Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

twin νωρίς ξεκίνησες και εσύ ε;;;

εμείς έχουμε ακόμα...εγώ πάντως επειδή είμαι από αυτές που θηλάζω(και για μεγάλο διάστημα) μόνο γιατί είναι πολύ καλό για τα παιδιά προσωπικά με κουράζει - δεν μου αρέσει η όλη διαδικασία ούτε δέσιμο νιώθω ούτε τίποτα, όταν αρχίζουν οι στερεές παίρνω ανάσες ελευθερίας...

Αυτό το σκέφτομαι κι εγώ: τι γίνεται άμα βαρεθείς τη ζωή σου, ρε παιδί μου;

Θυσία για το βλαστάρι σου;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι, το απολαμβανω πολύ. Ποτέ δεν σκέφτηκα οτι βαρεθηκα. Αυτό που σιχαθηκα είναι οι αντλησεις. Ευτυχώς πλεον κάνω μονο μια την Μερά μονο για την τραπεζα.

0SB8p3.png

twin νωρίς ξεκίνησες και εσύ ε;;;

εμείς έχουμε ακόμα...εγώ πάντως επειδή είμαι από αυτές που θηλάζω(και για μεγάλο διάστημα) μόνο γιατί είναι πολύ καλό για τα παιδιά προσωπικά με κουράζει - δεν μου αρέσει η όλη διαδικασία ούτε δέσιμο νιώθω ούτε τίποτα, όταν αρχίζουν οι στερεές παίρνω ανάσες ελευθερίας...

μπορεί να φανεί χαζη η ερώτηση μου,αλλά αφού με τις στερεες συνεχίζεις θηλασμό,ελεύθερα κ ανεμπόδιστα,πως παίρνεις ανάσες?ρωτώ γιατί αν θηλαζεις ενδιάμεσα στα γεύματα κ κατόπιν,που είναι η ελευθερία?εμένα μου φαίνεται πιο δύσκολα,οι θηλασμοι θηλασμοι κ οι στερεες παρούσες.μήπως κάνω κάτι λάθος?

ΑΣΕ!!! Κι εγώ εχω ξεκινήσει μονο κρέμα ακόμα. Σήμερα, δεύτερη μέρα, εγίνε χαμός. Γιατί η μικρή αργούσε να την φάει, το αντρακι μου λυσουσε της πείνας και είχαμε πανηγυρι, έδινα κρέμα στο ενα, θηλαζα το άλλο, κλάματα.... Αγχωθηκα. Που, τα καλά του θηλασμού, σε δευτερόλεπτα έτοιμο το γευματακι.....

Θα πρέπει να προσπαθήσω να τους αλλάξω το ωράριο να μην πεινανε ταυτόχρονα.

Τουλαχιστον την φαγανε την κρεμουλα, 50 γρ. Φαγαν σήμερα. Αύριο παραπάνω...

πανηγύρι γίνεται με τις στερεες η εγώ είμαι εντελώς άπειρη!λερωνεται,κουνιέται στο καρεκλακι,στο ενδιάμεσο κλαίει χωρίς λόγο,θέλει πιπίλα,τη γεμίζει φαγητό,ευτυχώς όμως τρώει!

πανηγύρι γίνεται με τις στερεες η εγώ είμαι εντελώς άπειρη!λερωνεται,κουνιέται στο καρεκλακι,στο ενδιάμεσο κλαίει χωρίς λόγο,θέλει πιπίλα,τη γεμίζει φαγητό,ευτυχώς όμως τρώει!

Από αυτά που έχω διαβάσει (γιατί δεν έχω γεννήσει ακόμα), για πολλά παιδάκια έτσι είναι στην αρχή.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγω τα ταιζω κρατωντας τα αγκαλια γιατι δεν καθονται ακομα για να τα βαλω στο καρεκλακι! Οποτε ειναι λιγο περιορισμενες οι κινησεις τους! Εχθες που ηταν πρωτη φορά, ο κων/νος μετά τς πρώτες 3 κουταλιές έβαλε κάτι κλάμματα και με κοιτούσε με ενα παραπονο, σαν να μου έλεγε τι ειναι αυτό, που ειναι το γαλατακι μου! Επομενως τον θηλασα και ηρεμησε! Σημερα, τον θηλασα πρωτα 2 λεπτά και μετα του εδωσα την κρεμα και μετά παλι θηλασμός! Αυριο θα του δωσω και νερό πρωτη φορά!

0SB8p3.png

Καλημερα κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες. Για μενα ο θηλασμος τωρα πια ειναι ευκολια. Στην αρχη για 20 μερες. δυσκολευεσαι! Αλλα τι ειναι ευκολο στη μητροτητα; Οσο για το δεσιμο ετσι κι αλλιως δενεσαι απλως με το θηλασμο νιωθεις οτι του δινεις οτι καλυτερο υπαρχει για την αναπτυξη και την υγεια του

Καλημερα! καλα, το mail μου σημερα θυμηθηκε να δωσει ειδοποιηση οτι γραψατε στο καφε! Τα νευρα μου, τα λεφτα μου πισω!!

Γεια κι απο μενα μολις χθες γραφτικα στο καφε. Να σας πω πως το αγορακι μου ειναι 3 μηνων και η παιδιατρος μου ειπε πως 4,5 μηνων αρχιζουν ρυζαλευρο αλλα λογω αποκλειστικου θηλασμου θα μας ξεκινησει 5,5. Ποτε ξεκινησατε εσεις;

Καλωσορισες!! Εμενα η γιατρος ουτως ή αλλως 5,5 ειπε οτι ξεκινανε ολα τα μωρακια.... Ο,τι να ναι, ο καθενας λεει τα δικα του κ εμεις ακολουθουμε....

Διδυμομανα μπραβο σου που συνεχιζεις με τα διδυμα αποκλειστικο!!! Μια κοπελα που ειμασταν μαζι στηνκλινικη οταν νοσηκευτηκα πριν γεννησω εκανε τριδυμα (!!!!) κ τα δινει μονο δικο της, με αντλησεις κυριως....

Παντως κ εμενα με κουρασε ο θηλασμος, δεν ειναι κ πολυ ευκολη η κορη μου, τελοσπαντων.....Εχθες ξεκινησαμε ρυζαλευρο

ήμουν τυχερή και γρήγορα τα παιδιά μου έκοψαν τους πολλούς θηλασμούς προτιμούσαν το φαγητό. Επίσης αν τρώνε και λείπω τρώνε παραπάνω και δεν έχω έννοια να αφήσω σον και καλά γάλα...

Ιωάννα από την πλευρά μου δεν το βλέπω θυσία απλά ένα "πρέπει" και όχι ένα "θέλω"..αλλά τώρα θηλάζω πολύ καιρό με ένα μικρό διάλειμμα 4 μηνών στην εγκυμοσύνη και θεωρώ ότι για αυτό κουράστηκα γρήγορα αυτή την φορά από τις απανωτές γέννες - θηλασμούς

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου,alexpaul!

Στα πρωτα γευματα ημουν με την ηλεκτρονικη ζυγαρια ανα χειρας, μη και χασω κανα γραμμαριο.Οταν ειδα οτι δεν ετρωγε με τιποτα και απογοητευτηκα, αρχισα να το παιζω κουλ και ανετη-για να μην αγχωνομαι και καλα- και δεν μετραγα (ηξερα παντως οτι ετρωγε λιγο, από 20 μεχρι 60 γραμμ.).Τωρα, εδω και 2-3 μερες αρχισα παλι να μετραω και να σημειωνω πλεον, γιατι τρωει-δεν τρωει παντως κοντευουμε 20 μερες στερεων οποτε πρεπει να ξερω τι γινεται, εχουμε και παιδιατρο μεθαυριο, τι θα της πω?...Παρεμπιπτοντως, μολις σημερα εφτασε 100 γραμμ. στο μεσημεριανο!Μεγαλη χαρά εγω:P

NuWHp2.png

InJWp3.png

σκουντουφλα κ γω στην αρχή μετρουσα τώρα κοιτάω το multi χοντρικα να είναι λίγο πάνω από τα 200,κ συνήθως αφήνει πολύ λίγο(ξεκινήσαμε στερεες τέλος σεπτεμβρίου).απλά αναρωτιόμουν αν είναι λίγο η πολύ γιατί ο παιδίατρος είναι χαλαρός κ λέει "μη μετρας,όσο θέλει θα φάει".

Μωρε, οσο θελει να φαει, ουτε εγω θελω υστεριες στο φαγητο, αλλα τοσο αστατα?Μετα τα χτεσινα 100 γραμμ. μεσημεριανου, σημερα εφαγε μολις 70. Καλά,δεν σκαω, αλλα εχω περιεργεια να δω τι θα μου πει η παιδιατρος μεθαυριο. (θα μου πει, καλα να παθεις που δεν ακολουθησες το προγραμμα μου:tongue:, αλλα τι να κανω ρε παιδιά, την απογευματινη κρεμα ρυζαλευρο ουτε να τη φτυσει!Εγω φταιω?Σημερα θα δοκιμασω πρωτη φορα τη φαριν λακτε...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπερα!!!

Εγω ποτε δεν μέτρησα γραμμάρια και ποσότητες απλα ηθελα να μην σταματάει στις δυο τρεις κουταλιές. Και περίπου μέτραγα με το παιδικό πιατακι. Μην τρέλενεστε υπάρχουν παιδια που τρώνε πολυ και αλλα που με λιγο αναπτύσσονται μια χαρα...οπότε την ανάπτυξη να βλέπετε και όλα καλα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σοφία πρέπει να τρώνε όσο θέλουν και όποτε θέλουν.Εσύ τρως πάντα την ίδια ποσότητα;και κάθε μέρα με την ίδια όρεξη ίδια πράγματα;

Στο εξωτερικό ξέρετε τι κάνουν ακολουθούν από την αρχή την μέθοδο baby led weaning ρίξτε μια ματιά http://wholesomebabyfood.momtastic.com/babyledweaning.htm#.Um6XTvmanSs

και ξέρετε γιατί για να τρώνε ακριβώς όσο και όποτε θέλουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...