Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μariapap κανε μια τελευταία δοκιμη με την procto-synalar.Μου την εδωσε ο γυναικολογος μου μετα την γεννα γιατι εβγαλα και εγω. Απο την πρωτη εφαρμογη ημουν αλλος ανθρωπος! 2 Φορες την μερα πρωι βραδυ για οσο κρινεις οτι το χρειαζεσαι (εγω για 2μιση εβδομαδες την εβαλα). Δοκιμασε την εγω ενθουσιαστηκα, ουτε πονος ουτε τιποτα μετα απο 3 μερες οταν καθομουν.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μariapap κανε μια τελευταία δοκιμη με την procto-synalar.Μου την εδωσε ο γυναικολογος μου μετα την γεννα γιατι εβγαλα και εγω. Απο την πρωτη εφαρμογη ημουν αλλος ανθρωπος! 2 Φορες την μερα πρωι βραδυ για οσο κρινεις οτι το χρειαζεσαι (εγω για 2μιση εβδομαδες την εβαλα). Δοκιμασε την εγω ενθουσιαστηκα, ουτε πονος ουτε τιποτα μετα απο 3 μερες οταν καθομουν.

Ελα!!!,τοσο καλη αυτη η κρεμα????

Εμενα μου εδωσε μια siriproct καπως ετσι.

Εκανε κατι διαρροιες η μοεμπα και τρομαξα μηπως ειναι απο αυτο.

Ειμαι σε υφεση τωρα αλλα θα την εχω υποψιν σευχαριστω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλώς το Μαρακι!!!! Και σε σκεφτομουνα τις τελευταίες μέρες αλλα που να φανταστώ την ταλαιπωρία που περνάς...εγω έλεγα με τρία παιδιά που να προλάβει! Περαστικά εύχομαι, δεν έχω εμπειρία με το θέμα και δεν έχω να σε συμβούλευσω κάτι...

Να σας πω κορίτσια τα δικα μας τα νέα με τον ύπνο και το τελευταίο γεύμα...χθες την έκανα μπάνιο λίγο πιο αργά και την άφησα στο ριλαξ χωρίς να ρωτήσω τα φώτα όπως έκανα και περίμενα να παει δέκα και δέκα και τέταρτο για να της δώσω γάλα... Σας πληροφορώ η κυρία έφαγε στο δεκάλεπτο κανονικοτατα και την πήγα στην κούνια της ξυπνια που κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως και ξύπνησε 7:20!!!! Μέχρι χθες έτρωγε με το ζόρι την μισή σχεδόν ποσότητα το βράδυ αφου κοιμόταν(σε 40 λεπτά και όχι σε δέκα) και ξυπναγε στις 5! Να δούμε σημερα πως θα παει που θα την αφήσω με τον μπαμπα θα το βράδυ γιατι να σας πω θα παω σε συναυλία του Κοτσιρα με μια φίλη!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Μariapap κανε μια τελευταία δοκιμη με την procto-synalar.

Κι εμενα αυτη μου εδωσε και σω-θη-κα!Όπως ακριβως τα λες Νικη.

Kαλοφώτιστοi Skountoufla και Μαράκι, Skountoufla περιμένουμε να βάλεις φωτό!

Ευχαριστουμε πολυ! Φωτο, το συντομοτερο!

Πώς τα πατε?:|

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το Μαρακι!!!! Και σε σκεφτομουνα τις τελευταίες μέρες αλλα που να φανταστώ την ταλαιπωρία που περνάς...εγω έλεγα με τρία παιδιά που να προλάβει! Περαστικά εύχομαι, δεν έχω εμπειρία με το θέμα και δεν έχω να σε συμβούλευσω κάτι...

!

Κοιτα κι εγω μετα απο διακοπες με τρια παιδια το επαθα τυχαιο δε νομιζω!

Καλα η μικρη σου χτυπησε 9ωρο?ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ!καλα να περασετε σημερα!

Σκαι τι νεα ολα καλα?

Πώς τα πατε?:|

To παλεύουμε. Το χειρότερο είναι πως βασανίζεται με το στομάχι και δεν κοιμάται. Το 24ωρο που περνάει μου κοιμήθηκε μόνο 10 ώρες. Λίγες για τόσο μωράκι γμτ.

Φυσικό ματζούνι για τις αιμορροΐδες (από γυναικολόγο που το έδινε για τις λεχώνες):

βάζεις ελαιόλαδο σε ένα δοχειάκι στην κατάψυξη, γίνεται ημι-τούβλο και παίρνεις με το δάχτυλο και βάζεις επάνω στην καταραμένη.

Η φίλη που της το έδωσε ο γιατρός της μου είπε πως έπιασε 100%.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Φυσικό ματζούνι για τις αιμορροΐδες (από γυναικολόγο που το έδινε για τις λεχώνες):

βάζεις ελαιόλαδο σε ένα δοχειάκι στην κατάψυξη, γίνεται ημι-τούβλο και παίρνεις με το δάχτυλο και βάζεις επάνω στην καταραμένη.

Σωστη! Εγώ το εβαζα όπως ειναι και παλι εκανε πολυ καλη δουλεια.

Πού να το ηξερα τοτε ρε γμτ οτι ειναι τοσο συνηθισμενο στις εγκυμονουσες-λεχωνες...ειχα κοντεψει να παθω καταθλιψη:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

sky υπομονη λιγο ακομα μεχρι να μπειτε στις στερεες,. Τελικα τι εγινε βρηκες καμια κοπελα να σε βοηθαει στο σπιτι και με το μωρο??

σκουντουφλα η καλυτερη κρεμα με διαφορα πιστεύω ηταν αυτη, αλλα μιας και θηλαζει η mariapap καλυτερα το λαδι, κανει επισης καλη δουλειά!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *-- *-- * * * *

Σημερα και χθες ηταν σαν να μην ειχα μωρο μες το σπιτι! Πολυ ησυχη και μου χαμογελαει συνεχεια!! (Θα βαλω φωτο στην ομαδα στο fb)

Εχω ζαλαδες σημερα και ειμαι χαλια.. Δυστυχώς εχω επισκεπτες σημερα και δεν θα χαλαρωσω καθολου.. :(:(

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Σκαι υπομονή 19 μέρες μείνανε και ελπίζω να δειτε βελτίωση...

Πολύ αμφιβάλλω Ξανθή δυστυχώς, τέτοιου βαθμού παλινδρόμηση που έχουμε. Αν δεν αρχίσει να κλείνει ο σφιγκτήρας του οισοφάγου δε νομίζω να γίνει τίποτα, τεσπα, ας μην προδικάζω την κατάσταση, θα δείξει :cool:

εντιτ: σήμερα ήρθε δοκιμαστικά μια κοπέλα, καλή δείχνει, σκέφτομαι για μέρα παρά μέρα λίγες ώρες. Οπότε βρήκα ευκαιρία να κάνω ένα φαγητό και μετά θα κάνω και μπάνιο, χεχε!

Καλημέρα!!!

Νικακι μεγαλώνει η μικρή και απο δω και πέρα θα έχετε όλο και περισσότερη ησυχία. Τώρα αρχίζουν σιγα σιγα τα ωραία με τα χαμογελά,τις φωνουλες κτλ.

Sky απο ότι θυμάμαι στον γιο μου με το που ξεκινήσαμε τις στέρεες δεν σταμάτησε η παλινδρομηση αμέσως αλλα είχαμε θεαματική αλλαγή. Και έβγαζε τεράστιες γουλιες σε σημείο να αναρωτιόμαστε αν ειναι γουλια ή εμετος...μην περιμένεις μέσα σε μια μέρα αλλα ειναι πολυ γρήγορα,αφου έλεγε ο άντρας μου κα τώρα τα πανακια τι θα τα κάνουμε;;; Έχω πάνω απο 20 και στον μεγάλο και τώρα στην μικρή βάζω σχεδόν κάθε μέρα πλυντήριο μόνο για πανακια και σαλιαρες...

Ο Κοτσιρας χθες κορίτσια καλός ηταν αλλα βάλανε περισσότερο κόσμο απο ότι έπρεπε και γινόταν χαμός και δεν είχε που να κάτσουμε με αποτέλεσμα να κάτσουμε στα σκαλακια και έχω πιαστεί ολόκληρη!!! Ο μεγάλος ακόμα στην γιαγια και ελπίζουμε αύριο να ειναι τελείως καλα και να έρθει...μου έχει λείψει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

To παλεύουμε. Το χειρότερο είναι πως βασανίζεται με το στομάχι και δεν κοιμάται. Το 24ωρο που περνάει μου κοιμήθηκε μόνο 10 ώρες. Λίγες για τόσο μωράκι γμτ.

Αχ βρε σκαι υπομονη! Αυτο με τον υπνο μπορει να ειναι και στο παιδι.

Ο χαρης ποτε δεν κοιμηθηκε πανω απο 10 ωρες ουτε ως νεογεννητο.

Το συνηθες ηταν 3ωρες το μεσημερι και 6 το βραδυ με τρια ξυπνηματα!!!!

Με τις κρεμες δηλαδη θα φτιαξει η κατασταση σου ειπε ο γιατρος?

Ωραιο!!!!!!παντως μεχουν μπερδεψει γενικα οι μισοι μου

Λενε κομπρεσες με ζεστο χαμομηλι οι αλλοι κρυο νερο τι να πω!

Καλο παντως αυτο με το λαδι.ειμαι πλεον πολυ καλυτερα και καθομαι κανονικα!

Ρουμπινακι μια χαρα ειναι και τα σκαλακια εχω να παω σε συναυλια καμια 10αρια

Χρονια χεχεχε!

Τζα! Τι κανετε?

ωωωω!!! αφιξεις βλεπω! Ηρθε η Μαρια μας! Καλε τι επαθες? πολυ κρυο παντως στα πλοια..:rolleyes: Και εγω εχω προβλημα με την αιμορροϊδα μου. συχνα πυκνα πρηζεται κ με ποναει. ειναι εξωτερικη εμενα. βαζω την κρεμα πριμπεραν,,αλλα ρε παιδι μου το γιατι δεν το καταλαβαινω...:roll:

Πηγαμε για εμβολια σημερα εμεις.

Ο γιοκας μεγαλωσε..6 κιλα κ 60εκ. Πινει 180μλ ακομα καθε τριωρο. Εκλαψε μονο στιγμιαια κ του περασε. ευτυχως. Μας εκανε εξαπλο εμβολιο. Καλυτερα λεει παρα να πηγαινο-ερχεστε..

Μετα ηρθε η σειρα της κορη μου. Της ελεγα τωρα θα κανουμε μια ενεση για να μην αρρωστας.. θα πονεσεις λιγο,,αλλα μην ανησυχεις μετα θα παμε να σου αγορασω χυμο! Εμεινε ο παιδιατρος! Πρωτη φορα λεει ακουω μανα να λεει την αληθεια στο παιδι της για το τι προκειται να συμβει! Παντα αληθειες πρεπει να λεμε γιατρε-του ειπα!;) Μπραβο σου μου ειπε για την τακτικη σου..:-D

Κατα τα αλλα τα ιδια. τρεχω ολη μερα. ψαχνομαι κ οποτε μπορω με τα της βαφτισης...

Εβαλα κ ενα κιλο κ κατσικωθηκε ολο πανω στην κοιλια. τα νευρα μου!:twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...