Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σοφία πρέπει να τρώνε όσο θέλουν και όποτε θέλουν.Εσύ τρως πάντα την ίδια ποσότητα;και κάθε μέρα με την ίδια όρεξη ίδια πράγματα; Στο εξωτερικό ξέρετε τι κάνουν ακολουθούν από την αρχή την μέθοδο baby led weaning ρίξτε μια ματιά και ξέρετε γιατί για να τρώνε ακριβώς όσο και όποτε θέλουν.

Ξανθη, θα το διαβασω με την πρωτη ευκαιρια, αλλα πολύ με ανακουφιζει αυτο που λες.Ετσι (θελω να) το βλεπω κι εγω, αλλα φοβομουν μηπως παραημουν "φιλελευθερη" για τις αναγκες του παιδιου.Αντε να βαλω και τα φρουτακια να ξαναδοκιμασω το κεχρι με φρουτο,γιατι δοκιμασα αυτη τη φαριν λακτε σημερα και ειναι πολυ γλυκατζουρα ρε παιδι μου (δεν εδειξε και τρελο ενθουσιασμο και το παιδι βεβαια, βλεποντας και κανοντας)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skountoufla εγώ εχω ανακατεψει κεχρι κ dinkel κ το βάζω στα φρούτα κ είναι πολύ νόστιμο,το μωρο μου τα τρώει με πολλή όρεξη.πάντως κ γω προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη για να τρώει περισσότερο κ αποφάσισα να μην τον κάνω(σε πείσμα των όσων ακούω από πεθερομαμάδες κ λοιπούς).δίνω όσο θέλει.κ όσο για to baby led weaning θα το τολμούσα γιατί βλέπω γύρω μου 2χρονα να τρώνε αλεσμενα,αλλά ο παιδίατρος δεν το πολυηξερε να με βοηθήσει οπότε το αφησα

alexpaul ποτέ δεν είναι αργά.πόσο είναι ο μικρός σου είπες;;;βάλε κανένα τικεράκι να βλέπουμε...Επίσης dinkel πήρες σπόρους ή σπελτ το αλεύρι;;;μπορείς να πάρεις και αλεύρι φαγόπυρου και να κάνεις κρέμα δημητριακών με κεχρί, σπελτ και φαγόπυρο και βρώμη αν θες είτε με νερό είτε με το γάλα σου ή και με φρούτα μαζί μπανάνα, μήλο.

γενικά και εγώ επειδή τα ξεκινάω 5,5 μηνών μέχρι 6,5 - 7 μηνών τα πάω με αλεσμένα και μετά αρχίζω να δίνω κομματάκια με επίβλεψη πάντα όχι μόνο του το παιδί.

Ο γιος μου ο μεγάλος έκοψε τελείως τα αλεσμένα 8 μηνών(τον άρχισα 7,5 ο φόβος της πρωτάρας) και κρέας εννοώ τέλος και η κόρη μου την άρχισα 6,5 μηνών και σε 3 μέρες είχε κόψει τα αλεσμένα μαχαίρι...

Το θέμα είναι όμως να τραβάει το μωρό πρώτα και πάνω από όλα και ελπίζω και αυτό το παιδί μου να ακολουθήσει τα αδέρφια του γιατί έτσι και καλόφαγα γίνονται και τρώνε πραγματικά όσο θέλουν

Σκοντούφλα μαζί στον φιλελευθερισμό λοιπόν χαχαχα...Σου είπα να μη με κάνεις πολύ παρέα είμαι κακή επιρροή χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ξανθη ο μικρός μου είναι 6,5 μηνών αλλά τικερακι δεν ξέρω να βάλω!σπελτ πήρα το αλεύρι(της holle).ωραία ιδέα έδωσες με τα δημητριακά,αν τα κάνω με νερό θέλουν βρασιμο η κατευθείαν τα ανακατευω με το νερό? Όσο για τα μη αλεσμενα είμαι μάλλον στο στάδιο που ήσουν με το πρώτο σου παιδί-της πρωταρας.καλά αν ακούσουν οι γύρω μου ότι θα δοκιμάσω μη αλεσμενα στον φαφουτη παύλο μου θα σαλταρουν,ήδη με κοιτάνε σαν εξωγήινο γιατί αρνήθηκα ρυζαλευρο κ φαριν λακτε παρά τα λεγόμενα του παιδιατρου κ θηλαζω ακόμα φουλ!

Ο γιος μου ο μεγάλος έκοψε τελείως τα αλεσμένα 8 μηνών(τον άρχισα 7,5 ο φόβος της πρωτάρας) και κρέας εννοώ τέλος και η κόρη μου την άρχισα 6,5 μηνών και σε 3 μέρες είχε κόψει τα αλεσμένα μαχαίρι...Σου είπα να μη με κάνεις πολύ παρέα είμαι κακή επιρροή χαχαχα

Κατσε,κατσε,γιατι μαλλον δεν καταλαβα καλα!Τι εννοεις εκοψες τα αλεσμενα?Τα εδινες σε μικρα κομματακια απο τοσο νωρις?Οχι οτι ξερω από ποτε ξεκινανε γενικώς, αλλα 7,5 και 6,5 μηνων δεν ειναι πολυυυ νωρις?Και ως πρωταρα ξεκινησες 7,5 μηνων?Θα μας τρελαααανεις!!!(κακη-ξεκακη επιρροη,η παρεα τωρα δεν κοβεται παντως!)

Σημερα φτασαμε τα 130 γραμμ.της χορτοσουπας, αλλα τον ταισε η πεθερα μου (το σημειωνω γιατι εγω μαλλον το παω πολύ αργα και φοβισμενα, ενω εκεινη καπως το εκανε, τσακα-τσακα και με κουβεντα κλπ τον ξεπεταξε πιο ευκολα απ' ό,τι εγω:(, βεβαια κοιταγα να μαθαινω...)

καλά αν ακούσουν οι γύρω μου ότι θα δοκιμάσω μη αλεσμενα στον φαφουτη παύλο μου θα σαλταρουν,ήδη με κοιτάνε σαν εξωγήινο γιατί αρνήθηκα ρυζαλευρο κ φαριν λακτε παρά τα λεγόμενα του παιδιατρου κ θηλαζω ακόμα φουλ!

Αααα,το αντιμετωπίζουμε ολοι αυτο το προβλημα,βλεπω,ε?

Πώς γινεται ΟΛΟΙ να εχουν αποψη για ΟΛΑ, ακομα και γι'αυτα που δεν ξερουν, ακομα και γι' αυτα που δεν τους αφορούν και,κυριως, ακομα και γι'αυτα που δεν τους εχεις ρωτησει, πάντα θα το εχω απορία...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

twin νωρίς ξεκίνησες και εσύ ε;;;

εμείς έχουμε ακόμα...εγώ πάντως επειδή είμαι από αυτές που θηλάζω(και για μεγάλο διάστημα) μόνο γιατί είναι πολύ καλό για τα παιδιά προσωπικά με κουράζει - δεν μου αρέσει η όλη διαδικασία ούτε δέσιμο νιώθω ούτε τίποτα, όταν αρχίζουν οι στερεές παίρνω ανάσες ελευθερίας...

Και εμείς έχουμε ακόμα καιρό.... τουλάχιστον έναν μήνα. Βέβαια την Πέμπτη έχουμε γιατρό και θα δω τι θα μου πει. Και εγω βρε Ξανθή σαν αγγαρεία το νιώθω και δεν ντρέπομαι και να το πω. Χαίρομαι που κατάφερα να θηλάσω τον μπέμπη μας, γιατί με την κορούλα μου δεν το προσπάθησα πολύ και νιώθω ενοχές, αλλά δεν νομίζω ότι το δέσιμο είναι περισσότερο. Με ανησυχεί πιο πολύ το δέσιμο του μπέμπη με εμένα γιατί πια με βλέπει σαν ξερολούκομο....:tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes:

Στην αρχη για 20 μερες. δυσκολευεσαι! Αλλα τι ειναι ευκολο στη μητροτητα; Οσο για το δεσιμο ετσι κι αλλιως δενεσαι απλως με το θηλασμο νιωθεις οτι του δινεις οτι καλυτερο υπαρχει για την αναπτυξη και την υγεια του

Μόνο 20 μέρες δυσκολεύτηκες; Είσαι τυχερή! Σίγουρα δίνουμε ότι είναι καλύτερο για την υγεία τους και αυτό είναι σημαντικό.

Κορίτσια ερώτηση:όσες ξεκινησατε τροφές μετρατε σε ml πόσο τρώνε τα παιδιά σας?

Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα αλλά με την κόρη μου δεν είχα μετρήσει ποτέ μλ. Θυμάμαι ότι ο παιδίατρος μου είχε πει ''όταν φάει 10 κουταλάκια φαγητό είναι πλήρες γεύμα''.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Με ανησυχεί πιο πολύ το δέσιμο του μπέμπη με εμένα γιατί πια με βλέπει σαν ξερολούκομο....:tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes:.

Θυμάμαι ότι ο παιδίατρος μου είχε πει ''όταν φάει 10 κουταλάκια φαγητό είναι πλήρες γεύμα''.

Ξρολουκουμο δεν θα πει τιποτα. Το δικο μου το στραβαδι κανει κι εναν ηχο οταν τον πλησιαζω και πειναει, σαν ενα ανυπομονο γελιο, με ξεμπροστιαζει εντελως.

(Ωραιος και καθησυχαστικός ο παιδιατρος σου, τον θελω κι εγω.Βεβαια αφοτου αρχισαμε τις στερεες δεν εχω παει στη δικια μου, να δω αν ειναι απο τους τσιτωμενους ή από τους ανετους στο θεμα του φαγητου...αυριο το απογευμα θα ξερω...θα της σκασω και τα νεα οτι ξεκινησα με χορτοσουπα αντι για τις απογευματινες κρεμες, για να δουμε...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Όσο για τα μη αλεσμενα είμαι μάλλον στο στάδιο που ήσουν με το πρώτο σου παιδί-της πρωταρας.

εμένα ο γιος μου έβγαλε δόντι 9 μηνών θα περίμενα μέχρι τότε;;;

καλά αν ακούσουν οι γύρω μου ότι θα δοκιμάσω μη αλεσμενα στον φαφουτη παύλο μου θα σαλταρουν,ήδη με κοιτάνε σαν εξωγήινο γιατί αρνήθηκα ρυζαλευρο κ φαριν λακτε παρά τα λεγόμενα του παιδιατρου κ θηλαζω ακόμα φουλ!

δεν έδωσες ρυχάλευρο;;;φαρίν λακτέ;;; θηλάζεις ακόμα;;;;

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Σκοντούφλα στον Σωτήρη δεν είχα ίντερνετ από την αρχή όταν ήταν 4 μηνών έβαλα και μέχρι να μελετήσω όλα αυτά που σας λέω κατά καιρούς έχασα χρόνο. Η παιδίατρος απλά αποδέχθηκε ότι κάνω ότι θέλω και ότι είμαι ξεροκέφαλη και το άφησε πάνω μου. Βέβαια αν δει καμιά πιο προχώ τώρα από τις καινούριες μας έχει παράδειγμα και προτείνει τον τρόπο μου χαχαχα

Χωρίς πλάκα ο Σωτήρης όταν πήγε 7 μηνών άρχισε να τρώει πολύ λίγο και γενικά δεν είχε διάθεση για πολύ φαγητό.Μια μέρα είχα πατάτες φούρνου με κοτόπουλο και όπως γύρισα κεφάλι άπλωσε χέρι και βούτηξε πατάτα...για πότε την έφαγε και μετά έβλεπες ένα μωράκι να χτυπιέται πατόκορφα και να θέλει να φάει να κλαίει με λυγμούς και να μη σταματά και αυτομάτως πήρα από το φαγητό που δεν είχα αλέσει το δικό του και το έβαλα μπροστά κομματάκια ε αυτό ήταν αμέσως έφαγε το παιδί ενώ το αλεσμένο ούτε για φτύσιμο

Κοριτσια αλλαζω θεμα αλλα εχω αγχωθει! Εσεις που εχετε αγορακια τι σας ειπε ο παιδιατρος για την ψευδοφιμωση; Πως να περιποιειστε το σημειο; Εμενα την προηγουμενη βδομαδα στο 2ο εμβολιο μου ειπε οτι εχει ψευδοφιμωση και να παρακολουθω αν τα τσισα του πανε μακρια να μην βρεχει δλδ τον ποπο του! Αλλιως θα τον δει παιδοχειρουργος! Απ'την αρχη μου ειπε να κατεβαζω το πετσακι οσο παει οχι βιαια σε τρεχουμενο νερο. Please help!

Διαφημίσεις

ούτε αλάτι ούτε ζάχαρη

δεν βάζω μπαχαρικά μέχρι να σερβίρω το γεύμα του μωρού και αλατίζω για εμάς στο τέλος ή στην τελευταία βράση για κατσαρόλα ή στο τέλος στο ταψί αφού βγάλω του μωρού αφήνω να ψηθεί ένα τσακ με μπαχαρικά αλλά δεν τρώμε αλάτι πολύ γενικά όλοι μας φαντάσου σε ολόκληρη κατσαρόλα μπαίνει μισό κουταλάκι του γλυκού.

Στην πρώτη φάση πάντως μέχρι 9 μηνών μαγειρεύω ξεχωριστά του μωρού από 9 μηνών και μετά τρώει από το δικό μας χωρίς μπαχαρικά και αλάτι

ούτε αλάτι ούτε ζάχαρη

δεν βάζω μπαχαρικά μέχρι να σερβίρω το γεύμα του μωρού και αλατίζω για εμάς στο τέλος ή στην τελευταία βράση για κατσαρόλα ή στο τέλος στο ταψί αφού βγάλω του μωρού αφήνω να ψηθεί ένα τσακ με μπαχαρικά αλλά δεν τρώμε αλάτι πολύ γενικά όλοι μας φαντάσου σε ολόκληρη κατσαρόλα μπαίνει μισό κουταλάκι του γλυκού.

Στην πρώτη φάση πάντως μέχρι 9 μηνών μαγειρεύω ξεχωριστά του μωρού από 9 μηνών και μετά τρώει από το δικό μας χωρίς μπαχαρικά και αλάτι

Ωραία!

Κι εγώ δεν χρησιμοποιώ πολύ αλάτι. Περίπου 1 κιλό το χρόνο.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κοριτσια αλλαζω θεμα αλλα εχω αγχωθει! Εσεις που εχετε αγορακια τι σας ειπε ο παιδιατρος για την ψευδοφιμωση; Πως να περιποιειστε το σημειο; Εμενα την προηγουμενη βδομαδα στο 2ο εμβολιο μου ειπε οτι εχει ψευδοφιμωση και να παρακολουθω αν τα τσισα του πανε μακρια να μην βρεχει δλδ τον ποπο του! Αλλιως θα τον δει παιδοχειρουργος! Απ'την αρχη μου ειπε να κατεβαζω το πετσακι οσο παει οχι βιαια σε τρεχουμενο νερο. Please help!

καλημέρα εμένα ο παιδίατρος είπε να μην πειραζουμε καθόλου το πουλάκι του,το ελέγχει εκείνος κάθε μήνα που πηγαίνουμε

καλημέρα εμένα ο παιδίατρος είπε να μην πειραζουμε καθόλου το πουλάκι του,το ελέγχει εκείνος κάθε μήνα που πηγαίνουμε

Ακριβως τα ιδια και σε μας εχει πει.Απο φιλη που το μωρο της κλεινει 8 μηνες σε μια βδομαδα (και ο παιδιατρος τους ειχε πει τα ιδια), ξερω οτι πριν λιγες μερες τους ειπε οτι ολα οκ, φαινεται οτι το θεμα πηρε το δρομο του (αρα γυρω στο 8μηνο λογικα φαινεται αν "ανοιξε").

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...