Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

με το καλό μίλκι η βουτιά σας τα μωράκια μας μεγάλωσαν και μαγκέψαν χαχα

Ευχαριστω πολυ!!!

τσα!!!! ήρθα κι εγώ!!!

μιλκυυυυυυυυυυυυυ τι κάνετε???????????????

όλα τα μπεμπάκια μεγαλώσανε μωρέ....έλα κι εσύ στο φατσοβιβλίο

μόνο για μας!! να γνωριστούμε..ήδη η 1η συνάντηση έγινε κι πάμε

για 2η! αθήνα δεν είστε κι εσείς?? εμείς ξεκινήσαμε κρέμα σήμερα..

εσείς πότε?? με το καλό κι η βάφτιση σας!!! εμείς του χρόνου!

Καλα βρε,συναντηθηκατε και δεν ειπατε τιποτα?τι σου κανει το φατσοβιβλιο....Αθηνα ειμαστε τρομαρα μας!!!Υποσχομαι μετα τη βαφτιση,να αναθεωρησω τις αποψεις μου περι facebook και να κανω λογαριασμο!!!Προς το παρον εχω το αγχος και τον πανικο οτι σε λιγοτερο απο 1 μηνα πρεπει να ετοιμασω τη βαφτιση της μπουμπους.Κοριτσια,εσεις που κανατε ηδη βαφτιση,εκ των υστερων, τι πρεπει να προσεξω και που να δωσω βαρυτητα?Καθε βοηθεια δεκτη.

Ξεκινησατε κρεμα?με το καλο!!!πες μας νεα και αντιδρασεις!!!Νωρις δεν ειναι ή λεω αρλουμπες.καλα με το θεμα στερεων,με βλεπω να κανω καμμια πατατα!!!

Μιλκυ με το καλο η βάφτιση σας!!!! Μεγάλωσαν τα μπεμπακια και έχουν και άποψη!!!χαχαχαχα

Μεγαλωσαν λεει?εχει τρομαξει το ματι μου!!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Βρε κοριτσια,παρόλο που δεν εχω βοηθεια και ωρες ωρες τα "παιζω",μου λειπει πολυ η περιοδος της εγκυμοσυνης και η αναμονη και λαχταραω και αλλο μπεμπε,μη σας πω και τριτο!Αχ!στερνη μου γνωση ,να σε ειχα πρωτα!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μίλκι αναθεώρησε τώρα και έλα και στο φατσοβιβλίο θα δεις ιδέες και πολλά που έχουμε βάλει για την βάφτιση μιας και πολλές τα βαφτίσαμε ήδη...δεν χρειάζεται να το λειτουργείς κανονικά αν δεν θες γράψου μόνο για το γκρουπάκι μας.Κρίμα να χάνεις τόσες πληροφορίες και την παρέα μας φυσικά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναι χτες φάγαμε κρέμα κεχρί!! (μία από τις πληροφορίες που έχουμε

πει στο φατσοβιβλίο, που λέει κι η ξανθή)! εντάξει δεν τρελάθηκε

αλλά κατάπιε..σήμερα να δούμε! εσείς πότε θα ξεκινήσετε και με τι??

άντε σου δίνουμε χρόνο να προετοιμαστείς κι μετά σε περιμένουμε!!!

κι μένα μου λείπει πολύ η εγκυμοσύνη ειδικά τώρα που χειμώνιασε

κι θυμάμαι πέρσι τέτοιο καιρό που μόλις είχε φουσκώσει η κοιλίτσα μου!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ξεκινησατε κρεμα?με το καλο!!!πες μας νεα και αντιδρασεις!!!Νωρις δεν ειναι ή λεω αρλουμπες.καλα με το θεμα στερεων,με βλεπω να κανω καμμια πατατα!!!

Πατατα δεν προκειται να κανεις,γιατι θα εχεις οπωσδηποτε κατευθυντηριες γραμμες από τον γιατρό σου.Ο χρονος έναρξης ψιλοποικίλλει. Σε καποιες εχουν πει οι γιατροι τους να ξεκινησουν με το μπουν στον πεμπτο, σε αλλες στους 5,5 και υπαρχει και η θεωρία του 6ου μηνα, αλλα καμια, από μας τουλάχιστον, δεν εχει τετοια οδηγία. Παντως στο φεις τα 'χουμε δωσει ολα απο συζητησεις γιατι η ασχετοσυνη σε συνδυασμό με το υπερβολικο ψαξιμο συχνα οδηγουν σε αστειες καταστασεις και ενιοτε και τερατα...κι οπου τα βρισκουμε σκουρα φωναζουμε την Ξανθή απελπισμενες (όποτε βρουμε μεσα και τη Μαριαπαπ την τσιμπαμε κι αυτη!).Λοιπόν, σε κατατόπισα πλήρως, δεν μπορείς να πεις! [Άσχετο, κι εγω πάντως ετσι τον ανοιξα το φατσολογαριασμο. Θα κολλήσεις στο λεω...και μονο οι φωτο που ανεβοκατεβαζουμε ολη την ωρα ειναι απολαυση (η ομαδα ειναι κλειστη, δεν φαινομαστε αλλου)].

Για τη βαφτιση εγω δεν σου δινω συμβουλες,γιατι την εκανα τοσο κλειστη, σαν οικογενειακή συγκέντρωση ενα πράγμα,οποτε δεν ειχα τις κλασσικες ετοιμασίες και δεν ξερω...

Όσο για το τελευταιο που λες ...ενα θα σου πω..ειμαστε μερικες που το ψιλοσκεφτομαστε για συντομα (βεβαια "συντομα" με "συντομα" εχει διαφορά:tongue:), οποτε εχε του νου σου μην ξαναβρεθουμε και σε αλλο καφε μαμαδων,χο!χο!

μίλκι αναθεώρησε τώρα και έλα και στο φατσοβιβλίο θα δεις ιδέες και πολλά που έχουμε βάλει για την βάφτιση μιας και πολλές τα βαφτίσαμε ήδη...δεν χρειάζεται να το λειτουργείς κανονικά αν δεν θες γράψου μόνο για το γκρουπάκι μας.Κρίμα να χάνεις τόσες πληροφορίες και την παρέα μας φυσικά...

Καλα τα λεει η αρχηγος

Edit:Βιβιαν, εψαχνα να κανω like

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ti να πρωτοσχολιάσω, έχω μείνει πίσω εδώ! Άννυ καλή αρχή με τις στερεές! Ρουμπινάκι τα του άντρα σου πάω στο φέις να τα πούμε. Milky καιρό έχουμε να τα πούμε, άντε βρε στο φέις να μας βάλεις και καμιά φωτο! :D

Διαφημίσεις

Μπηκα κ γω εδω να δω τι ειχε γραψει το

ρουμπινακι γιατι διπλα δεν καταλαβα...

Ρουμπινακι μου .....μπαμπαδες...τι αλλο να πω...!!!

Μιλκυ καλα σου λενε ολα τα κοριτσια...ελα κ διπλα (φατσοβιβλιο)

Με το καλο η βαφτιση σας!

Μεγαλωσαν κ αρχιζουν να μας εκπλησσουν τα μπεμπινια μας!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε τα πιο αδύνατα μωρά.. 4 μηνών

6 κιλά κ 64 εκ. Αλλα έτσι ήταν κ ο Γιωργάκης μου κ τώρα ειναι 14 κιλά.

Σχολιάζω γενικά γτ δε θυμαμαι ποια είπε τι...

Εμείς δε βιαζόμαστε για στερεές, αλλα ο γιατρός μου πε να ξεκινήσουμε με λαχανικά κ

κ μετά με φρούτα, δε ξέρω γιατί...θα μάθω λεπτομέρειες στην επόμενη επισκεψη.

Όπως κ να χει καλή αρχή!!!

Κ εμείς για βάπτιση το καλοκαίρι λέμε...

Twin, μπράβο σου που θηλάζεις κ τα 2 αποκλειστικά.

Μιλκυ, σε περιμένουμε δίπλα...με το καλο οι βάπτιση σας.

Πωπω Ρουμπινί κρίση θα ειχα πάθει...αλλα δε φταίει το παιδί...αλλα μπαμπάδες!!!!

Τέλος, να πω ότι εμείς κραταμε κοινή γραμμή στο μεγάλωμα των παιδιών κ πολύ κουβέντα κ υπομονή.

Πάντως πολύ δραστήρια κ πανέξυπνα τα νέαπαιδιά.

Πάω δίπλα...σμουτς!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κορίτσια καλησπέρα,ειμαι και εγώ μανούλα Μαΐου,άσχετα αν γέννησα 3 βδομάδες νωρίτερα,οπότε η μπουμπου μου ήρθε στον κόσμο στις 23 Απριλίου.

Έχω και ένα αγοράκι 26 μηνών.Σας διάβαζα που και που,αλλά όταν ήθελα να γράψω όλο και κάτι γινοταν και δεν τα κατάφερνα.Ο γιος μου δεν είναι να με δει στον υπολογιστή,ξεσηκώνει τον κόσμο να του βάλω Μίκυ.Έτσι αναγκαστικά μπαίνω από κινητό και μου είναι πολύ δύσκολο να γράφω από εκεί.

Εγώ πάνω κάτω σας γνωρίζω μέσα από εδώ,ότι θέλετε να μάθετε για μένα με ρωτάτε ελευθερα.

Αυτές τις μέρες είμαστε άρρωστοι,μιας και ο μικρός άρχισε παιδικό και έχει αρρωστήσει ήδη δύο φορές,ενώ δεν είχε αρρωστήσει ποτέ ως τωρα.Έχει κολλήσει και την μικρή και η καημενουλα δεν μπορεί να φάει ούτε να κοιμηθεί.

Στερεές δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα,λέω να γίνει 6 και μετά να της δώσω πρώτα λαχανικά και μετά φρούτα.Να δω τι θα κάνω και με το μοσχάρι γιατί πέρασε φοβερούς κολικους για 3 μήνες και ακόμα καΙ τωρα αν φάω κάτι με μοσχαρίσιο κρέας έχουμε θέμα.Στο γιο είχα ξεκινήσει με φρούτα στους 5,5 μήνες.

Αυτά τα ολίγα,ελπίζω να μπορώ να βρω λίγο χρόνο και να σας γράψω και πάλι.

Φιλιά πολλά σε όλες σας και πάνω απ'όλα στα μπεμπακιασας.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Nasy καλώς ήρθες!!! Να μας γράφεις νέα σου!!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!! Για πες θηλαζεις;;; Κοιμάται;;;

Αννυ ναι μαζι τα κάναμε...νομιζω ότι ειναι μια καλη διάφορα για να κανεις παιδια! Αν και μπορει να ζοριζομαστε στην αρχη με δυο μωρα μέσα στο σπιτι αλλα η ευτυχία δεν περιγράφεται!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Ρουμπινακι ναι θηλάζω αποκλειστικά.Η μικρή στις αρχές με τους κολικους δεν κοιμόταν καθόλου καλά.Στο τρίμηνο που σταμάτησαν άρχισε να κοιμάται 5ωρα και 6ωρα.Έχει όμως εδώ και ένα μήνα σχεδόν που άρχισε να ξυπνάει κάθε τρεις ώρες για να φάει.Ευτυχώς με το που την θηλάζω,κοιμάται αμέσως.Τις τελευταίες μέρες είναι λίγο δύσκολα γιατί έχει κολλήσει από τον αδερφό της που είναι άρρωστος και είναι μπουκωμενη.Έκανε και 39 πυρετό την προηγούμενη βδομάδα αλλά ευτυχώς με μια φορά ντεπον της έπεσε.

Σήμερα αν και πάλι μπουκωμενη,ξύπνησε μόνο μια φορά στις δύο τα ξημερώματα και μετά πήγε σερί μέχρι και τωρα.

Καλημέρα δεν σας είπα.Καλημέρα σε όλες λοιπόν.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

καλημερα!!!!

μαλλον ειναι η εποχη που δεν κοιμουνται καλα...εμενα χθες ενω ειχε κοιμηθει ξυπνησε η κυρια καυα τις 11 και μιση και ειχε ορεξη για παιχνιδια!!!! το τι γελια,τι ναζια εκανε τι να σας πω!!!!! μετα ξυπνησε κατα τις 6 για γαλα και μετα σερι μεχρι τις 10 και μιση. να σας πω και το αλλο εχω παρατηρησει οτι για καμια εβδομαδα μετα το εμβολιο τρωει λιγοτερο αλλα πολυ λιγοτερο,το παθαινε και ο μεγαλος αυτο.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια εμείς σήμερα είχαμε την πρώτη μας τούμπα.Την είχα σε ένα καρότσι μικρό που έχουμε στο σπίτι αλλά δεν την είχα δέσει γιατί την έβαλα για λίγο για να δώσω στον μεγάλο νερό.Μέχρι να γυρίσω το κεφάλι μου ακούω ένα γκουπ και ήταν κάτω στο πάτωμα.Είχε γλιστρήσει προς τα κάτω και έσκασε πρώτα με τον κωλο και μετά προς τα πίσω με το κεφάλι.Αλλά δεν έκλαψε πολύ ,μάλλον δεν χτύπησε δυνατά.Το πάθημα δεν μου έχει γίνει μάθημα γιατί κάπου στην ηλικία της μου είχε πέσει και ο μεγάλος από το κρεββάτι αυτή τη φορά.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...