Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Να σε καλωσορισω κ εγω με τη σειρα μου!! Μπραβο αναπτυξη ο Παυλουκος!!

Σκουντουφλα ειπαμε, τα δικα μας τα μωρα ειναι λεπτεπιλεπτα!! Μην αγχωνεσαι!!

Εγω τελικα κοριτσια με το χαμομηλι που πινω εγω ειναι καλυτερα τα βραδυα μας. Ξυπναει μονο για να θηλασει κ οχι απλα για μιρλα.... Εκτος απο χτες, που δεν ηταν στα καλα της, αλλα μαλλον ηταν επειδη την αφησα τη μερα στην αδερφη μου, που δεν ηξερε το περιβαλλον κ αποσυντονιστηκε.... Θα σκεφτηκε η καημενη "που με παρατησε παλι αυτη η μανα μου;;":(:(

Θα δω κ αποψε πως θα παει, παντως το χαμομηλι το συνεχιζω (βαζω κ γλυκανισο μεσα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού ζωντάνεψε το καφέ, θα γράψω κι εγώ μια καλησπέρα. Τι κάνετε χαμένες μου φιλενάδες? Μου λειψατε.... Εμείς τα φτωχά που δεν ειμαστε στο φεις.... Ξεχασμένα....

Σκουντουφλακι, Εμείς πήραμε μισο κιλό μονο στον μήνα, ο κων/νος είναι 6500 και η λυδία 6000! Ευχαριστημένη η γιατρός μας για αποκλειστικό θηλασμό, μια χαρα λέει και παρόλο που φαίνονται τσουπωμενα μωρακια υπολείπονται στην καμπυλη βάρους. Δεν πειράζει λέει όμως είναι μια χαρά.

Την παραλλη εβδομαδα ξεκιναω αισίως δουλειά, οποτε σήμερα ξεκινησαμε δειλά δειλά κρεμουλα, μπας και καταφέρουμε μέχρι τοτε να έχω αντικαταστήσει το ενα γεύμα. Έχω κανει μεγάλη τράπεζα, επομένως μια χαρα θα συνεχίσουν να πινουν μονο το γαλατάκι μου. Με αγχωνει τι θα γίνει με το στηθος μου τις ώρες που θα είμαι στο γραφείο. Θα προσπαθήσω να βγάζω αλλα δεν ξέρω αν θα μπορω πάντα. Να σας ρωτησω... Ποτε θα πρεπει να σταματήσω τις αντλησεις αν είναι στη δουλειά? Απ οτι έχω καταλάβει οτάν μπουν ολά τα γεύματα και ουσιαστικά θα θηλαζω μονο πρωι βράδυ και σταματήσω τις αντλησεις, δεν θα κινδυνεύει η γαλουχία. Αλλά αν θέλουν τα μωρά μου γάλα στο ενδιάμεσο μια μερα, θα είναι τελείως άδειο το στήθος. Δεν θα βρουν να φάνε? Έχω αγχωθει πολυ, δεν θελω να σταματήσω τον θηλασμό, μου αρέσει πολύ, τρελαινομαι με το δέσιμο που δημιουργεί... Χαίρομαι που τους προσφέρω το καλυτερο που μπορώ, την προηγούμενη εβδομάδα ημασταν χαλιά απο γρίπη κι εγώ και ο άντρας μου και τα μωρά μου δεν παθαν να χτυπησω ξύλο τίποτα.

Α και φαντάζομαι θα ταλαιπωρηθω μέχρι να φτασω στο πρωι βράδυ μονο, μέχρι στιγμής έχω πάθει 6 φορες φράξιμο αδένα απο την υπερπαραγωγή. Τα νεύρα μου!!!!

ΥΓ. Alexpaul wellcome... Να χαίρεσαι το παλικαρι σου....

Σεντονακι έγραψα, συγχωρέστε με είχα καιρό να πω τα νεα μας...

0SB8p3.png

Ευχαριστώ για τα καλωσορισματα κορίτσια.καλά ο αποκλειστικός θηλασμός διδύμων φαντάζει άθλος,μπράβο twinomama!

Μπα, μην νομίζεις, η αρχή ειναι μεν πολύ δύσκολη, περισσότερο φαντάζομαι απο το να εχεις ενα μωρό, αλλά μετά το 2μηνο ειναι μεγάλη ευκολία! Ουτε να σκεφτώ να εχω να ετοιμάζω και να ταιζω 2 μωρα με μπιμπερό!

0SB8p3.png

Πώ,πώ, σας εχω τρελανει στη μιρλα,ε?Ουτε η Ρανια με το μπανιο τετοια μονομανία:tongue:.

Βαρδα τωρα που (φαινεται να) ξεκινησε δυναμικα τα λαχανικα και τα ρυζαλευρα, θα σας φαμε ολους!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!!!!!

Καλώς ήρθες κορίτσι και να χαίρεσαι τον Παυλουκο σου!!! Τέλεια ανάπτυξη έχετε!!!

Καλα twin δεν εχω λόγια για το πόσο σε θαυμάζω για τον αποκλειστικό θηλασμο!!! Μπράβο!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Alexpaul καλως όρισες, έχουμε και συνονόματους γιους βλέπω!! :D:D μάλλον το 'χει το όνομα να 'ναι λίγο ανεπτυγμένα, ο δικός μου τον προηγούμενο μήνα ήταν 8400, τώρα την άλλη βδομάδα έχουμε πάλι εμβόλιο και θα ξαναμετρηθούμε. Ρε παιδιά, τις προάλλες είχε έρθει η ανηψιά του άντρα μου με την μπέμπα της που μόλις χρόνισε κι ο δικός μου ήταν μη σας πω και ψηλότερος απ' αυτή, καλά για βάρος δε το συζητάω!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα μου πεις εκείνη είναι κοριτσάκι, αλλά όπως και να το κάνεις έχει διπλάσια ηλικία, μήπως θα πρέπει ν' αρχίσω ν' ανησυχώ;; αχαχαχαχα πού θα φτάσει αυτό το παιδί!!!! στη γέννηση ίδιο βάρος είχαν :roll::roll: Θα ρωτήσω και τη δικιά μου παιδίατρο αν είναι να του αρχίσω κρέας σιγά σιγά τώρα που θα κλείσει τον 6ο.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Να πω και εγώ μια καλησπέρα.

Alexpaul καλώς ήρθες και εσύ στο καφέ μας. Το Παύλος είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Τι είναι το dinkel;

Σκουντούφλα μου θυμίζεις εμένα με την κόρη μου μωρό. Τέτοιο άγχος είχα και εγώ με το βάρος της και ακόμα το έχω.....:tongue::tongue::tongue: Μην τρελαίνεσαι μωρέ. Κάποια παιδάκια είναι το σκαρί τους να είναι λεπτούλικα...΄΄σκελεπτός'' που λέει και η κόρη μου.....:):):):)

Twinomama τα έχεις καταφέρει θαυμάσια. Μπράβο σου.... αλλά νωρίς δεν είναι να αρχίσεις κρεμούλες από τώρα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια κι απο μενα μολις χθες γραφτικα στο καφε. Να σας πω πως το αγορακι μου ειναι 3 μηνων και η παιδιατρος μου ειπε πως 4,5 μηνων αρχιζουν ρυζαλευρο αλλα λογω αποκλειστικου θηλασμου θα μας ξεκινησει 5,5. Ποτε ξεκινησατε εσεις;

Να πω και εγώ μια καλησπέρα.

Alexpaul καλώς ήρθες και εσύ στο καφέ μας. Το Παύλος είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Τι είναι το dinkel;

Σκουντούφλα μου θυμίζεις εμένα με την κόρη μου μωρό. Τέτοιο άγχος είχα και εγώ με το βάρος της και ακόμα το έχω.....:tongue::tongue::tongue: Μην τρελαίνεσαι μωρέ. Κάποια παιδάκια είναι το σκαρί τους να είναι λεπτούλικα...΄΄σκελεπτός'' που λέει και η κόρη μου.....:):):):)

Twinomama τα έχεις καταφέρει θαυμάσια. Μπράβο σου.... αλλά νωρίς δεν είναι να αρχίσεις κρεμούλες από τώρα;

το dinkel είναι δημητριακο,σαν τη βρωμη κ το μουσλι.ευχαριστώ για την υποδοχή κορίτσια!να ρωτήσω εσάς δε σας κακοφανηκε η εισαγωγή στερεών?εννοώ εκεί που είχαμε την ευκολία του θηλασμού,τώρα μαγειρέματα μέρα παρά μέρα..

Διαφημίσεις

Καλώς μας ήρθες dineli :D

Κι εδώ οι πιο πολλές νομίζω γύρω στους 5,5 ξεκινήσανε με τις στερεές, άλλες με φρούτα άλλες με λαχανικά. Εγώ ρυζάλευρο δεν έδωσα καθόλου στον δικό μου γιατί έπαιρνε αρκετό βάρος, οπότε δεν είχε νόημα να τον φορτώσω με παραπάνω θερμίδες.

Alexpaul όντως σου κακοφαίνεται λίγο στην αρχή όταν "ξεβολεύεσαι" απ' το γάλα που είναι ευκολία, αλλά ευτυχώς ο μεγαλύτερος μπελάς είναι μέχρι το χρόνο, εγώ απο κει και πέρα θα κάνω όπως και στη μεγάλη, θα τρώει από το δικό μας φαγητό κανονικά πια, απλά κάνω φαγητά πιο ελαφριά και χωρίς αλάτι (ο άντρας τρώει απ' την πεθερά χεχεχεχε) για να μπορούν να τρώνε κι εκείνα.

Η γυναίκα ενός ξαδερφου μου κορίτσια, έβραζε τα λαχανικά ξεχωριστά το καθένα, τα έκοβε και τα έχωνε στην κατάψυξη και μετά για κάθε γεύμα έβγαζε κι έκανε συνδυασμούς διαφορετικούς για κάθε γεύμα και τα ξαναζέσταινε για να μην μαγειρεύει κάθε μέρα.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Αυτο το συστημα με τα κατεψυγμενα λαχανικα-ενα ενα-το προτεινει και ο παιδιατρος Παπαβεντσης στο βιβλιο του, λεει βρασε διαφορα, βαλτα σε παγοκυστες και ξεπαγωνε αναλογα τι θελεις, πχ μια μεριδα καροτο +πατατα + φακη, την αλλη μερα αλλο συνδυασμο. Ευκολια ακουγεται αλλα επειδη ακομα εχω αδεια, μου φαινεται καλυτερο για το μωρο το καθημερινο σχεδον μαγειρεμα.

να ρωτήσω εσάς δε σας κακοφανηκε η εισαγωγή στερεών?εννοώ εκεί που είχαμε την ευκολία του θηλασμού,τώρα μαγειρέματα μέρα παρά μέρα..

ΑΣΕ!!! Κι εγώ εχω ξεκινήσει μονο κρέμα ακόμα. Σήμερα, δεύτερη μέρα, εγίνε χαμός. Γιατί η μικρή αργούσε να την φάει, το αντρακι μου λυσουσε της πείνας και είχαμε πανηγυρι, έδινα κρέμα στο ενα, θηλαζα το άλλο, κλάματα.... Αγχωθηκα. Που, τα καλά του θηλασμού, σε δευτερόλεπτα έτοιμο το γευματακι.....

Θα πρέπει να προσπαθήσω να τους αλλάξω το ωράριο να μην πεινανε ταυτόχρονα.

Τουλαχιστον την φαγανε την κρεμουλα, 50 γρ. Φαγαν σήμερα. Αύριο παραπάνω...

0SB8p3.png

Γεια κι απο μενα μολις χθες γραφτικα στο καφε. Να σας πω πως το αγορακι μου ειναι 3 μηνων και η παιδιατρος μου ειπε πως 4,5 μηνων αρχιζουν ρυζαλευρο αλλα λογω αποκλειστικου θηλασμου θα μας ξεκινησει 5,5. Ποτε ξεκινησατε εσεις;

Καλώς ήρθες... Να χαίρεσαι το αγοράκι σου. Εγώ ξεκίνησα ηδη μιας και επιστρέφω δουλειά για να με διευκολύνει με τα γεύματα που θα αφήνω.

0SB8p3.png

twin νωρίς ξεκίνησες και εσύ ε;;;

εμείς έχουμε ακόμα...εγώ πάντως επειδή είμαι από αυτές που θηλάζω(και για μεγάλο διάστημα) μόνο γιατί είναι πολύ καλό για τα παιδιά προσωπικά με κουράζει - δεν μου αρέσει η όλη διαδικασία ούτε δέσιμο νιώθω ούτε τίποτα, όταν αρχίζουν οι στερεές παίρνω ανάσες ελευθερίας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...