Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Ακολουθει αηδιαστικο μηνυμα.. Οσες δεν ειστε σε φαση τετοια,απλα προσπεραστε το!

Λοιπον σας ειπα οτι ειχα φαγουρα το πρωι, εβαλα ταμπον λοιπον μπας κ ερεθιστηκα απο τη σερβιετα. Ξαπλωσα το μεσημερι που ηρθε ο αντρας μου λιγο γιατι πεθαινα απο τον πονο κ εβαλα κ ενα μικρο σερβιετακι για το ενδεχομενο διαρροης. Ευτυχως δηλαδη..γιατι ξαφνικα ενιωσα βρεγμενη. Παω τουαλετα κ τι να δω... Ολο το σερβιετακι ειχε καλυφθει απο ενα κομματι. σκληρο σαν βλεννα με αιμα..:roll: και το ταμόν δεν ειχε κ πολυ αιμα πανω.

εχω φοβηθει πολυ κοριτσια!! τι ειναι αυτο????????:?

εκτος και αν ειναι φυσιολογικο μετα τη γεννα να εχεις κομματια,,αλλα τοσο μεγαλα?????????!!!!!!!!!

Μάλλον φυσιολογικο ειναι...κι εγω έχω μεγάλα κομμάτια αίμα αλλα το θεώρησα φυσιολογικο και δεν ανυσηχησα. Γιατι δεν παίρνεις ένα τηλ τον γιατρο να τον ρωτήσεις για να είσαι και εσυ ήσυχη;;

Κορίτσια ξεκινάω δουλεια απο Τετάρτη :evil::evil: απο την μια χαίρομαι γιατι έχω σταματήσει πολυ καιρό και θέλω να παω αλλα απο την αλλη σκέφτομαι τα παιδάκια μου... Έχω τόσες τύψεις... Σημερα πήγα να κάνω κάτι δουλειές σε διάφορες υπηρεσίες για να ξεκινήσω την δουλεια και όταν γύρισα ο μικρός με περίμενε στο μπαλκόνι... Τι θα κάνω δεν ξερω:(

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάνα, μήπως ήταν κανένα κομμάτι που είχε μείνει από την εγκυμοσύνη; μπορεί να λέω και βλακεία, δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι σε περίπτωση επεμβάσεων όπως αποξύσεις κλπ. αν κάτι έχει μείνει συνήθως φεύγει με την περίοδο. Θα μου πεις εσύ είχες ήδη περίοδο δυο φορές :confused:

Ρουμπίνη αυτό το θέμα της δουλειάς το σκέφτομαι κι εγώ. Όσο δούλευα και είχα τη μεγάλη μόνο, αν δεν με έβλεπε να φεύγω δεν είχε πρόβλημα, ξεχνιόταν μετά γιατί έτσι είχε μάθει. Την άφηνα βέβαια και στους παππούδες που τους ήξερε (μαζί με γυναίκα εννοείται!) Τώρα το πρόβλημα είναι ότι πια με έχει όλη τη μέρα σπίτι κι αν φύγω με ψάχνει και γίνεται ο κακός χαμός! :roll::roll: Σε όλες τις εξωτερικές δουλειές την παίρνω μαζί μου. Το θέμα είναι ότι και ο μικρός τώρα, ενώ μέχρι τώρα καθόταν στους παππούδες για 2 ώρες μέχρι να γυρίσω, αρχίζει και τσινάει κι αυτός, κλαίει και με ψάχνει, δεν ηρεμεί. Το καλό είναι ότι αν τα βγάλει κάποιος έξω βόλτα ξεχνιούνται και δεν γκρινιάζουν. Εννοείται πως αν βρω δουλειά θα πάω γιατί δεν είναι εποχή για πολυτέλειες, μακάρι να υπήρχε άλλη λύση, έστω κι αν τα 2/3 του μισθού (μη σου πω και παραπάνω) θα πηγαίνουν στη γυναίκα :roll::roll:, κι ας μου μένει ένα χαρτζιλίκι και τα ένσημα.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημερα!

Ειμαι ενα ρακος ειχαμε ενα ατυχημα χθες και δεν μπορω να συνελθω

Εβαλε ο χαρης μια μπατονετα στο αυτι της λυδιας και γεμισε αιματα!!!

Τρελαθηκα εχασα 10 χρονια απτη ζωη μου πραγματικα.

Πηγαμε στο Μητερα μας ειπαν οτι της γρατζουνισε τη διοδο στο αυτι

Και εφτασε μεχρι το τυμπανο οπου εγινε μικρη τριπιτσα!

Το παιδι να ουρλιαζει μας ακουγε ολο τη μητερα και δαγκωνονταν ολοι

Που ακουγαν τετοιο σπαρακτικο κλαμα. Τωρα 2 αντιβιωσεις μια

Απο το αυτι και μια απο το στομα που αρνειται να την παρει

Εχουμε δραματα για να την καταφερουμε...

Πρεπει να προσεχουμε να μην μπει μικροβιο.

Ουτε νερο να πεσει στο αυτι ουτε παιδικους φυσικα και παιδικες χαρες.

Ειλικρινα ειμαι κουρελι απο το πουθενα αυτο τωρα και παρολο

Που υπαιτιος ειναι ο αντρας μου που αφησε τη λυδια να παρει

Μπατονετα νιωθω οτι το παιδι μου υποφερει εξαιτιας

Της αμελειας μας και ειμαι κομματια.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ειμαι ενα ρακος ειχαμε ενα ατυχημα χθες και δεν μπορω να συνελθω.

Αχ ρε Μαρακι, περαστικά να είναι, γρήγορα και ευκολα και μακρια από αλλες τετοιες λαχταρες:(

(θα' παθε σοκ κι ο Χαρης, ε?)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ειλικρινα ειμαι κουρελι απο το πουθενα αυτο τωρα και παρολο

Που υπαιτιος ειναι ο αντρας μου που αφησε τη λυδια να παρει

Μπατονετα νιωθω οτι το παιδι μου υποφερει εξαιτιας

Της αμελειας μας και ειμαι κομματια.....

Shit happens που λένε, δεν είναι η δική σας αμέλεια, όπου υπάρχουν παιδάκια γίνονται ατυχήματα βρε Μαράκι. Ψυχραιμία και περαστικούλια να είναι.

Διαφημίσεις

Μαρια σε διαβασα και πραγματικα ανατριχιασα/χ@στηκα πανω μου/σοκαριστηκα.. Και να εχεις και τους αλλους να σου λενε χαλαρωσε λιγο.. Μα πως? Με τετοια που ακουω, τετοια που βλεπω,με τετοιο παιδι που εχω κ εγω ειναι να μην τρεμω απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι??? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Εγω ειμαι να πεθανω κοριτσια.

ΠΟναω ποναω ποναωωωωωωωω!!!!:?:???:

Σερνομαι κ απο τη νυστα. Εχθες παλι δεν μας αφησε να κοιμηθουμε η κορη μου. Με κλωτσουσε συνεχεια, ουρλιαζε στον υπνο της μου ξυπνησε 3 φορες το μωρο κ αυτο ηθελε κ τις τρεις γαλα για να ξανακοιμηθει, σε καποια φαση κοιμηθηκε, αυτη συνεχισε να με κλωτσαει κ πηγα κ ξαπλωσα στο δωματιο της γιατι δεν αντεχα αλλο. Ε,,την ακουγα που σηκωθηκε, πηγαινο-ερχοτανε στο σπιτι, εκανε φασαρια, μιλουσε, ανοιγοκλεινε πορτες κ αλλα πολλα κ παλι μου ξυπνουσε το μωρο, μεχρι που στις 6 ηρθε κ εκατσε διπλα μου κ μου μιλουσε κ σηκωθηκα... Τι αμαρτιες πληρωνω Θεε μου..

Και να πειτε οτι κοιμαται τη μερα για αυτο τριγυρναει τα βραδυα?? 40 λεπτα ολα κ ολα κοιμηθηκε χθες κ αυτα απαστα.

Οταν λεω δεν αντεχω αλλο το εννοω.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... Νιωθω οτι απο στιγμη σε στιγμη θα λιποθυμησω.

Τωρα παει ερχετε κ κανει αταξιες για να της δινω σημασια. Το μωρο κλαιει και το σπιτι ειναι ενα ΧΑΟΣ.

Κατα τα αλλα ναι ξερω,, πρεπει να κανω υπομονη και κουραγιο....:roll::roll:

Σκαι εσεις πως πατε?πως ειναι τα βραδια σας?

Τα βράδια μετά το δίωρο που τον κρατάω ορθιο μετά το γάλα ξεραίνεται και κοιμάται όλο το βράδυ. Δηλαδή μετά ξυπνάει 5-6 το πρωί, σήμερα χαζοξύπνησε στις 6 αλλά καλά-καλά στις 7. Συνήθως δηλαδή κοιμάμαι ένα 5ωρο με 7ωρο αν είμαι τυχερή. Οι μέρες μας είναι δύσκολες γιατί μετά αρχίζει το μαρτύριό μου. Ξυπνάει, τον αλλάζω, του δίνω το φάρμακό του και πρέπει να περάσει μισή ώρα πριν το γάλα, όπου ξυπνάμε όοοοοολη τη γειτονιά. Και μετά πάνω κάτω ρεψίματα και βογγητά, άντε και λίγο στο ρηλάξ και μετά πάλι πάνω-κάτω, θα κοιμηθεί και κάνα μισάωρο στον ώμο μου ή στο ρηλάξ και ξαναέρχεται η ώρα για φαϊ οπότε πάααααααααλι τα ίδια ώς το βράδυ.

Εχθες παλι δεν μας αφησε να κοιμηθουμε η κορη μου.

Βρε Χριστιάνα μου είναι εντελώς θέμα ιδιοσυγκρασίας όλο αυτό? Μήπως να παίρνατε και μια γνώμη ειδικού? Δεν αντέχεται αυτό το πράμα, θα πέσεις κάτω! Θα τρελλαθείς στο τέλος!

Βρε Χριστιάνα μου είναι εντελώς θέμα ιδιοσυγκρασίας όλο αυτό? Μήπως να παίρνατε και μια γνώμη ειδικού? Δεν αντέχεται αυτό το πράμα, θα πέσεις κάτω! Θα τρελλαθείς στο τέλος!

Δεν θα τρελλαθω οχι..γιατι πολυ απλα ειμαι τρελλαμενη ΗΔΗ!!! :twisted::twisted:

Δυστυχως ΚΑΙ αυτο το πηρε απο τον αδερφο μου. Και εκεινος μια ζωη ετσι αυπνος, ουρλιαζε στον υπνο του, ξυπνουσε κ τριγυρνουσε τα βραδυα, εκλαιγε χωρις λογο,ηθελε να κοιμαται με την μαμα μεχρι 10 χρονων!!!...

αχ και παλι αχ!!

Μια φορα το αναφερα στην παιδιατρο το θεμα του υπνου και μου ειπε πως το`χει το παιδι,δεν μπορω να κανω κατι. Δεν το εψαξα παραπερα η αληθεια ειναι.:roll:

Κανω υπομονη..Και καθε μερα που ξυπναω τα τελευταια 3 χρονια γιατι απο την κοιλια κιολας με ξυπνουσε τα βραδυα, απλα παρακαλαω να αντεξω να βγαλω ΚΑΙ αυτη τη μερα.. :rolleyes:

Καλησπέρα!!!!

Μαρακι μου συμβαίνουν ατυχήματα και πάντα θα συμβαινουν(δυστυχώς)...δεν φταίμε εμείς και ούτε μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα...μην στενάχωριεσαι και εύχομαι περαστικά στην μικρή...

Χριστιαννα τι να σου πω και σένα κοπέλα μου...κάποια στιγμή θα παντρευτεί και θα φύγει απο το σπίτι!!!!

Sky λίγες μέρες μείνανε για να ξεκινήσετε κρεμουλες...θα περάσει και αυτό...

Εμείς καλα...αύριο ξεκινάω δουλεια...χάλια είμαι...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Και μετά πάνω κάτω ρεψίματα και βογγητά, άντε και λίγο στο ρηλάξ και μετά πάλι πάνω-κάτω, θα κοιμηθεί και κάνα μισάωρο στον ώμο μου ή στο ρηλάξ και ξαναέρχεται η ώρα για φαϊ οπότε πάααααααααλι τα ίδια ώς το βράδυ.

Ποινή σου έλαχε γμτ, μακαρι όπου να'ναι να ανακουφιστείτε και οι δυο... Σου μιλάω ειλικρινά, σχεδόν καθε μερα σκεφτομαι τι να κανεις, σαν φιλενάδα μου σ' εχω έννοια, ελπίζω -αν υπάρχει θετική ενέργεια που λένε- να σου τη στέλνω.

Χριστιαννα τι να σου πω και σένα κοπέλα μου...κάποια στιγμή θα παντρευτεί και θα φύγει απο το σπίτι!!

Καλέ, μην τη δουλεύεις την κοπέλα:tongue::tongue::tongue:!

[Καλή αρχή με τη δουλειά. Γρήγορη και εύκολη προσαρμογή να έχετε:D]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Χριστιαννα τι να σου πω και σένα κοπέλα μου...κάποια στιγμή θα παντρευτεί και θα φύγει απο το σπίτι!!!!

israel-125year-old-man-laughing-300x295.jpg

ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το σκεφτομαι αυτο και θα γελαω !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Περασα να δω τι κανετε αλλα νεκρα κ εδω.. Μα που ειστε ολες?

Ρουμπινακι μου καλη προσαρμογη θα σου ευχηθω εγω να εχετε ολοι σας απο αυριο. Το μωρο που θα το αφηνεις?

Kαλημέρα!

Ρουμπινάκι με το καλό κούκλα μου, μακάρι να πάνε όλα ρολόι.

Skountouflίτσα μου έχουμε δρόμο ακόμα. Σ' ευχαριστώ. Κι αυτό το έρμο το ραστ τεστ που κάναμε στο Παίδων μας έχει βγάλει την παναγία μέχρι να βγουν αποτελέσματα. Ξανά ραντεβού με τον παιδογαστρεντερολόγο έχουμε σήμερα. Όχι ότι θ' αλλάξει κάτι, τεσπα. Θα σας πω το βράδυ.

Έχασα όλη την κουβέντα που είχατε στο fb χτες το βράδυ! :( Kοιμήθηκε το μωρό και ξεράθηκα κι εγώ από τις 11!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...