Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εγω παλι λεω να πας κ να μην το σκεφτεσαι, εφοσον το αναλαμβανει ο αντρας σου το μωρο γιατι εχεις διλημμα;;; θα τα καταφερουν μια χαρα, αφου του το αφηνεις αρκετα συχνα ετσι δεν ειναι;;; αν ηταν η πρωτη φορα κ γω θα το σκεφτομουν αλλα το εχει μαθει το μωρο οποτε ολα καλα θα ειναι...πηγαινε να περασεις καλα κ με τον μικρο σου...εννοειται οτι θα ταλαιπωρηθει αν την παρεις κ στο ταξιδι κ με τη ζεστη εκει...

Θα παω και ότι γίνει!!!! Ναι την αφήνω αρκετά συχνά απλα το άγχος μου ειναι το βράδυ γιατι δεν την ακούει...ε τι να κάνουμε θα κλαψει λίγο πιο δυνατά και θα την ακούσει αλλιώς θα καλέσει η γειτονιά την προνεια!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα παω και ότι γίνει!!!! Ναι την αφήνω αρκετά συχνά απλα το άγχος μου ειναι το βράδυ γιατι δεν την ακούει...ε τι να κάνουμε θα κλαψει λίγο πιο δυνατά και θα την ακούσει αλλιώς θα καλέσει η γειτονιά την προνεια!!!

ε θα την ακουσει ειναι δυνατον!!!!!! θα κλαψει πιο δυνατα κ θα την ακουσει...μην εχεις αγχος γι αυτο...εγω θα ημουν ηδη εκει!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας και χρονια σας πολλά σας Μαριες και στις υπόλοιπες για τη (χθεσινη) ημερα!

Γυρισαμε από ολιγοημερες διακοπες στα πεθερικα. Πλέον έχω στο ενεργητικο μου 4 βουτιες (δυστυχως δεν μπορουν να καταγραφουν ως μπανια αλλα τη δροσια μου την πηρα:tongue:).

Σκαι, διαβασα τα νεα σας. Τι να πω, μονο να τη φανταστω μπορω την ταλαιπωρια σου. Απ' ό,τι καταλαβα ο χρονος που θα περασει θα ειναι ο βασικος γιατρος,ε? Μα οσο το σκεφτομαι τόσο εξοργιστικα περιεργο μου φαινεται:δεν υπαρχει μια στανταρ αντιμετωπιση/ανακουφιση για το σύνδρομο? Εξαρταται εξατομικευμενα από το σε τι βαθμο υποφερει το καθε βρεφος? Μονο δοκιμαστικα μπορει να δοθει η ανακουφιστικη αγωγή πια?

Τι να κανεις κι εσυ, θα μου πεις...Μπήκες με τα μπουνια στη μητροτητα.

Μέτρα εσυ τις ωρες να μετρω τις μπορες :(.

Ευχομαι να σου φανει οτι περναει οσο το δυνατο συντομοτερα ο χρονος..

Πάω να ριξω μια ματια στο φεις (δεν ειχα καθολου ιντερνετ και εχω χασει επαφη)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Γύρισα απο το χωριο και έφερα και τον μικρο μαζι!!! Ο άντρας μου μια χαρα τα πήγε με την μικρή και ναι την άκουσε το βράδυ!!! Γλιτώσαμε την προνεια!!:D

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσουδια!

Ρουμπινακι τι καλος που ειναι ο αντρας σου!!;)

Σκαι μου τελικα βρηκες κοπελα για βοηθεια?

Εμενα κοιμουνται κ οι δυο τωρα! Τι ωραια!:tongue:

Βασικα περασα λιγο δυσκολα αυτες τις μερες, γιατι αρρωστησε ο αντρας μου κ με κολλησε κ εμενα κ την κορη μου.. :?

Ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα!

Πηγαμε κ θαλασσα σημερα! Αφησα τον μωρο στη μαμα μου κ πηγαμε οι υπολοιποι..πηρα κ λιγο χρωμα επιτελους!:wink:

Περασανε και οι σαραντα.. τελειωσε και η περιοδος.. κ ξερετε τι θελει ο αντρα μου τωρα.................................:twisted::twisted:

Εγω γιατι φοβαμαι τοσο μα τοσο πολυ??? ολο το αποφευγω... :roll::roll:

εβγαλα κ 4 σπυρια παβω στις ραφες κ με πονανε γμτ.. πλενομαι καλα, αλλαζω εσωρουχα συχνα,γιατι βρε παιδι μου? :rolleyes: ελπιζω να φυγουνε..

αυτα τα νεα μου!

καλα να περνατε ολες!

Καλημέρα κοριτσια!! Πως ειστε? Σας. Διαβαζω συνέχεια αλλα δεν εχω μπει να σας γραψω καθολου.

sky μου ελπιζω να περασει συντομα ολο αυτο που περνας, σε ειχα συνεχεια εννοια και εμπαινα για να μαθω νεα σου. Πολυ σωστη η σκεψει σου να παρεις κοπελα για βοηθεια να ξεκουραστεις λιγο.

Χριστιάνα και εμενα η δικη μου μειωσε το γαλα, απο 150 τωρα τρωει 100 αντε 110 το πολυ, μαλλον φταει η ζεστη. Οσο για τα σπυρακια στην τομη θα σε συμβουλευα να πας στο γυναικολογο(νομιζω αδιαθετησες και το ακυρωσες το ραντεβού )ειχα βγαλει και εγω ενα με λιγο πιον αλλα ευτυχώς ηταν αντιδρασει απο το ραμμα.Μου το καθαρισε και τωρα ειμαι οκ.

ρουμπινακι χαιρομαι που ξεσκασες λιγο και ηρθες πιο κοντα με το αγορακι σου

σκουντουφλα ποσο ζηλευω που εκανες μπανακι!! Εγω του χρονου μαζι με την μπεμπα(καλυτερα να φυγει κανα κιλο και η καταραμενη κυτταριτιδα)

my girl καλες διακοπες!

Οι υπολοιπες πως τα πατε????

Χρονια πολλα και στα κοριτσια που γιορταζαν!

Εμενα η μπεμπα κοιμαται 5ωρα-6ωρα το βραδυ και ετσι ξεκουραζομαστε και εμεις λιγο,τρωει καθε 3 ωρες και ευτυχως περασαν τα πονακια και ειναι πολυ ησυχη,. Παμε και τις βολτες μας και τις αρεσει πολυ.

Σε 15 μερες που θα ειναι 2 μηνων και κατι θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο. Πρεπει να εχουμε φτασει τα 6 κιλα οπως την καταλαβαινω στα χερια(ναι το ξερω ημαστε φαγανες) και ειναι 59μιση ποντους.

Αυτα τα νεα μας... :):)

παω να την ταϊσω ξυπνησε!

Φιλια σε ολες!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπέρα σε αδειούχες και μη!

Ελπίζω όλες να κάνετε και καμιά βουτίτσα που και που ;)

Κορίτσια, τις τελευταίες μέρες ζούμε εντελώς σουρεάλ καταστάσεις στο σπίτι, άλλο να σας τα λέω κι άλλο να τα ζείτε! αχαχα

Σας έχω πει ότι οι παππούδες έχουν αρχίσει και τα χάνουν κάμποσο... λοιπόν η γιαγιά εδώ και κάποιες μέρες είναι πεπεισμένη ότι το σπίτι δεν το έχτισαν εδώ που βρίσκεται τώρα, αλλά αλλού! Και λέει σε όλους ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγιναν τα δύο σπίτια ολόιδια, με τις ίδιες πόρτες, τα ίδια πλακάκια κλπ. Χτες το απόγευμα που καθόμαστε στην αυλή μαζί μου λέει και το κορυφαίο! "Καλά το δικό μας σπίτι, αλλά πώς είναι και το σπίτι του Λεωνίδα (απέναντι) και όλα τα άλλα σπίτια τριγύρω τα ίδια!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω" :roll::roll::roll::roll:

Ο δε παππούς είναι μέσα στην γκρίνια και τη μουρμούρα γιατί... πήρανε γυναίκα! - Μη φανταστείτε τίποτα τρομερό, δύο ώρες το πρωί έρχεται η κοπέλα ίσα ίσα να κάνει ένα φαγητό και να συμμαζέψει τα χοντρά. Δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα, θα καταντήσουν επικίνδυνοι στο τέλος και τον πειράζει που δίνει 10 ευρώ τη μέρα στη γυναίκα, γιατί του έκοψαν το εκας απ' τη σύνταξη! :rolleyes::rolleyes: Αντί να λένε πάλι καλά που τουλάχιστον αυτοί είναι τυχεροί που μπόρεσαν και αποταμίευσαν ένα ποσό για τα γεράματά τους - εμείς ούτε σύνταξη δε θα βγάλουμε όπως πάει - και πάλι φοβάται ότι θα φαγωθούν τα λεφτά! Ε για πότε τα φυλάει ρε φούστη μου πια!!! Και ειλικρινά δε θα με ένοιαζε καθόλου αν δεν ήταν τη μισή μέρα τα παιδιά κάτω στο σπίτι κ στην αυλή, ας τα τρώγαν κ στραγάλια!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Ξερω οτι το καλοκαιρι μας εχει σκορπισει:tongue:, αλλα θα κανω μια αποπειρα μπας και βρω καμια σας ευκαιρη που να ξερει και τιποτα για την περιπτωση μου και με καθησυχασει:(.

Παλιοτερα ειχα δει στην πανα του μωρου (τσισα) μια κοκκινωπη (ροζ-σομον) σταλιτσα, μεχρι πριν απο κανα δυο βδομαδες το ειχα δει 2-3 φορες ολες κι ολες. Ειχα ρωτησει τοτε την παιδιατρο (την πρωτη-πρωτη φορα που το ειχα δει) και δεν μου ειχε πει τιποτα. Εδω και 10 μερες, ομως, το βλεπω 2-3 φορες τη μερα (!), με αποκορυφωμα σημερα το πρωι που η πανα του ηταν γεματη (καμια δεκαρια "σταλες"). Εψαξα στο ιντερνετ (παλια μου τεχνη κοσκινο) και ειδα ότι μπορει να ειναι αλατα στα ουρα του μωρου και να οφειλεται σε αφυδατωση του (δεν πινει αρκετα υγρα και συγεκριμενα, αφου εγω θηλαζω αποκλειστικα, αρκετο γαλα...). Αυτο γενικα φαινεται να ταιριαζει στην περιπτωση μας, ειδικα με τη σημερινη πρωινη του πανα, αφου πλεον κανει 6ωρα το βραδυ, αρα το τελευταιο βραδινο με το πρωτο πρωινο του γευμα απεχουν πολυ. Θα δω και αυριο το πρωι πώς θα ειναι και θα τηλ. στην παιδίατρο. Στο μεταξύ, εσεις εχετε υπ' όψιν σας τιποτα? Φανταζομαι πως οχι αλλιώς θα το ειχατε αναφερει,ε?

Σκαι, τι γινεστε? Καποια στιγμη η Ναντια ειχε αναφερει οτι μπορει να ειχες καλα νεα ή δεν θυμαμαι καλα? Για να εχεις τοσο καιρο να εμφανιστεις....:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skountoufλίτσα πώς πέρασες? Δεν πιστεύω να είναι κάτι οι χρωματισμένες κηλίδες, ε? Αν θήλαζες περισσότερο στο τελευταίο γεύμα? Αν το δέχεται και το μωρό φυσικά..

Τι να γράψω για τα δικά μας... δε θέλω να γράφω. Τον έχω όρθιο με τις ώρες αγκαλια μες στη μέρα, το βράδυ τον κρατάω όρθιο αγκαλιά τρεις ώρες πριν τον ξαπλώσω, τα του Παίδων, τη γαστροσκόπηση και την ενδοφλέβια θεραπεία θα τα διάβασες.

Τώρα τον πήγα στο γιατρό της Νάντιας που είναι american board certified και μας έδωσε nexium. Το νέξιουμ κι αυτά είναι για πιο μεγάλα παιδιά, έλληνες γιατροί δεν τα δίνουν σε τόσο μωρά, και στο Παίδων που τηλ. έντρομη μερικές φορές μου έλεγαν υπομονή, υπομονή.. τι υπομονή όταν ένα μωρό τριών μηνών δεν μπορεί να κοιμηθεί από τα ρεψίματα και τις τρομακτικά ορμητικές παλινδρομήσεις ακόμη και σε όρθια θέση, απορώ πώς δεν μου πνίγηκε το μωρό! Όλη την ώρα νυστάζει, είναι νευρικό από τις στομαχικές ενοχλήσεις και την έλλειψη ύπνου, γκρινιάζει, κλαίει... Το ότι εγώ κοιμάμαι μη σου πω λιγότερο από όταν ήταν νεογέννητο το βάζω σε δεύτερη μοίρα βέβαια.

Τεσπα, την Πέμπτη έχουμε μια ακτινογραφία που μου την είπαν "διάβαση", είναι με βαριούχο διάλυμα για να δούμε αν υπάρχει δύσμορφη επικοινωνία μεταξύ οισοφάγου-στομάχου, αν το ένα δηλαδή "καβαλάει" το άλλο εκεί που ενώνονται. Αν είμαστε τόσο τυχεροί κι έχουμε τραβήξει τέτοιο λαχείο είμαστε για εγχείρηση. Την Πέμπτη θα ξέρω κι ελπίζω να πάρω και αποτελέσματα αλλεργικών τεστ και της βιοψίας από τη γαστροσκόπηση.

Το κουλό δεν σας το είπα. Μου έκλεισε η παιδογαστρεντερολόγος μας στο Παίδων ραντεβού με τον ψυχολόγο του νοσοκομείου (και καλά που αντιμετωπίζω μόνη μου αυτή την ιστορία και ο σύζυγος δουλεύει όλη μέρα και λοιπά)... τι ώρα λέτε? Την ώρα που μόλις είχα πάρει το μωρό από τη γαστροσκόπηση και ήταν ναρκωμένο με ορούς και ήμουν μόνη μου! Τι, μου λένε οι νοσηλευτές, δεν θα πάτε? :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Skountoufla κι εγω αυτό ξέρω για τα ροζ ουρά ότι ειναι σημάδι αφυδατωσης αλλα ότι και να λέμε εμείς και το internet πάρε τηλ τον παιδιατρο και ρώτα να σου πει που φαντάζομαι το έχεις κάνει ήδη... Μπες να μας πεις τι έγινε τελικά.

Sky το ξέρω ότι έχεις βαρεθεί να σου λέμε υπομονη αλλα...:roll: ελπίζω να μην δείξει τίποτα την Πέμπτη και να μην πρέπει να κάνετε επέμβαση. Καλα αυτό με το ραντεβού τι να πω...και οι νοσηλευτές απορίες που έχουν ε;;;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

Άντε να έρθει ο Σεπτέμβρης να μαζευτουμε!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ηταν αντιδρασει απο το ραμμα.

ελα ρε αληθεια?:roll: παντως ο δικος μου ειναι με αδεια οποτε απο Σεπτεμβρη θα τον δω.. Πηγαινε για μπανιο βρε συ.. Δεν εχει καμια απομερη παραλια ? Και εγω ετσι εκανα την πρωτη φορα που ειχε τα χαλια του το σωμα μου.:cool:

Αννυ πολυ γελασα με τη γιαγια!!!!!!!!!!! Παντως ολοι γεροι ετσι τσιφουτιδες ειναι! Ειχαμε κ μια συζητηση με εναν φιλο του αντρα μου χθες, που ολοι στην οικογενεια εχουν πολλα οικονομικα προβληματα κ ξαφνικα πεθαινει ο παππους κ μαθαινουν οτι ειχε στην τραπεζα 300.000 ευρω!! τι τα φυλανε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω! αφου εχεις, βοηθα!!! κ μετα εγινε κ το κουρεμα εδω στην Κυπρο και ακομα να καταφερουν να τα παρουν τα λεφτα! Πεθανε κ ακομα τους βασανιζει!:eek:

Σκουντουφλα αν μιλησες με τον γιατρο πες μας τι σου ειπε...

Σκαι τα πρωινα τουλαχιστον για να μην εισαι κ συνεχεια σπιτι, δεν μπορεις να τον παιρνεις βολτα με το καροτσι? εμενα τουλαχιστον ετσι ηρεμουσε κ δεν εκλαιγε. Και οσο για τις δουλειες ξερω.. ουτε εγω μπορουσα να κανω πολλα,, ευτυχως που ειχα το πλυντηριο στην κουζινα τοτε κ επλενα κανα ρουχο κ εκανα οτι μπορουσα εκει που την ειχα, γιατι κ εγω φοβομουν να την αφησω μονη μην πνιγει.:roll: Παντως παρε κ αλλαξε το ραντεβου με την ψυχολογο, καλο θα σου κανει να μιλησεις καπου.

Κατα τα αλλα τα ιδια βρε κοριτσια. Προσπαθω ακομα να βγαλω την πανα της κορης μου αλλα τιποτα.

Ο μπεμπης ξυπναει ακομα τα βραδια.

Βασικα κοιμαται κατα τις 9-9.30.

Ξυπναει 2 ή 3 ή 4..

Μεχρι να τον ταϊσω κλπ περναει στανταρ μια ωρα.

Μετα τον βαζω στο κρεβατι του κ μουρμουραει μεχρι τις 5 ή 6 που τελικα τον σηκωνω κ του δινω γαλα.

Οποτε καθολου δεν κοιμαμαι ουτε εγω. Ειμαι κομματια σοβαρα.\

Μεχρι που δοκιμασα πολλες φορες να τον ταϊζω κοιμισμενο πιο αργα, κατα τις 1 ή δυο για να παει μεχρι το πρωι αλλα τιποτα, παλι ξυπναει. τι να κανω??:roll:

Χριστιαννα μπορω να σου πω τι κάνω εγω και την παίρνει αμέσως ο ύπνος... Την ταιζε στα σκοτεινά δίπλα απο την κούνια και την αλλάζω στα γρήγορα πάνω στο κρεβάτι μας χωρίς να βάζω μωρομαντηλα(κάνει κακά μια φορά την ημέρα το απόγευμα συνήθως) και την ξανά βάζω για ύπνο. Στην αρχη που δυσκολεύουν να κοιμηθεί αμέσως είχα το πιστολακι δίπλα και το άνοιγα και κοιμόταν αμέσως!! Εννοείται ότι με το που ξυπνάει μετα το πρωί κάτω απο το νερό για ξεπλυθει και απο τα βραδυνα... Πιστεύω πάντως ότι απο μόνος του θα ξυπνάει πιο έργα και πιο αργά και στο τέλος θα κόψει το βράδυνο ξύπνημα. Δοκίμασε να έχεις και απόλυτο σκοτάδι μέσα στο δωμάτιο,εμένα και τα δυο μου παιδιά θέλουν σκοτάδι αφού ανέβαλε το καντηλακι στο δωμάτιο και μου ξυπναγαμε και τα δυο...μια δυο φορές που το ξεχάσαμε κοιμήθηκαν μέχρι το πρωί!!! Η αντίθετα μπορει να θέλουν λίγο φως...

Ελπίζω να βοηθησα λιγάκι...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Δεν πήρα τη γιατρο τελικα, γιατι εφαρμοσα αυτο με τους συχνοτερους θηλασμους (στους επιπλέον θηλασμούς τον αφηνω μονο λίγο, ίσα να παρει το αρχικό γαλα, το αραιο, που ξεδιψαει) και σημερα δεν ειδα ουτε σταγονιτσα ολη μερα. Οπότε, αν συνεχιστει ετσι, ειμαστε οκ. Ευχαριστω για τις συμβουλες και το ενδιαφερον;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ρουμπινακι τα κανω ολα αυτα που λες με τη μονη διαφορα οτι τον ταίζω στο σαλονι με χαμηλο φωτισμο ομως, για να μην ξυπναω τον αντρα μου..

Πιστευω οτι δεν του αρεσει να κοιμαται στο κρεββατακι του. Τη μερα τον εχω μαζι μου στο σαλονι στην ηλεκτρικη κουνια ή στο καροτσι.. Κακως θα μου πεις, αλλα ο λογος που τον εχω εδω,ειναι οτι κ αυτος μου κανει εμετους κ γουλιες κ θελω να τον βλεπω [κ να ειναι κ λιγο ανασηκωμενος για να μην μου πνιγει]. Οποτε τη μερα παρολο που εχει φασαρια μια χαρα κοιμαται. Τη νυχτα ειναι το προβλημα. Μηπως δεν του αρεσει η ησυχια?Του βαζω λιγη μουσικη φυσικα να ακουει μεχρι να κοιμηθει.. Μηπως δεν του αρεσει που ειναι εντελως ξαπλα?:roll: δεν ξερω,αλλα ειναι μεγαλο προβλημα..:rolleyes: Και τη μερα παντως οποτε τον παιρνω στο δωματιο μονο του δεν καλοκοιμαται.:|

Σκουντουφλα οποτε ολα καλα τωρα. ευτυχως δεν ηταν τιποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...