Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, arivou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχει δοκιμάσει καμία το πρωτόκολλο ήπιας διέγερσης και αν έχει αποδώσει?έκανα πριν δύο μήνες πρωτόκολλο με πλήρη διέγερση αλλά το αποτέλεσμα ήταν δύο ωάρια που βάλαμε κιόλας αλλά δεν πέτυχε οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό τώρα!

Καλημέρα! Και εγώ είχα κάνει φουλ διέγερση και δεν πήραμε καν ωάριο,ενώ στην ήπια τα πήγαμε πολύ καλά. Με femara & orgalutran πήραμε την πρώτη φορά δέκα ωάρια και τη δεύτερη(μετά από τρία χρόνια) τρία.Καλη επιτυχία 🥰 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Α, θα προσαρμοστεί ε? Γιατί λεω θα παρακαλαω να ξυπνάνε μεσά στη νύχτα για να μην έχω πρόβλημα. Βασικά δεν θέλω να κόψω τώρα τις μεταμεσονύχτιες αντλησεις γιατί δεν ξέρω αν γυρνώντας Αθήνα θα συνεχίσουν να κοιμούνται 5-6 ωρα και δεν θα ξυπνάνε στο παλιό τους 3ωρο.

Ξανθή το έχω διαβάσει αυτό με την μεταλλική γεύση, άλλα αφού έχω τόσο γάλα τι να το κάνω? Και οταν γυρίσω δουλεια αρχές Νοέμβρη θα λειπω απο τις 8 μέχρι τις 6, πολλές ωρες, θα κανουν 3 γεύματα επι δυο μωρά θα χρειάζομαι πολύ γάλα, δεν ξέρω αν θα μπορω να το Καλυψω με φρέσκο. Στην δουλειά δεν θα κάνω αντλησεις, σιχαινομαι τις τουαλέτες, χωρια που δεν θα έχω χρόνο.. Αν θα θελω να φεύγω στην ωρα μου δεν θα σηκωνομαι απο την καρέκλα μου στη διαρκεια της μέρας...

Άλλα αν μου λέτε 3-4 μέρες και γυρίσω παρασκευή δουλειά, το σκ δεν βγάλω γάλα και δεν θηλασω εκείνες τις ώρες, την δεύτερα τριτη θα είμαι οκ ε;

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιστευω θα εισαι οκ!

Και το βραδυ μπορει να εχουν στρωσει στον υπνο οχι επειδη

Εισαι διακοπες οσο περναει ο καιρος στρωνουν με τα δοντια

Και τις ιωσεις χαλαει το πραγμα.αλλα απο 5ωρο να γυρισουν στο

3ωρο δεν το πιστευω!

Για να μαθουν στο κατεψυγμενο ξεκινα το απο τωρα να συνηθισουν

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ναι βασικά λίγο πριν γυρίσεις δουλειά 8-6 δεν θα κάνεις άντληση καθόλου σε 3 μέρες θα είσαι οκ.Αλλά γνώμη μου είναι επειδή είσαστε ακόμα μικροί και είναι πολλές ώρες αυτές που λείπεις βάλε και τις μετακινήσεις να κάνεις τουλάχιστον μια άντληση ας πούμε να κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι μια στις 1 το μεσημέρι και μετά μόλις γυρίσεις ένα 10λεπτο στις 1 είναι πολύ για την δουλειά σου; Επίσης δώσε από τώρα κατεψυγμένο να κόψεις αντιδράσεις και αν είναι να το συνηθίσουν σιγά σιγά. Τέλος αν τα μικρά έχουν ξεκινήσει στερεές ωστόσο να ξέρεις ότι θα τρώνε οτιδήποτε άλλο και θα σε περιμένουν. Πότε πας για δουλειά και πόσο θα είναι τα μωρά σου;

έντιτ τώρα το είδα αρχές Νοέμβρη θα κοντεύουν 5 μηνών οπότε στην ανάγκη ξεκινάτε στερεές στο 5μηνο και θα είσαι οκ με το γάλα.Μην κάνεις αποθήκη τόση και κόψε τις πολλές αντλήσεις δίνε στήθος και δοκίμασε κατεψυγμένο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα, καλό μας μήνα και καλό φθινόπωρο!!!

και καλά μηνογεννέθλια στα πρωτομηνιάτικά μας :-D:-D

έχω μέεεερες να μπω και να διαβάσω, έχω αρχίσει σιγά σιγά τις πιο "βαριές" δουλειές όποτε μ' αφήνουν τα θηρία. Χτες έκανα τις μπαλκονόπορτες επιτέλους! (τις οποίες μισώ όσο τίποτ' άλλο!! ειδικά αυτές τις ράγες από τις τζαμόπορτες που μαζεύουν ότι βρώμα μπορείς να φανταστείς!! αχαχα :roll::roll:) Σήμερα φιλοδοξώ να καθαρίσω καλά ψυγείο κ ντουλάπια στην κουζίνα. Τα απογεύματα βγαίνουμε βόλτες όσο κρατάει ακόμα ο καιρός, αν και χθες το βράδυ είχε ψυχρούλα κάτω στη θάλασσα, ήθελες ζακέτα. Να δω πώς θα μαζευτούνε μέσα τον χειμώνα!! :cool:

Κατά τα άλλα ο μικρός έχει τρελά σάλια και φαγούρα, στο πάνω ούλο φαίνεται καθαρά το περίγραμμα των δοντιών από τους 4 κοπτήρες κ τους 2 κυνόδοντες λες και θα κάνουν ξαφνικά μπαμ και θα εμφανιστούν όλα μαζί!! χαχα :mrgreen::mrgreen:

Καλοφωτισμένα τα μωράκια που βαφτίστηκαν και να χαίρονται τα ονοματάκια τους!

Πάω να κάνω έναν καφέ πριν ξυπνήσουν και να διαβάσω κανένα μνμ!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα και καλο μηνα!!!!

Αννυ στείλε λίγη δροσιά και εδώ...

Δυο μέρες ο μεγάλος κάνει ότι βλακεία του έρθει στο κεφάλι!!! Το πρωι βγήκε στο μπαλκόνι και άδειασε την ντουλάπα που έχω τα χειμωνιάτικα παπούτσια...χαχαχαχα και ηταν ήσυχος και λέω κάποια ζαβολια κάνει!!! Χθες πήγε και ξύπνησε την μικρή για να παίξει!!! Βαριεται μέσα στο σπίτι...να δω τον χειμώνα τι θα κάνουμε...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

ναι βασικά λίγο πριν γυρίσεις δουλειά 8-6 δεν θα κάνεις άντληση καθόλου σε 3 μέρες θα είσαι οκ.Αλλά γνώμη μου είναι επειδή είσαστε ακόμα μικροί και είναι πολλές ώρες αυτές που λείπεις βάλε και τις μετακινήσεις να κάνεις τουλάχιστον μια άντληση ας πούμε να κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι μια στις 1 το μεσημέρι και μετά μόλις γυρίσεις ένα 10λεπτο στις 1 είναι πολύ για την δουλειά σου; Επίσης δώσε από τώρα κατεψυγμένο να κόψεις αντιδράσεις και αν είναι να το συνηθίσουν σιγά σιγά. Τέλος αν τα μικρά έχουν ξεκινήσει στερεές ωστόσο να ξέρεις ότι θα τρώνε οτιδήποτε άλλο και θα σε περιμένουν. Πότε πας για δουλειά και πόσο θα είναι τα μωρά σου;

έντιτ τώρα το είδα αρχές Νοέμβρη θα κοντεύουν 5 μηνών οπότε στην ανάγκη ξεκινάτε στερεές στο 5μηνο και θα είσαι οκ με το γάλα.Μην κάνεις αποθήκη τόση και κόψε τις πολλές αντλήσεις δίνε στήθος και δοκίμασε κατεψυγμένο.

Ελπίζω να τους αρέσει το κατεψυγμενο ειναι πολυ καλοβολα μωρα οτι τους δωσεις το τρωνε, στηθος, μπιμπερο, πιπιλες, στην αρχη λιγο γαλα σκονη! Συν του οτι δεν εχω κοψει τιποτα απο την διατροφη μου καιδεν τα εχει πειραξει ποτε τιποτα! Μονο προχθες που ήπια εναν δευτερο φρεντο το βραδκαι ειχαν λιγο εκνευρισμό οποτε πλεον αν θελω δευτερο καφε πινω ντεκαφ!

Μου ειπε η γιατρος θα ξεκινησουμε στερεες στον 5ο λογω αποκλειστικου θηλασμου, στον 5ο μπαινουν 5μερες μετα που γυρναω δουλειά! Οποτε το ζορι μαλλον θα ειναι για κανα δυο εβδομαδες! Θα αφηνω βεβαια γαλα στην μητερα μου γιατι μπορει να θελουν συμπληρωμα!

Μολις γυρισουμε σπιτι μας, θα τους δωσω γαλα καταψυξης να κοψω αντιδρασεις !!!

0SB8p3.png

Μην ανησυχείς Ρουμπίνη, κι εδώ τη μέρα μια χαρά ζέστη έχει!! :tongue::tongue:

Είδες πώς γίνεται όταν ξαφνικά έχει ησυχία αυτή να είναι πάντα ύποπτη!!! αχαχα κι η δικιά μου τότε κάνει ό,τι δεν χωράει ο νους σου!!! :roll:

Ξεσαβούριασα τον ψυγειοκαταψύκτη σήμερα!! σας έχει τύχει ποτέ να μην θυμάστε τι έχετε βάλει σ' αυτή την κατάψυξη;;; είχα μια συσκευασία σπανάκι που είχε λήξει απ' το '10! μια που το πήρα και μια που το πέταξα!!

Άλλο θέμα τώρα. Την ημέρα που ανέβηκα Θεσ/νίκη για την εξέταση, η κόρη της κουνιάδας μου βάφτιζε το κοριτσάκι της. Ήρθε ο εγγονός τους και πήρε τους παππούδες με τη μεγάλη και πήγαν. Μου λεγε λοιπόν η γιαγιά για το πώς τους έλεγαν όλοι "τι ωραίο κοριτσάκι" και πως όλες ήθελαν να την πάρουν αγκαλιά κλπ κλπ, ήταν όοοοολο τους το σόι εκεί και η γειτονιά και την έκαναν επίδειξη! ;)

Το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύεται η κόρη ενός αδερφού του παππού κι είμαστε όλοι καλεσμένοι (εγώ δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα, τεσπα). Ο άντρας μου δουλεύει οπότε δεν πρόκειται να πάει. Εγώ πάλι επειδή στο τραπέζι δεν μπορώ έτσι κι αλλιώς να πάω με το μικρό, το σκέφτομαι για την εκκλησία, θα πρέπει να τον έχω στο μάρσιπο και τη μεγάλη στο χέρι, πού να παρακολουθήσεις τελετή, την πιο πολλή ώρα έξω θα είμαι. Μου λέει η γιαγιά να πάρουν πάλι τη μεγάλη μαζί τους. Έρχεται χτες η κουνιάδα μου με την κόρη της και τις εγγονές της επίσκεψη και συζητάμε για το γάμο, τους λέει η κοπέλα "Γιαγιά, αν θέλετε έρχομαι να σας πάρω εγώ, έχουμε αυτοκίνητα", της απαντάει η γιαγιά ότι έχουν ήδη πει στον δεύτερο αδερφό του παππού να έρθει να τους πάρει και δεν θέλουν τώρα να τον ακυρώσουν. Πού είναι ο λάκκος θα μου πείτε τώρα;;;; Ο δεύτερος αυτός αδερφός του παππού έχει πάθει στο παρελθόν εγκεφαλικό και η αριστερή του πλευρά είναι σχεδόν παράλυτη, τη σέρνει!! (Μη με ρωτάτε πώς οδηγεί... άλλος δημόσιος κίνδυνος!!! αχαχα) Με ρωτάνε λοιπόν κι εμένα τι θα κάνω και τους λέω "Εσείς πάτε, αν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος να μας πάρει και να μας γυρίσει μετά την εκκλησία καλά, αλλιώς το παιδί στο αυτοκίνητο του Νικολή δεν το βάζω!!!" :twisted::twisted: Και τι έγινε;; Ξύνισαν επειδή τους χάλασα τη μόστρα της εγγονής!! αχαχαχα (εν τω μεταξύ, πάμπολλες φορές έχουν σχολιάσει εκείνοι το πώς οδηγάει και το πώς δεν φοβάται η γυναίκα του να μπαίνει στο αυτοκίνητο!!) Τώρα έγινα εγώ η κακιά; :roll::roll::roll: Βρε άι σ' απέρα! (που λεν και στο χωριό!!)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλα Αννυ οι παππούδες σας ειναι όλα τα λεφτά!!!! Σε όλες τις οικογένειες νομίζω ότι υπάρχει ένας παππούς που ειναι κίνδυνος θάνατος με το αυτοκίνητο...εμείς είχαμε έναν που μέχρι πρόπερσι οδηγουσε κανονικοτατα μόνο που δεν ακούει τίποτα!!!χαχαχα θέλω να πιστεύω ότι έχει σταματήσει τώρα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Και θυμήθηκα τώρα το καλύτερο που είχε κάνει ο συγκεκριμένος...επειδή φοβόταν να οδηγήσει μεγάλη διαδρομή ζήτησε τότε απο τον παππου μου να πανε μαζι!!!!!ο παππούς μου τότε 87!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή βδομάδα!

Ελπίζω μαμάδες και μωρακια όλοι να είστε καλά!

Επιστρέψαμε κι εμείς στη βάση μας μετα απο ένα 10ημερο στο βουνό και ένα 10ημερο στη θάλασσα. Κλασσικές διακοπές με μικρά παιδιά. Τα παιδιά πέρασαν μια χαρά και οι γονείς ξέφυγαν αλλά κούραση... Τώρα τα κεφαλιά μέσα! Ο μεγάλος θα ξεκινήσει παιδικό οπότε έχουμε προσαρμογή. Εγώ το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα για την παρουσίαση της διπλωματικής. Αγχώνομαι για το πως θα αντιδράσει ο μπεμπης χωρίς στήθος ένα 12ωρο που θα λέιψω. Γάλα έχω λίγο στην κατάψυξη και θα αντλήσω και πιο φρέσκο αυτές τις μέρες. Α φυσικά με απασχολεί και το πως θα αντέξει και το στήθος μου τόσες ώρες. Λογικά θα χρειαστεί να κατα φύγω για λίγο άρμεγμα σε καμιά τουαλέτα. Και για το τέλος σκέφτομαι και τη βάφτιση που θέλουμε να κάνουμε μέσα στον Οκτώβρη και δεν εχουμε κάνει τίποτα ακόμη.... Ουφ με επιασε πρωινό άγχος απο οτι καταλαβαίνετε... Τρέχω να διαβάσω τα νέα σας και να κάνω καμια δουλειά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Mariath, καλή επιτυχία.

Βρε άι σ' απέρα! (που λεν και στο χωριό!!)

Μουαααααχαχα! Αυτό το λέει κι ο πατέρας μου (Μουρεσιώτης) καθώς και "σα' δω", "σα' κει" και λοιπά εξευγενισμένα!

Καλημερα!

Μαριαθ μου λογικο ειναι να αγχωνεσαι.. Με τοσα που εχεις στο κεφαλι σου.. Μονο την παρουσιαση δηλαδη να σκεφτεις.. Εγω θα σου πω για αλλη μια φορα μπραβο για το κουραγιο σου κ θα σου ευχηθω να τα πας υπεροχα κ με εναν καλο βαθμο!!;)

Αδιαθετησα κ εγω κ εχω κ τρελλη φαγουρα κ ελπιζω να μην εκανα μυκητες..:mad:

Με πηραν τωρα κ απο τον παιδικο κ με ρωταγανε γιατι δεν πηγα την μικρη. Τους ελεγα οτι τωρα με το μωρο ειναι πολλα τα εξοδα κ δεν μπορουμε να δινουμε αυτα τα +250.. και να μου λενε μα ειναι κριμα.. κ τωρα που προσαρμοστηκε..κ θα δυσκολευτεις πολυ..κ μονη σου σπιτι με δυο μωρα...πως θα τα καταφερεις...ναι λες και δεν τα ξερω ή λες και δεν θελω εγω να την στειλω..:|:(

δεν με αφησαν να κοιμηθω κ καθολου το βραδυ κ ειμαι κομματια. αυτη η αυπνια ρε παιδια με τσακιζει.............................................................

παω να κανω καμια δουλεια τωρα που ειναι φρονιμοι..

φιλια.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Ακολουθει αηδιαστικο μηνυμα.. Οσες δεν ειστε σε φαση τετοια,απλα προσπεραστε το!

Λοιπον σας ειπα οτι ειχα φαγουρα το πρωι, εβαλα ταμπον λοιπον μπας κ ερεθιστηκα απο τη σερβιετα. Ξαπλωσα το μεσημερι που ηρθε ο αντρας μου λιγο γιατι πεθαινα απο τον πονο κ εβαλα κ ενα μικρο σερβιετακι για το ενδεχομενο διαρροης. Ευτυχως δηλαδη..γιατι ξαφνικα ενιωσα βρεγμενη. Παω τουαλετα κ τι να δω... Ολο το σερβιετακι ειχε καλυφθει απο ενα κομματι. σκληρο σαν βλεννα με αιμα..:roll: και το ταμόν δεν ειχε κ πολυ αιμα πανω.

εχω φοβηθει πολυ κοριτσια!! τι ειναι αυτο????????:?

εκτος και αν ειναι φυσιολογικο μετα τη γεννα να εχεις κομματια,,αλλα τοσο μεγαλα?????????!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...