Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!!!!!Είπα να μπω κι εδώ μιας και είμαι μονη στο σπίτι...τα παιδιά τα έχει η μαμα μου...εγω είμαι άρρωστη με πυρετο:(

Σου εχει πεσει καθολου?Εισαι συνεχεια με αντιπυρετικα να φανταστω,ε?Σιναχι ειναι ή καμια ιωση?Εχεις κααταρροή και ολα αυτα τα συνοδευτικά???

Πολύ ζορι τωρα ρε γμτ. Περαστικα το συντομοτερο.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου εχει πεσει καθολου?Εισαι συνεχεια με αντιπυρετικα να φανταστω,ε?Σιναχι ειναι ή καμια ιωση?Εχεις κααταρροή και ολα αυτα τα συνοδευτικά???

Πολύ ζορι τωρα ρε γμτ. Περαστικα το συντομοτερο.

Με αντιπυρετικα και με ένα μπανακι είχα πριν απο λίγο δεκατα... Σε λίγο θα κατέβω στο κάτω σπίτι(εκει που έμενε η πεθερα)για να μην έρθω σε επαφή με τα παιδια:( η μικρή βέβαια ειναι και αυτή συναχωμενη αλλα επειδη δεν μου έκανε πυρετο λέω να την αποφύγω μην υποτροπιασει.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

..ελπίζω να πάμε μέχρι το Σάββατο χωρίς αρρώστιες να περάσει η βάφτιση να ηρεμήσω.

Τωρα μαθαυριο ειναι η βάφτισή σας Ξανθή?Τελικα δεν θα σου κουβαληθουμε ολες, οπως ειχαμε πει:tongue:...Αντε, με το καλό! Ολα ετοιμα? Εισαι ευχαριστημενη? Εχεις αγχωθει?Πώς ειπαμε το ονομα(δεν θυμαμαι):cool:?

Λοιπόν, εμείς σημερα πήγαμε παιδιατρο και θα γραψω εδω τα νεα μας, για να ενισχυσω το φιλοπτωχο ταμειο:tongue:!

Δυο τσιμπήματα ειχαμε (σε μια βδομαδα κλεινουμε τους 5 μηνες), λιγοτερο εκλαψε αυτη τη φορα, ουτε καν στηθος δεν χρειαστηκε το πουλακι μου για να ηρεμησει!Του εδωσα λιγο την πιπιλα και τον κρατησα αγκαλιτσα και το ξεπερασε αμεσως.

"Μονο 300 γραμμ. εχει παρει" μου λεει η μανταμ.

"Γιατι, ακομα παιρνουν ενα κιλο το μηνα?" τη ρωταω

"Οχι, μωρε" μου λεει "καλα ειναι, γυρω στα 400 παιρνουν σ' αυτη τη φαση".

Ισα να πει το αρνητικό της!Μωρε θα την αλλαξω εγω αυτη, δεν μου τη γλιτωνει :evil: !

Τελοσπάντων, φτασαμε 64 πόντους και 6300 γραμμ, σε απόσταση μιας εβδομαδας από τον 5ο μηνα, μονο με θηλασμό, ειμαι πολύ ευχαριστημένη, δεν το πίστευα! Στους 5,5 θα αρχισει τις στερεες με κρεμα βανιλια, μετα κρεμα ρυζαλευρο και μετα εναλλαξ τις δυο και από τον 6ο και μετά τα φρουτα. Τελοσπάντων, δεν της ειπα και τιποτα εκεινη την ωρα. Εχουμε 3 εβδομαδες μπροστά μας, θα τα μελετήσω, θα σας ξανασυμβουλευτω και βλέπουμε! Αυτααααααα!!!!

Υ.Γ. Για το κρυωμα-μυξουλες, μονο ορο και για το τζακι -που σας επρηξα- εγώ ξεχασα να τη ρωτησωωωω:oops:...

θα την παρω τηλεφωνο!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ρουμπινακι περαστικά σου... Είναι αυτός ο καιρός μια έτσι μια αλλιώς, πολύ επικίνδυνος...

Ξανθή με το καλό η βάφτιση σας. Εμείς θα κάνουμε Μπλουμ την αλλη Κυριακή.

Σκουντουφλακι όλο σποντιτσες η γιατρινα ε? Κι εμείς σήμερα εχουμε τα δευτέρα εμβόλια μας. Για να δούμε.

Μου αρέσει πολύ έλεγα τι ωραια θα ενημερωθουμε απο εδώ για τις στερεεςνα ανταλλάσουμε ιδεές και ουτε καν μπαινετε. Κι εμεις τα πτωχά που δεν έχουμε φεις, στην επεξω....

Ουφ το εκανα το παραπονακι μου και πάω να ντερλικωσω τις φακές μου πριν μου ξυπνήσουν!!! Φιλάκια!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Μου αρέσει πολύ έλεγα τι ωραια θα ενημερωθουμε απο εδώ για τις στερεεςνα ανταλλάσουμε ιδεές και ουτε καν μπαινετε. Κι εμεις τα πτωχά που δεν έχουμε φεις, στην επεξω...Ουφ το εκανα το παραπονακι μου !!

Μπραβο, μπραβο καλα κανεις και τα λες!Εγω ειμαι μαζι σου!

Τι κανεις βρε κοριτσι?Πώς τα πανε τα ζουζουνια σου?Σας "πήγε" ο θηλασμός?Τα πρωτα εμβολια οκ?Με το καλο και τα επόμενα!Εσυ εισαι ευχαριστημένη με τον παιδίατρό σου? Με το καλο τα βαφτισια σας!!!

Πάντως ειδικα για τις στερεες εχω απογοητευτεί γιατι είναι τοοοοοοσες πολλές οι γνωμες και τοοοοοσο διαφορετικές μεταξύ τους, που αντί να ενθουσιάζομαι που μπαίνουμε σε νεο σταδιο, στενοχωριεμαι και αγχώνομαι. Θα μου πεις, σιγα, τι κακο μπορεί να γινεί...ναι, εντάξει, αλλα πάντα θέλουμε το καλύτερο, έτσι δεν είναι;)?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πω πω Σοφία εμένα ήταν 6550 και 66 πόντους 3 μηνών θηριάκη ο δικός μου μου φαίνεται και εσείς πάτε 5....

Εγώ την έχω πει την γνώμη μου για τις στερεές μη τα ξαναλέω και γίνομαι κουραστική...εμείς έχουμε καιρό ακόμα...

Ναι το Σάββατο βουτάμε Θοδωρής ο κύριος και όλα καλά θα σας βάλω φώτο στο φεις μόλις έχω υλικό...Τουιν κάνε ένα φεις μόνο και μόνο να σε βάλουμε στην ομάδα και εμείς για αυτό μπαίνουμε οι περισσότερες συν ότι εκεί μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες αφού είναι μυστική ομάδα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Πω πω Σοφία εμένα ήταν 6550 και 66 πόντους 3 μηνών θηριάκη ο δικός μου μου φαίνεται και εσείς πάτε 5....

Θηριακι ο δικος σου ή τσουρουτικο το δικο μου?

Πλακα κανω, απλα πάντα ηθελα τσουπωτα παιδακια, αλλα θα στον φτιαξω εγω! Καλο μπλουμ του Θοδωρακου σας λοιπόν!

Υ.Γ.Κουραστικη δεν γινεσαι εσυ, εμεις θα σου κατσουμε στο σβερκο(βλ. φεις)!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άντε να ενισχύσω και εγώ το φιλόπτωχο ταμείο... :tongue::tongue::tongue: Μα το κλείσαμε το μαγαζάκι εδώ; δΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ.....:confused::confused:

περαστικά ρουμπίνι και ελπίζω να πάμε μέχρι το Σάββατο χωρίς αρρώστιες να περάσει η βάφτιση να ηρεμήσω.

Βαφίζεστε το Σάββατο; Άντε με το καλό! Τα περισσότερα μωράκια μας έχουν βαφτιστεί; Πόσα θα μείνουν για οτν καινούριο χρόνο;

Ρουμπινάκι περαστικά σου. Εύχομαι να μην κολλήσουν τα μικρά.

Σκουντούφλα μια χαρά οι μετρήσεις του μικρού σου. Γιατί να σε αγχώνει έτσι; Παιδάκι από παιδάκι διαφέρει και εσείς έχετε πορευτεί με αποκλειστικό θηλασμό και μπράβο σου.

Εμείς έχουμε αύριο το 2ο εμβόλιο και φυσικά τιε αγαπημένες μας μετρήσεις.....;););)..... μεγάλη περιέργεια έχω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μου αρέσει πολύ έλεγα τι ωραια θα ενημερωθουμε απο εδώ για τις στερεεςνα ανταλλάσουμε ιδεές και ουτε καν μπαινετε. Κι εμεις τα πτωχά που δεν έχουμε φεις, στην επεξω....

Κάνε και εσύ ένα face.... μπορείς !..... κατά το ''φύτεψε και εσύ ένα δέντρο, μπορείς'' (οι μεγαλύτερες της παρέας θυμάστε τη διαφήμηση;)

Τι θέλεις να μάθεις για τις στερεές; Βασικά κάθε παιδίατρος έχει τα δικά του. Άλλοι ξεκινάνε με κρέμες, άλλοι με φρούτα, άλλοι με σουπίτσες.... και από ότι έχω καταλάβει είναι και το τι βολεύει κάθε μαμά. Καθυστερούν σίγουρα το αυγό και το ψάρι γιατί φοβούνται για αλλεργίες και κάποιοι και την ντομάτα και τη φράουλα. Για τη φρουτόκρεμα το σύνηθες είναι μήλο, αχλάδι, μπανάνα, πορτοκάλι και κάποιοι προσθέτουν και ένα φρούτο εποχής. Δεν θυμάμαι αν το είχα γραψει εδώ ή στο φέις, αλλά ο παιδίατρος που είχα πριν στην κόρη μου, μέσα στην 1η εβδομάδα είχε εισάγει στη διατροφή της μικρής μου τα πάντα! Κοτόσουπα, μοσχάρι, ψάρι, λαχανικά, φρουτόκρεμα με 4 φρούτα και κρέμα.... το μωρό είχε πάθει σοκ. Τώρα δεν ξανακάνω τα ίδια λάθη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σκουντούφλα μια χαρά οι μετρήσεις του μικρού σου. Γιατί να σε αγχώνει έτσι; Παιδάκι από παιδάκι διαφέρει και εσείς έχετε πορευτεί με αποκλειστικό θηλασμό και μπράβο σου.

Ετσι λεω κι εγω βρε παιδι μου!

(κι εμενα μ' αρεσουν οι μετρησεις!μου θυμιζουν εξετασεις στο σχολειο, οπου ήμουν παντα φυτο και τα πηγαινα καλα:tongue:!)

Δεν θυμάμαι αν το είχα γραψει εδώ ή στο φέις, αλλά ο παιδίατρος που είχα πριν στην κόρη μου, μέσα στην 1η εβδομάδα είχε εισάγει στη διατροφή της μικρής μου τα πάντα! Κοτόσουπα, μοσχάρι, ψάρι, λαχανικά, φρουτόκρεμα με 4 φρούτα και κρέμα.... το μωρό είχε πάθει σοκ. Τώρα δεν ξανακάνω τα ίδια λάθη.

Ναι, το θυμαμαι αυτο που το ειχες πει.Εχεις αλλαξει πλεον παιδιατρο απ' ό,τι καταλαβα,ε?Τωρα τι λες να κανεις δηλ.?Τα ιδια φαγητα, αλλα σε μεγαλύτερο διαστημα προσαρμογης ή θα αλλαξεις και τα φαγητα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Άντε επιτέλους λίγη κίνηση εδώ μέσα!!! :tongue::tongue:

Ρουμπίνη περαστικά, ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!

Twin καλώς σε ξαναβρήκαμε, εύχομαι να είναι όλα καλά με τα ζουζουνάκια σου!!

Εμείς έχουμε γιατρό αύριο για εμβόλιο, θα τη ρωτήσω κ για στερεές, βέβαια ο Θεός ξέρει τι μπορεί να μου πει αυτή!! αχαχα να θυμηθώ να πάρω κ τη μεζούρα μαζί μου!!! :rolleyes: θα σας γράψω αύριο νέα

vFSGp3.png

AyC3p3.png

την μεζούρα την μεζούρα αδερφές χααχαχα

εγώ πάντως με το πάχος έχω θέμα Σοφία επειδή ταλαιπωρούμαι εγώ τώρα με τα κιλά δεν θέλω να βλέπω τσουπωτά παιδάκια στεναχωριέμαι ότι θα πήξουν στις δίαιτες

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εγώ πάντως με το πάχος έχω θέμα Σοφία επειδή ταλαιπωρούμαι εγώ τώρα με τα κιλά δεν θέλω να βλέπω τσουπωτά παιδάκια στεναχωριέμαι ότι θα πήξουν στις δίαιτες

Α, ναι, αν το θετεις ετσι, συμφωνω απολύτως.Και προσφατα μου διαβαζε ο αντρας μου κατι που ειχε βρει για τα λιποκυτταρα και τις αποθηκες λιπους, που μπορει να μην ειναι παχουλα τα παιδια τωρα, αλλα αν δημιουργηθούν από κακή διατροφή θα γεμισουν με λιπος στο μελλον και κατι τετοια!Αν τα προσεξεις μεχρι 4 χρονων, λεει, το κερδισες σχεδον το παιχνιδι!

Πάντως, αφου το ξερεις κι εσυ, το οτι ειναι τσουπωτα τα μωρα, ειδικα τα μωρα του θηλασμου, δεν σημαινει οτι ειναι και παχουλα ή οτι εχουν προδιάθεση να γινουν!

Κι εγω παντως ταλαιπωρουμαι με τα κιλα μια ζωη, με την εννοια οτι πρεπει παντα να προσεχω γιατι με το που ξεφευγω παχαινω...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλά ζωντάνεψε το καφε μας!!!!!!!!

Κι εγω δεν μπορω να βλέπω τσουπωτα μωρα και παιδάκια.... Εδώ φωνάζω στους δικούς μου που στουμπωνουν τον μεγάλο με φαΐ...ειναι καλοφαγο παιδι και τρώει τα πάντα αλλα εκει να του δώσουν κι άλλο!! Ευτυχώς σέβονται και δεν του δίνουν γλυκά αλλα μόνο φαγητο και φρούτα... Αν και για τα γλυκα μου λένε σιγα τι θα παθει(τα νεύρα κροσια)!

Εγω είμαι καλυτερα αλλα είμαι στο κάτω σπίτι σε καραντίνα!!!!ανεβηκα λίγο πάνω να φτιάξω κάτι για τον μεγάλο να φάει και γύρισα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...