Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Τα έχω βάλει με τον άντρα μου σημερα... Αφησε τον μεγάλο να κοιμηθεί το πρωί και το μεσημέρι είχε κέφια και κοιμήθηκε τελικά στις 5...εγω τελικά δεν ξεκουραστηκα γιατι φώναζε ο κύριος και μου ξύπνησε την μικρή και αφου την ξανάκοιμηθηκε η μικρή εγω είχα ξαγρυπνησει και τώρα σερνομαι... Ο άντρας μου βέβαια κοιμήθηκε ωραιοτατα το πρωί και ειναι στην δουλεια και όταν γυρισει θα τα βρει κοιμισμενα... Εμένα τα χέρια μου και η πλάτη μου πονάει φοβερά θα καταρευσω η μάνα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Α όχι!! εμένα μ' αρέσει εδώ!!!! :D:D

Κι εμενααααααα!

Εμένα τα χέρια μου και η πλάτη μου πονάει φοβερά θα καταρευσω η μάνα...

...σε καταλαβαινω, ως προς τον πονο......:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κ εγω!!! Που λέτε πολύ με προβληματίζει η

δυσκολία του μπεμπη να κάνει κακά...

Τους πρώτους 2 μήνες όλο λερωμένη πάνα είχε κ εδώ κ 1,5

μήνα μέρα παρά μέρα...κάθε 2 μέρες... Κ ζορίζεται κ λογω

αυτού έχει γουλιές κτλ...

Τι να κανω? Θα περιμένω στο 6 μηνο να μπουν οι στερεες

μπας κ στρώσουμε????

Τα φιλια μου σε όλες....τα λέμε δίπλα :-)!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Που λέτε πολύ με προβληματίζει η

δυσκολία του μπεμπη να κάνει κακά...Τους πρώτους 2 μήνες όλο λερωμένη πάνα είχε κ εδώ κ 1,5 μήνα μέρα παρά μέρα...κάθε 2 μέρες... Κ ζορίζεται κ λογω αυτού έχει γουλιές κτλ...

Τα κακα του εχουν αλλαξει συνθεση/χρωμα κτλ?

Ζοριζεται πολυ ή απλώς σφίγγεται?

Εμενα στην αρχη (δεν θυμαμαι μεχρι ποτε...) εκανε καθε τρεις και λιγο και ξαφνικα αρχισε να κανει 2-3 φορες τη βδομαδα, καμια φορα και 1 φορα τη βδομαδα:o! Η παιδιατρος ειπε οκ, αφου ειμαστε μονο με μητρικο και δεν ζοριζεται. Παντως εμενα σφιγγεται!Τις περισσοτερες φορες τον ακουω οταν...ανακουφιζεται:mrgreen:!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμένα κάνει κάθε πρωι και ειναι όλο χαμογελά!!! Το χάνω γμτ γιατι έχω φύγει για δουλεια και ο άντρας μου χαίρεται γιατι νομίζει ότι του χαμογελάει και κάθε μέρα την πατάει...χιχιχι

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα

Εμενα στην αρχη (δεν θυμαμαι μεχρι ποτε...) εκανε καθε τρεις και λιγο και ξαφνικα αρχισε να κανει 2-3 φορες τη βδομαδα, καμια φορα και 1 φορα τη βδομαδα:o! Η παιδιατρος ειπε οκ, αφου ειμαστε μονο με μητρικο και δεν ζοριζεται. Παντως εμενα σφιγγεται!Τις περισσοτερες φορες τον ακουω οταν...ανακουφιζεται:mrgreen:!

Και ο δικός μου τα ίδια. Έχει φτάσει να κάνει και μια φορά την εβδομάδα. Κάνα δυο φορές έβαλα και υπόθετο αλλά δεν θέλω να το κάνω συχνά και να συνηθίζει το εντεράκι. Ο παιδίατρος μου έχει πει ότι μωρό που θηλάζει είναι φυσιολογικό να κάνει και μια φορά την εβδομάδα. Και εγώ το σκέφτομαι πάντως κάποιες φορές και αναρωτιέμαι αν θα στρώσει με τς στερεές ή θα του μείνει κουσούρι :rolleyes:

θκ@τοσυζήτηση πρωί - πρωί :tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!! Σκουντουφλα, ακριβώς το ίδιο κ εμείς...οπότε δεν ανησυχώ :-)!!!!

Ρουμπινακι, χαχαχαχα χάρηκε ο μπαμπάς,Ε....!!!!

Giovanna, κ εγω έχω σκεφτεί το υποθετο, αλλα δεν το έχουμε χρειαστεί ακόμα...

Φιλάκια...πάω για δουλειές!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Αγγελική ναι χαίρεται κάθε φορα και μου λέει κοιτα γελάει στον μπαμπα της!!!! Χαχαχα και με τον μεγάλο τα ίδια πάθαινε αλλα μυαλό δεν βάζει!!!!!

Σημερα η μικρή έχει λίγο γκρίνια... και ο μεγάλος το ίδιο... Βασικά όταν ειναι και ο μπαμπάς του εδώ δοκιμάζει να δει αν του περνάει...επίσης ο άντρας μου τον αφήνει να κάνει πράγματα που εγω δεν επιτρεπω και γίνεται ο χαμός!!!! Φωνάζω στον άντρα μου και μετα στον μικρο και μετα κάθονται αγκάλιτσα και γελάνε!! Εκείνη την ωρα δεν ξέρω να βάλω της φωνές,τα κλάματα ή τα γελια...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Πω πω, Ρουμπίνη αυτό κάνει κι εμένα ο δικός μου με τη μεγάλη, μην τολμήσω να τη μαλώσω κ να φωνάξω, αυτή μπήγει τα κλάματα κ τρέχει κατ' ευθείαν σ' αυτόν, εκείνος της λέει "έλα να σε πάρω αγκαλιά" και την παρηγορεί κι εγώ βγάζω καπνούς απ' τ' αυτιά σαν καρτούν, :twisted::twisted: γιατί έτσι στην ουσία την επιβραβεύει όταν κάνει κάτι λάθος κι αυτή το εκμεταλλεύεται! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Πω πω, Ρουμπίνη αυτό κάνει κι εμένα ο δικός μου με τη μεγάλη, μην τολμήσω να τη μαλώσω κ να φωνάξω, αυτή μπήγει τα κλάματα κ τρέχει κατ' ευθείαν σ' αυτόν, εκείνος της λέει "έλα να σε πάρω αγκαλιά" και την παρηγορεί κι εγώ βγάζω καπνούς απ' τ' αυτιά σαν καρτούν, :twisted::twisted: γιατί έτσι στην ουσία την επιβραβεύει όταν κάνει κάτι λάθος κι αυτή το εκμεταλλεύεται! :rolleyes:

Και πως αντίδρας βρε Αννυ;;;; Εγω πολλές φορές φωνάζω και δεν ειναι σωστό γιατι μετα φωνάζει και ο μικρός και κάνει όπως κάνω αλλα ειλικρινα βγαίνω εκτός εαυτού... Αν ειναι και κουρασμένη δε μας ακούει όλη η γειτονιά!!!!! Πρέπει να το δουλέψω αυτό γιατι βλέπω ότι κάνει κακό στα παιδιά....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

'Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να του λέω να μην το κάνει, εν τω μεταξύ όταν είναι ήσυχη δεν παίρνει ποτέ να παίξει μαζί της (που λέει ο λόγος), όταν βάζει τα κλάματα το κάνει. Ή μπορεί να την βλέπει να πάει να κάνει κάτι στραβό και να μην επεμβαίνει να το προλάβει, αφήνει να γίνει το "κακό", μετά τη μαλώνω εγώ κ πάει λέγοντας. Εκεί εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο! :twisted: Η δε μικρή το έχει καταλάβει πλέον και το εκμεταλλεύεται στυγνά! αχαχα :rolleyes: τελικά μου φαίνεται ότι σχεδόν πάντα η μάνα είναι ο "κακός μπάτσος" κι ο πατέρας ο "καλός"

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...