Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χριστιαννα επειδή κι γω στην αρχη την πήγαινα στο σαλόνι με χαμηλό φωτισμό μετα δεν καλο κοιμόταν και μου έκανε αυτά που σου κάνει εσένα...δοκίμασε να τον ταισεις δίπλα απο την κούνια χωρίς να αλλάξεις δωμάτιο και πιστεύω ότι θα ξανακοιμηθει αμέσως. Θα σε συμβούλευα την ωρα εκείνη μην βάλεις μουσικουλα και να μην του μιλάς και πιστεύω ότι θα ξανακοιμηθει. Τουλάχιστον αυτά έπιασαν στα δικά μου παιδιά. Η μετακίνηση απο το ένα δωμάτιο στο άλλο τουλάχιστον τα δικα μου παιδιά τα ξυπναγε(μάλλον το περπάτημα) ενώ τώρα και πιο γρήγορα τρώει η μικρή και αμέσως πέφτουμε για ύπνο... Και ο άντρας μου ούτε που καταλαβαίνει ότι τρώει η μικρή αφου κάθε πρωι με ρωτάει τι ωρα την ταισα!!!

Skountoufla ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να πανε όλα καλα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς περνάτε; Ελπίζω να διασκεδάζετε και να πηγαίνετε και κανένα μπανάκι. Εγώ παράπονο δεν έχω, όλο και κάτι κάνω :D

Νικάκι19 αν περίμενα να φτιάξει το σώμα μου για να μπω στη θάλασσα δεν θα τα είχα καταφέρει τα τελευταία 35 χρόνια.....:tongue::evil::rolleyes::tongue: Πήγαινε για κανένα μπάνιο ρε συ..... σιγά πια! Όσο για το σπίτι, αυτά που πιάνουν τον άντρα σου, με πιάνουν εμένα πολλές φορές αλλά έχω πια παραιτηθεί. Εκεί που έχω σφουγγαρίσει θα ρίξει η κόρη μου σταγόνες από χυμό, εκεί που έχω ξεσκονίσει θα φάει μπισκότα κλπ και θα κάνει ψίχουλα, αν έχω κα΄νει τους καθρέφτες θα πάει μπροστά να κάνει τα χορευτικά της..... τι να κάνω πια; :evil::evil::evil: Νομίζω σπίτι καθαρό όπως το θέλω θα δω σε 10 χρόνια πάλι.

Σκουντούφλα ήξερα για το αίμα στα κακάκια ότι είναι πιθανή αλλεργία, για τα ούρα πραγματικά δεν ξέρω. Πάντως, αν και εγώ δεν θηλάζω αποκλειστικά, ο παιδίατρος μου είχε πει να δίνω στον μπέμη και λίγο χαμομηλάκι τη Miluppa, τώρα με τις ζέστες, για να του αυξήσω τα υγρά.

Skybeam ελπίζω να έχετε καλά αποτελέσματα σε όλα. Πρόσεχε λίγο και τον εαυτό σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Προσπαθησα χθες Ρουμπινακι να κανω οσα μου ειπες.

Τον ταϊσα στις 1.30.

4.30 ξυπνησε. Η πανα του ηταν στεγνη οποτε ακομα καλυτερα δεν χρειαζοτανε αλλαγμα.

Πηγα εφτιαξα γρηγορα γαλα κ του το εδωσα στην κουνια. Ουτε καν το σηκωσα.

Τον εβαλα να ρευτει κ τον εβαλα πισω.

εεε εκει να δεις τι εγινε!

χτυπιοτανε κ εκλαιγε.

του εδινα την πιπιλα κ τιποτα!

στο τελος μετα απο μιση ωρα τον πηρα στο σαλονι αφου δεν ηξερα τι αλλο να κανω.

με το που τον ακουμπησα στο καροτσι σε 5 λεπτα κοιμηθηκε. χωρις κουνημα.:rolleyes::roll:

-----------------------------------------------------------------

Χριστιαννα τι να σου πω... Εμένα έκανε καμία βδομάδα να συνηθίσει με αυτό τον τροπο... Δεν σπαραζε στο κλάμα όμως...τώρα τι να σου πω αν τον βολεύει το καρότσι βάζε τον στο καρότσι και κάποια στιγμή δεν μπορει θα στριμωχτει και θα παει στην κούνια. Αν τον βολεύει εκεί για μένα το παν ειναι να κοιμούνται και να ειναι ήρεμα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε;;;;

Εμείς καλα είμαστε και η μικρή μάλλον παει να κόψει ένα γεύμα και να τα κανει 5!! Βέβαια απο εκει που έτρωγε τελευταίο στις 11 και ξυπναγε 6 με 7 χθες έφαγε στις 9:30 και ξύπνησε στις 3!!! Βέβαια ξύπνησε και έπαιζε στην κούνια μέσα στα σκοτάδια αφου άναψα ένα μικρο φως και την είδα να χαμογελάει!!! Την άφησα μέχρι τις 3:30 και μετα την ταισα... Λέτε να γιορτάζει τα μηνογενεθλια της γιατι σαν χθες το βράδυ στις 3 γεννήθηκε!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα τσούπρες!! πως είστε??έχουμε εξαφανιστεί όλες ε?

προδίδουμε το καφε με το φατσοβιβλίο!:P:p

ρουμπινάκι καλά μηνογενέθλια!:D

εμείς σε 6 μέρες κλείνουμε τους 4!:shock::shock: απίστευτο

μου φαίνεται βρε παιδιά! πωπω! θα αρχίσουμε κι κρέμα τον

άλλο μήνα! ανυπομονώ!από τώρα κοιτάω καρεκλάκια κι

πιατάκια!χαζομαμά!:cool::mrgreen:

εμείς φεύγουμε το σάββατο διακοπές επιτέλους!πάμε χίο

που έχουμε συγγενείς!θα τον κάνουμε κι μπάνιο στη θάλασσα!!

είμαι περίεργη να δω τι θα κάνει!!

υ.γ. άννυ παιδί μου τι τραβάς με τους παππούδες!!πολύ γέλασα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Προσπαθησα χθες Ρουμπινακι να κανω οσα μου ειπες.

Τον ταϊσα στις 1.30.

4.30 ξυπνησε. Η πανα του ηταν στεγνη οποτε ακομα καλυτερα δεν χρειαζοτανε αλλαγμα.

Πηγα εφτιαξα γρηγορα γαλα κ του το εδωσα στην κουνια. Ουτε καν το σηκωσα.

Τον εβαλα να ρευτει κ τον εβαλα πισω.

εεε εκει να δεις τι εγινε!

χτυπιοτανε κ εκλαιγε.

του εδινα την πιπιλα κ τιποτα!

στο τελος μετα απο μιση ωρα τον πηρα στο σαλονι αφου δεν ηξερα τι αλλο να κανω.

με το που τον ακουμπησα στο καροτσι σε 5 λεπτα κοιμηθηκε. χωρις κουνημα.:rolleyes::roll:

-----------------------------------------------------------------

Δεν επαιρνε ουτε πιπιλα να ξεγελαστει να αποκοιμηθει?μετα τι ωρα σου ξυπνησε να ξαναφαει?και εγω κανω οτι σου ειπε το ρουμπινακι, την σηκωνω απο την κουνια την αλλαζω στα γρηγορα μεχρι να φτιαξει ο αντρας μου το γαλα και ευτυχως ομως την παιρνει ο υπνος πανω στο μπουκαλι.(την ταιζω κατω) οταν τελειωσει την αφηνω 1λεπτο να την παρει καλα ο υπνος και μετα για ρεψιμο.θελει υπομονη μεχρι να το μαθει. Εμενα πλεον η μπεμπα κοιμαται ολο το βραδυ, σημερα απο τις 23:45 εως 07:50.Την κραταω ξυπνια οσο μπορω μες την μερα.

εσενα ποσο κοιμαται την μερα?

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς περνάτε; Ελπίζω να διασκεδάζετε και να πηγαίνετε και κανένα μπανάκι. Εγώ παράπονο δεν έχω, όλο και κάτι κάνω :D

Νικάκι19 αν περίμενα να φτιάξει το σώμα μου για να μπω στη θάλασσα δεν θα τα είχα καταφέρει τα τελευταία 35 χρόνια.....:tongue::evil::rolleyes::tongue: Πήγαινε για κανένα μπάνιο ρε συ..... σιγά πια! Όσο για το σπίτι, αυτά που πιάνουν τον άντρα σου, με πιάνουν εμένα πολλές φορές αλλά έχω πια παραιτηθεί. Εκεί που έχω σφουγγαρίσει θα ρίξει η κόρη μου σταγόνες από χυμό, εκεί που έχω ξεσκονίσει θα φάει μπισκότα κλπ και θα κάνει ψίχουλα, αν έχω κα΄νει τους καθρέφτες θα πάει μπροστά να κάνει τα χορευτικά της..... τι να κάνω πια; :evil::evil::evil: Νομίζω σπίτι καθαρό όπως το θέλω θα δω σε 10 χρόνια πάλι.

Σκουντούφλα ήξερα για το αίμα στα κακάκια ότι είναι πιθανή αλλεργία, για τα ούρα πραγματικά δεν ξέρω. Πάντως, αν και εγώ δεν θηλάζω αποκλειστικά, ο παιδίατρος μου είχε πει να δίνω στον μπέμη και λίγο χαμομηλάκι τη Miluppa, τώρα με τις ζέστες, για να του αυξήσω τα υγρά.

Skybeam ελπίζω να έχετε καλά αποτελέσματα σε όλα. Πρόσεχε λίγο και τον εαυτό σου.

Ημαστε ολοι γνωστοι εδω στις θαλασσες! Δεν με παιρνει!! :):):tongue:

Να πω την αληθεια τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν θελω να αφησω την μικρη στην πεθερα μου γιατι φοβαμαι πως καποια μερα θα μου το κανει

παραπονο! :evil:

Κοιτα το σπιτι δεν ειναι χαλια απλα εκει που σκουπιζα-σφουγγαριζα καθε 3η μερα τωρα το κανω καθε βδομαδα 2 ανθρωποι ημαστε ποσο να λερωσουμε! Απλα μαζευονται ολα μαζι πχ πλυντήριο, σιδερομα, ξεσκονισμα κτλπ και φαίνεται ασυμαζευτο.Τα κανω πλεον λιγα λιγα για να μην μου φαινονται και εμενα.

Δινω και εγω χαμομήλι για την αφυδάτωση τωρα το καλοκαίρι. Εχω φυσικο αποξηραμένο, μου το μαζεψε η μητερα μου.

ελα ρε αληθεια?:roll: παντως ο δικος μου ειναι με αδεια οποτε απο Σεπτεμβρη θα τον δω.. Πηγαινε για μπανιο βρε συ.. Δεν εχει καμια απομερη παραλια ? Και εγω ετσι εκανα την πρωτη φορα που ειχε τα χαλια του το σωμα μου.:cool::

Οι απομερες συνηθως ειναι βρωμικες εδω, το σκεφτηκα και εγω.. υπομονη του χρονου θα παιρνουμε τα κουβαδακια μας και θα πηγαινουμε οικογενειακος!! :-D:mrgreen:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε;;;;

Εμείς καλα είμαστε και η μικρή μάλλον παει να κόψει ένα γεύμα και να τα κανει 5!! Βέβαια απο εκει που έτρωγε τελευταίο στις 11 και ξυπναγε 6 με 7 χθες έφαγε στις 9:30 και ξύπνησε στις 3!!! Βέβαια ξύπνησε και έπαιζε στην κούνια μέσα στα σκοτάδια αφου άναψα ένα μικρο φως και την είδα να χαμογελάει!!! Την άφησα μέχρι τις 3:30 και μετα την ταισα... Λέτε να γιορτάζει τα μηνογενεθλια της γιατι σαν χθες το βράδυ στις 3 γεννήθηκε!!!

Ρουμπινακι φοβερη συμπτωση! Αυτο θα ειναι, θα γιορταζε τα γενεθλια της με ενα μπουκαλι γαλα!!!! :D:mrgreen: χαχαχα

καλα μηνογενεθλια και απο μενα! Εμεις αυριο εχουμε. Μπαινουμε 2!!

καλημέρα τσούπρες!! πως είστε??έχουμε εξαφανιστεί όλες ε?

προδίδουμε το καφε με το φατσοβιβλίο!:P:p

ρουμπινάκι καλά μηνογενέθλια!:D

εμείς σε 6 μέρες κλείνουμε τους 4!:shock::shock: απίστευτο

μου φαίνεται βρε παιδιά! πωπω! θα αρχίσουμε κι κρέμα τον

άλλο μήνα! ανυπομονώ!από τώρα κοιτάω καρεκλάκια κι

πιατάκια!χαζομαμά!:cool::mrgreen:

εμείς φεύγουμε το σάββατο διακοπές επιτέλους!πάμε χίο

που έχουμε συγγενείς!θα τον κάνουμε κι μπάνιο στη θάλασσα!!

είμαι περίεργη να δω τι θα κάνει!!

υ.γ. άννυ παιδί μου τι τραβάς με τους παππούδες!!πολύ γέλασα!

Καλες διακοπεα!! Καλα να περασετε! Ριξε και καμια βουτια και για μας που σκαμε στα σπιτια μας!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ρουμπινακι φοβερη συμπτωση! Αυτο θα ειναι, θα γιορταζε τα γενεθλια της με ενα μπουκαλι γαλα!!!! :D:mrgreen: χαχαχα

καλα μηνογενεθλια και απο μενα! Εμεις αυριο εχουμε. Μπαινουμε 2!!

Καλες διακοπεα!! Καλα να περασετε! Ριξε και καμια βουτια και για μας που σκαμε στα σπιτια μας!!

Χαχαχαχα ναι τα γιόρτασε!!!! Και σε σας καλα μηνογενεθλια για αύριο!!!!

Να σε ρωτήσω ποσά γεύματα σου κάνει;;; Και πόσο τρώει;;; Αν θυμάμαι καλα κοριτσάκι έχεις,ε;; Εμένα έκλαιγε τρεις μέρες με το που της έδινα γάλα γιατι δεν είχα άλλαξει θηλες και εκνευριζοταν, ασε που ρουφηγμα πολυ αέρα και μετα μου έβγαζε το μισο γάλα... Απο εχθές που της άλλαξα της θηλες και πιο ήρεμα τρώει και γουλιες δεν βγάζει... Να το έχεις στα υπόψιν γιατι εγω την πάτησα και ταλαιπωρήθηκε η μικρή...στον γιο μου τα έβλεπα τα σημάδια πιο νωρίς και προλαβαινα...αχ μας έφαγε η εμπειρια:-D

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα ναι τα γιόρτασε!!!! Και σε σας καλα μηνογενεθλια για αύριο!!!!

Να σε ρωτήσω ποσά γεύματα σου κάνει;;; Και πόσο τρώει;;; Αν θυμάμαι καλα κοριτσάκι έχεις,ε;; Εμένα έκλαιγε τρεις μέρες με το που της έδινα γάλα γιατι δεν είχα άλλαξει θηλες και εκνευριζοταν, ασε που ρουφηγμα πολυ αέρα και μετα μου έβγαζε το μισο γάλα... Απο εχθές που της άλλαξα της θηλες και πιο ήρεμα τρώει και γουλιες δεν βγάζει... Να το έχεις στα υπόψιν γιατι εγω την πάτησα και ταλαιπωρήθηκε η μικρή...στον γιο μου τα έβλεπα τα σημάδια πιο νωρίς και προλαβαινα...αχ μας έφαγε η εμπειρια:-D

Ναι κοριτσακι. 6-7 Γευματα μου κανει με το συμπληρωμα μεσα.απο 80 μεχρι και 120 τρωει, παλαιοτερα ετρωγε 150. τρωει καθε 3 ωρες.

Δηλαδη εβαλες τις θηλες που ειναι για 3μηνων? Εγω τις εχω ανοιξει με καμμενη βελονα απο τον 1ο.Αργουσε πολυ να φαει και κουραζοταν με αποτελεσμα να πειναει παλι και να γρινιαζει.

Ποσο σου κανει να φαει? Εμενα 10 λεπτα.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ναι κοριτσακι. 6-7 Γευματα μου κανει με το συμπληρωμα μεσα.απο 80 μεχρι και 120 τρωει, παλαιοτερα ετρωγε 150. τρωει καθε 3 ωρες.

Δηλαδη εβαλες τις θηλες που ειναι για 3μηνων? Εγω τις εχω ανοιξει με καμμενη βελονα απο τον 1ο.Αργουσε πολυ να φαει και κουραζοταν με αποτελεσμα να πειναει παλι και να γρινιαζει.

Ποσο σου κανει να φαει? Εμενα 10 λεπτα.

Αυτές που ειναι για 2 μηνών. Της δίνεις και δικό σου εγω μόνο ξένο. Εμένα κάνει τώρα 5 γεύματα και πίνει 160 με 180! Τρώει περίπου στο τέταρτο. Την ξανά δοκιμαζεις αν ρευτει μήπως θέλει κι άλλο;; Εμένα αυτά τα ml τα πίνει σε τρεις δόσεις περίπου.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλε που είστε ολες;;; Εμείς που δεν έχουμε fb μας απαρνηστε μου φαίνεται:( Κάνω και τα παράπονακια μου!!!!

Μπα κι εκει ερημια εχει:D

Ο Αυγουστος φταιει που ευνοει το σκορποχώρι:tongue:

Εγω προσπαθώ να τα έχω ολα ετοιμα για τη βαφτιση το Σαββατο. Ολο φοβαμαι ότι κατι εχω ξεχασει! Φαντασου να την εκανα και ανοιχτη πόσο θα ειχα πελαγωσει!

Εμεις γενικα καλα ειμαστε, μονο που μας αρεσει πολυ η αγκαλια και συγκεκριμενα να ειναι ορθιος και να περπαταει αυτος που μας κραταει για να κοιταμε γυρω-γυρω από ψηλα και να αλλαζουμε παραστασεις!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μπα κι εκει ερημια εχει:D

Ο Αυγουστος φταιει που ευνοει το σκορποχώρι:tongue:

Εγω προσπαθώ να τα έχω ολα ετοιμα για τη βαφτιση το Σαββατο. Ολο φοβαμαι ότι κατι εχω ξεχασει! Φαντασου να την εκανα και ανοιχτη πόσο θα ειχα πελαγωσει!

Εμεις γενικα καλα ειμαστε, μονο που μας αρεσει πολυ η αγκαλια και συγκεκριμενα να ειναι ορθιος και να περπαταει αυτος που μας κραταει για να κοιταμε γυρω-γυρω από ψηλα και αλλαζουμε παραστασεις!!!

Με το καλο η βάφτιση!!! Δεν το είχα καταλάβει ότι θα βαφτιζες τώρα,νόμιζα τον Οκτώβρη θα είχαμε τις πρώτες βαφτισεις!!!

Όλα τελικά κουτσομπολακια ειναι και θέλουν να τα βλέπουν απο ψηλά!!! Εγω πήγα με την μικρή σημερα να πάρουμε ψωμί...την είχα στο sling και χαμογέλασε όλη την ωρα!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χαλοου!!!!!!!!!

Παρουσα Ρουμπινακι! Μην νομιζεις κ στο φεις νεκρα ειναι.. αλλα γιατι δεν κανεις κ εσυ ενα προφιλ να βλεπεις κ τις φωτο που βαζουμε?;)

Πηρα τα παιδια το πρωι στην πεθερα. πρωτη φορα τους αφηνω κ τους δυο εκει. ειχα εξωτερικες δουλειες κ μετα ηρθα κ κανω το σπιτι απο γωνιας κ εβαλα μεχρι στιγμης κ 4 πλυντηρια. νιωθω τη μεση μου διαλυμενη ομως...:roll:

Νικακι προχθες τελικα ξανα ξυπνησε στις 6.30!!!

Τα πρωινα κοιμαται συνηθως ενα διωρο κ ενα διωρο το απογευμα!

Χθες εφαγε τελευταιο γευμα στις 7.30 κ κοιμηθηκε μεχρι τις 3.30!! κ μετα σηκωθηκε παλι 6.30! αμα θελει αντεχει το σκατοπαιδο μου. μεχρι που δοκιμασα να τον αφησω ξυπνιο πιο αργα μια φορα που ειμασταν εξω, απο τις 9-12 αλλα κ παλι ξυπνησε 3 κ μετα 6. δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes:

Σκουντουφλα τρεχαματα ε? κ εγω γενικα ψαχνομαι.. ποσα ατομα θα ειστε? θα εχεις κ θεμα για τη βαφτιση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...