Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Τσα!!!

Γεια σας μανουλες!!

Εχω να μπω πολυ καιρο εδω κ ειπα μιας κ τους κοιμισα

ολους τωρα (κ τον αντρα μου) να μπω να δω τι κανετε...

Μαριαπαπ διαβασα για το ατυχημα...περαστικα στο λυδιακι ευχομαι!

Διαβαζω οτι γυρισατε αρκετες στη δουλεια...μπραβο κοριτσια απο

τη μια σας χαιρομαι κ απο την αλλη σας ζηλευω....

Πσο θα θελα κ γω να ξαναδούλευα...

Εβαλα αγγελιες για ιδιαιτερα μαθηματα αλλα δεν

εχει προκυψει τιποτα

Η εταιρεια που δουλευα δεν ειναι σιγουρο αν

θα ξανανοιξει οποτε δεν προβλεπεται καποια δουλεια

για το αμεσο τουλαχιστον μελλον!!

Ρανια μου πραγματικα σε θαυμαζω κ σε σκεφτομαι καθε μερα...

Λιγο καιρο ακομα κανε υπομονη κ με γος στερεες θα

δεις τεραστια δαφορα στον μικρο..

Ποτε μεγαλωσαν τα μπεμπακια μας κ συζηταμε για φαγητα ε??

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όποιος τη νύχτα περπατεί...

Τωρα εκατσα και ειπα να κανω μια γυρα στο νετ!

Σας διάβασα, περαστικές να είναι οι πληγές σας;).

Της Μαρίας τη βάφτιση τη θυμάμαι (στο τσακ δεν θα τη γιορτασετε), της Ξανθής πότε είναι??? Όχι τίποτ' άλλο, αλλα της υποσχεθήκαμε ότι θα πάμε όλες:tongue:.

Εμείς καλά είμαστε γενικά (με τις στερεες που σας ειχα ρωτήσει, δεν μπορώ να πω ότι εβγαλα συμπέρασμα, όταν κοντευουμε περισσοτερο θα σας ξαναρωτήσω πιο συγκεκριμένα πράματα, γιατί βλέπω ότι δεν τα συγκρατω κιόλας αυτα που μου λετε).

Τα σχολεία πότε ανοίγουν, για να ευχηθούμε στα πρωτακια???

Είναι κι άλλος εκτός από τον μεγάλο της Ξανθής?

Ποτε μεγαλωσαν τα μπεμπακια μας κ συζηταμε για φαγητα ε??

Όπως τα λες!!!!

Σας καληνυχτιζω, μάλλον...:P

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε; Ελπίζω να συνήλθαν τα παιδάκια με τα ατυχήματα...

Εμείς αυριο θα ξεκινήσουμε προσαρμογή στον παιδικό τον μεγάλο. Ο μικρός μαζί μου!

Για το φαγητό το μόνο που έχω να πω είναι οτι σε κάποιο βαθμό σε οδηγεί και το παιδί... Ο δικός μου είναι λιγόφαγο παιδί σε ολα ομως. Ακόμη και σε γλυκά... Σοκολάτες και τέτοια δεν τρώει καθόλου! πάντως 1 έτους και 2 κάναμε εξετάσεις αίματος και αιματοκριτης, σιδηρος κλπ μια χαρά! Μάλιστα τώρα που ήμουν έγκυος αυτός είχε καλύτερες τιμές απο μένα.

Για το θέμα βάφτιση δεν λέω τίποτα γιατί έχω ποοοολλες εκκρεμότητες...

Κλείνω με το ταξίδι μου στην Αθήνα. Ολα πήγαν καλά και ναι τελείωσα!!!! Μεγάλη ανακούφιση αν και το κλίμα ήταν λίγο στενάχωρο μια και έκοψαν δυο άτομα από τα 16 που παρουσιαζαμε.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαρακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!Αξια για πολλα μπραβο

Μια καλη δουλεια τωρα σου ευχομαι να βρεις!

Για βαφτιση ποτε λετε?

Εμειςακομα προσκλητηρια μοιραζουνε αλλα

Σημερα καναμε και δυο δουλιτσες ακομα!

Καλα πηγα κεντρο και μπηκα στα accessorize

ΤΙΝΓΚΑ στην κουκουβαγια (που ειναι το θεμα της βαφτισης μας)

Πηρα κατι στιλο και μολυβια για τα παιδια.

Για κοριτσια ειχε απειρα πραγματα για αγορια μονο τα στιλο βρηκα....

Kittymaria σευχαριστω για τα περαστικα

Περιμενω με αγωνια την πεμπτη που θα ξαναπαμε

Αμα δεν εχει κλεισει θα ψαξω για αλλο γιατρο....

Skountoufla πειραζει που θα τη γιορτασουμε 4 μερες μετα?:P

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!

Μαρακι μπραβο!!!!! παντα επιτυχιες στην ζωη σου!!!!!

κοριτσια εκανα αναγκαστικα προφιλ στο fb για να μαθαινω νεα για την δουλεια μου οποτε να μπω κι εγω στην ομαδα????? μονο να μου πειτε πως γιατι ειμαι και λιγο ασχετη με αυτα....:confused::confused::confused::confused:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Mariath πολλα συγχαρητηρια κ ευχομαι κ εις ανωτερα!!

Τι κανετε μανουλες?

Χριστιανα ολα καλα σημερα στον παιδικο?

Η μικρη κοιμαται τωρα το βραδυ

Μαριαπαπ κ xanp ολα ετοιμα για τις βαφτισεις σας?

Σημερα πηγα κ εγω το γιο μου στον βρεφικο..

Μας το ειχε πει ο παιδιατρος να τον

παμε μπας κ αρχισει να μιλαει...

Ειχαμε δραματα κ εμεις, οση ωρα καθομουν

εκει ολα οκ, μολις εφυγα κ εκλεισε

η πορτα σκοτωθηκε στο κλαμα,

Σε 40 λεπτα μου ειπαν να τον παρω.

Αυριο θα μεινει λιγο περισσοτερο..

Ελπιζω να μην εχουμε παλι τα ιδια...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλησπερα σας!!!

Ευχομαι ολες να ειστε καλα,εσεις και τα μπεμπακια σας.Με το καλο οι βαφτισεις του ΣΚ και συγχαρητηρια στη Μαρια.Εγω μια λεκανη ρουχα για σιδερο εχω και το τρεναρω οσο δεν παει.

Τα νεα της διατροφης "μας".Που λετε την προηγουμενη εβδομαδα,εφαγα φασολακια λαδερα.ολα καλα.τη μεθεπομενη μερα παπουτσακια με χοιρινο κιμα.επισης ολα καλα.την επομενη ημερα κυδωνι γλυκο του κουταλιου,δραματα(κολικοι για καμμια ωρα).Το σαββατο ειχα ενα λιποθυμικο επεισοδιο με πιεση 8,5 και 5 και αποφασιζω να ξαναρχισω το συμπληρωμα σιδηρου.Χθες τρωω μπιφτεκια ζυμωμενα με κροκο αυγου μονο και ολο το απογευμα η μπεμπα να ξερνοβολαει οπου βρεθει και οπου σταθει.Παραλληλα,παρατηρω,απο την Κυριακη που ξεκινησα σιδηρο,ρευεται συνεχεια σα να μην μπορει να χωνεψει.Σημερα,γεμιστα ορφανα,ολα οκ.Και ρωτω:υπαρχει περιπτωση να την πειραζει ο σιδηρος που παιρνω και αν οντως ειναι αλλεργικη στο αυγο?(η παιδιατρος μας λειπει στο εξωτερικο και θα την ενημερωσω την Πεμπτη).Τι λετε και εσεις?που ειναι το λαθος παλι και η milko αντιδρα ετσι?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Εεεεεεπ!

Τι ερημιες ειν' αυτες???

Μilky, δεν μπορω να βοηθησω, ξερω οσα ξερεις κι επειδη μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει και τιποτα ιδιαιτερο, μαλλον ξερω ακομα λιγοτερα, αλλά χαρηκα που σε ειδα (αν και καλυτερα θα ηταν να μην ειχες μπει με προβληματισμό:()! Επίσης, πολύ γελάω που την λες "η milko":p. Ελπίζω να βρεις την ακρη και να στρωσουν τα πραγματα.

Καλημερες!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερούδια!!

Υποθέτω ότι οι μαμάδες των "μεγάλων" είναι στα σχολεία για τον αγιασμό! Καλή σχολική χρονιά σ' όλα τα παιδάκια!

Μίλκυ, για το σίδηρο ξέρω μόνο ότι φέρνει δυσκοιλιότητα συνήθως. Το είχα πάθει κι εγώ όταν έπαιρνα έγκυος. Για το αβγό δεν ξέρω, αλλά αν ήταν όντως αλλεργική δεν θα έβγαζε και κάποιο εξάνθημα; είδες κάτι τέτοιο; Τεσπα, σας εύχομαι να συνέλθετε γρήγορα και να σου λύσει τις απορίες η γιατρός σου.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...