Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

( Σοφία την λέξη μαντάτα την χρησιμοποιούμε μόνο για τα κακά νέα να ξέρεις)

:oops: Μπορει καπου να συνηθιζεται όπως το λες, αλλα εμεις το λεμε και για τα δυο:oops:, καλύτερα όμως να το αποφευγω, αφου μπορεί να εννοηθεί αλλιώς!

Κατα τ' αλλα, σημερα ειναι που ειναι Κυριακη και γενικώς εχουμ ερημιες, ειναι και η μεγαλη συναντηση...ας παρω το απουσιολογιο (παλια μου τεχνη κοσκινο:tongue:)!

Καλημερες και καλά να περασετε!

(περιμενουμε εντυπωσεις!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να και κι εγω εδώ!!!!!

Λέω να κάτσω την υπόλοιπη μέρα και να μην κάνω τίποτα... Μόλις έβαλα τα παιδια για ύπνο μαζι και τον σύζυγο!!!!! Οπότε έχω όλο το χρόνο για κους κους!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Λοιπόν μάλλον μονη μου έμεινα!!!!

Καλε που είστε;;;

Εμένα κοιμούνται ακόμα όλοι!!!! Έχει μια ωραία ησυχία!!! Εγω παλι δεν μπορω να κοιμηθώ τα μεσημερια... Σημερα ο μεγάλος αποφάσισε να μαθει την μικρή να γυρνάει απο ανάσκελα μπρουμητα...φραπέ το έκανε το μωρο και αυτή τσιμουδια μόνο να γελάει!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

απουσιολογία έχουν ακόμα στο σχολείο λέτε;;;πω πω ένιωσα γριά τώρα χαχαχα

αφήστε το θεικό που πήγα στον αγιασμό του γιου μου και είδα την κυρία μου από το δημοτικό χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα!!!

Εχουν εχουν ακομη απουσιολογια...

στις 64 αδικαιολογητες μενεις.....:P:p:p

Xanp καταλαβαινω ακριβως πως ενιωσες....

το καλοκαιρι μια απο τις μαθητριες που ειχα

οταν ξεκινησα τα ιδιαιτερα τελειωσε τις

σπουδες της κ αρραβωνιαστηκε....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα!

Πολύ μας χαροποιησατε με το χθεσινο!

Να'στε καλα και για τα επομενα:P!

Xanp καταλαβαινω ακριβως πως ενιωσες....

το καλοκαιρι μια απο τις μαθητριες που ειχα οταν ξεκινησα τα ιδιαιτερα τελειωσε τις σπουδες της κ αρραβωνιαστηκε....

Ε, τοτε μαλλον καταλαβαινεις πώς ενιωσε η δασκάλα της Ξανθής που την ειδε με 3 παιδακια καιθ πρωτο να πηγαινει και Α'νδημοτικού!

(Παλια δεν ηταν στις 50 αδικαιολογητες?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ για 50 ήξερα! (παλιές καραβάνες :tongue::tongue::tongue:)

Εγώ θυμάμαι έναν καθηγητή θεολόγο στο γυμνάσιο, που τους συμμαθητές μου των οποίων είχε κ τους γονείς μαθητές, τους έλεγε "εγγόνια" του αχαχαχαχα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

καλημερα!!!

εγω ξερω για 60 απουσιες.... παντωσ και οι γονεις μου σαν καθηγητες ειχαν πρωτα τους γονεις και μετα τα παιδια!!!! η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ συγκινητικο οταν τους εβλεπαν!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σήμερα κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια να φάμε!!! άλεσα το αχλάδι, του έβαλα και μια πλαστική ποδίτσα της μεγάλης (ευτυχώς που το σκέφτηκα αχαχα!) πήρα και τα κουταλάκια σιλικόνης τα μαλακά που είχα ξεχασμένα στο συρτάρι. Του βάζω στην αρχή λίγο στην άκρη του κουταλιού στο στόμα, απόρρησε αυτός, άλλα έτρωγε άλλα έφτυνε, μάσαγε και τη σαλιάρα :rolleyes:, ώσπου από την τρίτη κουταλιά κι ύστερα άνοιξε ένα στόμα να και κατάπινε :wink:. Καλά μας πήγε η πρώτη φορά, τώρα περιμένουμε κ τη χώνεψη! :cool:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Σήμερα κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια να φάμε!!! άλεσα το αχλάδι, του έβαλα και μια πλαστική ποδίτσα της μεγάλης (ευτυχώς που το σκέφτηκα αχαχα!) πήρα και τα κουταλάκια σιλικόνης τα μαλακά που είχα ξεχασμένα στο συρτάρι. Του βάζω στην αρχή λίγο στην άκρη του κουταλιού στο στόμα, απόρρησε αυτός, άλλα έτρωγε άλλα έφτυνε, μάσαγε και τη σαλιάρα :rolleyes:, ώσπου από την τρίτη κουταλιά κι ύστερα άνοιξε ένα στόμα να και κατάπινε :wink:. Καλά μας πήγε η πρώτη φορά, τώρα περιμένουμε κ τη χώνεψη! :cool:

καλη αρχη να εχετε!!!! εγω πρεπει να αγορασω καινουρισ κουταλακια γιατι ο μεγαλος τα ειχε κανει παιχνιδι και τα εχει χασει αυτα της σιλικονης που ειναι για τις πρωτες μπουκιες!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ημουν που ήμουν ανυπομονη να ξεκινησω, με ξεσηκωσατε κι εσεις!

Υποτίθεται (ειπε η ντοκτορ) ότι εμεις θα ξεκινησουμε στους 5,5 μηνες (σε 2 εβδομαδες).

Επισης υποτιθεται (επίσης η ντοκτορ) ότι θα ξεκινησουμε με κρεμα γιατι φρουτα, λεει, μετα τους 6 μηνες!Γιατιιιιι???Ειναι βαρια για το στομαχι????

Εγω ξερω κοπελα που ο γιατρος της ειπε πριν κλεισει τους 5 μηνες, φρουτοκρεμα!

Κι εσυ Αννυ βλεπω φρουτακι εδωσες...

Δεν ξανανοιγω την ιδια κουβεντα (ελεος, ουτε κι εγω που ειμαι πρωταρα δεν θελω!), αλλα σας το λεω:ετσι μου'ρχεται να κανω του κεφαλιου μου!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...