Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Τα έγραψα στο φβ αλλά ας τα βάλω και εδώ. Σήμερα είχαμε παιδίατρο και τα νέα μας δεν είναι κακά αλλά δεν τα λες και καλά. Ο μπεμπάκος μου πήρε 2 εκ και μόλις 350 γρ. Δηλαδή είναι 7450 γρ και 66 εκ....χμμμμ.... ο γιατρός θα τον ήθελε τουλάχιστον 7600 και περισσότερο τον ανησυχεί ότι πήρε λίγο βάρος. Αύριο θα πάμε να κάνουμε καλλιέργεια ούρων, για να δούμε αν υπάρχει κάποια κρυφοουρολοίμωξη, αλλά περισσότερο πιστεύει ότι δεν τον καλύπτει το γάλα μου. Μπορεί να έχω ποσότητα αλλά να έχει χαλάσει η ποιότητα....χμμμμ....Με στεναχωρούν και οι δύο περιπτώσεις. Αφενός δεν θέλω με τίποτα το αντράκι μου να έχει ουρολοίμωξη, αφετέρου δεν θα ήθελα να κόψουμε το θηλασμό έτσι. Θα ήθελα να τραβήξει 2 μηνάκια ακόμα... τόσο κόπο έκανα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα GiovannaXa.χωρίς να εχω κ πολλή εμπειρία νομίζω ότι το γάλα δε χαλάει.η φύση έχει προνοήσει να αρκεί για να μεγαλώσουν τα παιδάκια μας.το μπεμπακι σου κατά τ'αλλα πως είναι?ήρεμο?δείχνει χορτατο?ας μιλήσουν κ οι καραβανες του θηλασμού.. Κορίτσια να ρωτήσω κάτι,χθες κ προχθές το μωρο έκανε σαν διάρροια το πρωί,ενώ τις υπόλοιπες φορές τα κακακια του ήταν κανονικά.δεν πρόσθεσα κάποια καινούργια τροφή.επίσης να πω ότι τις τελευταίες 2 μέρες κάνει κακα 4 με 5 φορές την ημέρα,ενώ πριν έκανε 2 με 3.σκ@τοσυζήτηση αλλά τι να κάνω ανησυχώ..

Καλημέρα και καλό μήνα.

Καλημέρα GiovannaXa.χωρίς να εχω κ πολλή εμπειρία νομίζω ότι το γάλα δε χαλάει.η φύση έχει προνοήσει να αρκεί για να μεγαλώσουν τα παιδάκια μας.το μπεμπακι σου κατά τ'αλλα πως είναι?ήρεμο?δείχνει χορτατο?ας μιλήσουν κ οι καραβανες του θηλασμού.. Κορίτσια να ρωτήσω κάτι,χθες κ προχθές το μωρο έκανε σαν διάρροια το πρωί,ενώ τις υπόλοιπες φορές τα κακακια του ήταν κανονικά.δεν πρόσθεσα κάποια καινούργια τροφή.επίσης να πω ότι τις τελευταίες 2 μέρες κάνει κακα 4 με 5 φορές την ημέρα,ενώ πριν έκανε 2 με 3.σκ@τοσυζήτηση αλλά τι να κάνω ανησυχώ..

Και ήρεμος και χορτάτος.... και φτου - φτου μην τον ματιάσω μια χαρά. Αυτό είπα και εγώ στο γιατρό, αν πείναγε δεν θα είχε ανησυχία, γκρίνια κλπ; Τεσπα... ας κάνουμε σήμερα την εξέταση και βλέπουμε.

Τα κακάκια του μωρού σου ήταν νερουλά; Πόσο μηνών είστε; (βάλε βρε ένα τικεράκι να βλέπουμε.. πάτα πάνω σε κάποιο δικό μας και ακολούθα τις οδηγίες. Στο τέλος σου βγάζει κάτι συνδέσμους, διαλέγεις αυτόν που λέει για forum κλπ, και το βάζεις στην υπογραφή σου - πίνακας ελέγχου, επεξεργασία υπογραφής, αποθήκευση ).

Κυκλοφορούν κάποιες γαστρεντερίτιδες. Ρώτησες το γιατρό σου; Ίσως σου πει να δώσεις μόνο πατάτα, καρότο, μήλο, μπανάνα.

Giovanna,

δες λίγο αυτά τα 2 link

Παπαβέντσης για το ζύγισμα των βρεφών

Οι καμπύλες του ΠΟΥ για τα θηλάζοντα βρέφη

Καλημέρα και καλό μήνα κιόλας!

Σε ευχαριστώ για τα λινκ. Άντε κοντεύεις και εσύ. Με το καλό! Τι περιμένεις; Αγοράκι ή κοριτσάκι;

καλημέρα εμένα ο παιδίατρος είπε να μην πειραζουμε καθόλου το πουλάκι του,το ελέγχει εκείνος κάθε μήνα που πηγαίνουμε

και εμάς αυτό μας έχει πει. Δεν κάνω κάτι άλλο, μόνο που το κατεβάζω λίγο στο πλύσιμοα για να το καθαρίζω καλά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα.

Και ήρεμος και χορτάτος.... και φτου - φτου μην τον ματιάσω μια χαρά. Αυτό είπα και εγώ στο γιατρό, αν πείναγε δεν θα είχε ανησυχία, γκρίνια κλπ; Τεσπα... ας κάνουμε σήμερα την εξέταση και βλέπουμε.

Τα κακάκια του μωρού σου ήταν νερουλά; Πόσο μηνών είστε; (βάλε βρε ένα τικεράκι να βλέπουμε.. πάτα πάνω σε κάποιο δικό μας και ακολούθα τις οδηγίες. Στο τέλος σου βγάζει κάτι συνδέσμους, διαλέγεις αυτόν που λέει για forum κλπ, και το βάζεις στην υπογραφή σου - πίνακας ελέγχου, επεξεργασία υπογραφής, αποθήκευση ).

Κυκλοφορούν κάποιες γαστρεντερίτιδες. Ρώτησες το γιατρό σου; Ίσως σου πει να δώσεις μόνο πατάτα, καρότο, μήλο, μπανάνα.

Σε ευχαριστώ για τα λινκ. Άντε κοντεύεις και εσύ. Με το καλό! Τι περιμένεις; Αγοράκι ή κοριτσάκι;

τα κακακια του νερουλα μονο το πρωι ομως. Σημειωνω οτι από τη 1 και μετά το μεσημερα δε δινω καθολου στερεες, μονο θηλασμο. θα δω πως παει μερικες μερες και μετα θα τηλ στο γιατρο. ευχαριστω παντως. Α οσο για το τικερ, προσπαθησα....

Καλησπερα!!!!!

Για το τικερ πρέπει να βάλεις το κωδικό στην υπογραφή σου και οχι στην απάντηση.

Λοιπόν θα το γράψω κι εδώ... Χθες πήρα ενα θερμόμετρο με υπέρυθρες. Σου βγάζει την θερμοκρασία σε δευτερόλεπτα και απλα το βάζεις στο μέτωπο σε απόσταση 5εκ. Το ειχε η φίλη μου που πήγα στην Γερμανία και μετρούσε τον γιο της στον υπνο χωρίς να τον ξυπναει!!!!! Αχρείαστα να ναι!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χθες πήρα ενα θερμόμετρο με υπέρυθρες. Σου βγάζει την θερμοκρασία σε δευτερόλεπτα και απλα το βάζεις στο μέτωπο σε απόσταση 5εκ.

Εχουμε παρει κι εμεις!Στην αρχη το ειχαμε για παιχνιδι,ολη την ωρα μετριομασταν!Επίσης εχει ρυθμιση για να μετραει τη θερμοκρασια των υγρων (για το μπανιο του ή ακομα και για το φαγητο του).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια είχα καιρό να μπω εδώ,όχι ότι στο fb μπαίνω πιο συχνά αλλά τελοσπαντων.Είδα φως και μπήκα,που λένε.

Καταρχήν να καλωσορίσω και εγώ τα καινούρια κορίτσια.Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Giovanna μην ανησυχείς για το βάρος,και εμείς πήγαμε παιδίατρο την τρίτη να μας δει που ήμασταν άρρωστες και επί ευκαιρία μας μέτρησε.Ε,λοιπόν σε τρεις βδομάδες και εμάς πήρε μόνο 250 γρ και 1 μόνο πόντο.Είμαστε δηλαδή 7450 και 69 εκ.Ο γιατρός όμως αν και εγώ ανησυχησα,αυτός μου είπε ότι πάει μια χαρά.Γι'αυτό σου λέω,μην αγχώνεσαι.Τις κάνατε τις εξετάσεις?Να θυμάσαι ότι αν του πήρατε τσισα με το σακουλάκι,αυτό βγάζει πολύ συχνά μικρόβιο εκεί που δεν υπάρχει.Να το έχεις στα υπόψιν.

Για τις τροφές που λέγατε,ας πω και εδώ τον πόνο μου γιατί έχω απελπιστεί.Όσο και να ξέρω ότι ο με το θηλασμό παίρνει τη τροφή που της χρειάζεται,δεν παύω να ανησυχώ που εδώ και δύο βδομάδες δεν έχει φάει σχεδόν πάνω από 10-20 γρ φαγητού.Το φτηνει και κλαίει.έχω δοκιμάσει και τΑ φρούτα και τΑ λαχανικά με διάφορους συνδυασμούς,αλλά τίποτα.Δεν της αρέσει καθόλου.Αύριο θα βάλω κοτόπουλο μπας και νοστιμεψει και το φάει.Και για νερό ούτε λόγος.Έχει ξεχάσει να πίνει με το μπιμπερό και δεν πίνει καθόλου,παρά μόνο με το κουταλάκι και αυτο το περισσότερο της βγαίνει έξω από το στόμα.

Για το μπιμπερό έχω και αλλο θεμα.Δεν πίνει καθόλου αντλημενο και εχω φρικάρει.Δεν ξέρω αν φταιει το μπουκάλι,αν και δοκίμασα διαφορα ,ή φταίει το γάλα μου,που νομίζω ότι έχει αρχίσει και αλλάζει γεύση όταν μπαίνει στην κατάψυξη.

Μέχρι πριν ένα μήνα το έπινε ρε γαμωτο,τωρα τι να έπαθε?Στο τσακ ειμαι να αγοράσω ξένο και νΑ δοκιμάσω,να δω αν της αρέσει.

Κατά τ'άλλα έτσι και έτσι.Έχω τον μεγάλο σπίτι όλη την εβδομάδα γιατί είχε πυρετό και ειναι μέσα στην γκρίνια .Σήμερα από τα νεύρα του χτύπησε το κεφάλι του και έσκισε τα χείλια του.Ελπίζω την άλλη βδομάδα να ειναι καλά γιατί έχω να σιδερωσω 5πληντυρια και με τον μικρό στο σπίτι σν μπορώ να τ κανω.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Γέννησα τον μπεμπούλη μου στης 20 Μαίου, φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο. Τώρα 5 μισή μηνών καθόμαστε στο καθησματάκι μας και τρώμε κρέμα βανίλια και φρούτα!!! :-) :-) :-) 4 μισή μηνών ήμασταν 67 πόντους ύψος και 8 κιλά.

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Κορίτσια είχα καιρό να μπω εδώ,όχι ότι στο fb μπαίνω πιο συχνά αλλά τελοσπαντων.Είδα φως και μπήκα,που λένε.

Καταρχήν να καλωσορίσω και εγώ τα καινούρια κορίτσια.Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Giovanna μην ανησυχείς για το βάρος,και εμείς πήγαμε παιδίατρο την τρίτη να μας δει που ήμασταν άρρωστες και επί ευκαιρία μας μέτρησε.Ε,λοιπόν σε τρεις βδομάδες και εμάς πήρε μόνο 250 γρ και 1 μόνο πόντο.Είμαστε δηλαδή 7450 και 69 εκ.Ο γιατρός όμως αν και εγώ ανησυχησα,αυτός μου είπε ότι πάει μια χαρά.Γι'αυτό σου λέω,μην αγχώνεσαι.Τις κάνατε τις εξετάσεις?Να θυμάσαι ότι αν του πήρατε τσισα με το σακουλάκι,αυτό βγάζει πολύ συχνά μικρόβιο εκεί που δεν υπάρχει.Να το έχεις στα υπόψιν.

Για τις τροφές που λέγατε,ας πω και εδώ τον πόνο μου γιατί έχω απελπιστεί.Όσο και να ξέρω ότι ο με το θηλασμό παίρνει τη τροφή που της χρειάζεται,δεν παύω να ανησυχώ που εδώ και δύο βδομάδες δεν έχει φάει σχεδόν πάνω από 10-20 γρ φαγητού.Το φτηνει και κλαίει.έχω δοκιμάσει και τΑ φρούτα και τΑ λαχανικά με διάφορους συνδυασμούς,αλλά τίποτα.Δεν της αρέσει καθόλου.Αύριο θα βάλω κοτόπουλο μπας και νοστιμεψει και το φάει.Και για νερό ούτε λόγος.Έχει ξεχάσει να πίνει με το μπιμπερό και δεν πίνει καθόλου,παρά μόνο με το κουταλάκι και αυτο το περισσότερο της βγαίνει έξω από το στόμα.

Για το μπιμπερό έχω και αλλο θεμα.Δεν πίνει καθόλου αντλημενο και εχω φρικάρει.Δεν ξέρω αν φταιει το μπουκάλι,αν και δοκίμασα διαφορα ,ή φταίει το γάλα μου,που νομίζω ότι έχει αρχίσει και αλλάζει γεύση όταν μπαίνει στην κατάψυξη.

Μέχρι πριν ένα μήνα το έπινε ρε γαμωτο,τωρα τι να έπαθε?Στο τσακ ειμαι να αγοράσω ξένο και νΑ δοκιμάσω,να δω αν της αρέσει.

Κατά τ'άλλα έτσι και έτσι.Έχω τον μεγάλο σπίτι όλη την εβδομάδα γιατί είχε πυρετό και ειναι μέσα στην γκρίνια .Σήμερα από τα νεύρα του χτύπησε το κεφάλι του και έσκισε τα χείλια του.Ελπίζω την άλλη βδομάδα να ειναι καλά γιατί έχω να σιδερωσω 5πληντυρια και με τον μικρό στο σπίτι σν μπορώ να τ κανω.

Αυτά τα έκανε και η δικιά μου, και συγκεκριμένα με το γάλα... όταν ήταν 3 μηνών, η κόρη μου είχε πάρει 800 γραμμάρια βάρος αντί για 1 κιλό που έπαιρνε συνήθως και μου είπε η παιδίατρος να της δίνω ξένο γάλα την νύχτα όταν ξυπνάει, με αποτέλεσμα η μικρή να προτιμήσει το ξένο και να μην πίνει το δικό μου με τίποτα, το τραβούσα με το θήλαστρο αλλά έκλαιγε πάρα πολύ δεν το έπινε με τίποτα, το πάλεψα μέχρι 4 μηνών και μετά έπινε μόνο almiron 1 .

Κρέμες αρχίσαμε 6 μηνών, έτρωγε στην αρχή μια χαρά, μετά με τα κλάματα, τελικά γύρω στους 12 μήνες δεν έτρωγε με τίποτα, μετά από ένα χρόνο τα κατάφερα και την ταίζω ξανά όλες τις τροφές εκτός από γιαούρτι( έτρωγε παλιά αλλά μάλλον το συχάθηκε).

Ο μπέμπης δόξα Το Θεό τα τρώει όλα μέχρι στιγμής, σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε και το μοσχαράκι.

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Καλωσήρθες Ανδρομαχη!

Να τα χαιρεσαι τα μωρα σου και τα δυο!

Μην αποθαρρυνθεις αν βλεπεις ερημιες,απλα ειμαστε με τις μερες μας;)!

Χαχα! Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα!! Θα ήθελα πολύ να μάθω τι κάνουν τα μωράκια σας σε αυτήν την ηλικία!! Κάθονται μόνα τους, είναι επικοινωνιακά, παίζουν μόνα τους?? Εμένα ο μπεμπούλης μου ακόμη δεν κάθεται μόνος του , η κόρη μου έκατσε καλά 7 μηνών, είναι πολύ επικοινωνιακός, αν του κάνεις κόλπα όλο γελάει, με την αδερφή του τρελαίνεται από την χαρά, κάθεται και παίρνει με τα χεράκια του τα παιχνίδια του και τα επεξεργάζεται, κοιμάται όλη την νύχτα, αν έχει νεύρα αρχίζει και φωνάζει δεν κλαίει, είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιόκα μου, είναι πολύ καλό μωράκι!!!

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...