Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δώρα καλημέρα! :-D

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!!!

Μαρία περαστικά σας!! καταλαβαίνω το σοκ που περάσατε! ελπίζω να είναι καλύτερα η μπουμπού!!

Να σας πω τι έπαθα προχθές με τη μεγάλη. Είχαμε βγει για βόλτα στον πεζόδρομο, ήταν σε ένα φουσκωτό κι έπαιζε. Δίπλα απ' το φουσκωτό είναι μια κούνια, η οποία είναι μια μεγάλη ξύλινη δοκός με χειρολαβές για να κρατιούνται τα παιδιά που κουνιέται μπρος-πίσω, καταλαβαίνετε ποιά λέω. Εγώ είμαι στο καρότσι του μικρού και η μεγάλη φεύγει απ' το φουσκωτό και τρέχει προς την κούνια που κουνιέται με δύναμη, την σπρώχνει ένας μπαμπάς. Της φωνάζω εγώ, σημασία εκείνη! Μέχρι να την προλάβω, την πρόλαβε η κούνια! Ευτυχώς την βρήκε την ώρα που είχε ανέβει στο ψηλότερο σημείο και δεν είχε πολύ φόρα, είχε αρχίσει να φρενάρει, και ευτυχώς την πέτυχε στα χείλη κι όχι σε καμιά μύτη, κανένα μάτι κλπ. Περιττό να σας πω ότι την πέταξε κι ένα-ενάμισι μέτρο μακριά! Μου κόπηκαν τα γόνατα κανονικά! Έκλαιγε αυτή, έκλαιγε ο μικρός, ένας χαμός!!! Πάλι καλά που είναι και το φαρμακείο ακριβώς απέναντι και την καθάρισα λίγο και της έβαλα μπεταντίν εκεί που μάτωσαν τα χείλη της. Τεσπα, μεγαλύτερη ήταν η τρομάρα που πήρε παρά το χτύπημα, μετά από λίγο ανέβηκε και στην κούνια κιόλας, αλλά εγώ έχασα χρόνια!!

Να βλέπεις ότι το κακό πάει να γίνει και να μην μπορείς να το σταματήσεις είναι ό,τι χειρότερο!

Χριστιάνα, κουράγιο και καλή υπομονή!! Κι εγώ που παραπονιόμουνα ότι η μικρή γκρινιάζει στον ύπνο της!! Υπάρχουν και χειρότερα τελικά, τουλάχιστον η δικιά μου κοιμάται!

Ρουμπίνη καλή επιστροφή στη δουλειά!

Σκάι ελπίζω να έχετε καλά νέα από την παιδογαστρεντερολόγο!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλησπέρα!!!!

Πρωτη μέρα στην δουλεια και όλα καλα πηγανε!!! Τα παιδιά τα κρατάει ο άντρας μου μαζι με την μαμα μου... Ο άντρας μου δουλεύει απο τις τρεις και μετα και εγω κανονιζω τα ραντεβου μου να έχω τελειώσει μέχρι τότε. Βασικά δεν θέλω να τα κρατάει και πολυ ωρα η μαμα μου γιατι κουράζεται...μόνο αν έχει δουλειές ο άντρας θα τα πηγαίνει...και για κανά φαγητο αν δεν έχω προλάβει να μαγειρεψω απο το βράδυ!

Ρανια περιμένουμε νέα...

Αννυ τι παθατε και εσείς όντως ειναι ότι χειρότερο να βλέπεις το κακό να έρχεται και να μην μπορείς να κανεις κάτι...ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό...

Χθες πάντως δεν ηταν καλη μέρα για κανένα παιδάκι μάλλον... Ο μεγάλος μου το βράδυ που πήγε να κάνει μπάνιο με τον μπαμπα του μπαίνοντας στην ντουζιερα γλιστράει και πέφτει προς τα πίσω....ευτυχώς χτύπησε πρώτα στην πλατουλα του μάλλον και μετα έπεσε το κεφάλι γιατι ούτε θέλω να σκεφτώ τι μπορει να έχει πάθει...και να δείτε σκηνικό μέσα στο σπίτι η μικρή να κλαίει γιατι εκείνη την ωρα της έδινα γάλα και σταμάτησα,ο μεγάλος γυμνός και βρεγμενος στην αγκαλια του τρομοκρατημενου συζύγου να κλαίει και να τον πηγαίνει πάνω κάτω να ηρεμήσει και εγω έχω πάρει ένα σακουλακι με αρακά απο την καταψηξη και προσπαθώ να βάλω στο κεφάλι του παιδιού...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Αααα καλά μάλλον η χτεσινή μέρα δεν ήταν για κανένα παιδάκι. Η δικιά μου έκανε πίσω την καρέκλα και έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στα πλακάκια. Και εγώ έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου μέχρι να τη δω να συνέρχεται. Όλο ερωτήσεις της έκανα... πόσο χρονών είναι, πώς τη λένε.... κλπ, και τη ρώταγα αν πονάει.

Μαριαπαπ τι ήταν αυτό που πάθατε; Μα όσο βαθειά μπήκε και αυτή η μπατονέτα πια; Περαστικά σας.

Ρουμπίνι καλή αρχή στη δουλειά. Εγώ περιμένω να δω αν θα μου εγκρίνουν το 9μηνο. Περαστικά και στο μικρούλη σου.

Άννυ περαστικά και σε εσάς. Αυτά τα ατυχήματα τρέμω ρε κορίτσια.... μπρρρρρ

Σκαι τουλάχιστον κοιμάται τα βράδια. Κάτι είναι και αυτό. Θα μπουν οι στερεές και θα έχετε πρόοδο. Κάνε λίγο υπομονή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπερα!

Καλα η περιοδος για εμενα εχει γινει σαν εφιαλτης. ακομα ποναω παρα πολυ! ειναι αραγε επειδη ειμαι μετα απο τοκετο ή ετσι θα παραμεινει?:?

Καθομαι κ ψαχνω παλι διαφορες ιδεες διακοσμησεις απο το ιντερνετ για τη βαφτιση. ολο βλεπω,βλπεω, να δουμε στο τελος τι θα προλαβω να κανω....:roll:

Τι ηταν ομως η χθεσινη μερα παιδια! Το εχετε καταλαβει πως εχω παθει ψυχολογικα με αυτα τα χτυπηματα και τωρα που σας διαβασα εχω φρικαρει ακομα περισσοτερο. Μου φαινεται πως θα παρω την κορη μου να κλειστουμε σε κανενα ψυχιατρειο που ειναι κ μαλακοι οι τοιχοι εκει!:tongue: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε ολα τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα!

Καλώς την, να σου ζήσει!

... να κλειστουμε σε κανενα ψυχιατρειο που ειναι κ μαλακοι οι τοιχοι εκει!

Αυτό ισχύει ή το λες για πλάκα?:rolleyes:

Ε ρε γερά στομαχια που χρειαζεται η κατασταση...περαστικά να ειναι και πάντα επιπόλαια τα τραύματα;)

Μariath, καλή επιτυχία κι από μένα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Για σας απο μια κουρασμένη μάνα...

Πω πω κορίτσια είχα ξεμαθει πως ειναι να έχεις και δουλεια και σπίτι και παιδιά... Είμαι ένα πτώμα...περιμένω να κοιμηθούν για να την πεσω κι εγω!!!

Sky τι έγινε με την γιατρο;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αυτό ισχύει ή το λες για πλάκα?:rolleyes:

στις ταινιες καλε, παντα τα δωματια των ψυχιατρειων δεν ειναι τα ιδια? ο τροφιμος με ζουρλομανδια κ μαξιλαρια στους τοιχους για να μην μπορει να χτυπησει πουθενα!:twisted:

Πω πω κορίτσια είχα ξεμαθει πως ειναι να έχεις και δουλεια και σπίτι και παιδιά... Είμαι ένα πτώμα...περιμένω να κοιμηθούν για να την πάρω κι εγω!!!

δηλαδη εγω που ψαχνω για δουλεια να το ξανασκεφτω???

παντως αν βρω κατι θα διαθεσω σιγουρα ενα ποσο το μηνα για να φερνω γυναικα να με βοηθαει με τις δουλειες,δεν γινεται αλλιως. καπου διαβασα κατι απο εναν ψυχολογο που ελεγε οτι οι βασικοι τσακωμοι στα ζευγαρια ειναι για τις δουλειες του σπιτιου, οτι η γυναικα τα αναλαμβανει ολα, κουραζεται, ο συζυγος δεν την καταλαβαινει,τσακωνοντε κλπ.. και κατεληξε στο οτι καλυτερα να διαθεσετε ενα ποσο σε μια οικιακη βοηθο παρα σε εναν συμβουλο γαμου αργοτερα-πιο φθηνο θα σας ερθει!:tongue::cool:

Σκαι περιμενουμε νεα!

Διαφημίσεις

Χριστιαννα εγω φέρνω γυναίκα μια φορά στις δεκαπέντε αλλα τι να το κανεις...την Δευτέρα καθάρισε όλο το σπίτι και το απόγευμα ηταν χάλια...και να φανταστείς ότι ο μικρός τρώει ή στο καρέκλακι του ή στο μπαλκόνι...πως γεμίζει ψίχουλα όλο το σπίτι μου λέτε;;; Αρα δεν θα βάλεις μια σκούπα;δεν θα μαγειρεψεις;δεν θα συμαζεψεις κρεβάτια κουζίνα;το μπάνιο δεν θα το κανεις;;;; Βέβαια πατζουρια και τζάμια δεν έχω κάνει ποτε!!!

Οσο για την δουλεια να πας να πας!!! Οι πρώτες μέρες ειναι δύσκολες μετα ειναι καλα μπαίνεις και εσυ και η υπόλοιπη οικογένεια σε μια σειρά και όλα ειναι εντάξει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

σιγουρα τα καθημερινα δεν τα γλιτωνεις.:rolleyes:

κ εγω ολη μερα σκυμμενη κ μαζευω πραγματακια απο τα πατωματα κ ψιχουλα κ απορω κ εγω, γιατι δεν την αφηνω να τρωει οπου να`ναι εκτος απο σημερα ακουστε τι μου εκανε.

Ηταν να εβραζα αυγα να φαμε το πρωι, αλλα μιας κ κοιμοτανε το μωρο λεω ας ετοιμασω τα μπιφτεκια για το μεσημερι να τελειωνω τωρα που μπορω.

Η κορη μου με επρηξε μαμα θελω να φαω κατι..μαμα θελω να φαω κατι..μαμα θελω να φαω κατι.. και ετσι της εβαλα σε πιατακι ενα κριτσινι κ κομματια τυρι. εγω στην κουζινα θρυμματιζα το ψωμι κ το εβαλα στον κιμα κ με εβλεπε καλα καλα απο το σαλονι. να μην τα πολυλογω ετοιμασα τον κιμα κ σε καποια φαση μου λεει μαμα κοιτα!! και τι εκανε?? θρυμματισε τα κριτσινια κ το τυρι κ το σκορπισε σε καναπεδες, τραπεζι κ πατωμα!!:twisted::twisted::twisted:

Χαχαχαχα Χριστιαννα η κόρη σου μαγειρεψε κι αυτή!!!!! Σε τέτοιες φάσεις δεν ξέρω τι να κάνω να γέλασω ή να βάλω τις φωνές...

Μια καλη ιδέα για τα μπιφτεκια για πιο υγιεινά ειναι αντί για ψωμί να βάζεις νιφάδες βρωμης και γίνονται το ίδιο αφρατα και νόστιμα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Να βλέπεις ότι το κακό πάει να γίνει και να μην μπορείς να το σταματήσεις είναι ό,τι χειρότερο!

Kινηματογραφική περιγραφή βρε Άννυ, ευτυχώς δεν χτύπησε πολύ. Χριστέ μου τρομάρα που θα πήρες...

Σκαι τουλάχιστον κοιμάται τα βράδια. Κάτι είναι και αυτό.

Μόνο κάτι? Το σταυρό μου κάνω! :D Άλλα με αυτή την πάθηση κλαίνε και το βράδυ τα καημενάκια.

Πακέτο ρουμπινάκι, ε? Από τη μια λες δουλειά να υπάρχει κι από την άλλη είναι σκότωμα ρε γμτ με δυο παιδιά...

Παιδιά με το γιατρό όπως τα φανταζόμουν. Δεν έχω σπουδαία νέα, πιο πολύ ψυχοθεραπεία για μένα ήταν το ραντεβού. Συνεχίζουμε έτσι και στα μέσα Οκτώβρη που θα είναι 5 μηνών κάνουμε εξετάσεις αιματολογικές (να δούμε μήπως κάπου πειράζει το φάρμακο που παίρνει).΄Ίσως τότε να δοκιμάσουμε να αρχίσουμε να μειώνουμε τη δόση, που μεταξύ μας δε νομίζω να λειτουργήσει. Αφού κλείσουμε τον 4ο αρχίζουμε στερεές. Ο γιατρός είπε ριζάλευρο, εγώ είπα άλευρο βρώμης για να αποφύγουμε τη δυσκοιλιότητα. Αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα έχει βγει ακόμα το έρμο το ραστ τεστ (στο Παίδων δεν έχουν αντιδραστήρες και μου είπαν να ξανατηλεφωνήσω τέλος Σεπτέμβρη!) και επειδή το ριζάλευρο είναι ένα τσακ λιγότερο αλλεργιογόνο από το αλεύρι βρώμης, ξεκινάμε μ' αυτό ή με αχλάδι βρασμένο. Θα επικοινωνήσουμε να μου δώσει οδηγίες.

Τον ρώτησα πώς είναι άλλες μαμάδες με μωράκια σε ανάλογη κατάσταση και μου είπε ότι έχουν κατάθλιψη! Τώρα λέει ήταν μια μαμά εδώ με αντίστοιχη παλινδρόμηση το μωρό της είναι τρελαμένη η γυναίκα... και είναι και νοσηλεύτρια. Τον ρώτησα αν άλλες μαμάδες αναγκάζονται να κρατούν τα μωρά τους με τις ώρες όπως εγώ μέχρι να αδειάσει το στομάχι τους και μου είπε φυσικά, κι άλλες χρειάζεται να το κάνουν. Και ναι, επειδή είναι πολύ ανώριμο το πεπτικό του σύστημα μπορεί να χρειάζεται δυο ώρες και παραπάνω μέχρι ν' αδειάσει το στομαχάκι του. Του είπα ότι παρότι άνεργη μ' έχει τσακίσει η κούραση και φέρνω κάθε τόσο μια κοπέλα να με βοηθάει, μου απάντησε ότι όλοι επιστρατεύουν όλο τους το συγγενολόι κι απ' τη στιγμή που δεν έχω άλλους ανθρώπους καλά κάνω.

Επίσης ρώτησα για εγχείριση και μου είπε ότι το συζητάμε μετά τους 18 μήνες αυτό, αλλά ευελπιστεί ότι θα περάσει και δεν θα χρειαστεί. Κι άλλες λέει αντίστοιχες περιπτώσεις πήγαν καλά και τους πέρασε. Κι εγώ λέει μπορεί να δω βελτίωση εκεί κοντά στον 5ο. Τι να πω βρε παιδιά, μακάρι. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...