Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ην είχα στο sling και χαμογέλασε όλη την ωρα!!!!!

αχχχ τι ωραια!! να σου ζησει κιολας!

κ ο δικος μου χαμογελαει αλλα μια φορα ας πουμε μες τη μερα.

εχει σοβαρο υφακι κ ειναι αλητηρια φατσα!:mrgreen::mrgreen:

ειναι κ ξανθος κ εχει για την ωρα μπλε ματια κ με εχουνε πρηξει ολοι αν θα μεινουν. ολοι μου λενε οτι θα του μεινουν βασικα!! εχω σκασει!! ηταν ο καημος μου να κανω γαλανοματικο μωρο.. καπου γραψατε πως αν γυρω απο την κορη του ματιου εχει καφε χρωμα, σημαινει οτι δεν θα μεινουν ε? της κορης μου ειχε ενα δαχτυλιδη καφε κ δεν μειναν στο τελος. αυτου τωρα γυρω απο την κορη ειναι γαλανο καθαρο. αλλα πρεπει να τον δεις στο φως για να το καταλαβεις, δεν ειναι σαν τα ξενα μωρα που κανει μπαμ το μπλε ματι απο μακρια.

Αυτές που ειναι για 2 μηνών. Της δίνεις και δικό σου εγω μόνο ξένο. Εμένα κάνει τώρα 5 γεύματα και πίνει 160 με 180! Τρώει περίπου στο τέταρτο. Την ξανά δοκιμαζεις αν ρευτει μήπως θέλει κι άλλο;; Εμένα αυτά τα ml τα πίνει σε τρεις δόσεις περίπου.

Ρουμπινακι το εκανα αυτι που μου ειπες με το γαλα και εφαγε 150, την σηκωσα 3 φορες να ρευτη ομως δεν ρευτηκε σε καμια. Την αφησα κατω και γρινιαξε, λες να παραφαγε???

Μπα κι εκει ερημια εχει:D

Ο Αυγουστος φταιει που ευνοει το σκορποχώρι:tongue:

Εγω προσπαθώ να τα έχω ολα ετοιμα για τη βαφτιση το Σαββατο. Ολο φοβαμαι ότι κατι εχω ξεχασει! Φαντασου να την εκανα και ανοιχτη πόσο θα ειχα πελαγωσει!

Εμεις γενικα καλα ειμαστε, μονο που μας αρεσει πολυ η αγκαλια και συγκεκριμενα να ειναι ορθιος και να περπαταει αυτος που μας κραταει για να κοιταμε γυρω-γυρω από ψηλα και να αλλαζουμε παραστασεις!!!

ολα τα μωρακια φαινεται πως τους αρεσει αυτο! Και η δικη μου τρελαινεται!

Χαλοου!!!!!!!!!

Παρουσα Ρουμπινακι! Μην νομιζεις κ στο φεις νεκρα ειναι.. αλλα γιατι δεν κανεις κ εσυ ενα προφιλ να βλεπεις κ τις φωτο που βαζουμε?;)

Πηρα τα παιδια το πρωι στην πεθερα. πρωτη φορα τους αφηνω κ τους δυο εκει. ειχα εξωτερικες δουλειες κ μετα ηρθα κ κανω το σπιτι απο γωνιας κ εβαλα μεχρι στιγμης κ 4 πλυντηρια. νιωθω τη μεση μου διαλυμενη ομως...:roll:

Νικακι προχθες τελικα ξανα ξυπνησε στις 6.30!!!

Τα πρωινα κοιμαται συνηθως ενα διωρο κ ενα διωρο το απογευμα!

Χθες εφαγε τελευταιο γευμα στις 7.30 κ κοιμηθηκε μεχρι τις 3.30!! κ μετα σηκωθηκε παλι 6.30! αμα θελει αντεχει το σκατοπαιδο μου. μεχρι που δοκιμασα να τον αφησω ξυπνιο πιο αργα μια φορα που ειμασταν εξω, απο τις 9-12 αλλα κ παλι ξυπνησε 3 κ μετα 6. δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes:

Σκουντουφλα τρεχαματα ε? κ εγω γενικα ψαχνομαι.. ποσα ατομα θα ειστε? θα εχεις κ θεμα για τη βαφτιση?

Ουαου! Πολλες ωρες κοιμηθηκε!!Και εγω το εχω απορια παντως πως κοιμούνται τοσο πολυ σε ασχετες ωρες και το βραδυ κανουν τα νυχτοπουλια!!! :?:-?:confused:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Χριστιαννα κι μένα σημερα χαμογελάει συνέχεια!!! Μέχρι χθες μια φορά την ημέρα κι αν...

Κορίτσια σημερα εμένα τρώει ένα 4 ωρες και βάλε...τώρα έφαγε στις 4:30 άντε να δούμε τώρα ποτε θα ζητήσει παλι!! Βέβαια τρώει και περισσότερο και μάλλον έτσι αντισταθμίσει το χαμένο γεύμα. Πάντως βρε κορίτσια μην τα κρατάτε ξυπνια κρίμα ειναι...όσο ειναι να κοιμηθούν το βράδυ θα κοιμηθούν... Και όπως λέει και η μαμα μου ο ύπνος ύπνο φέρνει!!!! Χριστιαννα μόνος του θα παει απο τις 4 που ξυπνάει στις 6 μην αγχωνεσαι. Εδώ εμένα που τρέμει η ψυχή μου μήπως ξεκινήσει και ξυπνάει παλι το βράδυ η μικρή δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι θα ακολουθήσω τον ρυθμό της...στον γιο μου που προσπάθησα κάποια στιγμή να του αλλάξω το να ξυπνάει στις 3:30 και να ξυπνάει στις 6 είχα τα αντίθετα αποτελέσματα...δηλαδή ένα μωρο που γκρίνιαζει και δεν κοιμόταν αμέσως... Όταν αποφάσισα να παω με τα νερα του το παιδι κάποια στιγμή σταμάτησε να ξυπνάει και το πήγε σερί μέχρι το πρωι!!

Εμείς βάφτιση θα κάνουμε την άνοιξη προς καλοκαίρι. Να έχω χάσει και τα κιλα όλα και να είμαι πιστεύω και πιο ξεκουράστη. Να σας ρωτήσω και κάτι άσχετο...αδιαθετησατε; Εγω εδώ και μια βδομάδα ποναω λες και θα αδιαθετησω αλλα τίποτα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ρουμπινακι το εκανα αυτι που μου ειπες με το γαλα και εφαγε 150, την σηκωσα 3 φορες να ρευτη ομως δεν ρευτηκε σε καμια. Την αφησα κατω και γρινιαξε, λες να παραφαγε???

Μήπως να την κρατήσεις περισσότερη ωρα; Εμένα δεν θα ρευτει πάντα αμέσως... Και ξεκίνησε τα τετραωρο γιατι εκει που γκρίνιαζει στις τρεις ωρες και λέγαμε θέλει φαΐ εκει της δώσαμε πιπιλα και κοιμήθηκε... Έχει τύχει να την κρατάω και πάνω απο πέντε λεπτα για να ρευτει... Δοκίμασε να ειναι το σώμα σου πιο όρθιο δηλαδή να μην ακούν πας την πλάτη σου στο καναπέ όταν την έχεις για να ρευτει... Κάπου είχαν πει και ένα κόλπο για να ρευονται πιο γρήγορα αλλα δεν το θυμάμαι. Και προς θεού αυτά πιάνουν στο δικό μου το παιδι και δεν ειναι όλα ίδια και δοκιμάζοντας παω κι εγω ότι ταιριάζει στο ένα μωρακι δεν ταιριάζει στο άλλο.

Ουαου! Πολλες ωρες κοιμηθηκε!!Και εγω το εχω απορια παντως πως κοιμούνται τοσο πολυ σε ασχετες ωρες και το βραδυ κανουν τα νυχτοπουλια!!! :?:-?:confused:

Κι εγω την ίδια απορία έχω αν και τα δικα μου τα παιδιά απο την αρχη κοιμοντουσαν το βράδυ...αλλα εμένα απο την αλλη η απορία μου ειναι πως μερικές φορές τους ξυπνάει ένας πολυ μικρός θόρυβος και άλλες ο κόσμος να χαλάει δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εδώ και μια βδομάδα ποναω λες και θα αδιαθετησω αλλα τίποτα...

εγω αδιαθετησα ηδη ΔΥΟ φορες!!:evil::evil:

ξεκινησα αντισυλληπτικα φυσικα αυτον το μηνα κ θα ξερω ακριβως ποτε θα ερχεται τωρα.

Μολις εβαλα κ το τεταρτο πλυντηριο για σημερα : την κουρτινα του μπανιου κ τα ξεσκονοπανα.

Εμεινε τωρα να στρωσω τα καθαρα σεντονια σε ολα τα κρεββατια κ το σιδερωμα αυριο!

ουφ!

αλλες διακοπαρουν κ αλλες ξεπατωνονται στις δουλειες!:twisted::twisted:

Α!το κολπο Νικακι για γρηγορο ρεψιμο ειναι να σηκωσεις το παιδι ψηλα [λες κ το βαφτιζεις] 3 φορες! σε εμενα παντως δεν επιασε! μας εκανε εμετο!!:twisted:

Σκουντουφλα τρεχαματα ε? κ εγω γενικα ψαχνομαι.. ποσα ατομα θα ειστε? θα εχεις κ θεμα για τη βαφτιση?

Ε, τρεχαματα δεν το λες γιατι αρχισα τις όποιες ετοιμασιες νωρις και τα εκανα χαλαρα. Θα ειμαστε μόλις 30 άτομα, οπότε όλα ειναι πολύ ελεγχόμενα και -το βασικό για μενα- ειναι όλοι πολύ κοντινοί μας και δεν θα έχω το άγχος για το τι θα πει ο ένας κι ο άλλος, αν θα αρεσει αυτο, αν θα ειναι καλο το άλλο, τι πρέπει να βάω κλπ κλπ...:evil:. Δεν ξεκίνησα με συγκεκριμένο θέμα, αλλα μου βγηκε κάτι σαν ...ναυτικό στην πορεία. Εγω ειμαι πολύ ευχαριστημένη με τις επιλογές μου (τα διάλεξα ολα εγώ, γιατί κι η νονά μας ειναι σχεδόν όσο λεχώνα ειματσε κι εμείς και δεν είχε χρόνο για πολλά τρεχαματα, καλύτερα γιατί ειμαι και λίγο πραξενη!). Θα σας βάλω φωτογραφιες με την πρώτη ευκαιρία, γιατί το'χω και καμαρι:tongue: που κάποια πραγματα τα έφτιαξα εγω!

Α!το κολπο Νικακι για γρηγορο ρεψιμο ειναι να σηκωσεις το παιδι ψηλα [λες κ το βαφτιζεις] 3 φορες! σε εμενα παντως δεν επιασε! μας εκανε εμετο!!:twisted:

Κι εγώ νόμιζα ότι με μας έπιασε (πράγματι ρευόταν αμέσως), αλλά όσες φορές το έκανα έβγαλε κάτι τεράστιες γουλιές και δεν το ξαναέκανα.:confused:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκουντουφλα θυμαμαι τα ρουχα κ τα παπουτσια που μας τα εδειξες κ ηταν υπεροχα! κ εν τελει διαλεξα κ εγω οχι βαφτιστηκα!;)

καλυτερα ετσι λιγα ατομα!εμενα ΜΟΝΟ οι πολυ κοντινοι συγγενεις του αντρα μου ειναι 200 ατομα. [ειναι απο χωριο] εγω 10 ατομα εχω. σκεφτεται να καλεσει κ καποιους φιλους του κ δεν ξερω ποσους θα εχουμε τελικα.

και εγω ειμαι παραξενη.:twisted: ευτυχως μου αφησε το ελευθερο ο νονος, κ κανω οτι μα οτι θελω!! [χαχα]

ρουμπινακι Ναι εννοείται πως το καθε παιδι ειναι διαφορετικο απλα ψαχνω να βρω τροπους να εφαρμοσω που δεν ειχα σκεφτεί να δω τι θα πιασει σε μας!

Κι εγω την ίδια απορία έχω αν και τα δικα μου τα παιδιά απο την αρχη κοιμοντουσαν το βράδυ...αλλα εμένα απο την αλλη η απορία μου ειναι πως μερικές φορές τους ξυπνάει ένας πολυ μικρός θόρυβος και άλλες ο κόσμος να χαλάει δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!!

αυτο παλι που το πας???Κοσμος και κακο στο σπιτι φασαρια φωνες και η μπεμπα αταραχη να απολαμβανει τον υπνο της και με το που φυγουν ολοι το ματι γινετε γαριδα(ροφου μην σου πω) και ξεκινα η γκρινια!! Λοιπον??? :?

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας..Σκουντούφλα εγώ γιατί δεν είδα φωτο από τα βαπτιστικά σας;;;

Άντε με το καλό και η δική σας βουτιά.

Εμένα πάλι κοιμάται όποτε και όσο θέλει και δεν ασχολούμαι με ρολόγια και ίσως για αυτό και κοιμάται καλά. Γενικά χαλαρά και όλα θα γίνουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

xanp τοσο μικρος και σου εφτιαξε τοσο καλο προγραμμα? Μπραβο σας!!

Εμενα αρχησε και γρινιαζει στις 2 ωρες, δηλαδή οταν κανουμε περατζαδα απο ριλαχ, κουνια, σαλονι και βολτα στον ωμο μου.βαζει τα κλαματα και δεν ηρεμη με αποτελεσμα να τρωει και να καθετε κυρια!

Υποπτευομαι οτι εχει πονακια γιατί ζοριζεται και κλαει και αεριζεται.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα σας..Σκουντούφλα εγώ γιατί δεν είδα φωτο από τα βαπτιστικά σας;;;

Τωρα θα τα δεις μια και καλη φορεμενα:D

Πάντως κι εγω δεν κοιταω ωρες και ρολογια για το καθε ποτε κοιμαται και τα παει καλα μεχρι τωρα. Τοσο καλα που φοβαμαι μη χαλασει το προγραμμα του. Δεν ελπίζω σε πολλα παραπανω (κατι 11ωρα και 9ωρα που ακουω :roll:), γιατι το 5ωρο μια χαρα μου πεφτει, φοβαμαι τα χειροτερα, γι' αυτο δεν λιγουρευομαι τα καλυτερα!

Καλημερα!

[διαβασα οτι η Σκαι ανοιξε θεμα στο παρεντς...εχει ζοριστει πολυ ασχημα ρε γμτ, κι αυτη και το μωρακι:(]

NuWHp2.png

InJWp3.png

εγω παλι εχω να πω οτι ειναι στο καθε παιδι κατα ποσο κ αν θα κοιμαται.

η κορη μου ειναι γενικα αυπνο παιδι απο τοτε που γεννηθηκε. ακομα με ταλαιπωρει.

ο μικρος κοιμαται λιγο παραπανω..μην φανταστειτε οτι καθομαι κ κοιταω ωρες κ τετοια. ουτε καν ξερω ποσα γευματα κανει μες τη μερα για να καταλαβεται. απλα επειδη δεν αντεχω αλλη αυπνια ειπα μπας κ μπορω να κανω κατι να του φτιαξω το προγραμμα του, γιατι οπως σας ειπα κοιμαται αλλα σε ασχετες ωρες κ το βραδυ με ταλαιπωρει..

ειμαι ξυπνια απο τις 3 το πρωι.......:roll:

κουτουλαω.................................

τους εχω κ τους δυο σπιτι κ δεν προλαβαινω να κανω τιποτα.:|

απο οτι φαινεται δεν θα στειλουμε τη μικρη παιδικο [εκτος κ αν βρω κατι πιο φθηνο] γιατι με τα εξοδα τωρα του μωρου κ το δανειο δεν βγαινουμε.:?

ειμαι να σκασω.

αρχισα κ σκεφτομαι σοβαρα να βρω μια δουλεια ,, οτι να`ναι δεν με νοιαζει, απλα κ μονο επειδη δεν αντεχω αλλο εδω μεσα..:roll:[τον μικρουλι μονο λυπαμαι..]

Σκαι μου, σου στελνω μια αγκαλιτσα!

Καλησπέρα!!!!

Γυρίσαμε απο παιδιατρο...μεγαλώσαμε!!!! Ειναι 60 πόντους και 5150!!!! Πήρε ένα κιλό και 6 πόντους μέσα σε ένα μηνα!!! Κάναμε και τα πρώτα εμβολια:( πλανταξε στο κλάμα το πουλάκι μου... Εκει που ηρεμήσε απο το πρώτο της ηρθε και το δεύτερο και εκει τα είδε όλα... Μετα πήγαμε και για καφε και ηταν κυρία!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...