλη μέρα. Περιμένω πως και πως να καθήσει μόνος του σας λέω!!! αχαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!!Να μαι και εγω!Χάθηκα τελειως απλα με τις ετοιμασιες της βαφτισης δεν προλαβαινα ουτε ανασα να παρω.Επιτέλους παει και αυτο.Περιττο να σας πω απο την ωρα που φτασαμε στην εκκλησια μεχρι να τελειωσει το γευμα,εκλαιγε ασταματητα.και ολα φυσικα πηγαν στραβα.που πας κοπελια με αναδρομο να κανεις βαφτιση?τελος παντων.τα νεα μας.ειμαστε 7200 με αποκλειστικο,66εκ και δεν κοιμομαστε σερι τα βραδια.μπορει να ξυπνησει και 3 φορες.τι θα κανω με αυτο το θεμα.θελω να τη βαλω στο δωματιο της.αλλα σκεφτομαι την κουραση μετα.δοντια δεν βγαλαμε ακομα,αλλα ζοριζομαστε.καθεται για δευτερολεπτα μονη της και βαριεται απιστευτα να κανει βαρελακια.το χειροτερο της!!!θα αρχισουμε και εμεις στερεες απο την αλλη εβδομαδα.πηρα τα παντα.κεχρι,βρωμη,ντινκελ,ρυζαλευρο.ολα βιολογικα.αλλα δεν ξερω πωσ να τα χρησιμοποιησω.ξεκινησατε με φρουτα ή λαχανικα?γιατι ο Παπαβεντσης λεει με λαχανικα.τι καθισμα φαγητου πηρατε?και θελετε να μου προτεινετε κανα παιχνιδι δραστηριοτητων,γιατι με οσα εχω παρει η μπεμπα δεν ασχολειται καθολου.το αγαπημενο της,να μασαει χαρτι!!!

Υ.Γ.ελπιζω να προλαβω να ανοιξω λογαριασμο στο fb.να τα πουμε και απο εκει;)

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Ανδρομάχη μου,η παιδίατρος που είχες στην κόρη σου ήταν απλά απαράδεκτη που σου είπε να δώσεις ξένο γάλα μόνο και μόνο επειδή δεν πήρε 200 γρ παραπάνω.Καλά δεν ήξερε ότι δεν παίρνουν πάντα τς ιδια κιλά,και αν συνέχιζε να παίρνει ένα κιλο το μηνα,ποσο θα έφτανε δηλαδή?Και μετά το έγινε,τι σου είπε για τη μαλακια που έκανε κα μετά το κοριτσάκι σου δεν έπινε το δικό σου?Τωρα την ιδια έχεις?

Είναι μεγάλη γυναίκα και γενικά έχει δουλέψει πάρα πολύ και έχει καλή φήμη, γι αυτό πηγαινα και εγώ σ αυτήν... ακόμη πηγαίνω :rolleyes: . Βασικά βλέπει τόσο κόσμο που αμφιβάλω αν θυμόταν αυτά που μου έλεγε όταν ξαναπήγαινα. Τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι είχα κουραστεί και εγώ πολύ με τον θηλασμό γιατί έχω εισέχουσες και επίπεδες θηλές και τεράστια βυζιά και το παιδί δυσκολευόταν πολύ να πιάσει και γινόταν πανικός, βέβαια δεν ήθελα να το κόψω με τίποτα το γάλα μου αλλά να που το εξυπνοπούλη η κόρη μου πήρε χαμπάρι το εύκολο έτοιμο γαλατάκι και μετά δεν το άλλαζε με τίποτα.:|

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!!Να μαι και εγω!Χάθηκα τελειως απλα με τις ετοιμασιες της βαφτισης δεν προλαβαινα ουτε ανασα να παρω.Επιτέλους παει και αυτο.Περιττο να σας πω απο την ωρα που φτασαμε στην εκκλησια μεχρι να τελειωσει το γευμα,εκλαιγε ασταματητα.και ολα φυσικα πηγαν στραβα.που πας κοπελια με αναδρομο να κανεις βαφτιση?τελος παντων.τα νεα μας.ειμαστε 7200 με αποκλειστικο,66εκ και δεν κοιμομαστε σερι τα βραδια.μπορει να ξυπνησει και 3 φορες.τι θα κανω με αυτο το θεμα.θελω να τη βαλω στο δωματιο της.αλλα σκεφτομαι την κουραση μετα.δοντια δεν βγαλαμε ακομα,αλλα ζοριζομαστε.καθεται για δευτερολεπτα μονη της και βαριεται απιστευτα να κανει βαρελακια.το χειροτερο της!!!θα αρχισουμε και εμεις στερεες απο την αλλη εβδομαδα.πηρα τα παντα.κεχρι,βρωμη,ντινκελ,ρυζαλευρο.ολα βιολογικα.αλλα δεν ξερω πωσ να τα χρησιμοποιησω.ξεκινησατε με φρουτα ή λαχανικα?γιατι ο Παπαβεντσης λεει με λαχανικα.τι καθισμα φαγητου πηρατε?και θελετε να μου προτεινετε κανα παιχνιδι δραστηριοτητων,γιατι με οσα εχω παρει η μπεμπα δεν ασχολειται καθολου.το αγαπημενο της,να μασαει χαρτι!!!

Υ.Γ.ελπιζω να προλαβω να ανοιξω λογαριασμο στο fb.να τα πουμε και απο εκει;)

Εμείς είμαστε 5 μισή μηνών και ξεκινήσαμε πρώτα τη κρέμα βανίλια Γιώτης και nutricia, μήλο-μπανάνα-αχλάδι αλεσμένα στο μλέιντερ, σε λίγο καιρό λογικά θα αρχίσουμε την χορτόσουπα, μοσχάρι, κοτόπουλο κ.λπ.

Καθησματάκι είχα πάρει της chicco αυτό που μπαίνει στο τραπέζι και περιστρέφετε 360 μοίρες, γιατί μετακινούμαστε πολύ στο νησί από το οποίο είμαστε και μπαίνει σε τσαντούλα και το παίρνω μαζί, αν και πιστεύω ότι το επιδαπέδιο είναι πιο άνετο ,δεν ξέρω...

Εγώ έχω πάρει γυμναστήριο της fisher price και παίζει πολύ εκεί μέσα, τραβάει τα παιχνίδια που κρέμωντε και ακούει μουσικούλα, τα κατεβάζει και τα μασάει, στο κρεβάτι του έχει περιστρεφώμενο και όταν ξυπνάει ασχολείται με αυτό λίγη ώρα, οι κουδουνίστρες του αρέσουν πολύ!!

Να σου ζήσει το μωράκι σου, καλορίζικο το ονοματάκι του!! Εμείς λέμε για Μάιο να τον βαφτίσουμε!

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! πολύ καιρό είχα να περάσω απο δω!! Και μένα ξυπνάει ακόμα μέσα στη νύχτα ο μικρός κανα-δυο φορές, όχι τόσο από πείνα πάντως απ' ότι έχω διαπιστώσει τώρα τελευταία - άντε να πιει τη μια φορά γάλα - τις υπόλοιπες ξυπνάει λόγω της μεγάλης, αν γκρινιάξει εκείνη και κάνει φασαρία. Εννοείται πως η μεγάλη μόλις πιει λίγο νερό ξανακοιμάται σε δυο λεπτά και μου μένει εμένα ο μικρός αμανάτι! χεχε :rolleyes: Σήμερα τον ξύπνησε στις πέντε το πρωί και ο μικρός ήταν μια φρεσκαδούρα άλλο πράγμα σας λέω (κοιμόταν απ' τις 10) άρχισε μου γέλαγε, έβγαζε φωνούλες όλο χαρά, είχε όρεξη για παιχνίδια κι εγώ με την τσίμπλα στο μάτι γιατί είχα ξυπνήσει στις 3.30 να τον ταίσω. Με τα πολλά τον ξαναπήρε ο ύπνος στις 7 παρά.

Ανδρομάχη καλως όρισες! :D Ούτε κι ο δικός μου κάθεται ακόμα καλά μόνος του, συνήθως γέρνει μπροστά, αλλά κι η μεγάλη γύρω στους εφτάμιση μήνες είχε κάτσει καλά από μόνη της οπότε υπολογίζω ότι έχουμε κανένα μήνα ακόμα. Ευτυχώς μεταξύ τους τα πάνε αρκετά καλά, το τι χαρές κάνει ο μικρός όταν τη βλέπει, άλλο πράγμα, όταν τον πειράζει ξεκαρδίζεται στα γέλια! :tongue:

Αυτή τη βδομάδα θα κάνουμε επιτέλους το εμβόλιο και θα ζυγιστούμε. Πάω στοίχημα ότι έχει περάσει τα 9 κορίτσια, έχει γίνει ασήκωτος, αφού το βράδυ πονάνε τα χέρια μου μέχρι τους ώμους απ' το κράτημα όλη μέρα. Περιμένω πως και πως να καθήσει μόνος του σας λέω!!! αχαχαχα

Α τι βλέπω, μένεις Βόλο?? Και εγώ!! και εγώ πιστευω γύρω στα 9 κιλά θα είναι τώρα που θα πάμε για τα εμβόλια. Και τα δικά μου τα πάνε πολύ καλά, η μικρή μου είναι 2 μιση χρονών και όταν τον βλέπει να παραπονιέται πάει και του δίνει παιχνίδι, τον φιλάει, τον χαιδεύει, του κάνει κόλπα και αυτός όλο γελάει, η μικρή είναι πολύ προσεκτική μαζί του, όταν ήταν μικρός δεν τον έπιανε αν δεν είχε πλύνει τα χέρια της και τώρα όταν κοιμάται ο μπέμπης κάνει πολύ ησυχία μην τον ξυπνήσει και αν κάνουμε εμείς θόρυβο μας μαλώνει, λέει - Ησυχία κοιμάται ο μπέμπης!! Είναι πολύ καλά παιδιά και τα δύο, είμαι πολύ περίφανη για αυτά!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Καλημερουδια!!! Τι κανετε;; Εμεις προς το παρον στο ρηλαξ την ταιζουμε, γιατι δεν στηριζεται εντελως καλα για να χρησιμοποιησουμε καρεκλακι. Εχουμε παντως ενα απο αυτα που τα στερεωνεις στο τραπεζι το κανονικο.

Τρωει το πρωι φρουτο, προς το παρον μονο αχλαδι, απο σημερα κ μπανανα κ το απογευμα κρεμα ρυζαλευρο. Η γιατρος στις σημειωσεις της ελεγε οτι απο τον 6ο κ μετα δινεις κ αλλη κρεμα, φαριν λακτε ή δημητριακων. Δεν ξερω τι θα δωσω κ για ποσο, δεν ξερω δηλαδη κατα ποσο θελω να συνεχισω με αυτες τις κρεμες, αλλα κ τι αλλο να δωσω απογευμα;;;

Καλημερουδια!!! Τι κανετε;; Εμεις προς το παρον στο ρηλαξ την ταιζουμε, γιατι δεν στηριζεται εντελως καλα για να χρησιμοποιησουμε καρεκλακι. Εχουμε παντως ενα απο αυτα που τα στερεωνεις στο τραπεζι το κανονικο.

Τρωει το πρωι φρουτο, προς το παρον μονο αχλαδι, απο σημερα κ μπανανα κ το απογευμα κρεμα ρυζαλευρο. Η γιατρος στις σημειωσεις της ελεγε οτι απο τον 6ο κ μετα δινεις κ αλλη κρεμα, φαριν λακτε ή δημητριακων. Δεν ξερω τι θα δωσω κ για ποσο, δεν ξερω δηλαδη κατα ποσο θελω να συνεχισω με αυτες τις κρεμες, αλλα κ τι αλλο να δωσω απογευμα;;;

Προς το παρόν δεν κάνει να δώσεις κάτι άλλο, τον άλλο μήνα θα αρχίσετε και φαριν λακτέ, το μεσημέρι χορτόσουπα... Εγώ του δίνω το δεκατιανό του μπανάνα-μίλο-αχλάδι αλεσμένα και το απογευματινό του κρέμα βανίλια.

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Προς το παρόν δεν κάνει να δώσεις κάτι άλλο, τον άλλο μήνα θα αρχίσετε και φαριν λακτέ, το μεσημέρι χορτόσουπα... Εγώ του δίνω το δεκατιανό του μπανάνα-μίλο-αχλάδι αλεσμένα και το απογευματινό του κρέμα βανίλια.

Ετσι ακριβως κανω κ εγω

Έλα βρε Ανδρομάχη!! κι έκανα κρα να βρω κάποια από Βόλο!!! άφησα ποστ και στο φόρουμ του Νομού, αλλά δεν έχει μπει κανείς εδώ και καιρό. Μένουμε Αλυκές εμείς, εσείς μέσα στο Βόλο; Κι εμένα η μεγάλη είναι 28 μηνών τώρα.

Είχαμε και τα εμβόλιά μας σήμερα. Τελικά έπεσα μέσα στα κιλά, 9 ακριβώς και 72,5 πόντους ο φούσκας μου! :rolleyes::tongue: όπως σας έγραψα και στο φεις! σε λίγο μας βλέπω και διψήφιους!!! αχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...