Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γυρισαμε απο γιατρό. Μια χαρά μας βρήκε, κλαψαμε βέβαια πολύ... Έχουν πάρει και τα δυο απο 700γρ στον μήνα ακριβώς. Είναι ευχαριστημένη μου είπε για αποκλειστικό θηλασμο και δίδυμα μια χαρά, 6 κιλά το αντρακι μου και 5400 η μικρη μου. 64 και 61 πόντους! Συνεχίζουμε αποκλειστικά θηλασμό και μου είπε να ξεκινήσουμε κρεμουλα λίγο πριν τον 5ο, 3-4 μέρες δηλαδή, επειδή γυρναω τοτε δουλειά, για να με διευκολύνει. Την Ρώτησα γιατί όχι απο φρούτα και μου είπε οτι εκείνη συστεινει κρεμουλα επειδή είναι πιο ευχαριστη Γιά να γίνει η εξοικείωση με το κουτάλι. Απο εκεί και πέρα, αν θέλω να πραξω αλλιώς, δεν την πειράζει. Θα δουμε λοιπον μέχρι τότε.

Πάντως σκουντουφλα παρ'ολο που είναι υπέρ του θηλασμού και γενικά έχει δειξει θαυμασμό που έχουν τέτοια αναπτυξη τα διδυμακια μου με αποκλειστικό, μου πέταξε την σποντα της, οτι αν όταν γυρίσω δουλεια και δεν μου βγει μην στεναχωρηθω. Δεν ξέρω αν το είπε Οντως για αυτό η ήθελε απο πίσω να μου πει να σταματήσω, θέλω να πιστεύω πως όχι. Επιλέγω να το ξεχάσω τελείως ως σχόλιο.

Εγώ θα συνεχίσω και θα παω μάλιστα πίσω στη δουλεια με τυο θηλαστρο μου και υα κάνω μια άντληση μεσά στη μέρα, θα τους το ξεκαθαρίσω, και θα το πετάω μέτα γιατί θα κανω την άντληση στην τουαλέτα και σιχαινομαι. Μονο για να διατηρηθεί η γαλουχία. Ημουν απο πριν αποφασισμένη να θηλασω αλλά δεν φανταζομουν οτι θα το απολαμβανα τόσο πολύ.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως σκουντουφλα παρ'ολο που είναι υπέρ του θηλασμού και γενικά έχει δειξει θαυμασμό που έχουν τέτοια αναπτυξη τα διδυμακια μου με αποκλειστικό, μου πέταξε την σποντα της, ... Επιλέγω να το ξεχάσω τελείως ως σχόλιο.

Μωρε, οταν το σκεφτομαι πιο ψυχραιμα, λεω... μηπως εχουμε ενα μινι συνδρομο καταδιωξης με το θηλασμο? Μηπως, επειδη εχουμε παιδευτει μ'αυτο το θεμα (κι εσυ διπλά) ειμαστε λίγο στην τσιτα, ετοιμες να βγαλουμε νυχια για να το υπερασπιστούμε...?

Πάντως, φτου, φτου, φτου!

Τελεια ειναι τα μωρα σου!

Ο γιοκας σου κοντευει να φτασει τον δικο μου κι εχουμε κι 1,5 μηνα διαφορα!

:D:D:D

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλημέρα και από αυτό το μετερίζι!!!!

Δεν είχα καν σκεφτεί για τις στερεές που θα μπουν σε λίγο καιρό

αλλά με τις κουβέντες σας καταφέρατε να με προβληματίσετε και να

με αγχώσετε. Εγώ επειδή είμαι λίγο φοβητσιάρα μάλλον θα ακολουθήσω

τις συμβουλές της γιατρού όποιες και να είναι.Βέβαια θα κάνω μια συζήτηση

μαζί της αλλά αν τα επιχειρήματά της για κρέμες με πείσουν δεν θα επιμείνω.

Ας ξεκινήσω με κρέμες , να μάθει και όταν μπουν και τα φρούτα θα κόψω τις κρέμες . Ερώτηση : νομίζω ότι κυκλοφορούν και κάποιες βιολογικές κρέμες

στα φαρμακεία. Τι γνώμη έχετε για αυτές ;

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Σήμερα το απόγευμα έχουμε και εμείς εμβόλιο.... τον λυπάμαι τον καημενούλι μου :(:(:(:(

Ναι, το θυμαμαι αυτο που το ειχες πει.Εχεις αλλαξει πλεον παιδιατρο απ' ό,τι καταλαβα,ε?Τωρα τι λες να κανεις δηλ.?Τα ιδια φαγητα, αλλα σε μεγαλύτερο διαστημα προσαρμογης ή θα αλλαξεις και τα φαγητα?

Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Θέλω αν το συζητήσω και με τον παιδίατρο να δω τις απόψεις του. Το σίγουρο είναι ότι δνε θα στουμπώσω ξαφνικά το παιδί με φαγητά.

εγώ πάντως με το πάχος έχω θέμα Σοφία επειδή ταλαιπωρούμαι εγώ τώρα με τα κιλά δεν θέλω να βλέπω τσουπωτά παιδάκια στεναχωριέμαι ότι θα πήξουν στις δίαιτες

και εγώ ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ με τα κιλά από μικρό παιδί..... όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κάνω δίαιτα και έχω πάντα στο μυαλό μου τη συγχωρεμένη Σπεράντζα Βρανά ''πώς πάχυνα κάνοντας δίαιτα''.... τεσπα. Η κόρη μου είναι σιαμαμίδι, από τη γη δεν φαίνεται και τις καρδιές μαραίνει που λένε, ο μπέμπης θα δούμε τι θα βγει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!!!! Εχω πολυ καιρο να μπω αν γραψω εδω.....μας εφαγε το facebook.....

Λοιπον για τις στερεες κ εγω μια απο τα ιδια, το εχω εννοια..... Η δικια μου μας ειπε 5,5 μηνων ριζαλευρο το πρωι για 1 εβδομαδα, την επομενη εβδομαδα μπαινει το απογευμα φρουτο (μισο αχλαδι κ κρεμα, μετα απο δυο μερες μισο αχλαδι+μισο μηλο, μετα απο δυο μερες +μιση μπανανα). Τωρα δεν εχω μπροστα μου το χαρτι, αλλα νομιζω ετσι ειναι.

Μετα που μπαινει στον 6ο μπαινουν τα λαχανικα μεσημερι κ τα αλλα οπως ηταν

Διαφημίσεις

Η κόρη μου...από τη γη δεν φαίνεται και τις καρδιές μαραίνει...
Καλημερα!!!!!! Εχω πολυ καιρο να μπω αν γραψω εδω.....μας εφαγε το facebook....

Σε συνεχεια της προσπάθειάς μου για αναβαθμιση του Καφε Μαίου 2013:tongue:, καλημερα σας από εδω!!!

GiovannaXA, τον λυπασαι,ε?Εγω, σας εχω πει, βγαινω απο τον χωρο του εξεταστηρίου, να μην δω βελονες να μπηγονται, ουτε μουτρακια να κοκκινιζουν:( (ή εισαι ανθεκτική μανα ή δεν εισαι τελοσπάντων!)

Επίσης αυτη τη φραση δεν την ειχα ξανακουσει!Πολυ μου αρεσε:P

Γιωτα, εμας μας ειπε να ξεκινησουμε με το απογευματινο γευμα, αλλα αυτο φανταζομαι δεν παιζει κανεναν ρολο, ε?

Ωραια, καινουριο κοσκινακι βρηκα τωρα με τις στερεες!Εχω 3 βδομαδες μπροστα μου να βασανιζομαι (βασανιστειτε, που ελεγε κι ο ΛεΠα!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

την μεζούρα την μεζούρα αδερφές χααχαχα

εγώ πάντως με το πάχος έχω θέμα Σοφία επειδή ταλαιπωρούμαι εγώ τώρα με τα κιλά δεν θέλω να βλέπω τσουπωτά παιδάκια στεναχωριέμαι ότι θα πήξουν στις δίαιτες

Αχ εμεις γιατι να εχουμε μονιμως το αντιθετο προβλημα?

Τον μεγαλο πρεπει να του ταξεις για να φαει!!!!!!

Αντε επιτελος ζωντανεψαμε κι εδω!

Εμεις αυριο εχουμε ελεγχο (εμβολιο και μετρησεις δηλαδη)

Κι η δικια μου ξανθη 6500γρ και 64 ποντους ηταν στους τρεις μηνες ακριβως!

Με ο καλο η βαφτιση σας!

Δε νομιζω οτι θα ξεκινησουμε πο τωρα στερεες μαλλον τον αλλο μηνα

Αλλα βλεπω με τις στερεες εχουν ξεκινησει συζητησεις εδω

Αναβρασμος στο στρουμφοχωριο χεχε!

Περαστικα στις αρρωστουλες

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπέρα!!!!!

Ακόμα αρρωστη:(:(:( τα παιδιά στην μαμα μου...ευτυχώς τώρα δεν έχω πυρετο.

Twin μπράβο σας!!!!! Πολυ καλα τα διδυμακια σου!!!! Κοιμούνται;;;; Μπράβο σας βρε κορίτσια που το παλευεται τόσο με τον θηλασμο!!!! Ωρες ωρες λέω ότι δεν το προσπάθησα αρκετα και ειδικά τώρα που αρρώστησαμε έχω τόσες τύψεις που λέω έπρεπε να είχα προσπαθήσει πιο πολυ:-( μετα σκέφτομαι ότι τότε ήμουν πολυ χάλια ψυχολογικά και πήρα τα πάνω μου όταν έδωσα ξένο αλλα...

Εμείς εμβόλιο θα κάνουμε όταν τελειώσουμε με την θεραπεία. Ξέχασα να σας πω ότι και οι αντρες μια χαρα τα καταφέρνουν όταν θέλουν...τι θέλω να πω:ο άντρας μου ποτε δεν άκουγε τα παιδιά το βράδυ αν ξυπναγανε τώρα που εγω κοιμάμαι στο κάτω σπίτι για να μην τους κόλλησω όλους μια χαρα τα ακούει!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, να σας γράψω κι εγώ τα δικά μας νέα :cool:

Ο φούσκας έχει φτάσει 8400!! πού θα σταματήσει αυτό το παιδί δεν ξέρω!! ;) νομίζω πως πρέπει να είναι ο βαρύτερος της ομάδας έτσι όπως πάει, και ήταν από τα πιο μικρά όταν γεννήθηκε. Έχει γίνει ασήκωτος, γι' αυτό πιάνεται το χέρι μου!! αχαχαχα

Στο μέτρημα είχε μεγαλύτερη πλάκα, γιατί την πρώτη φορά τον έβγαλε 71 πόντους, όταν πήγε να το γράψει στο βιβλιάριο λέει "κάτσε να τον ξαναμετρήσω γιατί μου φαίνεται πάρα πολύ" (13 Αυγούστου ήταν 64), τελικά τώρα είναι 68,5. Η πλάκα είναι ότι από Ιούλιο σε Αύγουστο είχε πάρει μόλις 1,5 εκατοστό, τώρα κάποιος τον τράβηξε πάλι φαίνεται!! :rolleyes::rolleyes:

Από στερεές τώρα, μου είπε τώρα που θα κλείσει τον 5ο να του αρχίσω φρουτόκρεμα (αχλάδι, μήλο, μπανάνα, πορτοκάλι) όταν κλείσει και τον 6 μπορώ να προσθέσω και άλλο φρούτο εποχής όποιο θέλω. Θα αρχίσω με 2-5 κουταλιές και θα συμπληρώνω το γεύμα με γάλα, μέχρι η ποσότητα της φρουτόκρεμας να φτάσει 180 γραμμάρια, οπότε το δεκατιανό γάλα θα αντικατασταθεί με τη φρουτόκρεμα. Μετά από ένα μήνα επίσης θα αρχίσουμε την κρέμα στο απογευματινό με κρέμα βανίλια ή μπισκοτόκρεμα και φαρίν λακτέ αργότερα. Καλό μου φάνηκε σαν πρόταση, μόνο που εγώ σκέφτηκα να μην του δώσω όλα τα φρούτα μαζί με τη μία, από βδομάδα που θα κλείσει τον 5ο θα του αρχίσω σκέτο αχλάδι και μετά κάθε βδομάδα θα του προσθέτω ένα φρούτο για να βλέπω αν κάτι τον πειράξει (που δε νομίζω) ή δεν του αρέσει κάτι οπότε να το αλλάξω.

Αυτά με λίγα λόγια, αποστείρωση να σας πω την αλήθεια βάζω ακόμα, πιο πολύ από συνήθεια, αλλά τώρα πια λέω να το μαζέψω σιγά σιγά. Έτσι κι αλλιώς πλένω τα μπουκάλια σε λεκάνη με ζεστό νερό και σαπουνάδα πρώτα. Για τα χέρια δε το σχολιάζω, άσε που η μεγάλη του χώνει και τα δικά της μέσα στο στόμα του καμιά φορά!! αχαχα :tongue: Όσο για αποστείρωση μέχρι το χρόνο το βρίσκω υπερβολικά τραβηγμένο, σ' αυτή την ηλικία όλα τα παιδιά μπουσουλάνε τουλάχιστον, για να μην πω περπατάνε, κι ό,τι βλέπουν μπροστά τους πάει κατευθείαν στο στόμα!

Και για να σας τσιτώσω κ λίγο, μόλις είδα στην Τατιάνα ότι η Καλομοίρα έχασε 34 κιλά!! ΑΑΑΑΑαααααααααααααααα!!! :mad::mad::mad::mad:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Δε θα του δώσω ακόμα κρέμα, θα περιμένουμε κ τον άλλο μήνα, προς το παρόν μόνο φρούτα, τον άλλο μήνα θα την ξαναρωτήσω γιατί λογικά θα έχουμε κ λαχανικά με κρέας, μάλλον θα έχει σαν πλάνο γάλα πρωί - βράδυ, δεκατιανό φρούτο, μεσημεριανό - βραδινό σούπα και απόγευμα κρέμα ή κανένα γιαουρτάκι, τώρα θα δούμε κ το παιδί τι θα του αρέσει να τρώει

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κι εμένα εχθες μου είπε να την κόψω την αποστείρωση. Λέω απο βδομάδα! Είχα τώρα ραντεβού με μια κυρία για να κρατάει τα μωρά με την μάμα μου οτάν πάω δουλειά. Πολύ καλη μου φάνηκε και της μαμας μου της άρεσε και κλεισαμε. Μου έφυγε ενα τεράστιο άγχος.

Επίσης έχω τα νεύρα μου γιατί με το που γυρισαμε και ξεκίνησα να θηλάζω διαπίστωσαν οτι έχω ΠΑΛΙ φραγμένο αδένα, Παλι στό δεξί στήθος. Μα τι γίνεται, γιατί συμβαίνει αυτό? Ποναω!!!!! Και το παθαινω μια φορά το μηνά έχω παρατηρήσει. Εκτός οτι μπλοκάρει το γάλα και δεν βγαίνει ποσότητα, μολίς περνάει (σε 2-3 μέρες) μειώνεται και η ποσότητα απο το δεξί στήθος. Τι κάνω λάθος?????

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...