Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!

nasy μου εμενα ακομα η μικρη δεν εχει πεσει αλλα επειδη ο αντρας μου την βαζει στο ριλαξ χωρις να την δενει το βλεπω να ερχεται.... και του φωναζω συνεχεια αλλα.... ο μεγαλος σε εμενα ειχε πεσει δυο φορες απο τον καναπε κι εγω διπλα του αν ειναι να συμβει θα συμβει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω,νέκρα από εδώ Ε? Η μικρή έπαθε πάλι κολικους από ένα μπιφτέκι που έφαγα.Έπρεπε να της δώσουμε ντεπον για να ηρεμήσει.Μάλλον όταν ξεκινήσουμε στερεές δεν θα της δώσω μοσχάρι.θα δούμε.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!

Nasy μου ελπίζω να ειναι καλυτερα η μικρή...ακόμα κολικους;;;μήπως ειναι κάτι άλλο;; Εγω πιστεύω ότι όταν ξεκινήσεις στερεες να της δώσεις πρώτα ζωμο και μετα απευθείας μοσχάρι. Μήπως όμως ηταν τυχαίο; Για ξαναδοκιμασε γιατι μπορει απλα να έχει γκρίνια για άλλο λόγο...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπερα!!!!

Εχω παρα πολύ καιρό να σασ γραψω...Ελπίζω να είστε όλες καλά! Τα μωρακια ολα καλά; Μεγάλωσαν και τα δικα σας φυσικά σαν το δικό μου. Διάβασα για φαγητά. Όσα ξεκίνησαν ελπίζω να δέχθηκαν εύκολα το κουτάλι. Εμείς μεσα στην επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουμε. Την επόμενη κυριακη θα βαφτιστουμε κιόλας, να τελειώνει και αυτο το τρέξιμο. Ο μεγάλος ευτυχώς κάθεται μια χαρά στον παιδικό. Αρρώστησε φυσικα μια φορα και το κακό είναι οτι απο τότε σταμάτησε να τρώει φαγητά... Μόνο ψωμιά, πίτες, ζυμάρια γενικά τρωει. Με εχει σκάσει με αυτό το θέμα.

Κατά τ' άλλα πολύ τρέξιμο. Από επιλογή μου, αλλά τρέξιμο.

Πολλά φιλιά σε όλες.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

μανουλες του Μαιου καλησπερα..ξερω οτι δεν θα με θυμαστε γιατι εχω να σας γραψω πολυ πολυ καιρο..σχεδον 3 μηνες αλλα σας σκεφτομαι συχνα..ο λογος οτι τα νευρα μου οι ευθυνες το αγχος και μιας μορφης επιλοχειος μου χτυπησαν την πορτα..περασα και περναω δυσκολες φασεις..φοβαμαι πολυ..τρεμω μην παθει τιποτα με αποτελεσμα να εχω γινει η τρελη του χωριου που λενε..εγω που ολοι θαυμαζαν τον δυναμικο μου χαρακτηρα και την ανεξαρτησια μου..σκεφτομουν πολυ να σας τα γραψω αυτα ισως γιατι μαζι σας μοιραστηκα τις πρωτες στιγμες του παιδιου μου..ελπιζω να ειστε ολες σας καλα και κυριως να ειναι καλα τα μωρα σας!!ο αγγελος μου ειναι πλεον 4 μηνων και 15 ημερων..μου γελαει και εχω τον κοσμο ολο!!ελπιζω και σεις!!σας φιλω!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Mariath μεγαλώσατε κι εσείς...με το καλο η βάφτιση σας!!!! Ελπίζω να μπείτε στις στερεες χωρίς πρόβλημα!!!! Υπομονη με τον μεγάλο...περνάνε φάσεις τα παιδάκια είμαι σίγουρη ότι θα περάσει μην τον πιέζεις και θα ξεκινήσει παλι να τρώει.

Μαρινάκι μιλά όσο μπορείς και βγάλτα απο μέσα σου...υπομονη η επιλοχειος ειναι πολυ ύπουλη...να βγαίνεις κι εξω όσο μπορείς.αν εχεις να αφήσεις κάπου το μωρο βγείτε με τον άντρα σου οι δυο σας. Για ότι θες εδώ είμαστε και να είσαι σίγουρη ότι σε καταλαβαίνουμε!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...