Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

οχι κοριτσι μου δεν επανελαβα ποτε. εκανα ετ μετα απο κανα χρονο και πετυχε. αλλα ειχε περασει πολυς καιρος, οποτε δεν θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. εκτοτε εκανα μονο κολπικες καλλιεργειες γιατι ο γιατρος που πηγα δεν πιστευε στο μικροβιωμα της μητρας.  κι οταν βρισκαμε κατι επαιρνα συμβατικα αντιβιωση.

πολλοί γιατροί , πολλές γνώμες, ένα χάος !  πάντως τα κατάφερες και αυτό μετράει μόνο.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Skybeam,στεναχωρηθηκα πολυ με τα νεα σας.ευχομαι υπομονη να περασει ο καιρος και να μπειτε στις στερεες για να ηρεμησετε οικογενειακως.απο την αλλη εβδομαδα που θα δροσισει παρε τηλ.οποτε μπορεις για να βρεθουμε.και να κανονισουμε ολες να βρεθουμε καποια στιγμη.

Koύκλα μου, πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!

Οι έξοδοι σ' εμάς είναι ένα θέμα δύσκολο καθώς όλα εξαρτώνται από το στομάχι του μωρού και συγκεκριμένα από το κάθε τάισμα ξεχωριστά. Να δούμε όμως μήπως το καταφέρουμε, αν όχι τώρα, μήπως αν είμαστε λίγο καλύτερα με τις στερεές που θ' αρχίσουμε σύντομα.

Δεν έχω κάνει κουβέντα ακόμα για τις στερεές στους γιατρούς, αλλά απ' ό,τι διάβασα στο ίντερνετ εμείς ξεκινάμε μάλλον από ταπεινό ριζάλευρο που δεν το θέλω καθόλου, προτιμώ άλευρο βρώμης αλλά περιμένω πρώτα το rast test. Από φρούτα ξεκινάμε με αχλάδι, και μάλιστα βρασμένο για αρχή και μετά μπανάνα. Αποφεύγουμε όλα τα όξινα, ακόμη και το μήλο.

Σημερα έχει γενέθλια και γιορτή ο άντρας μου!!!

Να τον χαίρεσαι τον μεγάλο σου άντρα, και τον μικρό βέβαια! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθε η καταραμενη ρουμπινακι? ωχχχχ.......:? εγω σημερα πινω το τελευταιο χαπι κ θα ερθει κ εμενα..:roll:

Εντομεταξυ ο γιοκας μου κοιμαται απο τις 5.30!!!!!!!να δουμε τι εχω να τραβηξω αποψε το βραδυ...:rolleyes:

Σκαι δηλαδη ακομα κ στις στερεες δεν θα μπορεις να του δινεις οτι θελεις. καλα κανεις κ τα ψαχνεις απο τωρα. Μπραβο σου!

Ηρθε η καταραμενη ρουμπινακι? ωχχχχ.......:? εγω σημερα πινω το τελευταιο χαπι κ θα ερθει κ εμενα..:roll:

Εντομεταξυ ο γιοκας μου κοιμαται απο τις 5.30!!!!!!!να δουμε τι εχω να τραβηξω αποψε το βραδυ...:rolleyes:

Σκαι δηλαδη ακομα κ στις στερεες δεν θα μπορεις να του δινεις οτι θελεις. καλα κανεις κ τα ψαχνεις απο τωρα. Μπραβο σου!

Ηρθε ηρθε!!!! Και οσο θυμαμαι περσι τετοια εποχη ευχομουν να μηνερθει...πωσ αλλαζουν οι καιροι...χαχα Και είμαι τόσο κομμάτια.... Εντωμεταξυ σημερα και ο άντρας δουλεύει και οι γονείς μου έφυγαν για πέντε μέρες να πανε να φέρουν τον παππου μου... Σημερα που ήθελα κάποιον για βοήθεια δεν ηταν κανένας... Ευτυχώς ο μεγάλος με βοήθησε πολυ σημερα με την μικρή και δεν ήθελε και πολλές αγκαλιές και άκουγε αφου του εξήγησε ότι η μαμα δεν ειναι πολυ καλα... Πάντως θυμάμαι και μετα την πρωτη γέννα στην πρωτη περίοδο ήμουν πολυ χάλια μετα απο την τριτη ήμουν όπως πριν.

Sky το μήλο πειράζει στην ΓΟΠ;;; Καλα κανεις και το ψάχνεις να ταλαιπωρηθεί ο μικρουλης σου όσο το δυνατό λιγότερο.

Πάντως κορίτσια κι εγω προβλέπεται να ρίξω ματς με την παιδιατρο γιατι την έχουν κάποιες φίλες στα παιδιά τους και εγω δεν συμφωνώ με την τακτική της στις στερεες...θα δείξει βέβαια...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημερα σας....

Επιστρεψαμε και εμεις μετα απο ενα μηνα διακοπων...για τους αλλους.Γιατι εγω καταφερα να κανω μονο 5 μπανια ολα και ολα.ημουν συνεχεια με την μπεμπα και μονο την τελευταια εβδομαδα ξεθαρεψα και εκανα και καμμια βουτια.τ.π.του χρονου να ειμαστε καλα να κανουμε μπανια μαζι με τα bebe μας.προλαβαμε και αγορασαμε και μαγιω.

Να ευχηθω και εγω με τη σειρα μου να ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια.Kittymaria και Skountoufla να τα χαιρεστε!!!!Ρουμπινακι να χαιρεσαι τον συζυγο.Skybeam,στεναχωρηθηκα πολυ με τα νεα σας.ευχομαι υπομονη να περασει ο καιρος και να μπειτε στις στερεες για να ηρεμησετε οικογενειακως.απο την αλλη εβδομαδα που θα δροσισει παρε τηλ.οποτε μπορεις για να βρεθουμε.και να κανονισουμε ολες να βρεθουμε καποια στιγμη.

Καλα η μπεμπα εχει ξεθαρεψει παρα πολυ.ειμαστε στη φαση που βαζουμε στο στομα οτιδηποτε,τραβαμε μαλλια,γελαμε οταν μας μιλανε και βγαζουμε τρελες τσιριδες.πλεον οταν θελει κατι δεν κλαει,τσιριζει και κανει κατι εεε!!! οπωε λεμε εεε!!!εσυ?σου μιλαω!το προβλημα μας παραμενει η πιπιλα,που την φτυνει κανονικα και βαζει ολοκληρη τη γροθια στο στομα για να ανακουφιστει.με τον υπνο τα παμε ευτυχως καλα.κοιματε στις 21.30 ακριβως και ξυπναει στις 02.30 και στις 06.30 και μετα 09.00 το πρωι.ο προβληματισμος μου ειναι ποτε θα κανει τους σερι υπνους και αν φταιει το γαλα μου για αυτο που δε χορταινει και ξυπναει στο τετραωρο.γενικα με τη διατροφη μου αντιμετωπιζω ενε προβλημα.τρωω μονο πατατες,ρυζι,μακαρονια,κοτοπουλο,χοιρινο,ολα τα φρουτα και απο λαχανικα μονο ντοματα,αγγουρι,πιπερια.δεν τρ καθολου γαλακτοκομικα και μοσχαρι.δοκιμασα μια μερα να φαω ενα κυβακι κατσικισιο τυρι και το μωρο το βραδυ πλανταξε στο κλαμα.το ιδιο συνεβει και μια εβδομαδα μετα που επιχειρησα να φαω κατσικισιο κρεας.αφου προχθες εφαγα γλυκο του κουταλιου κυδωνι και η μπεμπα τα ειδε ολα-μαζι και εγω.φοβαμαι οτι η διατροφη μου ειναο μονοτονη ,αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι να κανω και ποτε θα τελειωσει αυτη η κατασταση.Ξανθη καμμια ιδεα?φυσικα παιρνω συμπληρωμα βιταμινων και τωρα θελω να αρχισω και ασβεστιο γιατι με πονανε οι κλειδωσεις μου...Εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα τρωτε ψαρια,αυγα,ξηρους καρπους?

αυτα τα νεα μασ κοντολογις.οσον αφορα το ring sling τπ προβλημα ειναι οτι η μπεμπα θελει να κοιταει μπροστα-ειμαστε λιγο κουτσομπολες-και δεν καθεται με κανεναν Θεο στο ring.φιλια σε ολα τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ της παρεας..

milky που χαθηκες?καλο χειμωνα!γαλακτοκομικα και μοσχαρι γιατι δεν τρως?εχεις δει να την πειραζει?εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω τα παντα περα απο ωμο κρεμμυδι και σκορδο,και αναλογως να πραττω,δεν απαγορευεται τιποτα εχει να κανει με το παιδι,εμενα για παραδειγμα εχω παρατηρησει οποτε τρωω κοτοπουλο και πεπονι του ποναει η κοιλια και εχει πολλα αερια και τα εχω καταργησει απο την διατροφη μου!πρασινα και οσπρια λογω το οτι εχω το συνδρομο ευερεθιστου εντερου δεν τα ετρωγα ουτως η αλλως οπως και γαλα αλλα γιαουρτι και τυρι τρωω κανονικα,ψαρια και αυγα και ξηρους καρπους,δεν εχω δει να τον ενοχλει!το κατσικισιο γαλα λενε οτι μοιαζει περισσοτερο με το μητρικο γαλα και δεν προκαλει αλλεργιες στα μωρα οσο το αγγελαδινο,ειναι στο παιδι μπορει οντως να το πειραζει!δοκιμασε μια μερα να φας κατι απο αυτα που δεν τρως και παρατηρησε αν την πειραζει!στα ψαρια απεφυγε μονο αυτα που δεν τρωγονται και στην εγκυμοσυνη γιατι εχουν πολλα μεταλα!

a>2eM3p2.png

Καλημερα!!!!

γενικα με τη διατροφη μου αντιμετωπιζω ενα προβλημα.τρωω μονο πατατες,ρυζι,μακαρονια,κοτοπουλο,χοιρινο,ολα τα φρουτα και απο λαχανικα μονο ντοματα,αγγουρι,πιπερια.δεν τρ καθολου γαλακτοκομικα και μοσχαρι.δοκιμασα μια μερα να φαω ενα κυβακι κατσικισιο τυρι και το μωρο το βραδυ πλανταξε στο κλαμα.το ιδιο συνεβει και μια εβδομαδα μετα που επιχειρησα να φαω κατσικισιο κρεας.αφου προχθες εφαγα γλυκο του κουταλιου κυδωνι και η μπεμπα τα ειδε ολα-μαζι και εγω.φοβαμαι οτι η διατροφη μου ειναο μονοτονη ,αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι να κανω και ποτε θα τελειωσει αυτη η κατασταση.

Καλώς το κορίτσι και το milkaκι του:D. Ευχαριστω για τις ευχες!!!

Κι εμενα η παιδίατρος μου ειχε δωσει καποιες οδηγιες οταν ξεκινησα τον θηλασμο (δεν της τηρησα, προτίμησα τη σχολή "τρωγε τα παντα και αν κατι τον πειραξει μην το ξαναφας", μέχρι και οσπρια ειχα φαει), αλλα με το που έκλεισε τους 3 μηνες μου ειπε πλέον να τρωω κανονικα ο,τι θελω.

Υ.Γ. Εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζεστη!!!!!!!!!!!

Εδω να δεις κι εχει και μια υγρασιαααααααααααααα, με νιωθεις πιστευω:(

(σημερα δειχνει να δροσιζει, ελπιζω)

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω τα παντα περα απο ωμο κρεμμυδι και σκορδο,και αναλογως να πραττω,δεν απαγορευεται τιποτα εχει να κανει με το παιδι,...

Ναι, κι εμενα τα ιδια, όπως ειπα παραπανω και ουτε για το κρεμμυδο-σκορδο μου ειπε τιποτα (αν και δεν τα τρωω αυτα ωμα ετσι κι αλλιως;))

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αδιαθετησα και είμαι κομμάτια:( έχω ξυπνήσει απο τις πέντε το πρωι χωρίς λόγο... Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκα λίγο και νομίζω ότι θα αντεξω μέχρι το βράδυ...

Ωχχχχ!!!!! Τα ιδια τραβηξα και εγω με την πρωτη. :( ποσο σε καταλαβαινω.

Υπομονη θα περασει και αυτο που θα παει..

milky καλος ηρθες πισω! Μπορει να μην ξεκουραστηκες πολυ ξεσκασες ομως βρε παιδι μου απο την ρουτινα της πολης!!

Χριστιάνα μου ψιλος θα γινει ο μαξιμος!! Και εγω γυρο στα 6 κιλα την κοβω, μην σου πω και παραπανω!

Πολυ μου αρεσε ο τροπος που διαχειριστηκες την κορη σου με το εμβολιο! Πρεπει παντα να λεμε την αληθεια στα παιδια!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Οσο για τα φαγητα η κουνιαδα μου ξεκινησε με φρουτα για δεκατιανο και για μεσημεριανο τραχανα ή μοσχαράκι με λαχανικα. Γυρο στους 6-7 μηνες μπηκε στο αυγο και στο ψαρι, γιαουρτακια τρωει απο 5 μηνων με γευσεις το απογευμα.

Σημερα θα ειμαι μονη μου ολη μερα γιατι ο αντρας μου εχει παει στην οικοδομη, ριχνουμε την πλακα σημερα του πρωτου οροφου και πρεπει να τους παρακολουθεί. Ηθελα να παω και εγω αλλα που να την παω την μικρή κανει πολυ ζεστη εξω.

Η μπεμπα ακομα κοιμαται απο της 23:30, εκανε ενα διαλειμμα κατα της 6 να φαει και ξαναξεραθηκε!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Koύκλα μου, πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!

Οι έξοδοι σ' εμάς είναι ένα θέμα δύσκολο καθώς όλα εξαρτώνται από το στομάχι του μωρού και συγκεκριμένα από το κάθε τάισμα ξεχωριστά. Να δούμε όμως μήπως το καταφέρουμε, αν όχι τώρα, μήπως αν είμαστε λίγο καλύτερα με τις στερεές που θ' αρχίσουμε σύντομα.

Οποτε ειστε καλα και θελετε παρεουλα,εμεις ειμαστε εδω...ολα καλα θα πανε !υπομονη για τα ζουζουνια μας που θελαμε τοσο πολυ να ερθουν στη ζωη μας...θυμησου τον εαυτο σου περυσι τετοιο καιρο που αγωνιουσες φανταζομαι για θετικο τεστ εγκυμοσυνης.

milky που χαθηκες?καλο χειμωνα!γαλακτοκομικα και μοσχαρι γιατι δεν τρως?εχεις δει να την πειραζει?εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω τα παντα περα απο ωμο κρεμμυδι και σκορδο,και αναλογως να πραττω,δεν απαγορευεται τιποτα εχει να κανει με το παιδι,εμενα για παραδειγμα εχω παρατηρησει οποτε τρωω κοτοπουλο και πεπονι του ποναει η κοιλια και εχει πολλα αερια και τα εχω καταργησει απο την διατροφη μου!πρασινα και οσπρια λογω το οτι εχω το συνδρομο ευερεθιστου εντερου δεν τα ετρωγα ουτως η αλλως οπως και γαλα αλλα γιαουρτι και τυρι τρωω κανονικα,ψαρια και αυγα και ξηρους καρπους,δεν εχω δει να τον ενοχλει!το κατσικισιο γαλα λενε οτι μοιαζει περισσοτερο με το μητρικο γαλα και δεν προκαλει αλλεργιες στα μωρα οσο το αγγελαδινο,ειναι στο παιδι μπορει οντως να το πειραζει!δοκιμασε μια μερα να φας κατι απο αυτα που δεν τρως και παρατηρησε αν την πειραζει!στα ψαρια απεφυγε μονο αυτα που δεν τρωγονται και στην εγκυμοσυνη γιατι εχουν πολλα μεταλα!

Επεστρεψα δριμυτερη μετα απο παρατεταμενες διακοπες!!!καλο χειμωνα σε ολες772226kmcdg6832b.gif

να σας δροσισω λιγο!!!

θυμαστε που σας ελεγα οτι τον πρωτο μηνα ,νομιζαμε οτι η μπεμπα εχει ΓΟΠ γιατι εκανε πολλες αναγωγες?οταν το αποκλεισαμε αυτο,η μπεμπα συνεχισε να κανει εμετο,να εχει εξανθηματα,να ειναι μπουκωμενη,να εχει κολικους και να εχει βλεννες στα κακα της.η δευτερη παιδιατρος μου μιλησε για αλλεργια στα γαλακτοκομικα-τα οποια σταματησα- και μετα η συμβουλος για υπερπαραγωγη γαλακτος.επειδη ομως σταματησα και τα γαλακτοκομικα και τις τροφες για παραγωγη γαλακτος(μπυρα,χαμομηλι,βρωμη,μαραθοσπορο) την ιδια χρονικη περιοδο,δεν ξερω αν τελικα εφταιγαν τα γαλακτοκομικα ή η υπερπαραγωγη.για αυτο δοκιμασα να φαω κατσικισιο τυρι και η μπεμπα εκανε την ιδια μερα κολικους.τωρα για ξηρους καρπους,αυγο και ψαρια μου το ειχε η μαια στην αρχη και δεν τα εφαγα καθολου αν και η συμβουλος μου εδωσε το ΟΚ.

Καλημερα!!!!

Καλώς το κορίτσι και το milkaκι του:D. Ευχαριστω για τις ευχες!!!

Κι εμενα η παιδίατρος μου ειχε δωσει καποιες οδηγιες οταν ξεκινησα τον θηλασμο (δεν της τηρησα, προτίμησα τη σχολή "τρωγε τα παντα και αν κατι τον πειραξει μην το ξαναφας", μέχρι και οσπρια ειχα φαει), αλλα με το που έκλεισε τους 3 μηνες μου ειπε πλέον να τρωω κανονικα ο,τι θελω.

Γεια σας,γεια σας!τωρα που θα κανουμε το επαναληπτικο εμβολιο θα της πω για το κατσικισιο τυρι και κρεας που δοκιμασα και θα πραξω αναλογως.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

μιλκι πάρτα από την αρχή πάλι.Φάε ότι θες αλλά από αυτά που έχεις κόψει βάζε ένα την φορά και δες πως αντιδρά το μωρό.Αλλεργία αν έχει θα έχει άιμα στα κακά.Αέρια απλά δεν μας ενοχλούν κολικούς δεν κάνουν από εδώ και πέρα.Απλά ένα για μια εβδομάδα και μετά τρώγε και το επόμενο σιγά σιγά.Αν δεις αίμα από κάτι το κόβεις αμέσως

Τα μπένετον έχουν 70% και βγαίνουν πολύ καλές τιμές όσες θέλουν να πάρουν ρούχα καλοκαιρινά για του χρόνου

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μιλκι καλώς ήρθες...εγω δεν θα πω καλο χειμωνα(δεν μου αρέσει ο χειμώνας) αλλα καλο υπόλοιπο καλοκαιριού!!!!!!

Σημερα πήγα να καθαρισω στην δουλεια το χώρο και έλειπα όλο το πρωι...απο Δευτέρα γυρνάει σιγα σιγα στην δουλεια και να δω πως θα την παλεύω...

Ξανθή εγω πήρα όταν είχε 50%...την πάτησα...χαχαχαχα δεν πειράζει ευτυχώς άλλαξα πολλα δωρα που είχα απο τα γενέθλια και μου βγήκαν οικονομικά!! Εγω έχω πάρει για τον μεγάλο μέχρι τα πέντε του.. Και τι ρούχα φοράνε το καλοκαίρι;; Αφου όλοι την μέρα με την πανα ειναι. Τώρα απο Σεπτέμβρη να φορέσει κανένα παντελονακι!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Τα μπένετον έχουν 70% και βγαίνουν πολύ καλές τιμές όσες θέλουν να πάρουν ρούχα καλοκαιρινά για του χρόνου

Προς το παρον ετοιμαζομαι για μια παραγγελια από τεσκο, εχει παλι καλες προσφορες, κι απο χειμωνιατικα δεν εχω τιποτα, ουτε καν φανελακια. Πάντως ακολουθησα τις συμβουλες σας και πραγματικα, περα από την προηγούμενη παραγγελια που ειχα κανει στην τεσκο, δεν ψωνισα τιποτα για το μωρο, αλλα μου εφεραν τοσα δωρακια (σεντονια, πετσετες, ρουχαλακια "καλα", φορμακια και δε συμμαζευεται) που και τα ευχαριστηθηκα και τιποτα δεν πηγε χαμενο, ολα φορεθηκαν και χρησιμοποιηθηκαν, εστω και λιγο και μαλιστα τωρα ετοιμαζομαι να στειλω καποια απο αυτα (που ειναι ανοιξιατικο-φθινοπωρινα) σε μια φιλη που γενναει αρχες Οκτωβρη:) (τρομαρα μου, αρχισα να δινω και πραγματα:tongue:).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα!!!

Ευχαριστω κορίτσια για τις ευχές!!!!

Τι κάνετε;; Εγω ειναι στα πρόθυρα κατάρρευσης...έχω παρα πολυ αιμορραγία και είμαι στα μαύρα μου τα χάλια...

Βάλτε κάποια το λινκ απο τεσκο γιατι είμαι και λίγο ασχετη:D

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γειά σας κορίτσια μου! Τι κανετε; Εμεις ειμαστε διακοπές εδω και καποιες μερες και θα καταουμε μια εβδομαδα ακόμα! Τα μωρά ειναι πολύ καλά μεγαλώνουν πολύ με αποκλειστικό θηλασμό και η γιατρός μας είναι πολύ ευχαριστημένη, όπως άλλωστε και όλοι μας! Αφου μου λέει να κάνω συμφωνία με την Δελτα για τις "μικρές οικογενειακές φάρμες" χαχαχα

Ερώτηση εμειρες θηλάζουσες μανούλες! Τα μωρά εδω στις διακοπές κοιμούνται λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να ξυπνάω και το στήθπς μου να είανι τούμπανο και να έχει τρέξει, τα επιθέματα άσχρηστα και τοσουτιέν μούσκεμα! Θηλάζω επι τόπου και τα δυο και κάνω και αντληση 300μλ! Προσαρμόζεται το στήθος απο μονο του και θα σταματαει να βγαει τοσο πολυ στο 3ωρο ή να βαζω ξυπνητηρι να αντλω στο 3ωρο; Επίσης οταν θα γυρισω δουλειά, επειδη δεν θα μπορω να αντλω εκεί, το στηθος θα σταματησει να βγαζει τόσο πολύ εκείνες τις ωρες; Καλό το πολύ γαλα για να φτάνει για τα δυο παιδιά, αλλά κάποιες φορές ειναι πρόβλημα! Τωρα εχω στο ψυγείο εδω 300μλ γάλα το οποίο δεν το πινουν τα μωρά μιας και πίνουν απευθείας απο το στήθος, δεν πήρα η χαζή σακουλάκια για να το καταψύξω και βλέπω να ο πίνουν κάτι γατάκια που έχουμε εδω νεογέννητα!!! Στην Αθήνα στη καταψυξη εχω ηδη ενα συρτάρι σακουλακια με γαλα! Ετσι όπως παω θα γεμισω την καταψυξη με γαλατα δεν θα χωράει τιποτε άλλο!

0SB8p3.png

γνώμη μου αφού θηλάζεις τα μωρά να μην βγάζεις και γάλα μετά για να προσαρμοστεί το στήθος στην ζήτηση των μωρών. Τώρα αν θες να κάνεις αποθήκη καλύτερα να αντλείς όπως κάνεις μετά το ξύπνημα νωρίς το πρωί 300 μλ είναι μεγάλη ποσότητα. Επίσης έχε στο νου σου ότι πολλά μωρά δεν πίνουν κατεψυγμένο γάλα γιατί έχει μεταλλική γεύση, οπότε πριν κάνεις τόσο μεγάλη αποθήκη δοκίμασε πρώτα να δεις αν το πίνουν.

Βασικά για να σου δώσουμε σωστές συμβουλές πες μας ακριβώς τι θες να κάνεις.Πότε θα γυρίσεις στην δουλειά για πόσες ώρες κτλ..Και το γάλα που βγάζουμε τώρα είναι για μωρά 3 μηνών τον άλλο μήνα θα βγάζουμε γάλα αντίστοιχο των απαιτήσεων του μωρού 4 μηνών κτλ οπότε καλύτερα να πίνουν φρεσκοαντλημένο ή λίγων ημερών κατάψυξης ώστε να συμβαδίζει με τις ανάγκες της ηλικίας τους.

Και εγώ πάντως ενώ δεν έχω διαρροές καθόλου μέσα στην μέρα τώρα που δεν ξυπνάει καθόλου βράδυ ξυπνάω πάντα μούσκεμα έχει σκάσει το στήθος αλλά σε 3 μέρες το πολύ προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μπαινω στα γρηγορα ειμαστε Πορο!!!!,

Τις παρατειναμε κι εμεις τις διακοπες αυριο επιστροφη και ο συζηγος απο

Δευτερα δουλεια και τα κεφαλια μεσα!

Διδιμομανουλα το στηθος θα προσαρμοστει κι εγω την πατησα ετσι

Ολα μουσκεμα για 3-4 μερες......

Ρουμπινακι κι εσυ περιοδο?και θηλαζεις?νωρις ηρθε ε?

Μιλκυ εγω που ειχα θεμα με τις τροφες πλεον τρωω τα παντα

Και μελιτζανες που ειχα τρελο θεμα ψαρι κρεας τα παντα.

Το μωρο εχει στρωσει φτου του!

Στα γαλακτομκομικα που ειχα ρωτησει και το κατσικισιο θα πειραξει

Το μωρο αν εχει θεμα με λακτοζη γιατι η περιεκτικοτητα λακτοζης

Σε αγελαδινο και κατσικισιο ειναι ιδια!

Εμενα η μπεμπα κανει ενα εξαωρο τουλαχιστον το βραδυ.

Για τις στερεες θυμηστε μου οταν ερθει η ωρα

Εχω καει και θα σας δωσω τα φωτα μου εχω να σας πω πολλα

Και φυσικα ποιος ειπε οτι ολα τα παιδια τρωνε κρεμες?

Κι ομως δεν τρωνε!!!!!!,

Λοιπον οταν γυρισω θα τα πουμε.πρεπει να φορτσαρω και

Με τη βαφτιση δεν εχω κανει τιποτα

Σας φιλω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...