Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

οχι κοριτσι μου δεν επανελαβα ποτε. εκανα ετ μετα απο κανα χρονο και πετυχε. αλλα ειχε περασει πολυς καιρος, οποτε δεν θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. εκτοτε εκανα μονο κολπικες καλλιεργειες γιατι ο γιατρος που πηγα δεν πιστευε στο μικροβιωμα της μητρας.  κι οταν βρισκαμε κατι επαιρνα συμβατικα αντιβιωση.

πολλοί γιατροί , πολλές γνώμες, ένα χάος !  πάντως τα κατάφερες και αυτό μετράει μόνο.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλά κορίτσια έχω σκάσει στα γέλια ο μικρός τώρα που άρχισε να αλληλεπιδρά βλέπει όλη μέρα τα μεγάλα που χοροπηδάνε τα παρακολουθεί με γουρλωμένα μάτια και θέλει να είναι όρθιος μη χάσει κανένα στιγμιότυπο και ξεραίνεται στα γέλια κάθε φορά που γελάνε τα άλλα ή που κάτι του φαίνεται αστείο αλλά γέλια με φωνές και γενικά όλη την ώρα φωνάζει και αυτός...χαχαχα έχω λυθεί στα γέλια σαν σινεμά ο μικρός χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ολη μερα!

Μπραβο Ρουμπινακι, σιδερενιος!

Ξανθη, το ειδα κι εγω αυτο! Η ξαδερφη του (λιγο πριν τα 3) να ανεβαινει πανω στο πατημα του καροτσιου και να χοροπηδαει σαν τρελη και να χωνεται μεσα στα μουτρα του να τον φιλαει παντου κι αυτος να σκαει στα γελια, κι οταν αυτη απομακρυνοταν σηκωνε το κεφαλι να την ακολουθησει!Τι ωραια που παιζουν τα μικρα ρε παιδι μου, ειναι απιστευτο! Γι' αυτο χρειαζονται τα αδερφακια:tongue:.

Εμεις χτες που ηταν του Αγ.Φανουριου (σε τετοια εκκλησια τον βαφτισαμε) επιστρέψαμε στον τοπο του εγκλήματος και τον κοινωνησαμε. Για την ακριβεια ο αντρας μου τον βουτηξε και τον πηγε, εγω με το καροτσι ημουν απ'εξω γιατι γινοταν Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. Μαλιστα λεγαμε να φυγουμε, όταν ξαφνικα ακουσαμε από τα μεγαφωνα ότι πρώτα θα κοινωνησουν τα παιδια. Τα ετσουξε λοιπον ο κυριος και χωρις κανενα προβλημα απ' ό,τι έμαθα:(:tongue:.

Στο καπακι πηγαμε και στη γιατρο μας για την επισκεψη του μηνα, μια χαρα μας βρηκε, μας κοπάνησε κι ενα εμβολιο (της ειπα για τα σημαδια στην πανα, μου επιβεβαιωσε τα αλατα). Επίσης μου εδωσε καποιες εγγραφες οδηγιες για τις στερεες, να τις διαβασω και να τις συζητησουμε την επομενη φορα(:confused:), γιατι λεει από τους 5,5 μηνες αρχιζουμε σιγα σιγα. Τοσο νωρις???

Ξανθή, ετοιμάσου για ιδιαίτερα!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα,κουκλες!!!!

Επιστρεψαμε και εμεις.Ευχομαι ολες να ειστε καλα!δεν σας εχω δια βασει ακομα σας παραθετω ομως την αγγελια μας για το ring sling μας.Θ μπω αργοτερα να τα πουμε!!φιλια!!1:D:D:D

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=20198

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

ναι ναι σκουντουφλάκι ότι θέλετε από τροφές αρκεί να είστε της νοοτροπίας μου δηλαδή όχι κρέμες κτλ και λίγο πιο ψαγμένα...

Για το ρινγκ σλινκ λέω να περιμένεις λίγο ακόμα από εδώ και πέρα κάθεται καλύτερα και έρχεται χειμώνας όταν βρέχει κτλ και έχεις δουλειές βολεύει πολύ καλύτερα από το καρότσι δεν είναι μόνο για την αρχή το ρινγκ..Τέσπα εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου και πάλι καρότσι με βολεύει καλύτερα το σλινγκ και το μει ται για μετακίνησεις με 3 παιδιά

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με την Ξανθή και για τις τροφές και για το sling... Εμένα προς το παρόν με βολεύει το ring sling μετα που θα θέλω να την βάζω στην πλάτη πιστεύω ότι το mei tai ειναι κορυφή... Τις προάλλες έβαλα τον μεγάλο στην πλάτη για να με βλέπει που μαγειρευα και ηταν πουπουλο!!! Το καρότσι με δυο παιδιά εγω το χρησιμοποιώ αν ειναι να κάτσουμε για καφε ή φαγητό.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ναι ναι σκουντουφλάκι ότι θέλετε από τροφές

Εγώ ειμαι ανοιχτη σε προτάσεις! Αφού ειμαι τελειως ασχετη, θελω να ακουσω από καποιον που το εχει ψαξει. Απ' ό,τι ψιλοείδα στις σημειωσεις που μου εδωσε αυτή (θα τις διαβασω καλυτερα αργοτερα), εχει κλασσικα μεσα κρεμες... Γενικά, πόσο σου τα πρήζουν οι παιδίατροι να ακολουθησεις τη διατροφή που σου λένε? Προτείνουν απλώς ή σε τρομοκρατούν κιολας προκειμενου να σε πεισουν? Εσυ εχεις παιδίατρο που συμφωνει με τον τροπο διατροφης που εχεις διαλεξει ή σου τη λεει και λίγο? Θυμαμαι που μου ελεγε μια φιλη που το δευτερο παιδί της ειναι τωρα 16 μηνών, ότι ο παιδίατρος του δευτερου παιδιού της είχε πει τελείως διαφορετικα πράγματα από τον παιδίατρο του πρωτου (το πρωτο ειναι τωρα 6,5 χρονων), γιατι υποτιθεται ότι νεες ερευνες εχουν δειξει νεα πραγματα, π.χ. οχι κρεμες, κατευθείαν κανονικά φαγητα (φρουτα κλπ) [δεν τα θυμαμαι και καλα, θα την ξαναρωτησω].

Πάντως πράγματι αρχιζουν από τους 5,5 μηνες οι στερεες? Καπου ειχα δει οτι οσο πιο αργα τις αρχισουν τοσο ελαχιστοποιείται η πιθανοτητα αλλεργιων ή βλακειες θυμαμαι???

Και μια απορία ασχετη: πώς μετακινείσαι βρε Ξανθη με τρια παιδια χωρίς καθόλου καρότσι?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skountoufla η παιδιατρος που είχε στον γιο(έχω αλλάξει τώρα και δεν ξέρω τι θα μου πει αυτή) μου είχε πει να ξεκινήσω πρώτα φρούτα και μετα κρέμα... Έδωσα κρέμα τρεις φορές και του έκανε τρομερή δυσκοιλιοτητα και απλα μετα της δήλωσα ότι εγω κρέμα δεν πρόκειται να ξαναδωσω με τίποτα...με το ύφος που το είπα δεν είχε περιθώριο να μου πει μα μου σου του... Για αυτό κορίτσια να ακολουθήσετε και λίγο το ένστικτο σας και ψάξετε το λίγο και στο ιντενετ και εμείς εδώ είμαστε...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

με καρότσι δεν θα μπορούσα να κυκλοφορήσω δεν έχω πεζοδρόμια εδώ και τώρα έχω ελεύθερα χέρια οπότε αν τυχόν κουνηθεί η μικρή από δίπλα μου την αρπάζω.Ο μεγάλος είναι υπάκουος και γενικά όταν είναι να πάμε βόλτα είναι πολύ πειθαρχημένα εκτιμούν ότι τα πάω παντού μάλλον(μεγάλες προσδοκίες η μάνα ε;;; χαχα)

Εμείς στερεές αρχίζουμε 5 μηνών επειδή τα παιδιά μου ψηλώνουν γρήγορα το πρώτο 6μηνο και πολύ και επειδή θηλάζω αποκλειστικά για να μη δώσω σίδηρο δίνω φαγητά πιο νωρίς και μέχρι στιγμής έπιασε σε όλα.Η παιδιάτρος λέει 5 μηνών εγώ λέω και ξεκινάω 5,5 και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι μιας και αυτή λέει ρυζάλευρο ενώ εγώ λέω λαχανικά(τρομερή συμφωνία απόψεων ε;;; )....γενικά στο πρώτο παιδί είχαμε κάθε μήνα ματς διάβαζε αυτή διάβαζα εγώ και κάναμε κόντρες χαχα. Τώρα με έμαθε είδε ότι έχω και 2 καλόφαγα παιδιά που τρώνε μέχρι και μπάμιες και σπαράγγια με ευχαρίστηση και μου έχει δώσει ελεύθερο να κάνω ότι θέλω μόνο μου λέει πότε να ξεκινήσω αυγό και ψάρι.Γενικά καταλήξαμε ότι δίνω τα πάντα και αν κάτι μας πειράξει το κόβω αλλιώς τίποτα δεν απαγορεύεται πλην του μελιού πριν τον χρόνο για αλλαντίαση. Επίσης εφάρμοσε το πρόγραμμά μου στα παιδιά της και αν πάει καμιά ψαγμένη μαμά της προτείνει τον τρόπο μου. Κάτι καλό μας έκανε η συναναστροφή μας. Στην τελική της έχω διευκρινίσει ότι την θέλω για τις ιατρικές γνώσεις της και όχι για τις διατροφολογικές της πεποιθήσεις, την διατροφή την καθορίζω εγώ στα παιδιά μου.

Εγώ για κρέμα ας πούμε απόγευμα δίνω κεχρί με μήλο, κολοκύθα κίτρινη με αχλάδι, γλυκοπατάτα κτλ έχω πολλές εναλλακτικές και δεν βαριέμαι να μαγειρέψω οπότε βολεύομαι αυτά όλα τρώγονται και κρύα και αν είναι να είμαι έξω έχω βαζάκια από μαγιονέζα το βάζω μέσα και φεύγω. Συν ότι δίνω και γιαούρτι πρόβειο ή κατσικίσιο...Πάντως με λαχανικά ξεκινάω και μεσημεριανό ως πρώτο γεύμα.

Εμείς Ξανθή ξεκινάμε με φρούτα. Πιστεύεις ότι ειναι καλύτερο με λαχανικά...δηλαδή να ξεκινάς με το μεσημεριανό και όχι με το δεκατιανο;; Κι εμείς πάντως μετα τον πέμπτο μηνα ξεκινήσαμε και στην μικρή αν κρίνω απο την ανάπτυξη της μέχρι τώρα που ακολουθεί περίπου τα ίδια με τον αδερφό της τα ίδια θα έχουμε. Περιμένω πάντως να περάσει ο καιρός να αρχίσουμε γιατι αυτές τις μέρες βγάζει πολυ μεγάλες γουλιες(σφουγγαριζα πριν απο λίγο) για να περάσει και να ειναι πιο ήρεμη...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Σημερα έχει γενέθλια και γιορτή ο άντρας μου!!! Πήρε τον μεγάλο και πήγαμε εκκλησία... Του φορεσα τα βαφτιστικα του και ειναι το αντρακι μου σαν γαμπρός!!! Συγκινήθηκα η μάνα πρωι πρωι!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημερα σας....

Επιστρεψαμε και εμεις μετα απο ενα μηνα διακοπων...για τους αλλους.Γιατι εγω καταφερα να κανω μονο 5 μπανια ολα και ολα.ημουν συνεχεια με την μπεμπα και μονο την τελευταια εβδομαδα ξεθαρεψα και εκανα και καμμια βουτια.τ.π.του χρονου να ειμαστε καλα να κανουμε μπανια μαζι με τα bebe μας.προλαβαμε και αγορασαμε και μαγιω.

Να ευχηθω και εγω με τη σειρα μου να ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια.Kittymaria και Skountoufla να τα χαιρεστε!!!!Ρουμπινακι να χαιρεσαι τον συζυγο.Skybeam,στεναχωρηθηκα πολυ με τα νεα σας.ευχομαι υπομονη να περασει ο καιρος και να μπειτε στις στερεες για να ηρεμησετε οικογενειακως.απο την αλλη εβδομαδα που θα δροσισει παρε τηλ.οποτε μπορεις για να βρεθουμε.και να κανονισουμε ολες να βρεθουμε καποια στιγμη.

Καλα η μπεμπα εχει ξεθαρεψει παρα πολυ.ειμαστε στη φαση που βαζουμε στο στομα οτιδηποτε,τραβαμε μαλλια,γελαμε οταν μας μιλανε και βγαζουμε τρελες τσιριδες.πλεον οταν θελει κατι δεν κλαει,τσιριζει και κανει κατι εεε!!! οπωε λεμε εεε!!!εσυ?σου μιλαω!το προβλημα μας παραμενει η πιπιλα,που την φτυνει κανονικα και βαζει ολοκληρη τη γροθια στο στομα για να ανακουφιστει.με τον υπνο τα παμε ευτυχως καλα.κοιματε στις 21.30 ακριβως και ξυπναει στις 02.30 και στις 06.30 και μετα 09.00 το πρωι.ο προβληματισμος μου ειναι ποτε θα κανει τους σερι υπνους και αν φταιει το γαλα μου για αυτο που δε χορταινει και ξυπναει στο τετραωρο.γενικα με τη διατροφη μου αντιμετωπιζω ενε προβλημα.τρωω μονο πατατες,ρυζι,μακαρονια,κοτοπουλο,χοιρινο,ολα τα φρουτα και απο λαχανικα μονο ντοματα,αγγουρι,πιπερια.δεν τρ καθολου γαλακτοκομικα και μοσχαρι.δοκιμασα μια μερα να φαω ενα κυβακι κατσικισιο τυρι και το μωρο το βραδυ πλανταξε στο κλαμα.το ιδιο συνεβει και μια εβδομαδα μετα που επιχειρησα να φαω κατσικισιο κρεας.αφου προχθες εφαγα γλυκο του κουταλιου κυδωνι και η μπεμπα τα ειδε ολα-μαζι και εγω.φοβαμαι οτι η διατροφη μου ειναο μονοτονη ,αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι να κανω και ποτε θα τελειωσει αυτη η κατασταση.Ξανθη καμμια ιδεα?φυσικα παιρνω συμπληρωμα βιταμινων και τωρα θελω να αρχισω και ασβεστιο γιατι με πονανε οι κλειδωσεις μου...Εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα τρωτε ψαρια,αυγα,ξηρους καρπους?

αυτα τα νεα μασ κοντολογις.οσον αφορα το ring sling τπ προβλημα ειναι οτι η μπεμπα θελει να κοιταει μπροστα-ειμαστε λιγο κουτσομπολες-και δεν καθεται με κανεναν Θεο στο ring.φιλια σε ολα τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ της παρεας..

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Καλημερα!

Ρουμπινακι μου να σου ζησει ο αντρας σου!Παντα μαζι κ αγαπημενοι!

Ηταν να πηγαιναμε εκκλησια,αλλα μιας κ ηταν ο αντρας μου σπιτι ειπα να το εκμεταλλευτω κ εγω μια φορα, κ αργησα λιγο να ξυπνησω,μετα βαριομουν να τους φτιαξω κ να τους βαλω αυτοκινητο,εε και δεν πηγαμε/.:roll:

Για τις στερεες που λεγατε, εγω στην κορη μου 5,5 μηνων αρχισα φρουτα κυριως λογω δυσκοιλιοτητας. Με πιεζε κ η παιδιατρος για ρυζαλευρο αλλα η δικια μου δεν το ηθελε. Μετα προσπαθησα η αληθεια ειναι να της δωσω κ κρεμες πιο πολυ για την δικια μου ευκολια, γιατι δεν ηξερα τοτε τι να τρωει κ πρωι κ μεσημερι κ βραδυ κ δεκατιανα. Αλλα ουτε τις κρεμες ηθελε κ ετσι τις ετρωγα ολες εγω!:tongue: Ετσι λοιπον, κατεληξα να της δινω φρουτα, λαχανικα, φαγητο, γιαουρτι. Μελι μετα τον χρονο. Αυγο δεν θυμαμαι:cool: παντως δεν αργησαμε πολυ. Με το νερο με δυσκολευε που δεν ηθελε να πιει. Απο τοτε που ξεκινησαμε φαγητο παντως, ηρεμησε. Μιας κ λαιμαργο μωρο, επινε 200μλ απο 3 μηνων κ δεν κοιμοτανε το βραδυ + τους εμετους. Μετα εγιναν καλυτερα να πραγματα κ εφτιαξε κ η δυσκοιλιοτητα!;)

Απο τοτε λοιπον, ακολουθω υγιεινη διατροφη, τρωει τα παντα ακομα κ οσπρια, δεν της δινω τηγανιτα, τρωει φρουτα,χυμους κ γενικα προσεχω.

...............και οταν ελεγα στην παιδιατρο,, μα...δεν τρωει τις κρεμες!! μου ελεγε αυτη : αποκλειεται!!!! καποιο λαθος κανεις!! δεν ξαναακουσα μωρο να μην θελει τις κρεμες!!:shock: δοκιμασε κ αλλες μαρκες. κ δωσου εγω σαν πρωταρα που δεν ηξερα πηρα κ αλλες, κ αλλες, αλλα η κορη μου τιποτα! δεν της ηθελε βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!και της εδινα φαγητο ¨κρυφα¨απο αυτην,τι θα την αφηνα νηστικη?

τελικα σε καλο μας βγηκε. βλεπω παιδια φιλων,συγγενων, που σαν μωρα ετρωγαν ΜΟΝΟ κρεμες κ τωρα το φαγητο τους ειναι οι σοκολατες κ τα πατατακια! τυχαιο? δεν νομιζω!:rolleyes:

Προσπαθειστε λοιπον κ εσεις να μαθετε τα παιδια σας να τρωνε σωστα, ακολουθηστε το ενστικτο σας κ οχι οτι λεει ο παιδιατρος κατα γραμμα.

ΜιΛΚΥ welcome back!!! Του χρονου θα περασουμε καλυτερο καλοκαιρι!! Και εγω δεν πηγα πουθενα κ ενα μπανιο εκανα... Και ο δικος μου παντως τον ιδιο υπνο κανει...Αντε να δουμε ποτε θα στρωσουν!:cool:

Υ.Γ. Εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια αδιαθετησα και είμαι κομμάτια:( έχω ξυπνήσει απο τις πέντε το πρωι χωρίς λόγο... Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκα λίγο και νομίζω ότι θα αντεξω μέχρι το βράδυ...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...