Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπερα!!! Εχω καιρο να γραψω και εγω εδω!

Και εγω την ειδα την καλομοιρα και ουτε εγω θα το σχολιασω!

Καναμε το δευτερο εμβολιο σημερα και της δωσαμε προληπτικα ντεπον γιατι βγηκαμε βολτα!

Ημαστε στα 6,750 (απο 6,300) και 66 εκατοστα (απο 63,5)

αυτο που με προβληματησε (το εγραψα και στην ομαδα ) ειναι πως η τρυπούλα της ειναι σκομα κλειστη! Να πω πως την καθαριζω με βαμβακι και νερο παντα και την σκουπιζω μετα. Μπορω να κανω κατι γι'αυτο? Αν δεν ανοιξει μονη της θα δουμε τι θα κανουμε.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ.....μου φαινεται αναλαμπη ηταν το χθεσινο στο καφε μας:-(:sad::-(:sad:

καλε που ειστε?????????

εγω στην δουλεια κι επιτελους μου συνδεσανε το ιντερνετ!!!!!! εχω και λιγο κενο τωρα και ειπα να μπω τι εχετε γραψει αλλα πολυ ησυχια εχει εδω... παω και διπλα να δω τι κανετε:tongue:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημερα ολη μερα!

Xanp μας, ολα να πανε καλα!:P

Θα πατε καμια βολτιτσα σημερα?Σκεφτομαι, οταν μπει ο χειμωνας (από αποψη κρυου και βροχων, ή εστω μονο κρυου γιατι πόσο συχνα να βρεχει πια?) τι θα κανω με τις βολτιτσοκαροτσαδες που εχω συνηθισει καθε μερα πλεον?Και ο μπεμπης τις εχει συνηθισει νομιζω, αφου αναγνωριζει το καροτσι, κοιταει γυρω-γυρω, παιρνει και τον υπνακο του...Θα δουμε, μπορει να ειναι κι αυτο μια (νεα) συνηθεια!

Τι αλλα νεααααααα?????????????;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!

Xanp με το καλο η βαφτιση σας κ καλοφωτιστος ο Θοδωρακης!

Skountoufla μου τωρα ειδα τις μετρησεις σας,

μια χαρα μου φαινονται

για αποκλειστικο θηλασμο!

Μαριαπαπ τι εγινε τελικα με το αυτακι της μικρης??

Twinomama δεν το γνωριζω αυτο καθολου

με το φραγμενο αδενα.

Μηπως να κανεις καμια ερωτηση στο

site mitrikosthilasmos??

Ρουμπινακι περαστικα!!

Αννυ μου μπουλουκακι ο μικρουλης!!!

ποσο μ αρεσουν αυτα τα μωρα!!!με τα μπουτακια τους

να εχουν διπλες....για δαγκωμα ειναι!!!

Τη δικια μου οσο κ να την ταιζω δε γινεται ετσι!!:(

Τα νεα μας ειναι οτι χθες ηπιαμε κ ξενο γαλα γιατι ειχε

λυσσαξει η κυρια, εμπαινε στηθος κ μετα απο

λιγο τσιριδες.....της εκανα ξενο κ Ηρεμησε μετα...

Την τριτη θα ξαναπαμε το γιο μου στην αναπτυξιολογο

να δουμε τι θα μας πει...

Α ο παιδικος εληξε αδοξα για μας...ο μικρος

δεν προσαρμοζοταν με τιποτα εκλαιγε καθε

μερα κ μας επαιρναν τηλ να παμε να τον

παρουμε.οποτε αποφασισαμε να τον σταματησουμε.

Βολτα κ εμεις θα παμε το απογευματακι...

Κ το χειμωνα οταν δεν εχει ηλιο θα πηγαινουμε παντως!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Να σας πω, εγώ το χειμώνα μια χαρά την έβγαζα τη μεγάλη έξω όταν ήταν μικρότερη, με τον ποδόσακο και το νάυλον κάλυμμα όταν έβρεχε δεν καταλάβαινε τίποτα! Εδώ στη Γερμανία έβλεπες πολύ μικρότερα μωράκια με μείον 10 και 15 βαθμούς έξω, τυλιγμένα βέβαια αλλά έβγαιναν. Εδώ μη τυχόν κ πιάσει λίγο κρύο, σου λένε όλοι "πού το πας το μωρό"!! αχαχα

Μαρία, σας εύχομαι να έχετε καλά νέα από τον αναπτυξιολόγο. Δεν πειράζει για τον παιδικό, μικρούλης είναι ακόμα μωρέ ο φουκαράκος! Του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αν στείλεις κ τη μικρή μαζί πακέτο κιόλας, να τη βλέπει κι εκείνη και να παρηγοριέται ;) Έτσι λέω να το κάνω κι εγώ του χρόνου αν όλα πάνε καλά.

Ξανθή κι απο δω να χαίρεστε το Θοδωράκη, καλοφωτισμένος!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Για τις χειμωνιατικες βολτες μου δωσατε θαρρος!Να του ψωνισω σκουφιά δηλαδη,ε:tongue:?

Skountoufla μου τωρα ειδα τις μετρησεις σας,

μια χαρα μου φαινονται για αποκλειστικο θηλασμο! Την τριτη θα ξαναπαμε το γιο μου στην αναπτυξιολογο να δουμε τι θα μας πει...Α ο παιδικος εληξε αδοξα για μας...Κ το χειμωνα οταν δεν εχει ηλιο θα πηγαινουμε παντως!

Ευχαριστω ρε Μαρια, κι εμενα ετσι μου φαινονται!

Αντε, με καλα μαντατα να μας ερθετε την Τριτη!

Όσο για τον μικρο σας, κι εγω θα συμφωνησω με την Αννυ, ειναι πολυ μικρούλης ακομα μωρε!Καλα εκανες και το επιχειρησες αλλά αφου δεν νιωθει ο ιδιος ετοιμος,θελει το χρονο του και τους ρυθμους του!

Εδώ μη τυχόν κ πιάσει λίγο κρύο, σου λένε όλοι "πού το πας το μωρό"!! αχαχα

Με ειχατε προειδοποιησει για τα διαφορα που ακους από ασχετους στο δρομο, αλλα ακομα εκπλησσομαι!Το τελευταιο που μου συνεβη:παω να παρω κατι από το περιπτερο με το μωρο στο σλινγκ και μου λεει η περιπτερου "κανει που το εχεις εκει μεσα?"

Οχι, δεν κανει, αλλα οπως καθε μανα θελει το κακο του παιδιου της, ετσι κι εγω ειπα να το βαλω!!!!

Εδω ξεσπαθωνω βεβαια, αλλα εκεινης της ειπα, ολο ψυχραιμια, "ναι, αμε!ειναι ειδικα μελετημενα για μωρα"......

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ξανθή με το καλο η βάφτιση!!!!

Καλα για το τι ακούς στο δρόμο δεν μπορω άλλο κάθε φορα που βγαίνω θα ακούσω και ένα κουλο!!!!! Σημερα βγήκα να παω να πάρω κρέας και ψωμί και πήρα μαζι και τον μεγάλο....στον φούρνο του δίνουνε συνήθως ένα κουλουρακι...μπαίνουμε μέσα πανε να δώσουν το κουλούρι λέω όχι γιατι μόλις έφαγε ένα και πάμε να φάμε φρουτακι...μου λέει μια που ηταν εκει "ε τι πειράζει δωστου άλλο ένα δεν ειναι και κοριτσάκι να προσέχει μην παχύνει" κι ερωτώ στα κορίτσια κάνουμε δίαιτα απο μωρα και τα αγόρια τα αφήνουμε να γίνουν χοντρά;;;;

Σκουντουφλα εγω πάντως στον μεγάλο έβγαινα κάθε μέρα εκτός απο τις μέρες που έβρεχε. Του φοραγα ένα μπουφανακι,τον ποδοσακο και φυσικά σκουφακι(υπάρχουν κάποια που έχουν και κάτι σαν κασκολακι και πιάνει και λαιμουδακι) και βούρ για βόλτα!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

... κι ερωτώ στα κορίτσια κάνουμε δίαιτα απο μωρα και τα αγόρια τα αφήνουμε να γίνουν χοντρά;;;;

Α, ενταξει παιρνεις το βραβειο (προσωρινα, μεχρι την επομενη πατατα που θα ακουσουμε!). Δεν ξερω τι με φρικαρει περισσοτερο, αν επρεπε να διαλεξω μεταξύ του ''δεν προσεχω τη διατροφη του παιδιου μου" και του "στα κοριτσακια δεν δινουμε πολλα κουλουρακια λογω διαιτας:-o", διαλεγω το δευτερο...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλά εδώ στην γειτονια ακούω πολλα γιατι ειναι γειτονια απο τις παλιές που όλοι γνωρίζονται απο παλιά και έχουν και το θάρρος να σου την πουνε:evil: αν μου δίνανε ένα ευρώ κάθε φορα που ακούω κάτι παλαβο θα ήμουν πλούσια τώρα!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αννυ δεν θα ειναι πολυ μικρός ο μικρός για να παει παιδικό;; Δεν φοβάσαι για ιωσεις;;; Κι εγω λέω απο άνοιξη να παει ο μεγάλος αλλα την μικρή λέω να κλείσει τα δυο και μετα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα σ' ένα χρόνο από τώρα θα είναι 16-17 μηνών, δε θα είναι μεν μεγάλος, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να πάνε είτε και οι δύο είτε κανένας, γιατί αν δεν δουλεύω είναι ευκαιρία να έχω κάποιες ώρες για δουλειές εξωτερικές κ σπιτιού, και αν δουλεύω δεν έχει νόημα να στέλνω τη μεγάλη και να πληρώνω και γυναίκα να μου κρατάει το μικρό σπίτι. Ελπίζω (και νομίζω) πως αν πάνε κι οι δυο μαζί θα προσαρμοστούν και πιο εύκολα.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

λοιπον κοριτσια εγω θα συνεχισω εδω να ενισχυσω το φιλοπτωχο:tongue::tongue:

αδιαθετησα παλι σημερα και ειμαι κοματια!!! ηθελα να ειμαι ολη την ημερα ξαπλα αλλα αν δεν γινουν σημερα οι δουλειες ποτε θα γινουν????και κυριως απο ποιον?? αυριο εχω και συνεχεια με ενα βουνο σιδερο!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

αδιαθετησα παλι σημερα και ειμαι κοματια!!! ηθελα να ειμαι ολη την ημερα ξαπλα αλλα αν δεν γινουν σημερα οι δουλειες ποτε θα γινουν????και κυριως απο ποιον?? αυριο εχω και συνεχεια με ενα βουνο σιδερο!!!!!!

Χαρα στα κουραγια σου...αλλα θα μου πεις...γινεται κι αλλιως?

Οι υπολοιπες του αυριανου σουαρέ, μην ξεχαστειτε...περιμενουμε νεα!

:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σας ευχαριστώ και από εδώ όλα πήγαν τέλεια στη βάφτιση μας...

Σκοντούφλα μπουφάν, σκουφάκι και έξω προσωπικά μόνο όταν βρέχει δεν τα βγάζω έξω πλέον γιατί είναι 3 και πιο να πρώτο καλύψω αλλιώς έξω.

Κίττυ εύχομαι να έχετε τα καλύτερα νέα από τον αναπτυξιολόγο ( Σοφία την λέξη μαντάτα την χρησιμοποιούμε μόνο για τα κακά νέα να ξέρεις)

Μαράκι πως πάει το αυτάκι σας;

Όποια ξεκίνησε στερεές να μας το πει να πανυγυρίσουμε την νέα φάση των μωρών μας

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα κ εδω!!

Του χρονου οπως ειπατε θα το ξανακοιταξουμε το θεμαπαιδικος.....

Skountoufla εννοειται σκουφακια γαντακια απ ολα....εμεις

απο τωρα εχουμε παρει κ ανυπομονω ποτε θα τα φορεσουμε!

Περιοδος εμενα απο 27 Αυγουστου που ηταν η

πρωτη κ τελευταια φορα οπως φαινεται, αφαντη!!!

Καλα αυτα που λενε οι μεγαλες γυναικες ας μην τα συζητησουμε...

Ειχε ο αντρας μου τον γιο μας στο μαρσιππο κ λεει μια...

Αχ το καημενο κοιτα μωρε που το χουνε....δεν το λυπουνται ετσι κρεμασμενο!!!:P:p:p

Χθες πηγαμε οικογενειακως στο χωριο μου, αφηνουμε

τη μπεμπα στη μαμα μου κ παιρνουμε το μεγαλο να παμε

για φαγητο....

Στα 45 λεπτα με παιρνει η μαμα μου τηλ...η μπεμπα ειχε

σκασει στο κλαμα κ δε μπορουσε με τιποτα να την κανει καλα!!

Ισα που ειχαμε προλαβει να φαμε...παω σπιτι,

το κλαμα ακουγοταν απο τη γωνια του τετραγωνου....

Ειχα αφησει γαλα αντλημενο, δεν το ηθελε με τιποτα...

την εβαλα στο στηθος κ ηρεμησε μετα ηπιε κ το αντλημενο

κ κοιμηθηκε η ατιμουλα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...