Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημερα σας...νυσταζω λεμε!!!!!!!! Απο μονη ξενυχταω εγω, δεν μπορω να κοιμηθω πριν τη 1 καθε βραδυ, ασχολουμενη με βλακειες, κ το πρωι δεν μπορω να σηκωθω!!!!!! η μικρη ειναι στη γιαγια κ ο μικρος παιρνει εναν υπνακο...απαπα με εχει ξεβγαλει αυτο το παιδι με το σηκωμα, σημερα ειναι απο τις μερες που δεν κοιμαται χωρις κουνημα, εντωμεταξυ ειναι πολυ βαρυς, εχουμε εντελως ξεφυγει απο τις καμπυλες, κ δεν αντεχουν τα χερια μου...εσεις πώς τα κοιμιζετε τα μωρακια σας;;;

την Πεμπτη παιρνει αδεια ο συζυγος κ θα βαψουμε το δωματιο του μωρου, να το ετοιμασουμε σιγα σιγα...πηρα κ φωτιστικο απο το πρακτικερ το Σαββατο, hello Kitty της μικρης κ baby looney tunes του μικρου...ωραιοτατα κ οικονομικα...

εγω δε που δεν θηλαζω τα κοπαναω τα κρασακια κ τις μπυριτσες μου κ εννοειται οτι με βαρανε!!!! ε τοσο καιρο στη στερηση θα αργησουμε να επανελθουμε!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σαςςςς!!

τελικα δεν ηρθαν οι συγγενεις του αντρα μου χθες, αλλα ηρθαν οι κουμπαροι μας κ κατι αλλοι φιλοι. κανανε παρτυ κανονικο εδω! φυγανε στις δυο κ μεχρι να μαζεψω κ να κανω ενα μπανιο πηγε 3!! στις 5 με ξυπνησε το μωρο..:| δεν αντεχω αλλη αυπνια λεμε!:rolleyes:

τσακωθηκα κ με τον αντρα μου ασχημα, γιατι ειχα κανονισει να παω καπου με μια φιλη μου το πρωι.. δεν ξυπνουσε με τιποτα να κρατησει τα παιδια. μετα σηκωθηκε χαλαρα να φαει να πιει.. κ μετα σκοτωθηκαμε. γιατι μια φορα κ εγω στα 3 χρονια ειπα να παω κ εγω καπου κ μου το εβγαλε ξινο. κ τελικα αυτος εφυγε πηγε για μπανιο κ εγω εμεινα εδω οπως παντα.ειμαι εξαλλη.

Αννυ εμενα μου ειχε δοση μια φυτικη σκονη η παιδιατρος κ καθε φορα που εχει ευκοιλια η δικια μου της το βαζω στο γαλα κ της περναει...

Παντως κ εμεις περσυ περασαμε πολυ ωραια το καλοκαιρι. φετος,αστα να πανε. γι`αυτο δεν ηθελα να γεννησω τετοια εποχη λες κ τα ξερα...:rolleyes:

Γιωτα μπορεις να πιεις βρε κατι μετα το θηλασμο.. σιγα μια μπυρα τι ειναι?

τεσπα.παω να μαγειρεψω η δουλα.:evil:

γιατι μετα που ξυπνησε δεν του τα αφησες να φυγεις;;;; να πας εστω μια βολτα μονη σου...πολυ τον κακομαθαινεις...εγω θα του τα ειχα αμολησει κ ο,τι ηθελε ας εκανε!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα!!

Γιωτα όχι δεν θηλαζω. Το περσινό καλοκαίρι όντως ηταν πολυ διαφορετικό... Κορίτσια υπομονη θα περάσει ο καιρός και του χρόνου το καλοκαίρι θα ειναι πολυ ωραίο!!! Εγω ήδη κανονιζω διακοπές για του χρόνου το Σεπτέμβρη με μια κουμπαρα μου, θα έχει μεγαλώσει και η μικρή και θα τρώει κανονικό φαΐ και θα ειναι πιο εύκολα...

Χριστιαννα γιατι δεν πηγές μετα βόλτα;; Κι εγω θα του τα άφηνε και θα πήγαινα... Εγω πάντως δεν έχω παράπονο κάθε πρωί κρατάει την μπεμπα και παω θαλασσα...πιάνω και το καφεδάκι μου με ησυχία και μετα έχω άλλες αντοχές!!! Εφτά βέβαια για καμία βδομάδα ακόμα γιατι μετα θα έρθει και ο μεγάλος!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αννα εγω την μικρή την κοιμιζω είτε στην κούνια ή στο ριλαξ με πιπιλα αλλα όχι με κουνημα... Όταν δω ότι νυσταζει δίνω πιπιλα και κοιμάται μονη της! Έτσι το έκανα απο την αρχη,μπορει να παίρνει λίγη ωρα παραπάνω αλλα δεν πιάνονται τα χέρια μου. Το βράδυ που ξυπνάει αν δεν την πάρει αμέσως ο ύπνος της βάζω λίγο το πιστολακι και κοιμάται αμέσως!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Xριστιάνα δεν είσαι μόνη σου! Κι εγώ λιώνω μόνη στο σπίτι κι ο δικός μου δουλειά!

Εμένα δυστυχώς έχει μάθει αγκαλιά λόγω ΓΟΠ, τώρα τελευταία και στην κουνιστή πολύθρόνα, ευτυχώς πολύ πιο ξεκούραστα.

Αλκοόλ, παρότι ήμουν μεγάλη μπεκροκανάτα δεν έχω πιει καθόλου εκτός από ένα ποτήρι κρασί ένα βράδυ που μου κοιμήθηκε νωρίς... γιατί θέλω να έχω το νου μου στο μωρό μην πνιγεί το βράδυ... υπομονή, δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Με άλλα έχω!

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι.

φαγαμε τελικα στις 1 κ μιας που μολις ειχε φαει κ κοιμηθει ο μπεμπης, δεν επλυνα τιποτα,δεν συμμαζεψα κ πηγα κατευθειαν στο κρεββατι να κοιμηθω..

:rolleyes::rolleyes: δεν κοιμηθηκα βεβαια,που τετοια τυχη.. γκρινιαζε, σφιγγοτανε κ γενικα δεν ηξερε τι ηθελε μεχρι τις 5 !!!!

Το πρωι δεν πηγα τελικα βολτα, γιατι τα νευρα μου εγιναν κουρελια. Μου υποσχεθηκε πως θα ξυπνουσε κ μου εσπασε τα νευρα αντι αυτου. κ ειπε κ διαφορα αλλα οταν τσακωθηκαμε μετα.. εε,πως να εχω ορεξη. εστησα κ την αλλη την κοπελα κ νιωθω χαλια ΚΑΙ για αυτο.:rolleyes: κακομαθημενο τον εχω.το ξερω.:rolleyes:

------------------------------

Και οσο για το θεμα υπνος..

Αν ειναι καλα, δεν εχει κολικους δηλ, τον βαζω στο κρεβατακι του με μουσικη κ πιπιλα κ κοιμαται. θελει οπωσδηποτε μουσικη.

Αν ποναει στην ηλεκτρικη κουνια. κουνιεται,ακουει μουσικη κ κοιμαται.

Καλημέρα σας..

Εγώ πάλι ούτε πριν έπινα ούτε τώρα βέβαια δεν μου λείπει..Είμαι καλό παιδί γενικά δεν πίνω δεν καπνίζω αλλά έχω άλλη εξάρτηση...Το βάζο με την μερέντα/νουτέλα ότι βρεθεί μπροστά μου τέλος πάντων :)

Σκάι πως είναι ο μικρούλης ου μετά το νοσοκομείο;;;τελικά πως τον κράτησες άφαγο;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Kαλημέρα.

Σκάι πως είναι ο μικρούλης ου μετά το νοσοκομείο;;;τελικά πως τον κράτησες άφαγο;;;

Είναι καλύτερα από άποψης πόνου, αλλά πρέπει να τον κρατάω όρθιο μιάμιση ώρα μετά από κάθε τάισμα πριν τον αφήσω στην κούνια ή στο ρηλάξ. Αλλιώς κλαίει και φωνάζει να τον σηκώσω να ρευτεί, να τον παρηγορήσω για τις γουλιές που του ανεβαίνουν κλπ.

Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό, όπως καταλαβαίνεις δεν έχω χρόνο για τίποτα άλλο, βάλε και τις γκρίνιες όταν πεινάει, νυστάζει, θέλει παιχνίδι κλπ... Βάλε ότι δεν υπάρχει κανείς για βοήθεια, ο άντρας μου δεν πήρε άδεια (ψιλοεπίτηδες :( ), η κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι είναι διακοπές... γενικά έχω σαλτάρει και περιμένω να περάσει ο καιρός να αρχίσουμε στερεές, να μεγαλώσει να πάρουμε το nexium που είναι για πιο μεγάλα παιδάκια... ζω γενικώς μια παράνοια αυγουστιάτικα και στενοχωριέμαι και για το μωρό φυσικά.

Στο νοσοκομείο πριν τη γαστροσκόπηση λες πώς τον άφησα άφαγο, ε? Ο κακός χαμός έγινε, έκλαιγε :( Στο τέλος από την νάρκωση και την αφαγία έκανε ταχυπαλμία και μου τον κράτησαν με ορό στην ανάνηψη καμιά ώρα πριν μου τον δώσουν. Εγώ κατατρομαγμένη βέβαια απ' έξω, ήμουν και μόνη μου, έχω περάσει αυτό τον καιρό...

Καλημέρα!

Αχ βρε Sky κάθε φορά που σε διαβάζω λέω κρίμα που είμαστε μακριά να μην μπορω να έρθω για βοήθεια...έστω και για παρέα για ένα καφε...

Αλήθεια όταν θα θα έρθω στην Αθήνα θα έρθω να σε βρω(αν το θες βέβαια).

Υπομονη φτασατε σχεδόν 3 μηνών...τι έμεινε άλλοι 2 μήνες για να ξεκινήσετε φρουτάκια!!!!

Καλα Ξανθή αυτό με την νουτελα το έχω κι εγω(και πινω και καπνιζω)!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ρουμπινάκι να ρθεις! Αν δεν έχω πάρει τα βουνά με το μωρό στην πλάτη! Φρούτα φαντάζομαι μήλο αχλάδι βρασμένα θα ξεκινήσουμε απ' ό,τι το έχω ψάξει, για πιο εύπεπτα. Πιστεύω 4 μηνών, 4 και κάτι θα ξεκινήσουμε...

Διαφημίσεις

Φρούτα εγω δεν έδωσα ποτε βρασμενα απλα στην αρχη εβαζα λίγο νερό για λιώνουν καλυτερα και να ειναι λίγο ζεστό γιατι αλλιώς δεν τα έτρωγε ο γιος μου! Νομίζω ότι απο τον πέμπτο δίνουν φρούτο και αν ειναι να ξεκινήσουν στέρεες πιο νωρίς δίνουν ριζαλευρο στον τέταρτο μηνα...αλλα ότι πει ο παιδιατρος...σου έχουν πει ότι θα ξεκινήσετε στους 4 μήνες;;;

Άντε καλε που θα πάρεις τα βουνά...αν είναι να φύγεις απο Αθήνα έλα εδώ στην θαλασσα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Νομίζω ότι απο τον πέμπτο δίνουν φρούτο και αν ειναι να ξεκινήσουν στέρεες πιο νωρίς δίνουν ριζαλευρο στον τέταρτο μηνα...

Ωχ ρε γμτ, φοβάμαι τη δυσκοιλιότητα! Ναι, μου είπε ο παιδίατρος ότι θα ξεκινήσουμε νωρίτερα.

Ωχ ρε γμτ, φοβάμαι τη δυσκοιλιότητα! Ναι, μου είπε ο παιδίατρος ότι θα ξεκινήσουμε νωρίτερα.

Εγω στον γιο έδωσα ριζαλευρο τέσσερις φορές γιατι του έκανε τρομερή δυσκοιλιοτητα...μετα απλα δήλωσα στην παιδιατρο ότι θα περιμένω λίγο για να δώσω γιαουρτακι γιατι ηταν ταλαιπωρία για τον μικρο μου. Τώρα επειδή έχω αλλάξει παιδιατρο περιμένω να δω τι θα μου πει αλλα αν ειναι όλα καλα δεν έχω σκοπό να δώσω ριζαλευρο ή βανιλια ή οποιαδήποτε κρέμα... Και το σκέφτομαι σοβαρά αν θα δώσω και παιδικό γιαούρτι αυτή την φορά...

Είδες όμως ποτε γέννησαμε και ξεκινάμε ήδη και λέμε για φαγητο!!!!! Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Βρε Σκαι μου πραγματικά αν ξεκλέψω χρόνο από τα 3 παιδιά θα έρθω να σου κάνω παρέα...

Εμείς φαγητό ξεκινάμε με λαχανικά αλλά όταν πάμε 5,5 μηνών τώρα εσείς από 4 μάλλον με κρέμα θα ξεκινήσετε

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγω στον γιο έδωσα ριζαλευρο τέσσερις φορές γιατι του έκανε τρομερή δυσκοιλιοτητα...μετα απλα δήλωσα στην παιδιατρο ότι θα περιμένω λίγο για να δώσω γιαουρτακι γιατι ηταν ταλαιπωρία για τον μικρο μου. Τώρα επειδή έχω αλλάξει παιδιατρο περιμένω να δω τι θα μου πει αλλα αν ειναι όλα καλα δεν έχω σκοπό να δώσω ριζαλευρο ή βανιλια ή οποιαδήποτε κρέμα... Και το σκέφτομαι σοβαρά αν θα δώσω και παιδικό γιαούρτι αυτή την φορά...

Είδες όμως ποτε γέννησαμε και ξεκινάμε ήδη και λέμε για φαγητο!!!!! Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...