Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΟΥΜΠΙΝΑΚΙ αχ μωρε το κακομοιρουλη.... ψιλή πολυ θα γινει!! Εμενα 5,060 ηταν στον 1ο μηνα..... ουπςςς.... την ταϊζω καλα!! :):):):)

Θα παμε και εμεις αρχες Σεπτεμβρίου για το Εμβόλιο.. το λυπαμαι μωρε... :(

κοριτσια υποψιάζομαι πως αρχιζουν να πριζονται τα ουλα της μικρης, νωρις δεν ειναι?

Εχει σαλια, βαζει τα χερια της στο στομα και τα κακα ειναι πολυ αραια για να. Καταλαβαιτε χρωματιζουν την πανα(sorry για τις λεπτομέρειες ), αφηστε που ειναι ολη μερα ξυπνια (εκτος απο 3 μισαωρα που κανει ) και γρινιαζει συνεχεια..

Μπηκαμε στην διαδικασία των δοντιων απο τωρα?

Εσεις τι λετε? Τι αλλο να ειναι?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πάντως τα υποψήφια δόντια αρχίζουν και δίνουν σημάδια. Κι εμένα είναι με σάλια και βάζει συνέχεια τις μπουνιές στο στόμα και κουνάει το κεφάλι πέρα δώθε για να "ξύσει" τις μασέλες! :mrgreen::mrgreen: Μια φορά που του έβαλα το μικρό μου δάχτυλο στο στόμα το δάγκωνε με τόση μανία που δεν άντεξα! αχαχα

Και οι γιατροί που τον είδαν να κάνει έτσι την τελευταία φορά που τον πήγα για εμβόλιο το ίδιο είπαν, ότι αρχίζουν τα δόντια. Εν τω μεταξύ στο κάτω σαγόνι στο κέντρο έχει αρχίσει να "πλαταίνει" λίγο το ούλο, έχει γίνει πιο επίπεδο κάπως.

Η μεγάλη έβγαλε το πρώτο της κάτω παραμονή Πρωτοχρονιάς, μόλις είχε κλείσει τους έξι μήνες, για να δούμε σ' αυτόν.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Σκουντούφλα με το καλό η βάφτισή σας σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Ο δικός μου είναι λίγο γκρινιαρούλης σήμερα. Γενικά έχει ένα θέμα δυσκοιλιότητας και ζορίζεται πολύ. Κάνει κακάκια κάθε 5 μέρες περίπου, οπότε τον βλέπεις ότι από την τρίτη μέρα και μετά, αρχίζει η γκρινίτσα. Σήμερα του έβαλα και υπόθετο το πρωί αλλά ακόμα δεννννν. Τη Δευτέρα έχουμε εμβόλιο και θα το συζητήσω με το γιατρό. Η κουμπάρα μου λέει ότι μπορεί να φταίει το γάλα (ΝΑΝ) και θα το δεχόμουνα αν τρεφόταν αποκλειστικά με αυτό. Αυτός όμως θηλάζει και άντε να πιει ένα, το πολύ δύο, μπιμπερό την ημέρα. Πολλές φορές και καθόλου. Τι να του κάνω; Τι να άλλαξω στη διατροφή μου;

Εντωμεταξύ έχει και αυτός πολλά σάλια....μωρέ λέτε να βγάζουν δόντια; Η κόρη μου έβγαλε το πρώτο 9 μηνών. :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

και εμείς εδώ με μπουνίτσες στο στόμα και σάλια αλλά έτσι κάναν και τα άλλα 2 και δόντια έβγαλαν 8 και 9 μηνών.

Νικάκι πολύ λίγο κοιμάται εσένα μέσα στην μέρα.Κοιμάται το βράδυ;

Εμείς από ύπνο έχουμε ένα 12ωρο για βράδυ χωρίς ξύπνημα πλέον και κοιμάται 1 ώρα για πρωί 2 για μεσημέρι και 1 ώρα για απόγευμα.

Γιοβάννα στα παιδιά που θηλάζουν ακόμα και 7 μέρες να μην κάνουν κακά το θεωρούμε κανονικό και δεν βάζουμε υπόθετο.Για να βοηθήσεις πιες χαμομήλι εσύ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως τα υποψήφια δόντια αρχίζουν και δίνουν σημάδια. Κι εμένα είναι με σάλια και βάζει συνέχεια τις μπουνιές στο στόμα και κουνάει το κεφάλι πέρα δώθε για να "ξύσει" τις μασέλες! :mrgreen::mrgreen: Μια φορά που του έβαλα το μικρό μου δάχτυλο στο στόμα το δάγκωνε με τόση μανία που δεν άντεξα! αχαχα

Και οι γιατροί που τον είδαν να κάνει έτσι την τελευταία φορά που τον πήγα για εμβόλιο το ίδιο είπαν, ότι αρχίζουν τα δόντια. Εν τω μεταξύ στο κάτω σαγόνι στο κέντρο έχει αρχίσει να "πλαταίνει" λίγο το ούλο, έχει γίνει πιο επίπεδο κάπως.

Η μεγάλη έβγαλε το πρώτο της κάτω παραμονή Πρωτοχρονιάς, μόλις είχε κλείσει τους έξι μήνες, για να δούμε σ' αυτόν.

Στο κεντρο αρχιζουν να βγαινουν τα πρωτα δοντακια?

Τα κακομοιρα τι τραβανε.. διαβασα οτι ο πονος των δοντιών τα χτυπαει στα αυτια και στα μαγουλα.. :(:(

Την κοιταξε χθες η μητερα μου και ειδε πως εχουν πριστει λιγο τα ουλα της στο πλαϊ ομως.

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Σκουντούφλα με το καλό η βάφτισή σας σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Ο δικός μου είναι λίγο γκρινιαρούλης σήμερα. Γενικά έχει ένα θέμα δυσκοιλιότητας και ζορίζεται πολύ. Κάνει κακάκια κάθε 5 μέρες περίπου, οπότε τον βλέπεις ότι από την τρίτη μέρα και μετά, αρχίζει η γκρινίτσα. Σήμερα του έβαλα και υπόθετο το πρωί αλλά ακόμα δεννννν. Τη Δευτέρα έχουμε εμβόλιο και θα το συζητήσω με το γιατρό. Η κουμπάρα μου λέει ότι μπορεί να φταίει το γάλα (ΝΑΝ) και θα το δεχόμουνα αν τρεφόταν αποκλειστικά με αυτό. Αυτός όμως θηλάζει και άντε να πιει ένα, το πολύ δύο, μπιμπερό την ημέρα. Πολλές φορές και καθόλου. Τι να του κάνω; Τι να άλλαξω στη διατροφή μου;

Εντωμεταξύ έχει και αυτός πολλά σάλια....μωρέ λέτε να βγάζουν δόντια; Η κόρη μου έβγαλε το πρώτο 9 μηνών. :confused::confused::confused:

Απ'οτι φαινεται ξεκινησαν στις περισσοτερες τα δοντακια!

Απο την στιγμη που ξεκινανε να φουσκωνουν τα ουλα το λιγοτερο που θα κανουν να βγουν ειναι 2μιση μηνες. Εχουμε καιρο ακομα!! Θα ξεκινησουν οι σαλιαρες σιγα σιγα!!

και εμείς εδώ με μπουνίτσες στο στόμα και σάλια αλλά έτσι κάναν και τα άλλα 2 και δόντια έβγαλαν 8 και 9 μηνών.

Νικάκι πολύ λίγο κοιμάται εσένα μέσα στην μέρα.Κοιμάται το βράδυ;

Εμείς από ύπνο έχουμε ένα 12ωρο για βράδυ χωρίς ξύπνημα πλέον και κοιμάται 1 ώρα για πρωί 2 για μεσημέρι και 1 ώρα για απόγευμα.

Γιοβάννα στα παιδιά που θηλάζουν ακόμα και 7 μέρες να μην κάνουν κακά το θεωρούμε κανονικό και δεν βάζουμε υπόθετο.Για να βοηθήσεις πιες χαμομήλι εσύ.

Ναι το βραδυ κοιμαται ολο ευτυχως, απο τις 12 εως τις 8 που ξυπναει να φαει και κανει αλλο ενα 3ωρο στο καπακι..Αλλα ολη την μερα δεν σταματα η γκρινια και θελει αγκαλιά για παρηγοριά.. ισως κοιμαται πολυ και γιαυτο να μην κοιμαται την υπολοιπη μερα.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπέρα!!!

Skountoufla να σας ζήσει ο νεοφωτιστος!!!!!

Ξανθή πως τα καταφέρεις και κοιμάται δώδεκα ωρες σερί;;;; Κι εμένα κοιμάται αλλα κατα τις 6 θα ξυπνήσει να φάει... Την ημέρα ποσα γεύματα κάνει;;;; Και κάθε πόση ωρα;;;

Nikaki εχεις προσπαθήσει να την κοιμησεις πριν αρχίσει την γκρίνια;; Εγω έχω παρατηρήσει ότι αντέχει ξυπνια περίπου μιάμιση με δυο ωρες το πολυ,αν την κοιμιζω πριν αρχίσει την γκρίνια κοιμάται αμέσως αν περιμένω να κλέψει και να νισταξει πολυ εκνευριζοταν και κλαίει σπαρακτικα.

Γιοβαννα γιατι δεν δοκιμαζεις να φας κανένα ακτινδιο λίγη βρωμη κτλ... Αν ειναι μαλακά τα κακά πάντως δεν ειναι δυσκοιλιοτητα... Οπως σου ειπε και η Ξανθή μέχρι μια βδομάδα σε παιδιά που θηλαζουν και πέντε μέρες νομίζω σε παιδιά που πίνουν ξένο ειναι φυσιολογικό αν και εφόσον δεν ειναι σκληρά και δεν ταλαιπωρείται το μωρο...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ρουμπινάκι δεν έκανα τίποτα απλά πάω με το πρόγραμμά των παιδιών πάντα.τι να πω είμαι τυχερή με τον ύπνο με τα παιδιά μου ή επειδή κοιμάμαι και εγώ πολύ εκκρίνω πολύ μελατονίνη και κοιμούνται και αυτά τι να πω;;; 5 γεύματα πλέον όταν δεν θηλάζει και πίνει με μπιμπερό πίνει 100 μλ μαξ και από ώρα ανάλογα από 2-5 κυμαίνεται.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ρουμπινάκι δεν έκανα τίποτα απλά πάω με το πρόγραμμά των παιδιών πάντα.τι να πω είμαι τυχερή με τον ύπνο με τα παιδιά μου ή επειδή κοιμάμαι και εγώ πολύ εκκρίνω πολύ μελατονίνη και κοιμούνται και αυτά τι να πω;;; 5 γεύματα πλέον όταν δεν θηλάζει και πίνει με μπιμπερό πίνει 100 μλ μαξ και από ώρα ανάλογα από 2-5 κυμαίνεται.

Κι εγω με το προγραμμα του πάντα παω και σέβομαι τις επιθυμίες τους και για φαΐ και για ύπνο...:D να ρωτήσω...η μικρή κάνει πλέον πέντε γεύματα αλλα το πέμπτο λες και της το δίνω με το ζόρι...τι εννοώ: θα φάει κατα τις 6:30 με 7 και με κατα τις 9:30 δέκα παρα κάνουμε το μπανακι μας. Ενώ λοιπόν θα πρέπει να φάει περίπου στις δέκα και μιση η κυρία κοιμάται και της δίνω εγω κοιμισμενη κατα τις 11 και αλλα το τρώει μέσα στον ύπνο της. Να μην της δίνω εκείνη την ωρα και να περιμένω ποτε θα ξυπνήσει;;; Να την ταιζε νωρίτερα πριν κοιμηθεί και ας ειναι λιγότερο απο τέσσερις ωρες; Ειλικρινα έχω πελαγωσει με αυτό το θέμα γιατι ο γιος μου ητα ρολόι δεν έχανε γεύμα με τίποτα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ναι τα πρώτα δόντια που βγαίνουν συνήθως είναι οι κεντρικοί κοπτήρες πρώτα κάτω και μετά πάνω. Καλά η δικιά μου είχε πολύ πλάκα με το ένα δόντι κάτω, όταν γελούσε μου θύμιζε κάτι μάγισσες καρτούν με μυτερά καπέλα και φαφούτες! αχαχαχα. Εκείνη πάντως δεν είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τα δόντια της, μακάρι να είναι και μ' αυτόν έτσι. Ξέθαψα και τα μασητικά της μεγάλης και τα έβαλα να παγώσουν αλλά δεν μπορεί να τα πιάσει ακόμα πολύ καλά :mrgreen:

Σήμερα κάναμε και την πρώτη μας απόπειρα για οικογενειακό μπάνιο στη θάλασσα, μην φανταστείτε φοβερό μπάνιο, γιατί ο μικρός στο καρότσι ήθελε παρέα και κάποιον να του μιλάει όλη την ώρα και η μεγάλη από τη ζήλια της ήταν όλη την ώρα αγκαλιά μου κι ούτε στην άμμο δεν ήθελε να παίξει! :roll::roll: Μόνο όταν ο μικρός κοιμήθηκε μπήκαμε στη θάλασσα!

Από φαγητό, φτάσαμε ευτυχώς πια στα 180 ανά εξάωρο (αλλά μιλάμε τόσο ρολόι που σχεδόν λεπτό δεν χάνει!) εκτός κι αν κοιμάται οπότε μπορεί να το τραβήξει και λίγο παραπάνω. Μέχρι και ο μεσημεριανός ύπνος είναι στάνταρ γύρω στη μιάμιση ώρα ευτυχώς, αν τον αφήσει η άλλη σε ησυχία βέβαια!!! :rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Αννυ ένα εξαωρο δεν ειναι πολυ για όταν ειναι ξυπνιος;;; Μπράβο σας που πήγατε όλοι μαζι για μπάνιο!!! Του χρόνου θα απολαύσουμε ολες τις παραλίες με τα παιδάκια μας!!!! Εμένα ακόμα δεν έχει καθιερώσει τον μεσημεριανό ύπνο αλλα μου φτάνει που κοιμάται το βράδυ γιατι απο την αλλη Δευτέρα ξεκινάω δουλεια:(

Εμένα κορίτσια ο μεγάλος ειναι ακόμα στην γιαγια γιατι την Παρασκευή γέμισε παντού κοκκινιλες και ο γιατρός που τον είδε στο χωριο ειπε ότι ειναι κάποιος ιός... Απο χθες όμως μας ζητάει αλλα η παιδιατρος ειπε να του περάσουν πρώτα τελείως και μετα να μην κολλήσει το μωρο αφου έχουμε την δυνατότητα. Αλλα μου έχει λείψει πολυ και σκέφτομαι ότι απο βδομάδα παλι θα τον αφήνω και αφήστε απο χθες κλαίω...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Τσα!να μαι κι εγω!

Εχω καιρο να μπω δεν σας εχω διαβασει. Μονο τα παρακατω ειδα

Και λεω καλα ποσο καιρο εχω να μπω???.

εγω αδιαθετησα ηδη ΔΥΟ φορες!!:evil::evil:

ξεκινησα αντισυλληπτικα φυσικα αυτον το μηνα κ θα ξερω ακριβως ποτε θα ερχεται τωρα.

Ποτε προλαβες βρε χριστιανα μου δυο φορες??ολα καλα με το μωρακι σου?

Σκουντούφλα με το καλό η βουτιά σας σήμερα!!!!

Καλα εδω κι αν εχασα επεισοδι. Να σου ζησει σκουντουφλα!εισαι η πρωτη που εκανες

Βαφτιση νομιζω ε?εκανες σεφτε!πως ηταν?εκλαψε καθολου?στειλε μας φωτο!

Σκαι μου ακομα ταλαιπωρεισαι???εχει γινει καμια προοδος με γοπ?

Οι υπολοιπες πως περασατε πηγατε διακοπες?

Τα δικα μου τωρα.....

ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Φυγαμε λοιπον κι εμεις 10 μερες στη Ναξο πολυ ωραιο νησι και

Παρα μαπαρα πολυ family friendly το συστηνω ανεπιφυλακτα.

Τωρα οι διακοπες με τρια παιδια ηταν δυσκολη φαση!

Πιο πολυ τα αλλα δυο που εχουν γινει κομμα πλεον με ταλαιπωρουσαν

Και κανανε πολυ σαματα παντου... Γενικα καλα περασαμε αλλα

Δεν ξεκουραστηκα. Η επιστροφη με το πλοιο ηταν δραμα

Αρρωστησα απο το κλιματιστικο του πλοιου και εκανα 38,6 πυρετο

Και στη συνεχεια μη γελασετε επαθα κριση με τις αιμορροιδες!!!!!

Μια βδομαδα ειμαι επικλινης και σε 6 μερες εχασα 3 κιλα.

Δεν μπορω να κατσω και υποφερω!

ΘΕΜΑ ΜΠΕΜΠΑ

Η σοφια εχει μεγαλωσει δεν εχουμε παει γιατρο ακομα

Οι κολικοι τελειωσαν. Το βραδυ χτυπαει 7ωρο πλεον

Και της αρεσει να της πιανω τα χερια και να σηκωνεται ορθια!

Τη βαζω και στον καναπε αναμεσα σε δυπ μαξιλαρια καθιστη και

Της αρεσει κι αυτο!πιανει παιχνιδια και γελαει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΘΕΜΑ ΒΑΦΤΙΣΗ

Πολυ λιγα εχω κανει κι εχουν μεινει οιγοτερο απο 4 εβδομαδες......

Εχουμε παραγγειλει προσκλητηρια αυτα εδω στο κατω μερος με την κουκουβαγια

http://www.annakolozi.gr/eidi-vaptisis/prosklitiria-vaptisis?start=18

Μπομπονιερες τιποτα ακομα αλλα εχω βαλει στο ματι αυτες

http://www.soaptales.gr/sapounaki-kounoubagia-new.html

Και κοιταω στο ιντερνετ για διακοσμηση μιας και θα την κανω μονη μου!

ΘΕΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σημερα πηγανε πρωτη μερα σχολειο τα μεγαλα. ο χαρης μπηκε

Κατεθειαν στη νεα του ταξη και μας ξεχασε.η Λυδια εχει πλανταξει

Στο κλαμα την αφησα να οριεται πονεσε η ψυχη μου πραγματικα.....

Αυτα τα δικα μου θα μπαινω τωρα πια συχνοτερα

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Bρε καλώς την, βρε καλώς την!

Ελα, διακοπές χωρίς περιπέτεια, δεν ειναι διακοπές:tongue:, του χρονου θα τα θυμαστε και θα γελατε!

Για το θεματακι σου, εμενα μου ειχε δωσει μια θαυματουργη αλοιφη η γυναικολογος, για αμεσως μετα τη γεννα, γιατι εγω δεν ειχα προβλημα στο καθισμα με τα ραμματα κι ειχα με ...you know! Τραγικο όμως, δεν θελω να το θυμαμαι. Αν θες να ψαξω να βρω ποια αλοιφη ηταν (αν και καλυτερα να συμβουλευτεις γιατρο).

Με τη βαφτιση ολα καλα, όπως τα ηθελα, πραγματικα! Και στα δικά σας!

Αλλά δεν ειμαι η πρωτη, όπως ειπα και παραπάνω η Κιττυμαρια με πρόλαβε και μάλιστα την έκανε διπλη: και το γιο και τη μπουμπου της!

Ακόμα εχω δουλειες από τον αποηχο της φιλοξενιας, αλλά με την ρπωτη ευκαιρία που θα βρω περισσοτερο χρονο θα σας γραψω εντυπώσεις!

Για φωτο, θα περιμένω τις επαγγελματικές γιατί κανεις μας δεν τραβηξε δικές του!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλως σας βρηκα!

Μπορει να εχεις δουλειες απο τη βαφτιση αλλα ξεμπερδεψες!

Δεν το ξερα για τη Μαρια!καλοφωτιστα και αυτα Μαρακι!!!!!!

Για το θεμα μου μου εδωσε ο γιατρος αλοιφη αλλα δεν κανει τιποτα

Και ντουφαλακ πηρα επισης δεν μου εκανε κατι. Κι επειδη ειδα τη μικρη

Να κανει διαρροιες τα εκοψα και τα δυο και το χω αφησει στον

Καλυτερο γιατρο....τοχρονο!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...